Μεταγραφές καλοκαιριού 2026
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2026
30 σελίδες αναλύσεις επι αναλυσεων.
Δυστυχώς ή ευτυχώς δεν είμαστε επαγγελματίες στον τεχνοκρατικό χώρο του ποδοσφαίρου και πολλά πράγματα ίσως να μην τα ξέρουμε.
Ωστόσο αυτό που ξέρουμε και το πιο σημαντικό είναι ότι 14 μέρες πριν την πρώτη προπόνηση (θεωρητικά) δεν έχει γίνει ούτε μια κίνηση.
Μακάρι ξανά λέω να αποδειχθούμε λάθος και μέσα σε αυτές τις δύο βδομαδες να φανεί ότι υπάρχει σφιγμος στην ομάδα.
Δυστυχώς ή ευτυχώς δεν είμαστε επαγγελματίες στον τεχνοκρατικό χώρο του ποδοσφαίρου και πολλά πράγματα ίσως να μην τα ξέρουμε.
Ωστόσο αυτό που ξέρουμε και το πιο σημαντικό είναι ότι 14 μέρες πριν την πρώτη προπόνηση (θεωρητικά) δεν έχει γίνει ούτε μια κίνηση.
Μακάρι ξανά λέω να αποδειχθούμε λάθος και μέσα σε αυτές τις δύο βδομαδες να φανεί ότι υπάρχει σφιγμος στην ομάδα.
Αντί για το αμίμητο
"ΠΑΟΚαρα είμαι χάλια βλέπω έναν αετό με 8 κεφάλια"
εγώ βλέπω ( εδώ μέσα ντε) 9 κεφάλια..
Λερναία Ύδρα η φάση, δεν προλαβαίνεις...τσουπ δε νεξτ..
Η Λερναία Ύδρα είναι μυθικό πλάσμα με εννέα κεφάλια, το οποίο σκότωσε ο Ηρακλής ( σιγά μη το σκότωσε, τώρα που ανέβηκε κιόλας...και το έφερε κι εδώ μέσα τώρα, σφίξαμε..)

"ΠΑΟΚαρα είμαι χάλια βλέπω έναν αετό με 8 κεφάλια"
εγώ βλέπω ( εδώ μέσα ντε) 9 κεφάλια..
Λερναία Ύδρα η φάση, δεν προλαβαίνεις...τσουπ δε νεξτ..
Η Λερναία Ύδρα είναι μυθικό πλάσμα με εννέα κεφάλια, το οποίο σκότωσε ο Ηρακλής ( σιγά μη το σκότωσε, τώρα που ανέβηκε κιόλας...και το έφερε κι εδώ μέσα τώρα, σφίξαμε..)
- Shivaspace
δεν παραπονιέται που σκουπίζει πάγκοDimitrisou έγραψε: Δευ 08 Ιουν 2026, 23:16Παίζει αριστερό Μπακ αν χρειαστεί;theo86 έγραψε: Δευ 08 Ιουν 2026, 23:13 Φέρε μεγάλε Τέλη τον Γιαννουλη Λαρεντζακη …
Να τους πουλήσουμε τρέλα ότι άλλον Γιαννουλη είχαμε κλεισμένο
makispaspartou έγραψε:makispaspartou έγραψε: Τρί 09 Ιουν 2026, 00:10Να με συγχωρεί η χάρη σου αλλά επιβεβαιώνεις με κάθε τοποθέτηση σου το προσωνύμιο..tolis14 έγραψε: Δευ 08 Ιουν 2026, 23:44Λοιπόν αδελφέ για να τελειώνουμε και να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας. Από αυτά που γράφεις και παρέθεσα δεν ισχύει απολύτως τίποτα. Όλα είναι δικές σου θεωρίες και ψεύτικα επιχειρήματα τα οποία παραθέτεις για να προωθήσεις την βαθειά σου επιθυμία που δεν είναι άλλη από το να φύγει ο Ιβαν, no matter what. Αν κάνω λάθος, σε προκαλώ να αποδείξεις ότι ισχύουν όλα αυτά που λες. Επειδή ξέρω ότι δεν μπορείς, επειδή πολύ απλά όπως ανέφερα παραπάνω, είναι