Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II
- constadine
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II
Για τον Πέλκα άκουσα από Τοσκίτση, Τσακαλέα είμαστε στη φάση ψάξε εσύ μήπως βρεις το συμβόλαιο που θες εκτός Τουρκίας και αν δεν βρούμε και εμείς κάτι άλλο, το συζητάμε.
- pagotatzis
Τόσο απλες είμαστε δλδ ;
Είναι οι υπεύθυνες για γέλια αλλά και οι ΑΡΔ δεν κάνουν πίσω !
- constadine
Δεν το έχω και περίεργο να ισχύει,ειδικά όπως κινούμαστε.
Αν Πέλκας πιστεύει/πίστευε ότι μπορεί να βρει ένα καλύτερο συμβόλαιο από αυτά που είχαμε σκοπό να δώσουμε .
Αν Πέλκας πιστεύει/πίστευε ότι μπορεί να βρει ένα καλύτερο συμβόλαιο από αυτά που είχαμε σκοπό να δώσουμε .
- ΑποστόληςΑ
Υποθέτω δεν εννοείς Πέλκα.ΑποστόληςΑ έγραψε:ΦΕΡΤΕ ΧΑΦ ΓΙΑΤΙ ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ!
Μου άρεσε ο Βρακάς χτες. Αν σκέφτονται να φέρουν Πέλκα, θα προτιμούσα να δώσουν ευκαιρία στον Βρακά.
Ο Πελκας δεν ειναι αυτο που μας λειπει αυτη την στιγμη. Αν καλυψουμε τα κενα και μετα ας ερθει και ο Πελκας.
- john4serres
Φορ δηλαδή κλείσαμε με Μπράντον, Γκόρντε;ΑποστόληςΑ έγραψε:ΦΕΡΤΕ ΧΑΦ ΓΙΑΤΙ ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ!
Ο Τζίμας θα αργήσει λίγο.
- navigator11
Φτάνει με τους πελκοσταφυλίδηδες. Νισάφι.icue έγραψε:Ο Πελκας δεν ειναι αυτο που μας λειπει αυτη την στιγμη. Αν καλυψουμε τα κενα και μετα ας ερθει και ο Πελκας.
Γενικότερα τώρα καταλαβαίνεις γιατί ο λουτσε προτίμησε να μείνει ο Μπράντον και ο οποιαδήποτε από περσυ .. γιατί η επιλογή είναι ο παλιός παίκτης η ο κανένας ..
- pagotatzis
Καθόλου περίεργοconstadine έγραψε:Δεν το έχω και περίεργο να ισχύει,ειδικά όπως κινούμαστε.
Επίσης ότι θα κινηθούμε για δανεισμό Τσολακ
ΠΑΟΚ you are
Παντως ουτε 20 ωρες πριν (πριν τις δηλωσεις του Ραζβαν) για να ξερουμε τι λεμε....
1. περιμεναμε την επισημοποιηση με το φορ
2. το ιδιο με το ακραιο μπακ
3. ειχαμε αγωνια ποια ειναι τα 2 χαφ που συζηταμε που ολοι θα μεινουν με το στομα ανοιχτο
και γενικα υπηρχε ενα κλιμα οτι αργησαμε μεν αλλα η στοχευση ειναι τετοια που θα φτιαξουν εναν ΠΑΟΚ πολυ δυνατο
Απο τις δηλωσεις του Ραζβαν και μετα εχει διαλυθει το συμπαν...
Απο την ψυχολογια μας, μεχρι την λειτουργια της ομαδας που περιγραφεται σαν το χειροτερο @@@ρδελο απο τους ΑΡΔ, μεχρι και απειλες για ομορφιες φετος στην Τουμπα ακουστηκαν...
Μεσα σε 20 ωρες επαναλαμβανω. Ποσο ΠΑΟΚ φαση....
1. περιμεναμε την επισημοποιηση με το φορ
2. το ιδιο με το ακραιο μπακ
3. ειχαμε αγωνια ποια ειναι τα 2 χαφ που συζηταμε που ολοι θα μεινουν με το στομα ανοιχτο
και γενικα υπηρχε ενα κλιμα οτι αργησαμε μεν αλλα η στοχευση ειναι τετοια που θα φτιαξουν εναν ΠΑΟΚ πολυ δυνατο
Απο τις δηλωσεις του Ραζβαν και μετα εχει διαλυθει το συμπαν...
Απο την ψυχολογια μας, μεχρι την λειτουργια της ομαδας που περιγραφεται σαν το χειροτερο @@@ρδελο απο τους ΑΡΔ, μεχρι και απειλες για ομορφιες φετος στην Τουμπα ακουστηκαν...
Μεσα σε 20 ωρες επαναλαμβανω. Ποσο ΠΑΟΚ φαση....
- Montrealiotis
Εγώ δεν έχω πρόβλημα με τον Πελκα. Αλλά αν τον θελουμε να πάμε να τον παρούμε τώρα, όχι όταν δεν θα έχει βρει ομάδα (αν) στο τέλος του καλοκαιριού.
- NikLiverpool
Λογικό είναι. Και γω αν ήμουν σε μια δουλειά και κάποιοι μου βάζαν τρικλοποδιές συνέχεια αν τα έφερνε η τύχη και με είχαν ανάγκη θα τους ξέσκιζα.PaokPatraG4 έγραψε:Τον Γιώργη κ τον Θωμαρεη εννοεί....Αυτοί του είχαν πρήξει τα @@ όσο ήταν στον ΠΑΟΚ όπως κάνουν κ στον Μποτο....aivas19 έγραψε:Κολκας λεει τωρα στο ραδιο οτι ο Μπρανκο καθυστερει του Σαματα (ειπε χαρακτηριστικα μας χορευει ατο ταψι) επειδη δεν τα παει καλα με αυτους που διαπραγματευονται την μεταγραφη απο τον ΠΑΟΚ. Δεν γινονται αυτα ρε δεν ξερεις τι να πιστεψεις