Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσεις II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...

Πόσο ευχαριστημένοι είστε με τις φετινές μεταγραφές;

10 - Πάρτε το πρέφα...
24
10%
9 - Σχεδον τέλειες
36
15%
8 - Πολύ καλές
112
47%
7 - Αρκετά καλές
39
16%
6 - Οριακά καλές
16
7%
5 - Μέτριες
6
3%
4 - Λίγα πράγματα
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
3 - Κακές
1
0%
2 - Κακος σχεδιασμός Μίχελ-Ίβιτς, ντροπή
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
1 - Φέτος μόνο σκάκι θα δούμε
3
1%

Σύνολο ψήφων: 237

Άβαταρ μέλους
pirate_salonica

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσει

Δημοσίευση από pirate_salonica »

pilotos έγραψε:νταξ το tερματίσατε στο sdna

Martin Braithwaite
Κύριε Nicolas Fedor ποιος είστε? Εγώ είμαι ο νέος επιθετικός του ΠΑΟΚ. Έχω υπογράψει και προσύμφωνο με τον ΠΟΡΚΥ. Απλά έχει αργήσει λίγο να έρθει να με πάρει. Μου έχει υποσχεθεί να με πάει και για frappe πριν πάμε στην Τούμπα.
12:47

:lol: :lol: :lol: :lol:

Ντάξει δεν έμεινε άντερο για άντερο... :lol: :lol: :lol:
GoMaRoS

Δημοσίευση από GoMaRoS »

pilotos έγραψε:νταξ το tερματίσατε στο sdna

Martin Braithwaite
Κύριε Nicolas Fedor ποιος είστε? Εγώ είμαι ο νέος επιθετικός του ΠΑΟΚ. Έχω υπογράψει και προσύμφωνο με τον ΠΟΡΚΥ. Απλά έχει αργήσει λίγο να έρθει να με πάρει. Μου έχει υποσχεθεί να με πάει και για frappe πριν πάμε στην Τούμπα.
12:47

H Φενέρμπαχτσε ανακοίνωσε τους Ζερμέν Μαρσιάνο Λενς και Μουσά Σο.
12:43

Στοχ
ναι με αυτά τα λιμά πρέπει να παίζω φέτος
12:46

Nicolás Fedor
εγώ είμαι ο νέος Μίετσελ του ΠΑΟΚ, εσύ κάτσε για φραπεδάκια με τον ΠΟΡΚΥ
12:49
Άβαταρ μέλους
Mirko Taccola

Δημοσίευση από Mirko Taccola »

Ο πετρωτός με άρθρο του στο σπορτ24 λέει ότι με τιαμ κλείνουν οι μεταγραφές καθώς δεν τα βρίκαμε με ράγιο για μικού
northend4

Δημοσίευση από northend4 »

Θεός
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

τζιόλης για κύπρο, ανόρθωση;
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

Τον εχω παρακολουθησει τον παιχτη Ζαρατουστρα,αν πιασει πιστευω ακραδαντα οτι θα ειναι στα 15 με 20 γκολ.
Άβαταρ μέλους
Chuck Norris

Δημοσίευση από Chuck Norris »

Ο ίδιος μίλησε ! Είπε ότι έχει συμφωνήσει σε όλα με τον ΠΑΟΚ έχει μιλήσει με τον Κρεσπο και τον Ρατς που του είπαν τα καλύτερα , και περιμένει να τα βρουν οι δύο ομάδες , έχει και σχεδόν έτοιμες οι βαλίτσες του
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

λοιπόν, ο Μικού είπε ότι είναι έτοιμος να έρθει και περιμένει να τον ενημερώσει η ομάδα. ίσα ίσα προλβαίνει να περάσει ιατρικά σήμερα...
έτσι μου μετέφερε άνθρωπος που τον άκουσε στο μετροπ
Άβαταρ μέλους
analog

Δημοσίευση από analog »

zarathustra79 έγραψε:Θα βάλω δυο παραμέτρους στη συζήτηση. Καταρχας η μεγαλύτερη δυσκολία στην πραγματοποίηση μιας μεταγραφής νομίζω οτι είναι το να πείσεις τον παίκτη να έρθει στην ελλάδα. Να τα βρεις με την ομάδα νομίζω οτι είναι πιο εύκολο, ειδικά όταν έχεις γεμάτο ταμείο. Αλλά βλέπεις οτι σου κάνει νερά ο vazquez και φυσικά όσο ανεβαίνει το επίπεδο των παικτών, δυσκολευεί ακόμη περισσότερο. Έτσι οπως το βλέπω εγώ μόνο από χώρες μικρότερων πρωταθλημάτων μπορείς να αγοράσουμε παίκτες, επειδή εκεί τα συμβόλαια των παικτών είναι μικρά. Από αγγλία, ισπανία, ιταλία, γερμανία, γαλλία, πορτογαλία, ολλανδία, τουρκία κλπ μόνο από το πανέρι μπορούμε να αγοράσουμε ή μονο με άκρες με μανατζερς, ή κάποιον παίκτη που για καποιο λόγο την προηγουμενη χρονια η καριερα του έκανε βουτια (πχ berg). Να επιλεξεις παίκτη εσυ και να έρθει τρεχοντας, το βρισκω απιθανο...
Συμφωνώ. Για το λόγο αυτό θα πρέπει να αναπτύξεις το scouting ή τις μανατζερικές άκρες σε πρωταθλήματα των Βαλκανίων ( βλέπε Άρνεσεν ) ή της λατινικής Αμερικής όπου μπορείς να φέρεις παίκτη εύκολα και να σου βγει λαβράκι. Με το πιθανό ρίσκο της δύσκολης προσαρμογής.
Άβαταρ μέλους
Thanix

