Φανέλα ΠΑΟΚ
- Μπαρκαρούτσος
Re: Φανέλα ΠΑΟΚ
Κι εμενα αυτο το μαυρο στην πλατη δε μου αρεσει. Κατα τα αλλα το σχεδιο δεν ειναι ασχημο. Να δουμε και ποιοτητα βεβαια...
- ΑποστόληςΑ
Είναι σαν αλεξίσφαιρο γιλέκο...RoMaN έγραψε:Το πίσω με ξενέρωσε.. Πάλι αυτό το μαύρο στη πλάτη;;;
- Μπαρκαρούτσος
Brigate, o Moican των φανελών είσαι!brigate4 έγραψε:brigate4 έγραψε:
1,10 πλήρωνε...

Πάρα πολύ ωραίες και οι τρεις φανέλες ...
Οι καλύτερες των τελευταίων χρόνων με διαφορά ...
Μου αρέσει που η κάθε μία είναι διαφορετική από την άλλη σε λεπτομέρειες σημαντικές όπως ο γιακάς ...
Η ασπρόμαυρη έχει φοβερό γιακά ...
Η άσπρη είναι πανέμορφη άσχετα αν την φορούσε πέρσι το μισητό σωματείο της Αγγλίας ...
Η πορτοκαλί γουστάρω πολύ ιδίως αν θα μπορούσε να συνοδευτεί από έναν παιχταρά από αυτήν την χώρα ...
Μπράβο στους ανθρώπους της ΠΑΕ ... για πρώτη χρονιά καλή προσπάθεια ...
έτη φωτός μπροστά από τα προηγούμενα χρόνια ...
Θα περίμενα και ειδική εκδήλωση για τις φανέλες ... με την ανάλογη προβολή ... έχουμε ελλείματα ακόμα ... να μην γκρινιάξω και εγώ ... όλοι γκρινιάζουν ...
Οι καλύτερες των τελευταίων χρόνων με διαφορά ...
Μου αρέσει που η κάθε μία είναι διαφορετική από την άλλη σε λεπτομέρειες σημαντικές όπως ο γιακάς ...
Η ασπρόμαυρη έχει φοβερό γιακά ...
Η άσπρη είναι πανέμορφη άσχετα αν την φορούσε πέρσι το μισητό σωματείο της Αγγλίας ...
Η πορτοκαλί γουστάρω πολύ ιδίως αν θα μπορούσε να συνοδευτεί από έναν παιχταρά από αυτήν την χώρα ...
Μπράβο στους ανθρώπους της ΠΑΕ ... για πρώτη χρονιά καλή προσπάθεια ...
έτη φωτός μπροστά από τα προηγούμενα χρόνια ...
Θα περίμενα και ειδική εκδήλωση για τις φανέλες ... με την ανάλογη προβολή ... έχουμε ελλείματα ακόμα ... να μην γκρινιάξω και εγώ ... όλοι γκρινιάζουν ...
Εγώ δεν έχω ιδιαίτερη τρέλα με φανέλες για αυτό η κρίση μου είναι "ερασιτεχνική" τελείως...
Μου αρέσαν πάρα πολύ και σε συνδυασμό με την καλή ποιότητα της NIKE, θα μου δίνουν καλή αίσθηση ικανοποίησης στο τι θα πληρώσω με το τι θα αποκτήσω...
Μου αρέσαν πάρα πολύ και σε συνδυασμό με την καλή ποιότητα της NIKE, θα μου δίνουν καλή αίσθηση ικανοποίησης στο τι θα πληρώσω με το τι θα αποκτήσω...
Και οι 3 γμτες είναι σε φάση να μην ξέρω ποια να διαλέξω!!!!!
ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΧΟΡΗΓΟ!

ΥΓ: Γενικά, ευτυχώς που είναι μόνο το Νάϊκ και το σήμα του ΠΑΟΚ, γιατί αλλιώς θα γινόταν αυτό που έλεγε ο Ζορρό.
ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΧΟΡΗΓΟ!

