zarathustra79 έγραψε:Θα βάλω δυο παραμέτρους στη συζήτηση. Καταρχας η μεγαλύτερη δυσκολία στην πραγματοποίηση μιας μεταγραφής νομίζω οτι είναι το να πείσεις τον παίκτη να έρθει στην ελλάδα. Να τα βρεις με την ομάδα νομίζω οτι είναι πιο εύκολο, ειδικά όταν έχεις γεμάτο ταμείο. Αλλά βλέπεις οτι σου κάνει νερά ο vazquez και φυσικά όσο ανεβαίνει το επίπεδο των παικτών, δυσκολευεί ακόμη περισσότερο. Έτσι οπως το βλέπω εγώ μόνο από χώρες μικρότερων πρωταθλημάτων μπορείς να αγοράσουμε παίκτες, επειδή εκεί τα συμβόλαια των παικτών είναι μικρά. Από αγγλία, ισπανία, ιταλία, γερμανία, γαλλία, πορτογαλία, ολλανδία, τουρκία κλπ μόνο από το πανέρι μπορούμε να αγοράσουμε ή μονο με άκρες με μανατζερς, ή κάποιον παίκτη που για καποιο λόγο την προηγουμενη χρονια η καριερα του έκανε βουτια (πχ berg). Να επιλεξεις παίκτη εσυ και να έρθει τρεχοντας, το βρισκω απιθανο...
Οσο για τον αθανασιάδη ας το δούμε και λίγο αντίστροφα. Ας πουμε οτι έρχεται σήμερα τελευταία μέρα των μεταγραφών πχ η red bull leipsig που το φυσάει το χρήμα και σου λέει τον αθανασιάδη. Αν ο τεχνικος τους διευθυντης διαβαζε οσα γραφονται μετα τα ματς με τον ajax εδω μεσα θα σου έλεγε πάρε 500 χιλιάρικα άντε βαρια βαρια 1 εκατομμύριο γιατί οκ έχει τα τελειώματα αλλά είναι εντελώς αμπαλος και έχει πολλά ταττού. Θα τον δίνατε ασυζητητί;;;
@rizla οταν λες οτι σε ανεβαζει επιπεδο, εννοεις οτι θα εχει άνετα 10 γκολ παραπανω απο τα 15 που βαζει καθε χρονο μεσο ορο ο αθανασιαδης;;;
Μια τετοια προσφορα ειναι κατι σαν τον αη βασιλη ή τις εξυπνες ξανθιες αν ομως παρολα αυτα γινοταν εγω θα εβαζα και κορδελα. Επειδη δε θα γινει ομως ας μεινει ο κλαους παγκο και να βοηθαει σε αγωνες αλλα οχι να ειναι βασικος.