Μη λες τετοια ρε Nik. Στη μεσογειακη Σοβιετια αυτα δεν περνανε. Αν παιρνεις Χ λεφτα πανω απο εμενα πρεπει να κανεις 8-7 δουλειές σε τοπ επιπεδο κιολας , απλα γιατι έτσι νομίζω εγώ ( και εσυ και ο αλλος....)NikLiverpool έγραψε:Δίκιο έχεις αδερφέ. Αλλά σε ομάδα που ο προπονητής κάνει 10 ρόλους γιατί οι έμμισθοι είναι για τις αρκούδες Ε κάπου θα σκάσει. Ε πλέον έσκασε, κλαταρε.Kaizen έγραψε:Αυτη η δικαιολογια γινεται δεκτη μονο απεναντι σε μεγαλους αντιπαλους και σε θεμα στοχων. Μας γλεντησαν Καλλιθεα,Βολος,ΟΦΗ αν δεν το εχεις καταλαβει.Δεν εχουν καμια καλυτερη οργανωση ή καλυτερους παικτες. Ουτε καλυτερους προπονητες θα πω. Ωστοσο οι προπονητες τους ειναι συγκεντρωμενοι στην δουλεια τους και σεβονται πανω απο ολα τον εαυτο τους. Ο Ραζβαν φετος δεν σεβεται ουτε τον ιδιο του τον εαυτο.NikLiverpool έγραψε:Εγώ πάλι δε θα σε κατηγορήσω.
Σε ομάδα με:
1. CEO λογίστρια
2. Αντιπροέδρους πρώην προπονητή και αποτυχημένο πολιτευτή
3. Υπεύθυνους μεταγραφών ιδιοκτήτη εστιατορίου και πωλητή συμβολαίων κινητής τηλεφωνίας
4. Γιο να παίζει real life money ball (αλήθεια την ταινία την έχει δει ως το τέλος?)
5. Χωρίς ΤΔ
Τι σκατα περιμένουμε να λειτουργήσει?
Η ομάδα πέτυχε τον στόχο της στην προηγούμενη αγωνιστική.
Τώρα υπομονή ως το καλοκαίρι να πάμε διακοπές.
Πιστεύω πλέον ότι θα φύγει. Αλλά όποιος και να έρθει όσο η λειτουργία της ΠΑΕ παραμένει σε επίπεδα Σοβιέτ Τουρκμενιστάν στα fifties το ίδιο έργο θα δούμε.
Στα σοβαρα τωρα
Αν δεν θέλει να μείνει, ας φύγει ή να τον διώξουν
Αν θέλει, προφανως πρεπει να μείνει
Πήρε τίτλους με ράστερ χαμηλοτερης συνολικής ποιοτητας αλλα και αξιας και γενικών επιλογων στο παγκο . Δηλαδη εδρασε ως πολλαπλασιαστης αξιας ή αλλιως οπως λένε και στα χωρια μας δίνει added value.
Το οτι η ΠΑΕ λειτουργεί σα ταβερνα σε νησί το καλοκαιρι ειναι υποπολαπλασιαστης ισχύος ή παραγοντας detracted value
Ο ΠΑΟΚ δεν μπορει να λειτουργήσει με αλλου είδους προπονητη γιατι πολυ απλα δεν ειναι σοβαρα οργανωμενη και στελεχωμένη εταιρια με το επιπλεον προβλημα οτι παει πολυ προσεκτικα (?) στα λεφτα που ξοδεύει και καλα κανει θα σας πω εγω.
Το θεμα ειναι οτι : ερασιτεχνικη εταιρια + Σοβιετικο management + υποεπενδυσεις σε παικτες , ε δεν μπορει παντα να πετυχαίνει . Με το στανιο δηλαδη?
Γενικα να ηρεμήσουμε λίγο όλοι ,γιατι εαν οι παντες στη δουλεια τους δουλευαν ΜΟΝΟ με τον μπαμπυλα απο πανω τους, τοτε η Ελλαδα θα ηταν Ελβετια και η Σοβιετικη Ενωση θα υπηρχε ακομα?