Φανέλα ΠΑΟΚ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Fear of the dark

Re: Φανέλα ΠΑΟΚ

Δημοσίευση από Fear of the dark »

Λείπει η γραμματοσειρά κι ο χορηγός για να ξέρουμε την τελική εικόνα.
Η ριγέ κι η λευκή, αρέσουν.
Όμορφη και η πορτοκαλί, αλλά δεν είναι ΠΑΟΚ.
Η μαύρη εμφάνιση θα μας λείψει.
Ελπίζω και οι τιμές να είναι κοντά στην ελληνική πραγματικότητα...
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

K_geo έγραψε:ΥΓ: αλλιως να γράφει "εμείς μαζί για μια ζωή."
Ένα ευχαριστώ την ΠΑΕ που έκανε την ευχή μου πραγματικότητα. :D
Άβαταρ μέλους
arrwstos

Δημοσίευση από arrwstos »

Μα τι είδους συμφωνία θέλει πια για να αλλάξει ένα κόκκινο σηματάκι??
sts71

Δημοσίευση από sts71 »

K_geo έγραψε:Και οι 3 γμτες είναι σε φάση να μην ξέρω ποια να διαλέξω!!!!!

ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΧΟΡΗΓΟ!

:nairepaok:

ΥΓ: Γενικά, ευτυχώς που είναι μόνο το Νάϊκ και το σήμα του ΠΑΟΚ, γιατί αλλιώς θα γινόταν αυτό που έλεγε ο Ζορρό.
Στο θέμα του χορηγού μας έσωσε το παιχνιδάκι του μελισσανίδη με τις ομάδες της σούπερ λίγδας για τα χρήματα από τις διαφημίσεις του οπαπ. Αν έτρεχε κανονικά η περσινή συμφωνία, όλες οι φανέλες θα είχαν πάνω το λογότυπο του Παμε Στοίχημα.
Οσοι προλαβαίνουν και θέλουν χωρίς τύπωματα χορηγών τις φανέλες ας τις πάρουν τώρα, όπως κι εγώ, γιατί μετά αν οριστικοποιηθεί καμία συμφωνία με τον οπαπ όλες οι φανέλες υποχρεωτικά θα πουλιούνται με την στάμπα του χορηγού.
Εκτός κι αν ο Ιβάν κάνει καμία εκπληξη.... :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Οι οράνιε είναι πράγματι φανταστικές. Αν τις φόραγε και κανένας Ολλανδός...
κατι ακουστηκε για κνολ αλλα ακομα δεν ειναι σιγουρο
Άβαταρ μέλους
arrwstos

Και άλλη μια ερώτηση, ο γιακάς της ριγέ είναι πιο σηκωμένος από τις άλλες ή μου φαίνεται?

ΥΓ. Το πορτοκαλί είναι πιο κοντά στον ΠΑΟΚ από κάθε άλλο χρώμα που έχει χρησιμοποιηθεί κατά καιρούς (γαλάζιο, μωβ κλπ).
sts71

Δημοσίευση από sts71 »

arrwstos έγραψε:Μα τι είδους συμφωνία θέλει πια για να αλλάξει ένα κόκκινο σηματάκι??
Ε'ιναι εργοστασιακές φανέλες και οι τρεις που δεν επιδέχονται καμίας αλλαγής.

Σιγά μην καθίσει η ΝΙΚΕ (και η κάθε ΝΙΚΕ) από τον πρώτο χρόνο να σου αλλάξει τις φανέλες σύμφωνα με αυτά που εμείς σαν ΠΑΟΚ θέλουμε.

Ολα στο μέλλον θα εξαρτηθούν από τις πωλήσεις. Αν είναι... τρελές, τότε ο ΠΑΟΚ θα μιλάει με την ΝΙΚΕ από θέση ισχύος και όντως θα μπορεί να κάνει παρεμβάσεις. Αν και ενόψει της σεζόν 2014-15, λίγο χλωμά τα βλέπω αφού μάλλον μέσα σε λιγότερο από δύο μήνες θα πρέπει να καταλήξουν στις εμφανίσεις.

Αρα δεν θα υπάρχει ολοκληρωμένη εικόνα των πωλήσεων...
Άβαταρ μέλους
Fear of the dark

arrwstos έγραψε:Και άλλη μια ερώτηση, ο γιακάς της ριγέ είναι πιο σηκωμένος από τις άλλες ή μου φαίνεται?

ΥΓ. Το πορτοκαλί είναι πιο κοντά στον ΠΑΟΚ από κάθε άλλο χρώμα που έχει χρησιμοποιηθεί κατά καιρούς (γαλάζιο, μωβ κλπ).
Η πορτοκαλί και η λευκή δεν έχουν γιακά...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Fear of the dark την Δευ 22 Ιούλ 2013, 13:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
sts71

Δημοσίευση από sts71 »

arrwstos έγραψε:Και άλλη μια ερώτηση, ο γιακάς της ριγέ είναι πιο σηκωμένος από τις άλλες ή μου φαίνεται?

