Μεταγραφές καλοκαιριού 2026

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
navigator11

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2026

Δημοσίευση από navigator11 »

tolis14 έγραψε: Δευ 08 Ιουν 2026, 21:37
Parolos έγραψε: Δευ 08 Ιουν 2026, 21:30 Πρώτη φορά βλέπω καμιά 10-15 insiders με πηγές αξιοπιστες κι όλας.
Από ποιον τα μαθαίνετε όλοι τόσο αναλυτικά, ακόμη και τους διαλόγους με τους γερμανούς και το ποιος μίλησε μαζί τους?

Ο ΠΑΟΚ έχει κλείσει καμια 1500 παίχτες όλα τα χρόνια ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ, ΝΑ ΜΟΛΙΣ ΕΧΤΕΣ γίναμε ρεζίλι στον Γιάνκερ και τον Στρολλ.. ναι σου λέω..

Τί καλοκαίρι έρχεται ρε μλκ..
Επίσης όταν λέει κάποιος ρεπόρτερ κάτι που στηρίζει το αφήγημα μας, είναι έγκυρη πηγή. Όταν λέει κάτι αντίθετο με αυτό που θέλουμε είναι ΑΡΔ που ξεπλένει την ΠΑΕ
Νόμος αυτό. Όπως και το δίπορτο "στ' αρκίντια μου τι γίνεται στους άλλους, τι κάνουμε εμείς είναι το μεγάλο ζήτημα", τις περιόδους που γίνεται στα ποκεμον μαδομούνι, όντας εμείς σε καλύτερη κατάσταση, και "μας έχει αφήσει έτη φωτός ο ανταγωνισμός, ο μπατίρης αδυνατεί να ακολουθήσει, μπούλο", όταν το μπιφτέκι είναι γυρισμένο από την άλλη.
These users thanked the author navigator11 for the post (total 4):
DamoN, aivas19, paok apo epilogi, tolis14
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

FreeWatcher έγραψε: Δευ 08 Ιουν 2026, 22:14 Ρε έκλεισε ο Σέρτζιο???
Μικρή σημασία έχει ο Γιαννούλης.
2 στα 2 έχουμε στις επιλογές ακραίων μπακ τελευταία.
Ο ΠΑΟΚ θέλει κίνητρο και όραμα!
Ρε αδερφέ μη παίζεις με τον πόνο μας.

Εδώ δεν έχουμε χρήματα να φέρουμε τον δικό μας Γιαννουλη πίσω, θα έχουμε χρήματα να φέρουμε το ρόστερ που θα απαιτούσε ο Σερτζιο;

Να ελπίζεις να μείνει ο Ραζβαν γιατί ο επόμενος θα πληρώνεται με το 1/4 αυτών που παίρνει ο Ραζβαν.
Dimitrisou

Δημοσίευση από Dimitrisou »

J007 έγραψε: Δευ 08 Ιουν 2026, 22:12 Κλαιει η ψυχη μου για ολα τα Παοκτσακια που ξεροσταλιαζουν μπας και ο Γεμιστανας κανει καμια μεταγραφη.Τελη Αυγουστου 3 δανεικοι και αυτο θα ειναι ολο.Ο εφιαλτης θα συνεχιστει ΔΥΣΤΥΧΩΣ!!!!!
Ε δώσε εσύ φίλε που είσαι μεγιστάνας και άσε τον γεμιστάνα...
These users thanked the author Dimitrisou for the post:
Ally Samagoal
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

gika έγραψε: Δευ 08 Ιουν 2026, 22:37
obanebane έγραψε: Δευ 08 Ιουν 2026, 21:08 Η ομάδα θα μπορέσει να διεκδικήσει το πρωτάθλημα στα ίσα του χρόνου;
Με το χέρι στην καρδιά πιστεύεις ότι υπάρχει πάνω από 10% πιθανότητα να τερματίσουμε πρώτοι ή δεύτεροι του χρόνου;
33%
These users thanked the author aivas19 for the post (total 5):
DamoN, paok apo epilogi, Sardan, Aigle_Noir, Ally Samagoal
george188

Δημοσίευση από george188 »

gika έγραψε: Δευ 08 Ιουν 2026, 22:41
FreeWatcher έγραψε: Δευ 08 Ιουν 2026, 22:14 Ρε έκλεισε ο Σέρτζιο???
Μικρή σημασία έχει ο Γιαννούλης.
2 στα 2 έχουμε στις επιλογές ακραίων μπακ τελευταία.
Ο ΠΑΟΚ θέλει κίνητρο και όραμα!
Ρε αδερφέ μη παίζεις με τον πόνο μας.

