Razvan Lucescu V
- kataramenos5
Re: Razvan Lucescu V
Ατιμοι ρατσα αυτοι οι ρουμανοι Σε σκαζουν,σε βγαζουν την ψυχη γιατι αν δε τη κανουν my way τη δουλεια δε τους καθεται καλα ,δε το ευχαριστιουνται. Αφου λοιπον σε φτασουν στο αμην και σε δουν να καταρρεεις δινουν μια, τα γυρνανε τουμπα ολα και σ αναγκαζουν να τραγουδας χωρις σταματημο το:
https://youtu.be/VHygTMF98Rw?feature=shared
Εξι φορες μας το κανε ο αθεοφοβος, παμε για την 7η.Ατσαλωθειτε.
https://youtu.be/VHygTMF98Rw?feature=shared
Εξι φορες μας το κανε ο αθεοφοβος, παμε για την 7η.Ατσαλωθειτε.
Η σιγουριά που μιλούν κάποιοι με λεπτομέρειες για το τι συμβαίνει πίσω από κλειστές πόρτες και ιδιωτικές συνομιλίες είναι πραγματικά απίστευτη...
Η εικασία ή ο ψίθυρος ή το άκουσα ή η αρδια γίνεται γεγονός και επιχειρηματολογούν πάνω σ' αυτό...
Λες Ρενέ για το χαρτί της μη συμμετοχής στις μεταγραφές
Ο Λου το είπε επίσημα...δεν είναι εικασία...ούτε γνώμη...ούτε άποψη...είναι η πραγματικότητα και γεγονός...
Αφού λες ότι κρύβεται πίσω απ' αυτό...γιατί δεν βγήκε ένας πουστης να τον διαψεύσει;;;
Έστω σαν διαρροή έστω κάτι..Γιατί;;;
Αν θίγονται απ' αυτό γιατί δεν τον βάζουν στην θέση του;;;Γιατί;;
Αν προσάπτει σε κάποιους καπελωμα ή οτιδήποτε άλλο γιατί δεν υπάρχει καμία αντίδραση;;;Γιατί;
Η εικασία ή ο ψίθυρος ή το άκουσα ή η αρδια γίνεται γεγονός και επιχειρηματολογούν πάνω σ' αυτό...
Λες Ρενέ για το χαρτί της μη συμμετοχής στις μεταγραφές
Ο Λου το είπε επίσημα...δεν είναι εικασία...ούτε γνώμη...ούτε άποψη...είναι η πραγματικότητα και γεγονός...
Αφού λες ότι κρύβεται πίσω απ' αυτό...γιατί δεν βγήκε ένας πουστης να τον διαψεύσει;;;
Αν προσάπτει σε κάποιους καπελωμα ή οτιδήποτε άλλο γιατί δεν υπάρχει καμία αντίδραση;;;Γιατί;
Και το ακόμη καλύτερο...αφού είναι τέτοιος "παλιοχαραχτηρας"γιατί τον ανανέωσαν;;;Γιατί;;;
Ενας ρατσιστης λαμογιο στυλ μπεου χρειαζετε να μπει με ροπαλα στα γραφεια οπως ελεγε ο βοθρος,μεχρι και το λου θα κυνηγαει με ροπαλο....χαχαχαχαχα ρε τι διαβαζουμε σαπουνοπερα .....

Ρε επιτέλους δεν φτάνει με τον λουτσεσκου???? Στο φινάλε αν κάποιος δεν τον θεωρεί ικανό για τον ΠΑΟΚ ας αναφέρει κάποιον προπονητή από καταβολής ελληνικού πρωταθλήματος, παραθέτοντας φυσικά και τα ανάλογα τεκμήρια, οποιασδήποτε ομάδας που να είναι καλύτερος από αυτόν...
Να τον στείλουμε ως πρόταση στην διοίκηση να τον αποκτήσουμε.
Φτάνει κάπου πια, έλεος.
Να τον στείλουμε ως πρόταση στην διοίκηση να τον αποκτήσουμε.
Φτάνει κάπου πια, έλεος.
Κείμενα επί κειμένων, λάθος το ένα, λάθος το άλλο, εμμονικός, δεν θέλει να βάλει τους νέους Μέσσι των ακαδημιών, θέλει μόνο τραυματισμένους τριαντάρηδες, έχει να κερδίσει στην Τούμπα από τον Αύγουστο, παίρνει 500 εκατομμύρια τον χρόνο, το ποδόσφαιρο που παίζει είναι άθλιο, δημιουργεί διαρκώς εσωστρέφεια και ιστορίες με δράκους.
