ΠΑΟΚ-Ε. Ο. 23/2 19:30 PAOKTV
Re: ΠΑΟΚ-Ε. Ο. 23/2 19:30 PAOKTV
Όπως συνηδειτοποίησα μόλις, τα δύο ματς στην Τούμπα απέχουν μεταξύ τους 9 μέρες. Στου κώλου τα εννιάμερα θα μας ξανάρθουν για έλεγχο και φιξάρισμα λοιπόν.
- navigator11
-
Καλημέρα, κλειδί στο παιχνιδι σε αγωνιστικό επίπεδο παντα θα είναι ποσο καλά θα κλεισουμε Τσιμικα και Βαλμπουενά , αν αναγκαστούν να κάνουνε παιχνιδι και από δεξιά στις κόντρες θα γελάνε και τα τσιμέντα.
Κάθετα αν παιξουν ο Ιγκι είναι πολυ καλός στο να παει πρωτος στη μπάλα.
Προσοχή στο ξεκίνημα που εμείς παντα κοιμόμαστε και αυτοί θα μπουν να σκοράρουν και μετά να κλειστουν πισω.
Κάθετα αν παιξουν ο Ιγκι είναι πολυ καλός στο να παει πρωτος στη μπάλα.
Προσοχή στο ξεκίνημα που εμείς παντα κοιμόμαστε και αυτοί θα μπουν να σκοράρουν και μετά να κλειστουν πισω.
-
- Επικοινωνία:
Ας τους διαβάσουν για καμμιά ωρίτσα, όλα αυτά που έχουν ειπωθεί από το περιβάλλον της Ε.Ο περί καλύτερης ομάδας, ευνοούμενου Π.Α.Ο.Κ. και άλλες ομορφιές κι ας αφήσουν τον ποδοσφαιρικό εγωισμό να κάνει την δουλειά του!Απέναντι τους δεν είναι μια απλή ποδοσφαιρική μάχη...Είναι μάχη μεταξύ δύο διαφορετικών κόσμων!makispaspartou έγραψε:Εμψύχωση στην προπόνηση δε θα έχει?
Να καταλάβουν όλοι τι παίζεται!
Καλησπέρες σε όλους!
Η αλήθεια είναι ότι η ομάδα δεν με εμπνέει φέτος για τη φυσική της κατάσταση. Αυτό το πρόβλημα το παρατηρούμε τα τελευταία χρόνια στο πρώτο μισό της χρονιάς, αλλά τουλάχιστον επί Λου και Ίβιτς βλέπαμε παίκτες-κλειδιά στο 2ο μισό της σεζόν να ανεβαίνουν κατακόρυφα (π.χ. Σάκχοφ).
Πλήρως αναμενόμενο σε ένα ρόστερ με τους προερχόμενους από τραυματισμούς 34χρονο Άντρε - 32χρονο Βαρέλα - 31χρονο Μάου, τον 33χρονο Μάτος, και τον διαχρονικά μη-αθλητικό 31χρονο Μπίσε.
Αλλά ρε μάγκες, σε ένα τέτοιο παιχνίδι, με την ένταση, την παραφιλολογία, την ιστορία, τις συνέπειες που αυτό επιφέρει δεν θα επέλεγα κανέναν άλλον. Οι παίκτες μας ΝΙΩΘΟΥΝ. Κι αν μέσα στη σεζόν έχουν παίξει παροδικά με ένα μερικώς δικαιολογημένο τουπέ ανωτερότητας και δεν...σφάζουν τον αντίπαλο παίζοντας όσο κυνικά παίζανε πέρσυ, τους εμπιστεύομαι απόλυτα.
Γιατί φρέσκα πόδια βρίσκεις εύκολα, ταχυδύναμοι παίκτες να οργώνουν το γήπεδο υπάρχουν με το τσουβάλι, αλλά την καρδιά του Πρωταθλητή δεν την αγοράζεις ούτε με Noorοδολλάρια. Δεν ξέρω αν θα βγάλουμε τον μαραθώνιο αλώβητοι, άλλα ξέρω πως θα παλέψουμε όπως πάλευε 40 χρόνια μόνος του στην κερκίδα ο λαός της ομάδας.
Όπως είπε ο Rudy Tomjanovic, όταν κέρδισε με τους Rockets τον τίτλο το '95, ενώ τα ΜΜΕ τους είχαν ξεγραμμένους: "Never underestimate the heart of a champion".

Η αλήθεια είναι ότι η ομάδα δεν με εμπνέει φέτος για τη φυσική της κατάσταση. Αυτό το πρόβλημα το παρατηρούμε τα τελευταία χρόνια στο πρώτο μισό της χρονιάς, αλλά τουλάχιστον επί Λου και Ίβιτς βλέπαμε παίκτες-κλειδιά στο 2ο μισό της σεζόν να ανεβαίνουν κατακόρυφα (π.χ. Σάκχοφ).
Πλήρως αναμενόμενο σε ένα ρόστερ με τους προερχόμενους από τραυματισμούς 34χρονο Άντρε - 32χρονο Βαρέλα - 31χρονο Μάου, τον 33χρονο Μάτος, και τον διαχρονικά μη-αθλητικό 31χρονο Μπίσε.
Αλλά ρε μάγκες, σε ένα τέτοιο παιχνίδι, με την ένταση, την παραφιλολογία, την ιστορία, τις συνέπειες που αυτό επιφέρει δεν θα επέλεγα κανέναν άλλον. Οι παίκτες μας ΝΙΩΘΟΥΝ. Κι αν μέσα στη σεζόν έχουν παίξει παροδικά με ένα μερικώς δικαιολογημένο τουπέ ανωτερότητας και δεν...σφάζουν τον αντίπαλο παίζοντας όσο κυνικά παίζανε πέρσυ, τους εμπιστεύομαι απόλυτα.
