Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...

Τι θα γινει στον ΠΑΟΚ διοικητικα?

Θα ερθει μεγαλος επενδυτης?
293
19%
Θα ερθει μεγαλος επενδυτης,αλλα θα βοηθα και ο κοσμος?
460
31%
Θα συνεχισουμε ετσι με τον κοσμο του ΠΑΟΚ μονο επενδυτη και θα γινουμε εταιρεια λαικης βασης?
754
50%

Σύνολο ψήφων: 1507

Άβαταρ μέλους
navigator11

Re: Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?

Δημοσίευση από navigator11 »

Kolokotronis_4 έγραψε:

υγ. παρακαλούνται όσοι παραθέτουν μεγάλα κείμενα να αφήνουν παραγράφους για να μπορούμε να τα διαβάζουμε με ευκολία. ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΒΓΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ!

:lol: :lol: :lol: :lol:
σόρρυ. :oops:
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

Εικόνα

Δεν είναι αυτή εικόνα ΠΑΟΚτσή. Με το ουϊσκάκι στο χέρι και να παίζεται παιχνίδι στη Τούμπα! :redcard:
Οποιος και νάσαι, ότι και νάσαι, ο σεβασμός σε αυτούς που είναι απέναντι, και αφήνουν τα λαρύγγια τους στα μπετά, δεν βλάπτει.
Τον Ζαγοράκη δεν θυμάμαι ποτέ να τον έχω δει σε τέτοια πόζα.
bristol

Δημοσίευση από bristol »

Απαγορευετε ο πυρσος στην σουιτα ρε ειναι 2 αγωνηστικες κεκλεισμενων των σουιτων αν αναψει η βρισει :D :D
bristol

Δημοσίευση από bristol »

κολοκοτρονης πλακα κανεις ετσι?
Άβαταρ μέλους
diniko80

Δημοσίευση από diniko80 »

πρεπει να ξεκαθαρισουν τα πραγματα μεχρι τριτη-τεταρτη να ξερει η ομαδα πως θα πορευτει....σε 23 μερες εχουμε πρεμιερα και μειναμε πισω
tsachou

Δημοσίευση από tsachou »

αυτό ακριβώς...θα πρέπει να έχουν ξεκαθαρίσει τα πράγματα το πολύ μεχρι την τετάρτη το πρωι και θα ΠΡΕΠΕΙ την αμέσως επόμενη στιγμή να έχουμε εξελίξεις και στο αγωνιστικό...έχουμε μείνει πολύ πισω...μπορεί να είμαστε στους δυνατούς στην πρώτη κλήρωση της Ευρώπης αλλά αν έχουμε καμιά κλήρωση-παγίδα θα έχουμε άλλα!!!
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

bristol έγραψε:κολοκοτρονης πλακα κανεις ετσι?
όχι φίλε μου, με το διοικητικό του ΠΑΟΚ δεν μας παίρνει να κάνουμε πλάκα.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

logios έγραψε:Λιγη θετικη ενεργεια ρε σεις!!!!!!!!!!!!!
Τι μεμψιμοιρια ειναι αυτη. Στην τελικη τι ειχαμε, τι χασαμε. Ισως καποιες μερες αλλα μεχρι εκει.
Υπαρχει τετοιος αρνητισμος που με τρελαινει.
Επισης,πειτε μου σε τι βοηθαει καθε μερα που περναει και δεν εχουμε καποια εξελιξη να σχολιαζετε , κοροιδευετε,ειρωνευεστε.
Σχολιαζει ο αλλος οτι ειναι παπας επειδη λενε πως υπαρχει προβλημα στην αυξηση του Μ.Κ. επειδη βαλανε το οριο απο τα 20.000. Δλδ μου λες οτι δεν υσχυει; Γνωριζεις οτι το "προβλημα" δεν ειναι προβλημα και μπορει να βαλει λεφτα;
Εχεις τετοιες γνωσεις; Αν μου το αποδειξεις θα το δεχτω.
Οταν κανουμε κριτικη ας εχουμε και επιχειρηματα, μετα κατηγορειτε τους ΑΡΔ οτι λενε οτι να'ναι.
Τι να σε αποδείξω ρε φίλε και να με αποδείξεις και να χαμε να λέγαμε.
Ο άλλος είναι γκασμάς και βλεπει το 5 για 2 και πάει χαλάει την επέκταση της ΑΜΚ.
Αυτή είναι η αλήθεια ή δεν είναι, η ΠΑΕ την αφήνει να σέρνεται χωρίς να τη διαψεύδει.