Δημοσίευση από Thanix »

pilotos έγραψε:λοιπόν, ο Μικού είπε ότι είναι έτοιμος να έρθει και περιμένει να τον ενημερώσει η ομάδα. ίσα ίσα προλβαίνει να περάσει ιατρικά σήμερα...
Να κόψεις επαφές με αυτον τον ανθρωπο...

Sent from my mind using boobs power
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

"ΠΟΡΚΥ-5
Ελα braithaway ειχε κινηση στο δρομο ερχομαι σε λιγο!"

:mrgreen:

Martin Βraithwaite
Άντε επιτέλους! Ξεροστάλιασα να σε περιμένω. Να φέρεις van γιατί έχω πολλές βαλίτσες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sn0ufel4 την Τετ 31 Αύγ 2016, 11:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Thanix έγραψε:
pilotos έγραψε:λοιπόν, ο Μικού είπε ότι είναι έτοιμος να έρθει και περιμένει να τον ενημερώσει η ομάδα. ίσα ίσα προλβαίνει να περάσει ιατρικά σήμερα...
Να κόψεις επαφές με αυτον τον ανθρωπο...

Sent from my mind using boobs power
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
zarathustra79

Δημοσίευση από zarathustra79 »

Άρα έρχεσαι στα λόγια μου, στα 15 με 20 γκολ ειναι κ το επιπεδο του αθανασιαδη. Δε μιλαμε λοιπον για καποια τεραστια τρυπα, απλά ισως να έχεις μια μικρη βελτίωση... Κάνω λάθος;;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος zarathustra79 την Τετ 31 Αύγ 2016, 11:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

αντε μαμω την ραγιο την βαγιεκανο μου μεσααααααα, στειλτε το τρελο αγορι στην ΠΑΟΚΑΡΑ μασσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ λαιμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Άβαταρ μέλους
aquila

Δημοσίευση από aquila »

zarathustra79 έγραψε:Θα βάλω δυο παραμέτρους στη συζήτηση. Καταρχας η μεγαλύτερη δυσκολία στην πραγματοποίηση μιας μεταγραφής νομίζω οτι είναι το να πείσεις τον παίκτη να έρθει στην ελλάδα. Να τα βρεις με την ομάδα νομίζω οτι είναι πιο εύκολο, ειδικά όταν έχεις γεμάτο ταμείο. Αλλά βλέπεις οτι σου κάνει νερά ο vazquez και φυσικά όσο ανεβαίνει το επίπεδο των παικτών, δυσκολευεί ακόμη περισσότερο. Έτσι οπως το βλέπω εγώ μόνο από χώρες μικρότερων πρωταθλημάτων μπορείς να αγοράσουμε παίκτες, επειδή εκεί τα συμβόλαια των παικτών είναι μικρά. Από αγγλία, ισπανία, ιταλία, γερμανία, γαλλία, πορτογαλία, ολλανδία, τουρκία κλπ μόνο από το πανέρι μπορούμε να αγοράσουμε ή μονο με άκρες με μανατζερς, ή κάποιον παίκτη που για καποιο λόγο την προηγουμενη χρονια η καριερα του έκανε βουτια (πχ berg). Να επιλεξεις παίκτη εσυ και να έρθει τρεχοντας, το βρισκω απιθανο...

Οσο για τον αθανασιάδη ας το δούμε και λίγο αντίστροφα. Ας πουμε οτι έρχεται σήμερα τελευταία μέρα των μεταγραφών πχ η red bull leipsig που το φυσάει το χρήμα και σου λέει τον αθανασιάδη. Αν ο τεχνικος τους διευθυντης διαβαζε οσα γραφονται μετα τα ματς με τον ajax εδω μεσα θα σου έλεγε πάρε 500 χιλιάρικα άντε βαρια βαρια 1 εκατομμύριο γιατί οκ έχει τα τελειώματα αλλά είναι εντελώς αμπαλος και έχει πολλά ταττού. Θα τον δίνατε ασυζητητί;;;

@rizla οταν λες οτι σε ανεβαζει επιπεδο, εννοεις οτι θα εχει άνετα 10 γκολ παραπανω απο τα 15 που βαζει καθε χρονο μεσο ορο ο αθανασιαδης;;;
Μια τετοια προσφορα ειναι κατι σαν τον αη βασιλη ή τις εξυπνες ξανθιες αν ομως παρολα αυτα γινοταν εγω θα εβαζα και κορδελα. Επειδη δε θα γινει ομως ας μεινει ο κλαους παγκο και να βοηθαει σε αγωνες αλλα οχι να ειναι βασικος.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”