Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Εμένα άποψη μου είναι ότι το 40 % της διοίκησης που ανακοινώθηκε, ελέγχεται είτε για πρότερες πράξεις είτε για έλλειψη οποιασδήποτε σχέσης.
Αν είναι άδικο ή μη χρήσιμο να γράφουμε κριτική για διοικήσεις, τότε η ύπαρξη του τοπικ είναι περιττή
Ούτως ή άλλως όλα στο αν μπαίνουν τα καλάθια θα κριθουν
Αν είναι άδικο ή μη χρήσιμο να γράφουμε κριτική για διοικήσεις, τότε η ύπαρξη του τοπικ είναι περιττή
Ούτως ή άλλως όλα στο αν μπαίνουν τα καλάθια θα κριθουν
Θα κριθουν ολοι στη πράξη, αφου κρατησαν μαργαριτη και γιαννακιδη νιωθω μια ασφαλεια για επιλογες παικτων μαζι με μπουντουρη.
ΥΓ.Τώρα μολις διάβασα οτι ο Παπαδοπουλος ειναι γιος του Δημοκράτη, δεν θα πω τιποτα αλλο
ΥΓ.Τώρα μολις διάβασα οτι ο Παπαδοπουλος ειναι γιος του Δημοκράτη, δεν θα πω τιποτα αλλο
Ti ανακαλυψες βρε θηριο... Λες να ενδιαφερθηκε ποτε ο Μυστακιδης για την κατασκευη της νεας τουμπας και να μας το εκρυβαν? Σοκαριστηκα απο την αποκαλυψη σου...gervasio artigas έγραψε: Τετ 17 Δεκ 2025, 13:27 Ο Παναγιώτης Ζαμπίτης του Στέργιου και της Αντιγόνης, μελος της ΚΑΕ είναι Μέλος της Ανώνυμης Εταιρεία με την επωνυμία: «ΝΕΑ
ΤΟΥΜΠΑ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε.» και το διακριτικό τίτλο: «ΝΕΑ ΤΟΥΜΠΑ».
δηλαδή τα 2 απο τα 3 στελέχη της "ΝΕΑ ΤΟΥΜΠΑΣ" είναι στελέχη της ΚΑΕ ΠΑΟΚ
Απλά πληροφορικά
Βασικά νομίζω ο δικηγόρος του είναιjoshua έγραψε: Τετ 17 Δεκ 2025, 14:38Ti ανακαλυψες βρε θηριο... Λες να ενδιαφερθηκε ποτε ο Μυστακιδης για την κατασκευη της νεας τουμπας και να μας το εκρυβαν? Σοκαριστηκα απο την αποκαλυψη σου...gervasio artigas έγραψε: Τετ 17 Δεκ 2025, 13:27 Ο Παναγιώτης Ζαμπίτης του Στέργιου και της Αντιγόνης, μελος της ΚΑΕ είναι Μέλος της Ανώνυμης Εταιρεία με την επωνυμία: «ΝΕΑ
ΤΟΥΜΠΑ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε.» και το διακριτικό τίτλο: «ΝΕΑ ΤΟΥΜΠΑ».
δηλαδή τα 2 απο τα 3 στελέχη της "ΝΕΑ ΤΟΥΜΠΑΣ" είναι στελέχη της ΚΑΕ ΠΑΟΚ
Απλά πληροφορικά
Ναι βρε το ξέρω. Αντί να καλωσοριζουμε τη πρώτη αιρετή διοίκηση στο τμημα μετά απο 20 χρονια καθόμαστε και σχολιάζουμε τη σύνθεση επειδή σε αυτή είναι ο δικηγόρος του,ο Πετμεζάς που όπως είπε και ο Χατζόπουλος έχει σύνδεση με την ομαδα και γνωριμία με τον ίδιο πολλά χρόνια και ειναι ο άνθρωπος εμπιστοσύνης του Μυστακίδη, δύο μπασκετανθρωποι με πολλά χρόνια στο κουρμπέτι και οκ ξέρω γω ο εκπρόσωπος του ΑΣ που υποχρεωτικά συμμετέχει στο ΔΣ. Αν έχεις τη διάθεση να τα δεις όλα στραβα με το καλημέρα, ειναι εύκολο.