δικές σου θεωριες και ψεύτικα επιχειρήματα, δεν πρόκειται να πάρεις σοβαρό σχόλιο ή απάντηση από μένα πλέον. Εσύ και άλλοι σαν και σένα μας έχετε πραγματικά πεθάνει από πέρυσι το καλοκαίρι μετά την εμφάνιση του Τέλη. Ε λοιπόν δεν θα με τρελλανετε εσείς εμένα. Για κάθε ψέμματα που θα διαβάζω και θα παρουσιάζεται ως 'κριτικη' θα απαντάω κι εγώ αναλόγως. Κι εσένα δικαίωμα σου είναι να γράφεις ότι θέλεις, αλλά κι εμένα το ίδιοmakispaspartou έγραψε: Δευ 08 Ιουν 2026, 22:58
Επειδή δεν είμαστε παιδιά ο Τολης και ο κάθε Τολης εδώ μέσα προσπαθεί να ακυρώσει γραφόμενα εξισώνοντας την κριτική με ισοπέδωση. Ο συγκεκριμένος δεν έχει παραθέσει κριτική ούτε εκφέρει άποψη καμία φορά τα πολλά χρόνια που παρακολουθώ το φόρουμ. Μόνιμα σαν αστυφύλακας γράφει μια εξυπνάδα σε οποιοδήποτε σχόλιο περιέχει ψήγμα κριτικής για να το αποδομήσει.. Ο Ιβαν προφανώς και δεν έχει καταστρεψει τον ΠΑΟΚ. Εχει προσφέρει και έχει πάρει εξίσου από αυτόν. Κριτική όμως θα του γίνεται και προφανώς εφόσον δείξει ότι δεν μπορεί να προσφέρει άλλο καλό είναι να ετοιμάσει την επόμενη ημέρα.. Αυτή είναι η γνώμη μου. Στα υπόλοιπα τον συγκεκριμένο πολύ εύκολα μπορώ κι εγώ να τον χαρακτηρίσω με το γνωστό προσωνύμιο που χαρακτηρίζουμε τους δημοσιογράφους .. αλλά εν πασει περιπτώσει σέβομαι και δεν το συνεχίζω.
Η βαθια μου επιθυμία είναι να παίρνει ο ΠΑΟΚ κάθε χρόνο πρωτάθλημα και να είναι πρωταγωνιστής. Και αν αυτό μπορεί να το κανει κάποιος άλλος θα είμαι μαζί του είτε είναι ο Μυστακίδης είτε ο οποιοσδήποτε.. Αν ο Ιβαν πλέον δεν μπορεί να φύγει.. Αν θέλει και δεν μπορεί πάλι να φύγει. αν ο Τελης δεν μπορεί να φύγει κι αυτός… Αν εσύ είσαι Ιβαν ολε δε με ενδιαφέρει καθόλου. Την άποψη των ΠΑΟΚτσηδων όμως θα την ακούς και ας σταβοκαταπινεις.. Εντάξει ψευτομαγκα; Άντε γάγγραινα του ΠΑΟΚ έχετε καταντήσει τυπάκια σαν εσένα.. που θα μας πεις και τι ξέρεις.. ξεράδια ξέρεις..
Ένας Ιβάν που έχει στο περίμενε ένα μήνα τον προπονητή των επιτυχιών του και συνομιλεί με τον Κονσεισάο μήπως και τον κλείσει, αλλά εάν δεν τον κλείσει θα κρατήσει τον Ράζβαν. Έλα που όμως ο Ραζβάν θα είναι πλέον πολύ ξενερωμένος με ό,τι συνεπάγεται αυτό.
Ένας Ιβάν που έχει συμφωνημένο και σύμμαχο τον παίκτη Γιαννούλη αλλά μόλις κάνει μπάσιμο ο χοντρός κρίνονται πολλά τα λεφτά για την ηλικία του. Έλα που όμως οι ομάδες οι οποίες κάνουν πρωταθλητισμό δεν αποκτούν μόνο παίκτες με μεταπωλητική αξία με σκοπό να τους πωλήσουν αλλά πληρώνουν και υπεραξίες για να πάρουν έτοιμους παίκτες για πρωταθλητισμό.