Η ριγέ είναι η μοναδική με γιακά. Οι άλλλες δύο δεν έχουν γιακά. Μια βόλτα αύριο στην μπουτίκ και θα σου φύγουν όλες οι απορίες...

Εγώ περιμένω τιμές και με τύπωματα στις τρεις εμφανίσεις.
Άβαταρ μέλους
arrwstos

sts71 καταλαβαίνω τι λες, απλά δεν μπορώ να το χωνέψω. με χάλασε το κόκκινο σήμα τι να κάνω? :( Για πορτοκαλί με βλέπω φέτος ή άσπρη, ελπίζοντας σε κάτι καλύτερο του χρόνου όσον αφορά τη ριγέ.

Fear of the dark δίκιο έχεις (δεν είμαι και ο καλύτερος στις ορολογίες του ρουχισμού) απλά δεν καταλαβαίνω αν στην ριγέ είναι γιακάς που θα γυρνάει (σαν πόλο μπλουζάκι) ή αν θα είναι υπερυψωμένος τυλίγοντας τον λαιμό (σαν ζιβάγκο :D ). Φαίνεται πολύ μακρύς στο βίντεο, γι αυτό ρωτάω.
Άβαταρ μέλους
Fear of the dark

arrwstos έγραψε:sts71 καταλαβαίνω τι λες, απλά δεν μπορώ να το χωνέψω. με χάλασε το κόκκινο σήμα τι να κάνω? :( Για πορτοκαλί με βλέπω φέτος ή άσπρη, ελπίζοντας σε κάτι καλύτερο του χρόνου όσον αφορά τη ριγέ.

Fear of the dark δίκιο έχεις (δεν είμαι και ο καλύτερος στις ορολογίες του ρουχισμού) απλά δεν καταλαβαίνω αν στην ριγέ είναι γιακάς που θα γυρνάει (σαν πόλο μπλουζάκι) ή αν θα είναι υπερυψωμένος τυλίγοντας τον λαιμό (σαν ζιβάγκο :D ). Φαίνεται πολύ μακρύς στο βίντεο, γι αυτό ρωτάω.
Κανονικός γιακάς πόλο είναι.
Απλά στην παρουσίαση τον έχουν σηκωμένο, σε στυλ Καντονά, γιατί ο Ιβάν είναι ως γνωστόν και οπαδός της United :D
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Fear of the dark την Δευ 22 Ιούλ 2013, 14:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

desperando έγραψε:
ΑποστόληςΑ έγραψε:Οι οράνιε είναι πράγματι φανταστικές. Αν τις φόραγε και κανένας Ολλανδός...
:mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

desperando έγραψε:
:lol: :lol: :lol: :lol:
Είναι όντως, για να συμβαδίζει με μερικούς clubάκηδες (για να μην πω "κάγκουρες" και φάω επίπληξη) που έχουμε στο roster...
Άβαταρ μέλους
brigate4

Δημοσίευση από brigate4 »

Mέσα έπεσε ο ''ειδικός'' της ΠΑΕ που είπε Γιούβε στιλ. Καμία σχέση, απλά ό,τι είναι ασπρόμαυρο και ΝΙΚΕ το βαφτίζουν Γιούβε...
Μαζί με τη περσινή της Umbro οι καλύτερες των τελευταίων χρόνων.
Άντε βγάλτε και καμιά ρετρό εκεί στη μπουτίκ να γουστάρουμε.
sts71

Δημοσίευση από sts71 »

brigate4 έγραψε:Mέσα έπεσε ο ''ειδικός'' της ΠΑΕ που είπε Γιούβε στιλ. Καμία σχέση, απλά ό,τι είναι ασπρόμαυρο και ΝΙΚΕ το βαφτίζουν Γιούβε...
Μαζί με τη περσινή της Umbro οι καλύτερες των τελευταίων χρόνων.
Άντε βγάλτε και καμιά ρετρό εκεί στη μπουτίκ να γουστάρουμε.
Brigate4 δυστυχώς μέσα έπεσαν οι ΑΡΔ και πιο συγκεκριμένα τα ΣΠΟΡ. Οι "ειδικοί" που έχουν μαζευτεί τελευταία εκεί στην ΠΑΕ καλό θα είναι να ξέρουν από σερφαρισμα και να έχουν καλύτερη εικόνα για το τι παίζει γενικώς στο θέμα της φανέλας.

Καλά πάντως δεν περίμενα να βγει και να πει ο "ειδικός" κάτι παραπάνω οταν τα έλεγε ολα το ρεπορτάζ στα ΣΠΟΡ για οσους το είχαν διαβάσει
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”