Ε γιατί τον ανανέωσαν τότε; Δεν έληγε το συμβόλαιο του σε 4 μήνες; Δεν έβλεπε κανείς τα παραπάνω;
ΕΣΥ που θες ντεμέκ μόνο το καλό του ΠΑΟΚ, πως είναι δυνατόν να δέχεσαι από την διοίκηση του συλλόγου να κρατάει στη θέση του προπονητή αυτόν τον άχρηστο, εμμονικό, εριστικό, καλοπληρωμένο περίεργο;
Αυτός δεν φεύγει. Κάθεται στα τρελά εκατομμύρια που βγάζει λες και έχει ανάγκη. Η διοίκηση; Τι κάνει; Δεν έχει ευθύνες;
Υ.Γ. Ψάχνουμε και αναλύουμε για μέρες, βδομάδες.. και βασικά χρόνια ολόκληρα, το γιατί ο Λουτσέσκου δεν φεύγει.
Βέβαια όταν έφυγε, επειδή δεν γίνονταν αυτά που ζητούσε, όταν μάλιστα ήταν ΝΤΑΜΠΛΟΎΧΟΣ, τότε ξαφνικά έγινε προδότης..
Ε γιατί τον ανανέωσαν τότε; Δεν έληγε το συμβόλαιο του σε 4 μήνες; Δεν έβλεπε κανείς τα παραπάνω;
ΕΣΥ που θες ντεμέκ μόνο το καλό του ΠΑΟΚ, πως είναι δυνατόν να δέχεσαι από την διοίκηση του συλλόγου να κρατάει στη θέση του προπονητή αυτόν τον άχρηστο, εμμονικό, εριστικό, καλοπληρωμένο περίεργο;
Αυτός δεν φεύγει. Κάθεται στα τρελά εκατομμύρια που βγάζει λες και έχει ανάγκη. Η διοίκηση; Τι κάνει; Δεν έχει ευθύνες;
Υ.Γ. Ψάχνουμε και αναλύουμε για μέρες, βδομάδες.. και βασικά χρόνια ολόκληρα, το γιατί ο Λουτσέσκου δεν φεύγει.
Βέβαια όταν έφυγε, επειδή δεν γίνονταν αυτά που ζητούσε, όταν μάλιστα ήταν ΝΤΑΜΠΛΟΎΧΟΣ, τότε ξαφνικά έγινε προδότης..
Αναλυσεις επι αναλυσεων για τον Λουτσεσκου οταν το προβλημα μας το παρουσίασε ξεκαθαρα χθες στο πιατο με μια δηλωση. Ο Τισσουνταλι νιωθει πιο ανετα ως δευτερος επιθετικος αλλα εμεις θελουμε να παιζει κεντρικος επιθετικος. Ποσο πιο καθαρα να το πει? Δεν πάει να χει το ρόστερ του συγκεκριμενα χαρακτηριστικά, αυτος θα επιμεινει να το χωρεσει στο δικο του καλουπι κι ας ξερει οτι δεν αποδιδει. Αυτο δεν δειχνει ουτε ποδοσφαιρικη/προπονητικη αντιληψη ουτε ποδοσφαιρικη/προπονητικη ευελιξια.
Και στην τελικη τι ακριβως θα χασει ή θα εχανε αν δοκιμαζε να παίξει με δευτερο επιθετικο αντι για δεκαρι?
Στο δια ταυτα την Κυριακη θα δουμε μάλλον παλι Ταισον αριστερα Ντελια δεκα αν οχι Μουργκ και Τσαλωφ ή Τισσουνταλι κορυφη. Και μετα θα μας φταιει η αστοχια των φορ.
Και στην τελικη τι ακριβως θα χασει ή θα εχανε αν δοκιμαζε να παίξει με δευτερο επιθετικο αντι για δεκαρι?
Στο δια ταυτα την Κυριακη θα δουμε μάλλον παλι Ταισον αριστερα Ντελια δεκα αν οχι Μουργκ και Τσαλωφ ή Τισσουνταλι κορυφη. Και μετα θα μας φταιει η αστοχια των φορ.