Ένας Ιβάν που μας έχει τάξει μέσω των συμβουλατόρων του ριζικές αλλαγές και τελικά ανακοινώνει τεχνικό διευθυντή τον Αντελίνο ο οποίος ήταν σύμβουλός του και αθλητικό διευθυντή τον άπειρο Μάτος που λογικά θα κοστίζει και λιγότερο. Μεγάλα ονόματα και οι δύο με ιστορία για τον ΛΑΟ του ΠΑΟΚ, χρήσιμοι θα αποδειχθούν μόνο εάν δεν λειτουργήσουν κι αυτοί ως ασπίδα του προέδρου.
Όλα ψέμματα και θεωρίες που δημιουργούν κλίμα. Κάθεσαι και γράφεις ασταμάτητα φαντασιοπληξίες και αστήρικτες θεωρίες που παρουσιάζεις ως επιχειρήματα και 'κριτικη'. Η καλοπροαίρετη κριτική γίνεται με αληθινά επιχειρήματα όχι με ψέμματα που βασίζονται στο 'βούτηξε ο τόπος', δεν στο έχουν μάθει αυτό; Απόδειξέ μας ένα από αυτά που γράφεις λοιπόν και δείξε μας ότι αυτό δεν ισχύει. Εννοείται ότι πάλι αλλού θα το ρίξεις αλλά για την ταμπακιέρα κουβέντα. Κατά τ άλλα εγώ είμαι η γάγγραινα του ΠΑΟΚ κι εσύ ο ΠΑΟΚΑΡΑΣ που πρέπει να σ ακούμε. Τελικά εκτός όλων των άλλων είσαι και κωμικός
Ειλικρινά θα σου πω οτι δεν έχω ιδέα τι γίνεται. Βασικά πιστευω οτι θα μείνει ο Λουτσε και τα έχουν συζητήσει με τον Ιβάν, αλλά αυτό απλά το πιστεύω, δεν το ξέρω. Τωρα το τι γράφεται δε με πολυνοιαζει γτ έχει αποδειχθεί πολλές φορές οτι δεν έχουν ιδέα. Ο Λουτσέσκου δεν είπε ποτέ περιμένω τη διοίκηση, είπε έχω συμβόλαιο και μένω εκτός αν δε με θέλει η διοίκηση. Άρα μένω, αλλά αν το θελήσει η διοίκηση φεύγω, όχι δε μου έχουν πει και περιμένω.makispaspartou έγραψε: Τρί 09 Ιουν 2026, 00:02Έχει βουηξει ο τόπος.. Εκτός κι αν εσύ πιστεύεις ότι όλον αυτόν τον καιρό που ο Ιβαν δεν μιλάει με τον Λουτσεσκου δεν ψάχνεται για προπονητή. Αλήθεια εσύ τι πιστεύεις ότι γίνεται όλον αυτόν τον καιρό;Nassos έγραψε: Δευ 08 Ιουν 2026, 23:37Συγγνώμη εκ των προτέρων που ανακατευομαι φίλε μου. Αλλά είναι η δεύτερη φορά που διαβάζω μήνυμα σου που εκνευριζεσαι και κράζεις την ομάδα με δικές σου θεωρίες. Γνωρίζεις εσύ οτι έχει μιλήσει ο Ιβάν με τον κονσεισαο? Ξέρεις αν έχει πει και τι με τον Λουτσέσκου? Τελικά ποιον έπρεπε να φέρει ο Σαββίδης για να μη θεωρείται μπροστινος? Πως κέρδισε εξίσου ο ΠΑΟΚ από τον Σαββίδη και ο Σαββίδης από τον ΠΑΟΚ? Έκανε κανένας σύνδεσμος στον Βόλο κατάληψη που του πήραν το λιμάνι? Εδω πήγανε να μας ρίξουν και τους ψηφισαμε και με τα 2 χέρια και μιλάγαμε για γίδες στην πλάτη.makispaspartou έγραψε: Δευ 08 Ιουν 2026, 22:35
Τρομερή απάντηση που ούτε παιδί δημοτικού δε θα έδινε.. ήθελα να ήξερα που αποσκοπεί τέτοιου είδους σχόλιο στα γραφόμενα μου ..
Πρέπει να πέσει χρήμα στην ομάδα? Πρέπει. Πρέπει να φύγουν παίχτες που δεν προσφέρουν τίποτα και να έρθουν καλύτεροι? Σίγουρα Πρέπει. Δίνει ήδη πολλά λεφτά ο Ιβάν σε παίχτες? Δίνει. Φαίνεται αυτό στο γήπεδο? Οχι τόσο και αυτό είναι πρόβλημα του, που πρέπει να το διορθώσει. Είτε με καλυτερη οργάνωση, Είτε με περισσότερα λεφτά, ειτε και με τα 2.