Γιατί φρέσκα πόδια βρίσκεις εύκολα, ταχυδύναμοι παίκτες να οργώνουν το γήπεδο υπάρχουν με το τσουβάλι, αλλά την καρδιά του Πρωταθλητή δεν την αγοράζεις ούτε με Noorοδολλάρια. Δεν ξέρω αν θα βγάλουμε τον μαραθώνιο αλώβητοι, άλλα ξέρω πως θα παλέψουμε όπως πάλευε 40 χρόνια μόνος του στην κερκίδα ο λαός της ομάδας.
Όπως είπε ο Rudy Tomjanovic, όταν κέρδισε με τους Rockets τον τίτλο το '95, ενώ τα ΜΜΕ τους είχαν ξεγραμμένους: "Never underestimate the heart of a champion".

- john4serres
19αδα:
Πασχαλάκης , Ζίβκοβιτς , Ροντρίγκο , Μάτος , Βαρέλα , Ίνγκασον , Γιαννούλης , Βιεϊρίνια , Εσίτι , Ντόουγκλας Αουγκούστο , Μαουρίσιο , Μίσιτς , Ελ Καντουρί , Μπίσεσβαρ , Πέλκας , Λάμπρου , Λημνιός , Άκπομ , Σφιντέρσκι .
Πασχαλάκης , Ζίβκοβιτς , Ροντρίγκο , Μάτος , Βαρέλα , Ίνγκασον , Γιαννούλης , Βιεϊρίνια , Εσίτι , Ντόουγκλας Αουγκούστο , Μαουρίσιο , Μίσιτς , Ελ Καντουρί , Μπίσεσβαρ , Πέλκας , Λάμπρου , Λημνιός , Άκπομ , Σφιντέρσκι .
- Mitsospaoki4
- Moderator
Ο χοντρός ανεβαίνει Τούμπα λένε..
Για να δούμε πάλι τι ομορφιές ετοιμάζουν.
Στάλθηκε από το Redmi 6A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- sourmenetes
- Moderator
Έρχεται για ξεφουσκωμαMitsospaoki4 έγραψε:Ο χοντρός ανεβαίνει Τούμπα λένε..
...
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
σε όλα τα πολιτικά (και όχι μόνο) μέσα ενημέρωσης - εφημερίδες, site, ραδιόφωνα - διαρρέουν πληροφορίες πως η κυβέρνηση έχει ήδη ενημερώση Fifa & Uefa πως αν στον αυριανό αγώνα γίνει το παραμικρό επεισόδιο, έχει αποφασίσει να διακόψει το πρωτάθλημα.
Και αυτό το ''παραμικρό επεισόδιο'' αφορά εμάς ξεκάθαρα - προσέχουμε λοιπόν τον εαυτό μας.
Μια γαμημένη Κυριακή ρε, θέλω η Τούμπα να κοχλάζει χωρίς να φοβάμαι τι ενδέχεται να γίνει αν κερδίσει κόρνερ ο γαύρος μπροστά στην 4Β....
Κατά τα υπόλοιπα:
Μπαίνουμε μέσα με τα μάτια μας να πετάνε αστραπές και φωτιά, και τους δείχνουμε πως οι ομάδες διεκδικούν τίτλους στο χορτάρι και όχι στα δικαστήρια.
Και αυτό το ''παραμικρό επεισόδιο'' αφορά εμάς ξεκάθαρα - προσέχουμε λοιπόν τον εαυτό μας.
Μια γαμημένη Κυριακή ρε, θέλω η Τούμπα να κοχλάζει χωρίς να φοβάμαι τι ενδέχεται να γίνει αν κερδίσει κόρνερ ο γαύρος μπροστά στην 4Β....
Κατά τα υπόλοιπα:
Μπαίνουμε μέσα με τα μάτια μας να πετάνε αστραπές και φωτιά, και τους δείχνουμε πως οι ομάδες διεκδικούν τίτλους στο χορτάρι και όχι στα δικαστήρια.
- PAOK_Antarctica
Νικάμε και με το σφύριγμα της λήξης κάνουμε επεισόδια.
ΠΑΟΚ πρωταθλητης 2020.
ΠΑΟΚ πρωταθλητης 2020.
- V-olakiotis
- Maximus
Aκομα και σε περίπτωση εμφατικής νίκης, είναι λάθος τα πανηγυρια ομάδας και οπαδών...
Μην την πατήσουμε πάλι σαν αδαείς επαρχιώτες.
Εχουμε πολύ δρόμο ακόμα, αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά...
Μην την πατήσουμε πάλι σαν αδαείς επαρχιώτες.
Εχουμε πολύ δρόμο ακόμα, αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά...
- sourmenetes
- Moderator
Κανένα πανηγύρι!!!
Ότι και να γίνει ακολουθούνε πόσα ματς!! Τίποτα δεν τελειώνει αύριο!!!
Μπαίνουμε σε έναν μεγάλο μαραθώνιο και πρέπει να είμαστε καλοί μέχρι τέλους!!
Ότι και να γίνει ακολουθούνε πόσα ματς!! Τίποτα δεν τελειώνει αύριο!!!
Μπαίνουμε σε έναν μεγάλο μαραθώνιο και πρέπει να είμαστε καλοί μέχρι τέλους!!