Μετα απο πολυ καιρο εχω φτιαξει την αποψη μου. Δεν ειμαι φαν του Λουτσεσκου αλλα του πιστωνω οτι ηταν και ειναι ειλικρινης απεναντι μας. Αυτο το πραγμα ξερει να κανει και αυτο εφαρμοζει. Αυτος ηταν ο χαρακτηρας του, αυτο το ειδος παικτων γουσταρει, αυτο το συστημα παιζει και οταν ειναι καλα ψυχολογικα δινει το 100% της υπαρξης του στον ΠΑΟΚ. Αυτοι που ειναι αναποφασιστοι ειναι οι διοικουντες. Αφου τον επιλεγεις και τον γνωριζεις πρεπει να πας με τα νερα του. Τον ανανεωνεις και μετα για κατι χιλιαρικα δεν του φερνεις τον παικτη που θελει ενω τα σκορπας δεξια και αριστερα. Πρεπει να αποφασισει η διοικηση ποιο δρομο θα ακολουθησει και μετα να βρει τα καταλληλα ατομα που να μπορουν και θα θελουν να την οδηγησουν σε αυτον. Οσο δεν το κανει θα υπαρχει αυτη η συγχηση και στον κοσμο και στην ομαδα.
Όταν κάποια στιγμή φύγει από την ομάδα τότε θα καταλάβουμε την αξία του.
Η δήλωση για τον τισουνταλι ήταν άμεση συνδεδεμένη με την δήλωση για τον Σαματα ότι κακώς δεν μπορεί να τον υπολογίζει και ότι ο τισουνταλι αποκτήθηκε ως ένας από τους αντικαταστάτες του .
Ο Λουτσεσκου είναι ο πιο μπαρουτοκαπνισμενος προπονητής του ελληνικού πρωταθλήματος τουλάχιστον.
Εφόσον κρίνουμε βάσει αποτελεσμάτων η πλάστιγγα γέρνει υπέρ του.
Στο αγωνιστικό ...τίτλοι
Ανάδειξη ταλέντων και ας επιμένετε για το αντίθετο.
Έξω αγωνιστικά ; ΠΑΟΚΤΣΗΣ!!!
Τρυπήματα; Εμπόδια; Συγκρούσεις ; Τι δεν έχει ζήσει ;
Όμως στο τέλος της ημέρας σκέφτεται σαν ένας από μας.
Λάθη ; Ναι και είναι φυσιολογικό και δεδομένο.
Άντε μπειτε στη θέση του και κάντε πρωταθλητισμό με τρία χαφ.
Υπάρχουν καλύτεροι του ; Ναι
Θα ταιριάξουν εδώ; Άγνωστο
Θέλω αλλαγή προπονητή; ΟΧΙ !!!
τι θέλω; Να ξαναγίνουμε ομάδα που όλοι όσοι παιζουν να παίζουν ο ένας για τον άλλον, να τα δίνουν όλα, να ικανοποιούν ως ένα βαθμό τα θέλω του προπονητή χωρίς να υπονομεύουν το μέλλον της ομάδας, να χαράσσουν στρατηγική και να την ακολουθούν χωρίς παρεκκλίσεις λόγω απωλειών.
Η Ευρώπη είναι το μέλλον του ΠΑΟΚ!!!
Η δήλωση για τον τισουνταλι ήταν άμεση συνδεδεμένη με την δήλωση για τον Σαματα ότι κακώς δεν μπορεί να τον υπολογίζει και ότι ο τισουνταλι αποκτήθηκε ως ένας από τους αντικαταστάτες του .
Ο Λουτσεσκου είναι ο πιο μπαρουτοκαπνισμενος προπονητής του ελληνικού πρωταθλήματος τουλάχιστον.
Στο αγωνιστικό ...τίτλοι
τι θέλω; Να ξαναγίνουμε ομάδα που όλοι όσοι παιζουν να παίζουν ο ένας για τον άλλον, να τα δίνουν όλα, να ικανοποιούν ως ένα βαθμό τα θέλω του προπονητή χωρίς να υπονομεύουν το μέλλον της ομάδας, να χαράσσουν στρατηγική και να την ακολουθούν χωρίς παρεκκλίσεις λόγω απωλειών.
- Montrealiotis
Για εμένα το ποιο σημαντικο που είπε στην συνεντευξη, ήταν αυτό για τον Τισσουντάλι. Οτι ο ίδιος σίγουρα θα αισθανόταν ποιο άνετα ως 2ος επιθετικός αλλα η ομάδα τον έχει ανάγκη ως κορυφή και εκεί θα παίζει. Ειναι η τρανή απόδειξη οτι οι μεταγραφές δεν γίνονται ανάλογα με το πλάνο και την φιλοσοφία που έχει ο ίδιος.
Τώρα διάβασα το μνμ σου.
Τώρα διάβασα το μνμ σου.