Ο ίδιος ο Λουτσεσκου δηλώνει ότι περιμένει τον ΠΑΟΚ. Εσυ τι καταλαβαίνεις; Ότι μιλάνε;
Συγγνώμη δεν ξέρω αλλά οι ερωτήσεις σου μου δείχνουν ότι όλο αυτό το διάστημα είτε δεν διαβάζεις, ακούς ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ είτε ζεις εκτός Ελλάδας.
Το μπροστινός είναι δική σου έκφραση και μετάφραση αλλά αφού το λες έτσι θα σου πω κάνεις δεν μπορεί να επιτύχει όσο ο Ιβαν λειτουργεί με αυτόν τον τρόπο.
Τώρα για το αμφίδρομο του κέρδους Ιβαν και ΠΑΟΚ μάλλον με κοροϊδεύεις αν το ρωτάς πραγματικά.
Σε κάθε περίπτωση συγγνώμη εκ των προτέρων αν ο τρόπος που απαντώ μοιάζει κάπως αλλά δεν έχει να κάνει με σένα.
Αλήθεια το ρωτάω πραγματικά για το αμφίδρομο του κέρδους. Δεν το καταλαβαίνω. Ή για να είμαι πιο ακριβής δε θεωρώ οτι κερδίζουν εξίσου, ο Ιβάν από τον ΠΑΟΚ και ο ΠΑΟΚ από τον Ιβάν όπως είπες.
Δεν υπάρχει λόγος για συγγνώμη, δεν παρεξηγουμαι, γιατί είναι προφανές οτι και οι 2 θέλουμε το καλό του ΠΑΟΚ. Ίσως εγώ έχω λίγη παραπάνω πίστη στην τωρινή διοίκηση.
- These users thanked the author Nassos for the post:
- makispaspartou
-
makispaspartou
Πρώτα πρέπει να αποδείξεις εσύ ότι είσαι υπέρ των συμφερόντων του ΠΑΟΚ και όχι του Σαββιδη και μετά μπορούμε να συζητήσουμε. Αλλά μάλλον είναι δύσκολο αυτό..
Επίσης λες ότι γράφω ψέμματα αλλά δεν λες τι ισχύει.
Οπότε ας μαντέψουμε..
Ο φίλος μας ο Τολης που κόπτεται για το καλό του ΠΑΟΚ μας λέει ότι ο Ιβαν μιλάει με τον Λουτσεσκου για τον σχεδιασμό της επόμενης περιόδου, ότι ο ΠΑΟΚ δεν ψάχνει προπονητή , ότι ο Γιαννούλης δεν ήταν κλεισμένος ( καλά εσύ είσαι ικανός να βγάλεις ψεύτη και τον ίδιο το Γιαννουλη) και ότι ο Ματος και ο Βιεϊρίνια πήραν εν λευκώ τα κλειδιά.. Αυτά υποστηρίζεις.. Για να δούμε ποιος λέει ψέμματα.
Οπότε ας μαντέψουμε..
Ο φίλος μας ο Τολης που κόπτεται για το καλό του ΠΑΟΚ μας λέει ότι ο Ιβαν μιλάει με τον Λουτσεσκου για τον σχεδιασμό της επόμενης περιόδου, ότι ο ΠΑΟΚ δεν ψάχνει προπονητή , ότι ο Γιαννούλης δεν ήταν κλεισμένος ( καλά εσύ είσαι ικανός να βγάλεις ψεύτη και τον ίδιο το Γιαννουλη) και ότι ο Ματος και ο Βιεϊρίνια πήραν εν λευκώ τα κλειδιά.. Αυτά υποστηρίζεις.. Για να δούμε ποιος λέει ψέμματα.
