Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Σχόλια γιά την Διοίκηση της KΑΕ και όλα τα σχετικά...
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Δημοσίευση από Equalizer »

Εμένα άποψη μου είναι ότι το 40 % της διοίκησης που ανακοινώθηκε, ελέγχεται είτε για πρότερες πράξεις είτε για έλλειψη οποιασδήποτε σχέσης.

Αν είναι άδικο ή μη χρήσιμο να γράφουμε κριτική για διοικήσεις, τότε η ύπαρξη του τοπικ είναι περιττή

Ούτως ή άλλως όλα στο αν μπαίνουν τα καλάθια θα κριθουν
george188

Δημοσίευση από george188 »

Θα κριθουν ολοι στη πράξη, αφου κρατησαν μαργαριτη και γιαννακιδη νιωθω μια ασφαλεια για επιλογες παικτων μαζι με μπουντουρη.

ΥΓ.Τώρα μολις διάβασα οτι ο Παπαδοπουλος ειναι γιος του Δημοκράτη, δεν θα πω τιποτα αλλο
Cylon-4

Δημοσίευση από Cylon-4 »

Κληρονομικο χαρισμα......
These users thanked the author Cylon-4 for the post:
george188
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

gervasio artigas έγραψε: Τετ 17 Δεκ 2025, 13:27 Ο Παναγιώτης Ζαμπίτης του Στέργιου και της Αντιγόνης, μελος της ΚΑΕ είναι Μέλος της Ανώνυμης Εταιρεία με την επωνυμία: «ΝΕΑ
ΤΟΥΜΠΑ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε.» και το διακριτικό τίτλο: «ΝΕΑ ΤΟΥΜΠΑ».
δηλαδή τα 2 απο τα 3 στελέχη της "ΝΕΑ ΤΟΥΜΠΑΣ" είναι στελέχη της ΚΑΕ ΠΑΟΚ
Απλά πληροφορικά
Ti ανακαλυψες βρε θηριο... Λες να ενδιαφερθηκε ποτε ο Μυστακιδης για την κατασκευη της νεας τουμπας και να μας το εκρυβαν? Σοκαριστηκα απο την αποκαλυψη σου...
These users thanked the author joshua for the post (total 2):
Taseos, Jim_Chatz
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Cylon-4 έγραψε: Τετ 17 Δεκ 2025, 14:34 Κληρονομικο χαρισμα......
Λες να ξεκίνησε το καλοκαιρινό μπάχαλο από αυτό;
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

joshua έγραψε: Τετ 17 Δεκ 2025, 14:38
gervasio artigas έγραψε: Τετ 17 Δεκ 2025, 13:27 Ο Παναγιώτης Ζαμπίτης του Στέργιου και της Αντιγόνης, μελος της ΚΑΕ είναι Μέλος της Ανώνυμης Εταιρεία με την επωνυμία: «ΝΕΑ
ΤΟΥΜΠΑ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε.» και το διακριτικό τίτλο: «ΝΕΑ ΤΟΥΜΠΑ».
δηλαδή τα 2 απο τα 3 στελέχη της "ΝΕΑ ΤΟΥΜΠΑΣ" είναι στελέχη της ΚΑΕ ΠΑΟΚ
Απλά πληροφορικά
Ti ανακαλυψες βρε θηριο... Λες να ενδιαφερθηκε ποτε ο Μυστακιδης για την κατασκευη της νεας τουμπας και να μας το εκρυβαν? Σοκαριστηκα απο την αποκαλυψη σου...
Βασικά νομίζω ο δικηγόρος του είναι
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ναι βρε το ξέρω. Αντί να καλωσοριζουμε τη πρώτη αιρετή διοίκηση στο τμημα μετά απο 20 χρονια καθόμαστε και σχολιάζουμε τη σύνθεση επειδή σε αυτή είναι ο δικηγόρος του,ο Πετμεζάς που όπως είπε και ο Χατζόπουλος έχει σύνδεση με την ομαδα και γνωριμία με τον ίδιο πολλά χρόνια και ειναι ο άνθρωπος εμπιστοσύνης του Μυστακίδη, δύο μπασκετανθρωποι με πολλά χρόνια στο κουρμπέτι και οκ ξέρω γω ο εκπρόσωπος του ΑΣ που υποχρεωτικά συμμετέχει στο ΔΣ. Αν έχεις τη διάθεση να τα δεις όλα στραβα με το καλημέρα, ειναι εύκολο.
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Τι στραβά να δω που έχω τέλη σε άθλημα που πέρασε όλη η σαρακαι η μαρα του dna Paok? Μιλάμε για άθλημα που 25 χρόνια ήταν όμηρος όπως ήταν και το ποδόσφαιρο. Απελευθερώθηκε η μπάλα είναι στην κορυφή. Και τώρα ήρθε η σειρά και του μπάσκετ να απελευθερωθεί. Θα προτιμούσα να διάβαζα σήμερα για σχέδια αναπτυξιακά, για μακέτα γηπέδων και ετοιμασίες ρόστερ για για. Μετά την αλλαγή στην ΚΑΕ το μόνο τμήμα που χρίζει διόρθωσης είναι ο ας. Ε που θα πάει κάτι θα βρεθεί και εκεί
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Εγώ προσωπικά την πρόθεσή μου την έγραψα ρητά και κατηγορηματικά μήνες πριν. Ούτε έβαλα στοιχήματα, ούτε έβαλα προαπαιτούμενα, ούτε πιθανλογόγησα πράγματα.

Ήμουν δίκαιος και θετικός στο ωραίο και ευγενικό χαμόγελο του επενδυτή

Ήμουν και είμαι δίκαιος και θετικός στο οτι σίγουρα θα πέσει χρήμα στο μπάσκετ

Από εκεί και πέρα ούτε ποτέ περίμενα σωτήρες σε κανένα άθλημα, ούτε ποτέ ξεχνούσα. Άποψή μου.

Η σύνθεση της διοίκησης και η ποιότητα των ατόμων ΣΙΓΟΥΡΑ δεν θα κρίνουν το αν θα γίνει καλή ομάδα. Το χρήμα θα κρίνει, σε συνδυασμό με υποστήριξη από κάποια στελέχη, τα περισσότερα εκ των οποίων ήδη υπήρχαν. Αρα είμαι βέβαιος πως θα γίνει και καλή ομάδα.

Καθώς όμως δεν βασίζω τη στήριξή μου ούτε στο αν μπαίνουν, ούτε στο αν ΔΕΝ μπαίνουν τα καλάθια, διατηρώ την άποψή μου.

Και ξαναλέω, αν δεν είναι χρήσιμη ή αποδεκτή η κριτική επί των διοικήσεων, οχι επί των αγωνιστικών δρώμενων, τότε χάνουν το νόημα ύπαρξής τους αυτά τα τόπικ
Undesired No 1

Δημοσίευση από Undesired No 1 »

Η κριτική των διοικήσεων γίνεται προκαταβολικά;

Δεν πρέπει να υπάρχουν κάποια πεπραγμένα ώστε να δούμε τι είδους κριτική είναι σωστό να ασκηθεί;

Εγώ λέω να δούμε πρώτα και κρίνουμε στην πορεία. Σίγουρα το να ασκεί κάποιος κριτική σε κάποιον που δεν έχει πράξει τίποτα δεν είναι σωστό.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”