Εδώ δεν έχουμε χρήματα να φέρουμε τον δικό μας Γιαννουλη πίσω, θα έχουμε χρήματα να φέρουμε το ρόστερ που θα απαιτούσε ο Σερτζιο;

Να ελπίζεις να μείνει ο Ραζβαν γιατί ο επόμενος θα πληρώνεται με το 1/4 αυτών που παίρνει ο Ραζβαν.
Gika εχεις 10 παικτες με συμβολαιο 1,2 με 1,5, η ομαδα ΔΕΝ δινει λιγα σε μισθους. Για να μιλαμε με γεγονοτα οχι επειδη δεν τα δινουμε στην Αουγκτσμπουργκ. Και προφανως θεωρω απιθανο να ερθει ο κονσεισαο αλλα οχι λόγω χρημάτων
These users thanked the author george188 for the post:
Ally Samagoal
Άβαταρ μέλους
Sardan

Δημοσίευση από Sardan »

J007 έγραψε: Δευ 08 Ιουν 2026, 22:12 Κλαιει η ψυχη μου για ολα τα Παοκτσακια που ξεροσταλιαζουν μπας και ο Γεμιστανας κανει καμια μεταγραφη.Τελη Αυγουστου 3 δανεικοι και αυτο θα ειναι ολο.Ο εφιαλτης θα συνεχιστει ΔΥΣΤΥΧΩΣ!!!!!
Εσύ ρε παπάρα, πώς ξεφύγες ως τώρα....απορώ....
These users thanked the author Sardan for the post (total 4):
Aigle_Noir, danirifle, blackzi, Ally Samagoal
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Ποιοι παίρνουν πάνω από 1.2;

Μπαμπά, Μειτε, Ζαφειρης, Καμαρα, Ζιφκοβιτς και Ντελιας;

Ξεχνάω κάποιον;

Μύθου, Γιερεμεγιεφ αποκλείεται, Τάισον, Πελκας δεν νομίζω σε αυτή την ηλικία/κατασταση, Ντεσποτοφ ήρθε μια εποχή που δεν δίναμε αυτά τα ποσά, Οζντοεφ αν μείνει σιγά μη παίρνει πάνω από 1, ο Τειλορ μπα, Μιχαηλιδης, Κεντζιορα όχι, Κενι, Σαντσεζ όχι, Παβλενκα, Τσιφτσής όχι.

Απο αυτούς Μπαμπά, Μειτε και Καμαρα είναι άγνωστο πόσο και αν μπορούν να προσφέρουν του χρόνου. Αν μείνουν και οι 3.

Και τι είναι αυτό το όριο; Πόσους παίκτες έχουμε που παίρνουν πάνω από 2 εκατομμύρια;

Το αν η ομάδα δίνει λίγα, κρίνεται από 1 πράγμα: το πόσα δίνουν Ολυμπιακός, ΑΕΚ και Παναθηναϊκός.

Δίνουμε περισσότερα από αυτούς; Δίνουμε έστω τα ίδια με αυτούς;

Αν όχι ας μη περιμένουμε παραπάνω.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος gika την Δευ 08 Ιουν 2026, 23:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