-
makispaspartou
Καλά κάνεις φίλε μου γιατί το κάνεις αγνά..Nassos έγραψε: Τρί 09 Ιουν 2026, 00:35Ειλικρινά θα σου πω οτι δεν έχω ιδέα τι γίνεται. Βασικά πιστευω οτι θα μείνει ο Λουτσε και τα έχουν συζητήσει με τον Ιβάν, αλλά αυτό απλά το πιστεύω, δεν το ξέρω. Τωρα το τι γράφεται δε με πολυνοιαζει γτ έχει αποδειχθεί πολλές φορές οτι δεν έχουν ιδέα. Ο Λουτσέσκου δεν είπε ποτέ περιμένω τη διοίκηση, είπε έχω συμβόλαιο και μένω εκτός αν δε με θέλει η διοίκηση. Άρα μένω, αλλά αν το θελήσει η διοίκηση φεύγω, όχι δε μου έχουν πει και περιμένω.makispaspartou έγραψε: Τρί 09 Ιουν 2026, 00:02Έχει βουηξει ο τόπος.. Εκτός κι αν εσύ πιστεύεις ότι όλον αυτόν τον καιρό που ο Ιβαν δεν μιλάει με τον Λουτσεσκου δεν ψάχνεται για προπονητή. Αλήθεια εσύ τι πιστεύεις ότι γίνεται όλον αυτόν τον καιρό;Nassos έγραψε: Δευ 08 Ιουν 2026, 23:37
Συγγνώμη εκ των προτέρων που ανακατευομαι φίλε μου. Αλλά είναι η δεύτερη φορά που διαβάζω μήνυμα σου που εκνευριζεσαι και κράζεις την ομάδα με δικές σου θεωρίες. Γνωρίζεις εσύ οτι έχει μιλήσει ο Ιβάν με τον κονσεισαο? Ξέρεις αν έχει πει και τι με τον Λουτσέσκου? Τελικά ποιον έπρεπε να φέρει ο Σαββίδης για να μη θεωρείται μπροστινος? Πως κέρδισε εξίσου ο ΠΑΟΚ από τον Σαββίδη και ο Σαββίδης από τον ΠΑΟΚ? Έκανε κανένας σύνδεσμος στον Βόλο κατάληψη που του πήραν το λιμάνι? Εδω πήγανε να μας ρίξουν και τους ψηφισαμε και με τα 2 χέρια και μιλάγαμε για γίδες στην πλάτη.
Πρέπει να πέσει χρήμα στην ομάδα? Πρέπει. Πρέπει να φύγουν παίχτες που δεν προσφέρουν τίποτα και να έρθουν καλύτεροι? Σίγουρα Πρέπει. Δίνει ήδη πολλά λεφτά ο Ιβάν σε παίχτες? Δίνει. Φαίνεται αυτό στο γήπεδο? Οχι τόσο και αυτό είναι πρόβλημα του, που πρέπει να το διορθώσει. Είτε με καλυτερη οργάνωση, Είτε με περισσότερα λεφτά, ειτε και με τα 2.
Ο ίδιος ο Λουτσεσκου δηλώνει ότι περιμένει τον ΠΑΟΚ. Εσυ τι καταλαβαίνεις; Ότι μιλάνε;
Συγγνώμη δεν ξέρω αλλά οι ερωτήσεις σου μου δείχνουν ότι όλο αυτό το διάστημα είτε δεν διαβάζεις, ακούς ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ είτε ζεις εκτός Ελλάδας.
Το μπροστινός είναι δική σου έκφραση και μετάφραση αλλά αφού το λες έτσι θα σου πω κάνεις δεν μπορεί να επιτύχει όσο ο Ιβαν λειτουργεί με αυτόν τον τρόπο.
Τώρα για το αμφίδρομο του κέρδους Ιβαν και ΠΑΟΚ μάλλον με κοροϊδεύεις αν το ρωτάς πραγματικά.
Σε κάθε περίπτωση συγγνώμη εκ των προτέρων αν ο τρόπος που απαντώ μοιάζει κάπως αλλά δεν έχει να κάνει με σένα.
Αλήθεια το ρωτάω πραγματικά για το αμφίδρομο του κέρδους. Δεν το καταλαβαίνω. Ή για να είμαι πιο ακριβής δε θεωρώ οτι κερδίζουν εξίσου, ο Ιβάν από τον ΠΑΟΚ και ο ΠΑΟΚ από τον Ιβάν όπως είπες.
Δεν υπάρχει λόγος για συγγνώμη, δεν παρεξηγουμαι, γιατί είναι προφανές οτι και οι 2 θέλουμε το καλό του ΠΑΟΚ. Ίσως εγώ έχω λίγη παραπάνω πίστη στην τωρινή διοίκηση.