ΥΓ: Γενικά, ευτυχώς που είναι μόνο το Νάϊκ και το σήμα του ΠΑΟΚ, γιατί αλλιώς θα γινόταν αυτό που έλεγε ο Ζορρό.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος K_geo την Δευ 22 Ιούλ 2013, 13:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- PaokPatraG4
Ωραια...ειναι που ειναι τελειες οι φανελες....λογικα θα παρω τις 2 για αρχη(ριγε,πορτοκαλι) και σειρα εχουν τα ανηψακια μου...ξερουμε σε τι τιμες θα ειναι οι παιδικες;;;;
- ΑποστόληςΑ
Λευκή και Πορτοκαλί πραγματικά υπέροχες. Η ριγέ όμορφη σαν σχέδιο, αλλά το κόκκινο σήμα της nike είναι τουλάχιστον γελοίο. Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω με ποιό σκεπτικό μπήκε. Βάζεις που βάζεις το εξτρά χρώμα (το χρυσό) στο σήμα της ομάδας, τι μου βάζεις και το κόκκινο το nike?
- efthimis_paok
Ε καλά ήταν άχαστο το σετ των τριών εμφανίσεων, μετά την "αποκάλυψη" από τα ΣΠΟΡ (που φαίνεται ότι αυτή τη φορά έπεσαν μέσα οι ΑΡΔ, όσο και αν δεν μας άρεσε...) που θα έχουμε για τη νέα περίοδο.
Τον παπά με την μαύρη εμφάνιση στην π[ροετοιμασία δεν τον έφαγα, ότι κι αν έγραφαν μετά τα ΣΠΟΡ τα διάφορα σάιτ και μπλογκ. Οπως και για το κόκκινο σήμα της ΝΙΚΕ, αφού το έλεγε ξεκάθαρα ότι θα είναι από τον περσινό οδηγό, άρα δεν επιδέχεται καμία παρέμβαση η φανέλα!!!!!!!!
Αυτό που περιμένω είναι αύριο να μάθω και να δω τιμές. Αρχικά για τη ριγέ (που ξαναλέω είναι πολύ πιο υποδιέστερη σε υλικό από τις άλλες δύο, λευκή και πορτοκαλί) που θα είναι έγκλημα να ξεπερνάει, σε εποχές κρίσης, τα 50 γιούρο και για την πορτοκαλί, που θυμνίζει άλλες εποχές...
Α, ΠΡΟΣΕΞΤΕ, εκεί στην ΠΑΕ να μας βάλετε κανένα 15ευρω το τύπωμα!!!!
Γιατί και αυτό είναι ένα σοβαρό γεγονός που επιβαρύνει τις τσέπες ΟΛΩΝ μας...
Μάλλον, θα καταλήξω σε πορτοκαλί για αρχή, και βλέπουμε...
Σίγουρα της επόμενης χρονιάς θα είναι καλύτερες

Τον παπά με την μαύρη εμφάνιση στην π[ροετοιμασία δεν τον έφαγα, ότι κι αν έγραφαν μετά τα ΣΠΟΡ τα διάφορα σάιτ και μπλογκ. Οπως και για το κόκκινο σήμα της ΝΙΚΕ, αφού το έλεγε ξεκάθαρα ότι θα είναι από τον περσινό οδηγό, άρα δεν επιδέχεται καμία παρέμβαση η φανέλα!!!!!!!!
Αυτό που περιμένω είναι αύριο να μάθω και να δω τιμές. Αρχικά για τη ριγέ (που ξαναλέω είναι πολύ πιο υποδιέστερη σε υλικό από τις άλλες δύο, λευκή και πορτοκαλί) που θα είναι έγκλημα να ξεπερνάει, σε εποχές κρίσης, τα 50 γιούρο και για την πορτοκαλί, που θυμνίζει άλλες εποχές...
Α, ΠΡΟΣΕΞΤΕ, εκεί στην ΠΑΕ να μας βάλετε κανένα 15ευρω το τύπωμα!!!!
Γιατί και αυτό είναι ένα σοβαρό γεγονός που επιβαρύνει τις τσέπες ΟΛΩΝ μας...
Μάλλον, θα καταλήξω σε πορτοκαλί για αρχή, και βλέπουμε...
Σίγουρα της επόμενης χρονιάς θα είναι καλύτερες

και μενα με χαλαει το κοκκινο σηματακι αλλα το προτιμω απο το κιτρινο που ειχε η φανελα της γιουβε...
Φέτος δεν υπήρχε η δυνατότητα, λόγω καθυστερημένης συμφωνίας, να αλλάξει τίποτα η ΠΑΕ στο θέμα των εμφανίσεων. Ψώνισε από τον περσινό κατάλογο και ανάλογα με τις πωλήσεις ίσως εξελιχθεί σε Premium ομάδα για να έχει πολλές περισσότερες παροχές από τη ΝΙΚΕarrwstos έγραψε:Λευκή και Πορτοκαλί πραγματικά υπέροχες. Η ριγέ όμορφη σαν σχέδιο, αλλά το κόκκινο σήμα της nike είναι τουλάχιστον γελοίο. Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω με ποιό σκεπτικό μπήκε. Βάζεις που βάζεις το εξτρά χρώμα (το χρυσό) στο σήμα της ομάδας, τι μου βάζεις και το κόκκινο το nike?