Λάμπρος Χούτος
Re: Λάμπρος Χούτος
αν επαιζε απο την αρχη ο χουτος πιστευω πως θα ειχαμε παρει αυτο το γ...μενο ματς!~
ειναι ο μονος παικτης που λογω σωματοτυπου και οξυδερκειας θα τον ειχε κανει τον εβραιο γιο γιο!ο μουσλι ετσι σωματωδης που ειναι δε μπορει ευκολα να ξεγλιστρισει και τα βρηκε σκουρα απεναντι στον εβραιο απλα και μονο επειδη ο αβρααμ ειναι πιο δυνατος !ο χουτος ομως και δυνατος ειναι και ταχυς με τη μπαλα κατω!φανηκε σ αυτη τη φαση που ο παπαδοπουλος στην προσπαθεια του να τον ανακοψει βρεθηκε ξαπλωμενος να βοσκει!!
το παλικαρι εχει μια αλητεια του στυλ σας εχω ολους(αντιπαλους) για αυτο τον γουσταρω!με τη βοηθεια της τυχης θα προσφερει παρα πολλα!
ειναι ο μονος παικτης που λογω σωματοτυπου και οξυδερκειας θα τον ειχε κανει τον εβραιο γιο γιο!ο μουσλι ετσι σωματωδης που ειναι δε μπορει ευκολα να ξεγλιστρισει και τα βρηκε σκουρα απεναντι στον εβραιο απλα και μονο επειδη ο αβρααμ ειναι πιο δυνατος !ο χουτος ομως και δυνατος ειναι και ταχυς με τη μπαλα κατω!φανηκε σ αυτη τη φαση που ο παπαδοπουλος στην προσπαθεια του να τον ανακοψει βρεθηκε ξαπλωμενος να βοσκει!!
το παλικαρι εχει μια αλητεια του στυλ σας εχω ολους(αντιπαλους) για αυτο τον γουσταρω!με τη βοηθεια της τυχης θα προσφερει παρα πολλα!
Σιγά μη γράψει "δε θα ξαναστείλω στα περιστέρια αντί να πασάρω" 100 φορές με το 1 ποδι σηκωμένο, ποδοσφαιριστής είναι..Dimotikos έγραψε:Ρε παιδιά ......
...
Το παλικαράκι είναι απλά....Λάμπρος Χούτος !!!!!
Ούτε καν συγνώμη δεν ζήτησε...!
Όπως και ο Σορλέν στο πρώτο ημίχρονο...!
...
Απο 1 φάση την καταστροφή φέρνεις.
Οκ χάθηκε η νίκη αλλα έτσι κι αλιώς όχι ότι την δικαιούμασταν κιόλας..
Ξανθη -ΠΑΟΚ γκολ ο Χουτος ...Ηρθε η ωρα του για το πρωτο του γκολ με την ασπρομαυρη φανελα !
Πρεπει να το βαλει το γκολακι με Ξανθη να δικαιωσει εστω τους ανθρωπους που τον εφεραν στην ομαδα...Αντε γιατι μας το χρωσταει απο την ατομιστια με τον γαυρο!
-
Η μεταγραφη του χουτου δν ξερω γιατι αλλα μου φαινεται παρομοια με την περσινη του φρουντζα(ή οπως λεγεται τελοσπαντων)...
Δεν ειναι γραφτο για τον ζηση να του πετυχουν οι μεταγραφες επιθετικων το χειμωνα
Δεν ειναι γραφτο για τον ζηση να του πετυχουν οι μεταγραφες επιθετικων το χειμωνα

- potamda
- Bet Guru 2023
Κάτι μου λέει πως στα πλέι-οφ θα μας κάνει να πανηγυρίσουμε αυτός ο κοντός... προαίσθημα, ελπίδα, δεν ξέρω...σκεφτείτε μόνο ότι παίζει το συμβόλαιό του. Άλλωστε μας χρωστάει.Αν δεν ξεσκιστεί πού θα παίζει του χρόνου; Λέτε;;; 

Τίποτα δε θα δείξει πιστεύω και επίσης πάλι πιστεύω και το ξαναείπα πως δεν πρόκειται να μείνει στην ομάδα μας.Δεν ταιριάζει και δεν ξέρω τον βλέπω πολύ νωθρό...Ελπίζω στα εναπομείναντα παιχνίδια να κάνει κάτι θετικό.

Μην τον κρινουμε και τοσο αυστηρα, διαθεση εχει και μαχητης ειναι...
Απλα, ορισμενες φορες κανει τα ευκολα δυσκολα και καλο θα ηταν να ειναι πιο απλος και πιο ομαδικος...
Τον εχει φαει κι αυτον το αγχος, οπως και το Μουσλι...
Ευχομαι οσο χαλια τα παει τωρα, αλλο τοσο καλυτερα να παει στα play off...
Απλα, ορισμενες φορες κανει τα ευκολα δυσκολα και καλο θα ηταν να ειναι πιο απλος και πιο ομαδικος...
Τον εχει φαει κι αυτον το αγχος, οπως και το Μουσλι...
Ευχομαι οσο χαλια τα παει τωρα, αλλο τοσο καλυτερα να παει στα play off...
Στο 1το ημιχρονο παιδια κανει μια ωραια ενεργεια παιρνωντας καποιους παικτες και βγαζει μαγικη μπαλια στον μπακα που το χανει ειναι αδικο να μην λεμε για την φαση επειδη το εχασε ο μπακα.
Καλος παικτης ειναι απλα χρειαζετε λιγο την ψυχολογια του γκολ και να μαθει τον τροπο παιχνιδιου της ομαδας. Ειμαι υπερ στο να μηνει η πορσε γιατι εχει χαρακτηριστηκα δυσκολα να τα βρεις σε φθηνο συμβολαιο
Καλος παικτης ειναι απλα χρειαζετε λιγο την ψυχολογια του γκολ και να μαθει τον τροπο παιχνιδιου της ομαδας. Ειμαι υπερ στο να μηνει η πορσε γιατι εχει χαρακτηριστηκα δυσκολα να τα βρεις σε φθηνο συμβολαιο
παιδιά η φάση που βγάζει τον μπάκα πάρε βάλε είναι φάση που τη δημιουργεί μόνος του αφού κάνει κλειστή τρίπλα και σακουλιάζει 2 ξανθιώτες...
όσο για την πάσα ήταν πάσα βερόν..
όσο για την πάσα ήταν πάσα βερόν..