Είναι σοβαρά πράματα αυτά;
Εσένα σε καλύπτει η παπαριά αυτή;
Πλάκα με κάνετε;
Αν σε το έλεγαν εσένα αυτό σε μια δουλειά δικι'α σου, σε ένα οικονομικό deal δικό σου, που ήθελες πολύ
και σ έλεγε η άλλη πλευρά, ''ξέρεις μεγάλε, θα πάμε ένα μήνα πίσω, γιατί το βόδι η ξανθιά που έχουμε για γραμματέας βλέπει το 2 για 5''. Θες να μου πεις, ότι δεν θα τους έλεγες ''πάρτε κι άλλα 3 και κάντε τα 8'';
Θα χες λαλήσει αδερφέ!!!! Θα έλεγες που έμπλεξα με τους μ@λ@κες!!

Ε, τότε ας φάμε έναν Τσιρίλο στη μάπα κι ας βγει η διοίκηση και να πει, ότι οι στόχοι είναι
Πώληση παίχτη/παιχτών
Είσοδο στους ομίλους του Europa League
Ότι κάτσει στο κύπελο
Eυρώπη μέσω πρωταθλήματος πάση θυσία.

Ούτε να βγαίνουν οι παίχτες να μιλάνε για τίτλο ούτε τίποτα.
Να μην κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας.
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Ρε βάλτε τα έστω σε ένα διαφανές κλουβί από plexyglass να τα δούμε για λίγο, να ηρεμήσει το ματάκι μας! :lol:

Εικόνα

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
gergeo4

Δημοσίευση από gergeo4 »

φιλε κουρασες πολυ..παρτο χαμπαρι χωρις επενδυτη μες στην μιζερια θα εισαι..
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Και με επενδυτή μπορεί να βρεθείς πάλι στους δρόμους και σε καταλήψεις...

Όσο δεν ξέρουμε ποιος είναι ο Φλωρίδης καθώς και τις προθέσεις τους, τόσο πιο επικίνδυνο είναι το μυστιριώδες ντιλ...
Άβαταρ μέλους
gergeo4

Δημοσίευση από gergeo4 »

ρε θα με τρελανετε?!λετε οτι εχετε εμπιστοσυνη στους ζαγορακη κ βρυζα..κανω λαθος?Αν δεν εχετε πειτε το καθαρα και αφηστε τα περι φλωριδη κ σαχπα..
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Από τη στιγμη που θα πάρουνε τις μετοχές, ο Ζαγόρ και ο Βρυζας θα είναι απλοί υπάλληλοι...

Άρα ανά πάσα στιγμή μπορεί να τους απολύσει ή και να κάνει τις βρωμοδουλειές του χωρίς να πάρουν μυρωδιά οι ΖΖ...

Και σε αυτήν την περίπτωση δεν έχει να κάνει με εμπιστοσύνη σε ΖΖ...

Εσύ προσωπικά δεν εμπιστεύτηκες ποτέ λάθος άνθρωπους; Λάθος φίλους; Λάθος συνεργάτες;

Επειδή στην εποχή μας όλοι έχουνε δύο πρόσωπα, και επειδή τυχαίνει να μην ξέρουμε κανένα από τα 2 του φλωρίδη και μόνο το αρνητικό του Σάχπα (βατοπαίδι), εγώ έχω μεγάλες επιφυλλάξεις...
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

