Kolokotronis_4 έγραψε:
υγ. παρακαλούνται όσοι παραθέτουν μεγάλα κείμενα να αφήνουν παραγράφους για να μπορούμε να τα διαβάζουμε με ευκολία. ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΒΓΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ!
σόρρυ.
Kolokotronis_4 έγραψε:
υγ. παρακαλούνται όσοι παραθέτουν μεγάλα κείμενα να αφήνουν παραγράφους για να μπορούμε να τα διαβάζουμε με ευκολία. ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΒΓΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ!

όχι φίλε μου, με το διοικητικό του ΠΑΟΚ δεν μας παίρνει να κάνουμε πλάκα.bristol έγραψε:κολοκοτρονης πλακα κανεις ετσι?
Τι να σε αποδείξω ρε φίλε και να με αποδείξεις και να χαμε να λέγαμε.logios έγραψε:Λιγη θετικη ενεργεια ρε σεις!!!!!!!!!!!!!
Τι μεμψιμοιρια ειναι αυτη. Στην τελικη τι ειχαμε, τι χασαμε. Ισως καποιες μερες αλλα μεχρι εκει.
Υπαρχει τετοιος αρνητισμος που με τρελαινει.
Επισης,πειτε μου σε τι βοηθαει καθε μερα που περναει και δεν εχουμε καποια εξελιξη να σχολιαζετε , κοροιδευετε,ειρωνευεστε.
Σχολιαζει ο αλλος οτι ειναι παπας επειδη λενε πως υπαρχει προβλημα στην αυξηση του Μ.Κ. επειδη βαλανε το οριο απο τα 20.000. Δλδ μου λες οτι δεν υσχυει; Γνωριζεις οτι το "προβλημα" δεν ειναι προβλημα και μπορει να βαλει λεφτα;
Εχεις τετοιες γνωσεις; Αν μου το αποδειξεις θα το δεχτω.
Οταν κανουμε κριτικη ας εχουμε και επιχειρηματα, μετα κατηγορειτε τους ΑΡΔ οτι λενε οτι να'ναι.