Δυστυχώς εμένα μου τελείωσε η πίστη μετά από τη διαχείριση του αήττητου Νταμπλ.. τότε που λεγόταν το περίφημο ε ρε Γούμενος που σας χρειάζεται..
Στο αμφίδρομο εννοώ ότι όντας μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ βοηθήθηκε στην επιχειρηματική του δραστηριότητα στην Ελλάδα και κυρίως στη Βόρειο Ελλάδα. Οχι ότι δεν είναι καλός επιχειρηματίας αλλά σίγουρα χωρίς τον ΠΑΟΚ δε θα ήταν τόσο αρεστός και αποδεκτός από το ευρύ κοινό.. Ένα απλό παράδειγμα πολύ λογικό..
Το πρώτο το αντιπαρέρχομαι και για να σε διευκολύνω, ναι λοιπόν, το ομολογώ. Είμαι υπάλληλος του Ιβάν. Δεν με ενδιαφέρει ο ΠΑΟΚ, μόνο το αφεντικό. Μάλιστα το είχα δει να έρχεται στο κοντινό 2014 και έγινα μέλος εδώ το 2008 για να ετοιμάσω το έδαφος.makispaspartou έγραψε: Τρί 09 Ιουν 2026, 00:39 Πρώτα πρέπει να αποδείξεις εσύ ότι είσαι υπέρ των συμφερόντων του ΠΑΟΚ και όχι του Σαββιδη και μετά μπορούμε να συζητήσουμε. Αλλά μάλλον είναι δύσκολο αυτό..
Οπότε ας μαντέψουμε..
Όσο αφορά τα υπόλοιπα, επειδή μάλλον σε δυσκολεύουν οι απλές αλήθειες και έννοιες, αυτός που κάνει τις δηλώσεις και τις κατηγορίες πρέπει να τις αποδείξει και όχι το ανάποδο. Ούτε αυτό στο έχουν μάθει; μόνο πως να πετάς λάσπη τελικά σου έμαθαν; οπότε λοιπόν σε περιμένω εγώ η γαγγραινα του ΠΑΟΚ. Απόδειξε έστω ένα από τα ψέμματα που είπες με επιχειρήματα πέρα του βούηξε ο τόπος
-
makispaspartou
Το ότι είναι ψέμματα το λες εσύ..
Άντε να πεις ότι έχουν ψήγματα υπερβολής λόγω στεναχώριας το δέχομαι.
Οπότε πρέπει να αναφέρεις εσύ την αλήθεια αφού την ξέρεις και με βγάζεις ψεύτη.
So simple..
Οπότε γύρνα στο δημοτικό να σου τα μάθουνε γιατί λες και λες να μου μάθουνε αλλά εγώ τα ξέρω ήδη.
Άντε να πεις ότι έχουν ψήγματα υπερβολής λόγω στεναχώριας το δέχομαι.
Οπότε πρέπει να αναφέρεις εσύ την αλήθεια αφού την ξέρεις και με βγάζεις ψεύτη.
So simple..
Οπότε γύρνα στο δημοτικό να σου τα μάθουνε γιατί λες και λες να μου μάθουνε αλλά εγώ τα ξέρω ήδη.
-
makispaspartou
Και εν πασει περιπτώσει άντε πες..
Είναι ψέμα ότι ο ΠΑΟΚ ψάχνει προπονητή;
Είναι ψέμα ότι ο Ιβαν δεν έχει μιλήσει με το Λουτσεσκου;
Είναι ψέμα ότι ο Γιαννούλης ήταν κλεισμένος;
Είναι ψέμα ότι ο Βιεϊρίνια και ο Ματος θα καούν μαθηματικά αν ο Σαββιδης λειτουργήσει όπως και με τους προκατόχους του;
Είναι ψέμματα αυτά;
Είναι ψέμα ότι ο ΠΑΟΚ ψάχνει προπονητή;
Είναι ψέμα ότι ο Ιβαν δεν έχει μιλήσει με το Λουτσεσκου;
Είναι ψέμα ότι ο Γιαννούλης ήταν κλεισμένος;
Είναι ψέμα ότι ο Βιεϊρίνια και ο Ματος θα καούν μαθηματικά αν ο Σαββιδης λειτουργήσει όπως και με τους προκατόχους του;
Είναι ψέμματα αυτά;