Τι στραβά να δω που έχω τέλη σε άθλημα που πέρασε όλη η σαρακαι η μαρα του dna Paok? Μιλάμε για άθλημα που 25 χρόνια ήταν όμηρος όπως ήταν και το ποδόσφαιρο. Απελευθερώθηκε η μπάλα είναι στην κορυφή. Και τώρα ήρθε η σειρά και του μπάσκετ να απελευθερωθεί. Θα προτιμούσα να διάβαζα σήμερα για σχέδια αναπτυξιακά, για μακέτα γηπέδων και ετοιμασίες ρόστερ για για. Μετά την αλλαγή στην ΚΑΕ το μόνο τμήμα που χρίζει διόρθωσης είναι ο ας. Ε που θα πάει κάτι θα βρεθεί και εκεί
Εγώ προσωπικά την πρόθεσή μου την έγραψα ρητά και κατηγορηματικά μήνες πριν. Ούτε έβαλα στοιχήματα, ούτε έβαλα προαπαιτούμενα, ούτε πιθανλογόγησα πράγματα.
Ήμουν δίκαιος και θετικός στο ωραίο και ευγενικό χαμόγελο του επενδυτή
Ήμουν και είμαι δίκαιος και θετικός στο οτι σίγουρα θα πέσει χρήμα στο μπάσκετ
Από εκεί και πέρα ούτε ποτέ περίμενα σωτήρες σε κανένα άθλημα, ούτε ποτέ ξεχνούσα. Άποψή μου.
Η σύνθεση της διοίκησης και η ποιότητα των ατόμων ΣΙΓΟΥΡΑ δεν θα κρίνουν το αν θα γίνει καλή ομάδα. Το χρήμα θα κρίνει, σε συνδυασμό με υποστήριξη από κάποια στελέχη, τα περισσότερα εκ των οποίων ήδη υπήρχαν. Αρα είμαι βέβαιος πως θα γίνει και καλή ομάδα.
Καθώς όμως δεν βασίζω τη στήριξή μου ούτε στο αν μπαίνουν, ούτε στο αν ΔΕΝ μπαίνουν τα καλάθια, διατηρώ την άποψή μου.
Και ξαναλέω, αν δεν είναι χρήσιμη ή αποδεκτή η κριτική επί των διοικήσεων, οχι επί των αγωνιστικών δρώμενων, τότε χάνουν το νόημα ύπαρξής τους αυτά τα τόπικ
Ήμουν δίκαιος και θετικός στο ωραίο και ευγενικό χαμόγελο του επενδυτή
Ήμουν και είμαι δίκαιος και θετικός στο οτι σίγουρα θα πέσει χρήμα στο μπάσκετ
Από εκεί και πέρα ούτε ποτέ περίμενα σωτήρες σε κανένα άθλημα, ούτε ποτέ ξεχνούσα. Άποψή μου.
Η σύνθεση της διοίκησης και η ποιότητα των ατόμων ΣΙΓΟΥΡΑ δεν θα κρίνουν το αν θα γίνει καλή ομάδα. Το χρήμα θα κρίνει, σε συνδυασμό με υποστήριξη από κάποια στελέχη, τα περισσότερα εκ των οποίων ήδη υπήρχαν. Αρα είμαι βέβαιος πως θα γίνει και καλή ομάδα.
Καθώς όμως δεν βασίζω τη στήριξή μου ούτε στο αν μπαίνουν, ούτε στο αν ΔΕΝ μπαίνουν τα καλάθια, διατηρώ την άποψή μου.