DamoN έγραψε: Δευ 08 Ιουν 2026, 22:39 Θα σ πω εγώ Μάκη που αποσκοπεί .
Οταν κάνουμε σαν τις χήρες στο κρεβάτι επι πόσους μήνες ε καμία στιγμή βγαίνει και η αντίδραση.
Δεν θα πεθάνουμε επειδή δεν θα έρθει ο Γιαννουλης .
Εμένα αν μ ρωτάς δεν θα πεθαίναμε ούτε το καλοκαίρι αν έφευγε ο Ντελιας .
Γιατί στο ποδόσφαιρο ναι μεν το να έχεις παιχταραδες είναι σημαντικό αλλά το να έχεις την καλύτερη ομάδα μετράει παραπάνω.
Εφυγε ο εμπαπε από την Παρί και έχουν πάθει υπερκουπωση
Επειδή δεν είμαστε παιδιά ο Τολης και ο κάθε Τολης εδώ μέσα προσπαθεί να ακυρώσει γραφόμενα εξισώνοντας την κριτική με ισοπέδωση. Ο συγκεκριμένος δεν έχει παραθέσει κριτική ούτε εκφέρει άποψη καμία φορά τα πολλά χρόνια που παρακολουθώ το φόρουμ. Μόνιμα σαν αστυφύλακας γράφει μια εξυπνάδα σε οποιοδήποτε σχόλιο περιέχει ψήγμα κριτικής για να το αποδομήσει.. Ο Ιβαν προφανώς και δεν έχει καταστρεψει τον ΠΑΟΚ. Εχει προσφέρει και έχει πάρει εξίσου από αυτόν. Κριτική όμως θα του γίνεται και προφανώς εφόσον δείξει ότι δεν μπορεί να προσφέρει άλλο καλό είναι να ετοιμάσει την επόμενη ημέρα.. Αυτή είναι η γνώμη μου. Στα υπόλοιπα τον συγκεκριμένο πολύ εύκολα μπορώ κι εγώ να τον χαρακτηρίσω με το γνωστό προσωνύμιο που χαρακτηρίζουμε τους δημοσιογράφους .. αλλά εν πασει περιπτώσει σέβομαι και δεν το συνεχίζω.
These users thanked the author makispaspartou for the post:
paokspren
tzim01

Δημοσίευση από tzim01 »

να βγουν σχετικα αμεσα απο την διοικηση μαζι με αντρε και ματος να πουν την στοχευση στην αγωνιστικη ενισχυση της ομαδας και τους γενικους στοχους του οργανισμου.

ας πουνε παμε με 12-13 κανονικους παιχτες και ολοι οι αλλοι μικροι και προτζεκτ/επενδυσεις απο εξω αλλα ΚΑΝΟΥΜΕ γηπεδο και προπονητικο,εγω θα ειμαι απο τους πρωτους που θα το στηριξω με καθε τροπο.

το να εχει ο ΠΑΟΚ το 4ο αγωνιστικο μπατζετ και να μην κανει ουτε ενα εργο υποδομης και ο οργανισμος να ειναι στασιμος και παγιδευμενος σε μια κατασταση εγω θα ειμαι απεναντι και θα το κριτικαρω.

ας μιλησουν ΞΕΚΑΘΑΡΑ στον απλο κοσμο ντομπρα και ΠΑΟΚτσηδικα και θα βρουν την στηριξη που ψαχνουν,αν νομιζουν οτι με καθρεπτακια για ιθαγενεις αγωνιστικα και χωρις να πεφτει ουτε τουβλο για τις υποδομες οτι περισσοτερο απο το 10-20% του κοσμου θα ειναι ικανοποιημενο ας το πιστευουν και θα μετρανε 4ψηφιο αριθμο κοσμου στο γηπεδο.
Demir

Δημοσίευση από Demir »

gika έγραψε: Δευ 08 Ιουν 2026, 22:58 Ποιοι παίρνουν πάνω από 1.2;

Μπαμπά, Μειτε, Ζαφειρης, Καμαρα, Ζιφκοβιτς και Ντελιας;

Ξεχνάω κάποιον;

Μύθου, Γιερεμεγιεφ αποκλείεται, Τάισον, Πελκας δεν νομίζω σε αυτή την ηλικία/κατασταση, Ντεσποτοφ ήρθε μια εποχή που δεν δίναμε αυτά τα ποσά, Οζντοεφ αν μείνει σιγά μη παίρνει πάνω από 1, ο Τειλορ μπα, Μιχαηλιδης, Κεντζιορα όχι, Κενι, Σαντσεζ όχι, Παβλενκα, Τσιφτσής όχι.