Ο Λουτσέσκου ειναι προπονητής με δικιές τους ιδεές και φιλοσοφία. Δεν ειναι καμαριέρα. Θα αλλάζει κάθε χρόνο τον τρόπο που παίζει ανάλογα με τις μεταγραφές που γουστάρει να φέρνει η οικογένεια; Εσυ τι θεωρείς ποιο σωστό η μάλλον ποιο σενάριο θεωρείς οτι βιάζει την ποδοσφαιρική λογική;Gospi έγραψε:Αναλυσεις επι αναλυσεων για τον Λουτσεσκου οταν το προβλημα μας το παρουσίασε ξεκαθαρα χθες στο πιατο με μια δηλωση. Ο Τισσουνταλι νιωθει πιο ανετα ως δευτερος επιθετικος αλλα εμεις θελουμε να παιζει κεντρικος επιθετικος. Ποσο πιο καθαρα να το πει? Δεν πάει να χει το ρόστερ του συγκεκριμενα χαρακτηριστικά, αυτος θα επιμεινει να το χωρεσει στο δικο του καλουπι κι ας ξερει οτι δεν αποδιδει. Αυτο δεν δειχνει ουτε ποδοσφαιρικη/προπονητικη αντιληψη ουτε ποδοσφαιρικη/προπονητικη ευελιξια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος VfB v2 την Παρ 06 Δεκ 2024, 01:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δηλαδη πληρωνεται 2 μυρια για να εφαρμοζει ενα πλανο και μονο ειτε εχει το υλικο για να το υποστηριξει ειτε οχι?
Και θεωρεις λογικο να θετει σε διακινδυνευση τα αποτέλεσμα και τις επιτυχιες της ομαδας μονο και μονο για να μην αλλαξει το πλανο π θελει?
Να μου ελεγες οτι δεν του εχουν δωσει υλικο πρωταθλητισμου να το δεχθω, αλλα οχι να δεχθω οτι του πεφτει υποτιμητικο το να προσαρμοστεί στο υλικο με στοχο τις επιτυχιες.
Εγω προσωπικα αναγνωριζω τα τεραστια λαθη της διοικησης αλλα θεωρω πως ακόμη και έτσι,αν ο Λουτσεσκου ειχε μεγαλυτερη ευελιξια το ροστερ ειναι μια χαρα για να κερδιζει οφηδες και καλλιθεες.
Και θεωρεις λογικο να θετει σε διακινδυνευση τα αποτέλεσμα και τις επιτυχιες της ομαδας μονο και μονο για να μην αλλαξει το πλανο π θελει?
Να μου ελεγες οτι δεν του εχουν δωσει υλικο πρωταθλητισμου να το δεχθω, αλλα οχι να δεχθω οτι του πεφτει υποτιμητικο το να προσαρμοστεί στο υλικο με στοχο τις επιτυχιες.
Εγω προσωπικα αναγνωριζω τα τεραστια λαθη της διοικησης αλλα θεωρω πως ακόμη και έτσι,αν ο Λουτσεσκου ειχε μεγαλυτερη ευελιξια το ροστερ ειναι μια χαρα για να κερδιζει οφηδες και καλλιθεες.
Φυσικά και πρέπει να αναθεωρίσει κάποια πράματα γιατί αλλιως δεν θα βγει η χρονιά. Δουλειά όμως έτσι δεν κάνουμε. Αυτοί που κάνουν τις μεταγραφές μπορούν κάλιστα απο του χρόνου να πάρουν τα ηνία και να κοουτσάρουν αυτοί την ομάδα, η να προσλάβουν εναν μαθητευόμενο που θα παίρνει χαρτάκι μέχρι και για την σύνθεση.
Μπορεί πχ το καλοκαιράκι να προκύψουν καλές ευκερίες για ποιοτικά σέντερ μπακ στην αγορά. Θα κάνουμε τους Μπαμπα και Οττο φουλ μπακ και θα το γυρίσουμε σε 3-5-2. Μην πάνε χαμένες οι ευκαιρίες και οι πόθοι.
Μπορεί πχ το καλοκαιράκι να προκύψουν καλές ευκερίες για ποιοτικά σέντερ μπακ στην αγορά. Θα κάνουμε τους Μπαμπα και Οττο φουλ μπακ και θα το γυρίσουμε σε 3-5-2. Μην πάνε χαμένες οι ευκαιρίες και οι πόθοι.