Έχουμε λαλήσει. Είχαμε επενδυτές και τώρα μείναμε μόνοι μας. Μάθαμε στα πολλά και μας πειράζει στα λίγα.
Ξεφύτρωσε ένας επενδυτής. Μα... ο πρώτος είναι;
Αυτό το όνομα είναι διαφορετικό μιας και έχει να κάνει με την επιστροφή Βρύζα. Που ο Σαχπατζίδης στηρίζει Βρύζα και αυτός έχει φίλο τον καινούργιο επενδυτή οποίος είπε στον ερασιτέχνη της ιδέες τους και ο ερασιτέχνης έδωσε το πράσινο φως.
Και εμείς περιμένουμε τις εξελίξεις όπως αυτές γράφονται και ακούγονται από τα ΜΜΕ.
Δηλαδή για μένα, δεν υπήρχε και δεν υπάρχει τίποτε το σίγουρο, μέχρι και όταν δούμε την επίσημη ανακοίνωση του ιδίου του επενδυτή, ως Πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Αρκεί βέβαια να μην μου φέρει πρόβλημα στην ομάδα με ότι έχουν ακουστεί κατά καιρούς.
Ως ΠΑΟΚτσής θέλω έναν επενδυτή με χρήματα πολλά!!!
Γιατί κάποια στιγμή ο ΠΑΟΚ πρέπει να είναι ΠΑΟΚ και όχι αχΠΑΟΚ κερδίσαμε.

Το ερωτηματικό για μένα είναι άλλο. Παίρνουν την ομάδα ο Σαχπατζίδης και ΣΙΑ και βάζουν λεφτά και κάνουν την ομάδα μας τόσο ανταγωνιστική που το πρωτάθλημα το χτυπάμε στα ίσα η και το παίρνουμε περπατώντας. Με τους ΠΑΟΚάρχες νταβατζήδες που στο μυαλό τους έχουν μόνο την σκέψη σ πάστα γιατί ΠΑΟΚ είσαι με αυτό θα γίνει ποτέ κάτι; Δεν είναι της στιγμής θα μου πείτε, αλλά είναι ένα πρόβλημα και αυτό.
Άβαταρ μέλους
darklord
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από darklord »

gergeο ολοι θελουμε τον ΠΑΟΚ πρωταθλητη με εναν επενδυτη τυπου Γιαννακοπουλων, αλλα καταλαβε οτι δεν οσο πιο απελπισμενος εισαι, τοσο πιο πολυ θα σε πατησουν.
Μακαρι να ειναι ο Φλωριδης ο καταλληλος αλλα οσο επιλεγει να κραταει στην σκια ενα τοσο σημαντικο ντηλ, τοσο πρεπει κ εμεις να ψιλιαζομαστε. Ο παπας του "δεν θελει να κανει διαφημιση" επειδη αλλοι καναν δεν πρεπει να μας βαζει σε σκεψεις "οτι τουλαχιστον αυτος δεν θελει να κανει διαφημιση". Αν θελει ή οχι θα κριθει απο την ιστορια.
Αν ξεπουλιομασταν στον Σαββιδη ξερεις που θα ημασταν τωρα; Ή στον Καμπανη; Ξερεις κατι για τον Φλωριδη που να υποδεικνυει οτι ειναι πιο ευρωστος απο τον Καμπανη πχ; Εγω προσωπικα οχι. Τουλαχιστον ο Σαββιδης ηταν ενα ατομο με συγκεκριμενο ιστορικο. Και παλι ομως αν ξεπουλιομασταν εκει τωρα δεν θα ειχαμε ουτε γηπεδο να κλαψουμε.
Εν ολιγοις, καταλαβε (προφανως θα εισαι μικρος σε ηλικια) οτι ο ΠΑΟΚ οντας η μεγαλυτερη ομαδα των Βαλκανιων δεν πρεπει να σηκωνει τετοιου ειδους ντηλ. Για εμενα ο Φλωριδης εχει υποπεσει σε τεραστια λαθη κ ηδη αρχιζει να καιγεται.
Θελεις τον ΠΑΟΚ κυριε; Κανε συνεντευξη τυπου μολις μαζεψεις τα οικονομικα της ΠΑΕ (κ δεις αν τα σηκωνεις ή οχι) κ πες, ειμαι αυτος, κανω αυτο, θελω αυτο, δινω αυτο. Και ασε εμας να αποφασισουμε αν τελικα θα σε αγκαλιασουμε ή οχι. Ο ΠΑΟΚ πρεπει να επιλεγει τον επενδυτη του, και οχι ενας μυστηριο επενδυτης (;) να παιζει με το ονομα του ΠΑΟΚ. Μην κρυβεσαι στις σκιες σαν να εχεις να κρυψεις κατι. Τον ΠΑΟΚ θα παρεις, οχι τα DIA.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”