Και ξαναλέω, αν δεν είναι χρήσιμη ή αποδεκτή η κριτική επί των διοικήσεων, οχι επί των αγωνιστικών δρώμενων, τότε χάνουν το νόημα ύπαρξής τους αυτά τα τόπικ
- These users thanked the author Equalizer for the post (total 2):
- leomatos88, gervasio artigas
-
Undesired No 1
Η κριτική των διοικήσεων γίνεται προκαταβολικά;
Δεν πρέπει να υπάρχουν κάποια πεπραγμένα ώστε να δούμε τι είδους κριτική είναι σωστό να ασκηθεί;
Εγώ λέω να δούμε πρώτα και κρίνουμε στην πορεία. Σίγουρα το να ασκεί κάποιος κριτική σε κάποιον που δεν έχει πράξει τίποτα δεν είναι σωστό.
Δεν πρέπει να υπάρχουν κάποια πεπραγμένα ώστε να δούμε τι είδους κριτική είναι σωστό να ασκηθεί;
Εγώ λέω να δούμε πρώτα και κρίνουμε στην πορεία. Σίγουρα το να ασκεί κάποιος κριτική σε κάποιον που δεν έχει πράξει τίποτα δεν είναι σωστό.
H κριτική μου έγινε στη σύνθεση με βάση το ιστορικό των προσώπων που γνωρίζουμε όλοι.
Αρχική κριτική είναι, ούτε μηδενισμός ούτε καταδίκη
Αρχική κριτική είναι, ούτε μηδενισμός ούτε καταδίκη
Ο Βεζυρτζής έχει Διοικήσει τον ΠΑΟΚ για πολλά χρόνια, έχει φέρει Πρωτάθλημα και Ευρωπαϊκό Τίτλο, γνωρίζει το Παγκόσμιο μπάσκετ, έχει ολοκληρώσει μεγάλες μεταγραφές, γνωρίζει την ιδιοσυγκρασία του κόσμου του ΠΑΟΚ, όσο ελάχιστοι.
Ο άλλος γνωρίζει τα Διοικητικά όργανα και τους Θεσμούς του μπάσκετ σε Ελλάδα και Ευρώπη πάρα πολύ καλά.
Αυτές οι γνώσεις, οι εμπειρίες, και οι διασυνδέσεις δεν υπάρχουν στην αγορά και δεν αποκτώνται εύκολα. Αυτοί θα κινούν τα νήματα και θα Διοικούν μαζί με τον εκπρόσωπο του Μυστακίδη.
Βεζυρτζής και Οικονομίδης δεν είναι απλά συμπληρωματικοί. Χρειάζονται και έναν έξυπνο Apprentice, όπως ο Μπουντούρης.
Απο εκεί και πέρα οι υπόλοιποι είναι ψιλοαδιάφοροι.
Πολύ καλή δομή.
Ο άλλος γνωρίζει τα Διοικητικά όργανα και τους Θεσμούς του μπάσκετ σε Ελλάδα και Ευρώπη πάρα πολύ καλά.
Αυτές οι γνώσεις, οι εμπειρίες, και οι διασυνδέσεις δεν υπάρχουν στην αγορά και δεν αποκτώνται εύκολα. Αυτοί θα κινούν τα νήματα και θα Διοικούν μαζί με τον εκπρόσωπο του Μυστακίδη.
Βεζυρτζής και Οικονομίδης δεν είναι απλά συμπληρωματικοί. Χρειάζονται και έναν έξυπνο Apprentice, όπως ο Μπουντούρης.
Απο εκεί και πέρα οι υπόλοιποι είναι ψιλοαδιάφοροι.
Πολύ καλή δομή.
-
spiridoula
Οπου συνωμοσια στον μπασκετικο ΠΑΟΚ , ο Βασιλης Οικονομιδης. Αυτος με τα φιλαρακια του (Πανελουδης Τακης , Θανασης Κατσαρης ) αποκαθηλωσαν τον Λακη Οικονομιδη απο προεδρο και εβαλαν τον Αλεξοπουλο . Το οτι εγινε προεδρος του ΕΣΑΚΕ δε μου λεει τιποτα
- These users thanked the author spiridoula for the post (total 3):
- Мир, gervasio artigas, leomatos88