Τι εννοεις με αυτο αδερφε; Οτι ασκουν πιεση στον Ραζβαν για να μη χρησιμοποιει τον Αλι; Με κανονικο και ειλικρινες υφος ρωταω.van rooy έγραψε:Όταν κάποια στιγμή φύγει από την ομάδα τότε θα καταλάβουμε την αξία του.
Στο αγωνιστικό ...τίτλοι
- figurehead4
18 Αυγούστου 2022psykoman έγραψε: Ο Λου το είπε επίσημα...δεν είναι εικασία...ούτε γνώμη...ούτε άποψη...είναι η πραγματικότητα και γεγονός...
Μετα τον μπουλκουμέ από τη Λέφσκι
Ιβάν Σαββίδης: "Είναι δεδομένο ότι την πρώτη και κύρια ευθύνη φέρω εγώ. Είναι έτσι δομημένη η ζωή που στις αποτυχίες φταίει πάντα ή κεφαλή, αλλά τις νίκες τις κατακτούν όλοι οι υπόλοιποι.
......
Σύμφωνα με τη δική μου λογική εκτελώ τις μεταγραφικές εισηγήσεις που έχουν την απόλυτη έγκριση του προπονητή...
....
Θεωρώ αυτονόητο ότι δεν θα συμφωνούμε πάντα, αλλά μέσα από τις διαφωνίες μας θα καταλήγουμε στις σωστές αποφάσεις για το σύλλογο.
....
Κανείς δεν έχει αντιληφθεί τον τρόπο με τον οποίο αναφέρομαι στη λέξη αυτάρκεια. Ο ΠΑΟΚ πριν από μένα δεν ήταν ποτέ ενωμένος, με δικά του στελέχη, δικούς του πόρους, δικό του σχέδιο.
....
Όλες οι αστοχίες καλύπτονται πάντα από μένα
......
Πλησιάζουμε τα γενέθλια του ενός αιώνα ζωής του ΠΑΟΚ και από τώρα πρέπει να γίνει ξεκάθαρο το πώς και με ποιους θα φτάσουμε εκεί
.....
Υπάρχει μεγάλη ανανέωση σε πρόσωπα και ιδέες και ξέρω πως αν δουλέψουμε όλοι ενωμένοι προς αυτή την κατεύθυνση, σύντομα η ομάδα θα ανοίξει έναν νέο κύκλο μεγάλων επιτυχιών.
....
Στη ζωή μου δεν έχω βάλει ποτέ στόχο να είμαι δεύτερος
Μετάφραση: το παραμύθι του προπονητή-θύματος των σκιτζιδων της διοικησης δεν έχει δράκο. Επίσης ο Ιβάν έχει μεγάλα όνειρα για του παραχρόνου και χτίζει με τους γιους και τα στελέχη του το πως θα φτάσουμε εκεί δυνατοί. Αναπόσπαστο κομμάτι του σχεδίου αυτού είναι ο προπονητής και φαίνεται σαν να έχουν δεθεί ως τότε με κάποιου είδους όρκο βαρύ. Και ο, τι και να γίνει δεν θα τον διώξει ως τότε. Φέτος δηλαδή ο προπονητής μπορεί να φτιάξει τα θεμέλια της ομάδας της νέας σεζόν, όπως το 2022-23 χωρίς να σκέφτεται κόστη αγωνιστικά. Και είναι πολύ εγωιστές οι δύο τους για να μην φτάσουν εκεί μαζί. Ούτε τεχνικός διευθυντής θα έρθει, εκτός Βιερίνια ίσως ή Σβαμπ. Και αρχηγός ο Ζίλε στην ομάδα των 100 χρόνων.
Κάποιοι σαν εμένα και άλλους φίλους δηλαδή θα πρέπει να χωνέψουμε πως με Λουτσέσκου θα πορευτουμε και κάποιοι της Λουτσέσκου fc πως με αυτές τις συνθήκες δεσμεύτηκε ο εκλεκτός τους και οφείλει να πάψει την γκρίνια επιτέλους και τις δικαιολογίες.
Κι εμείς όμως ως οπαδοί δουλειά μας είναι να στηρίζουμε, αλλά και να έχουμε τα μάτια ανοιχτά να δούμε εγκαίρως αν το καράβι πάει σε τίποτα βράχια και να βάλουμε καμία φωνή στον καπετάνιο.
Καλοί οι εγωισμοι και το πείσμα,, αλλά η ζωή θέλει και καμιά μανούβρα που και που, μην τσακίστει το καράβι σαν τον Τιτανικό
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος figurehead4 την Παρ 06 Δεκ 2024, 02:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.