Απο αυτούς Μπαμπά, Μειτε και Καμαρα είναι άγνωστο πόσο και αν μπορούν να προσφέρουν του χρόνου. Αν μείνουν και οι 3.

Και τι είναι αυτό το όριο; Πόσους παίκτες έχουμε που παίρνουν πάνω από 2 εκατομμύρια;

Το αν η ομάδα δίνει λίγα, κρίνεται από 1 πράγμα: το πόσα δίνουν Ολυμπιακός, ΑΕΚ και Παναθηναϊκός.

Δίνουμε περισσότερα από αυτούς; Δίνουμε έστω τα ίδια με αυτούς;

Αν όχι ας μη περιμένουμε παραπάνω.
Πέρσι είχαν παβλενκα 800.000, λοβρεν 1, μπαμπά 1,1 , κεντζιορα 900.000, κενυ 800.000 , καμαρα 1,3, μειτε 1,3 , οζντοεφ 1
Ντελιας 1,5 , Ζιφκο 1,5 , ζαφ 1,3 , Τάισον 800.000 , τσαλοφ 1,3 , Γιακουμάκης 1,4 , ντεσπο 1 εκ , ιβανουσεκ 1
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Έφυγες
These users thanked the author Mitsospaoki4 for the post (total 5):
Anwnimos, danirifle, tzo_1926, Mica, Ally Samagoal
Psagmenos4

Δημοσίευση από Psagmenos4 »

Και επίσημα πλέον ο μήνας έχει 9 και κυριολεκτικά και μεταφορικά. Σε 14 μέρες κάποιος προπονητής θα πρέπει να πάρει τουλάχιστον 22 παίκτες από αυτούς οι 15 με 18 πρώτης γραμμής και να αρχίσουν προπόνηση.
Πρόβλημα νο1 δεν υπάρχει ακόμα σίγουρος προπονητής και με αυτά που συμβαίνουν και προφανώς τα ξέρει ο Λουτσεσκου δεν νομίζω να έχει καμία όρεξη να ασχοληθεί αν τελικά μείνει, ενώ αν πάμε γι αλλαγή δεν ξέρω πότε θα προλάβουν να τρέξουν όλα ως τις 23 του μηνός.
Πρόβλημα νο2 δεν βγαίνουν αριθμητικά και φυσικά ποιοτικά οι παίκτες. Με 1 σεντερ μπακ τον Κεντζιορα γιατί ο Μιχαηλίδης τελείωσε με Πρόβλημα δεν είμαστε σίγουροι ότι θα είναι έτοιμος και μετά με 2 πιτσιρίκαδες. Με ένα δεξί μπακ ο άλλος είναι μουντιάλ, με 3 αριστερά μπακ που δεν κανει κανενας( ο ένας είναι μικρός μπορεί να είναι παικταρας αλλά ακόμα δσν τον είδαμε) με Τέιλορ,Τζόναθαν Γκομεζ και Ντουνγκα. Με 2 χαφ τον Ζαφειρη και τον Καμαρα( Αν είναι καλα) γιατί ο Μειτε δύσκολα θα είναι έτοιμος για πρώτα ματσ
Με 4 μέσο επιθετικούς ο ένας εξ αυτών ο Πελκας κι ο άλλος ο Χατσιδης και περιμένουμε αν προλάβει ο Ντεσποτοφ που έκανε χειρουργείο και με 2 φορ τον Γερεγεμεφ και τον Μύθου. Μαζί με τα πιτσιρίκια με λίγα λόγια 16 παίκτες διαθέσιμους οι 5 εξ αυτών πιτσιρίκια τους 2 τους έχουμε δει σ αυτό το επίπεδο του 3 όχι.
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Έτσι σφυρηλατούνται οι ομάδες, huge mentality
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

makispaspartou έγραψε: Δευ 08 Ιουν 2026, 22:35 Έλα που όμως ο Ραζβάν θα είναι πλέον πολύ ξενερωμένος με ό,τι συνεπάγεται αυτό.
...
Φίλε maki καλησπέρα.
Προφανώς δε θέλω να σχολιάσω κάτι από όσα λες για τον Ιβάν όπως δεν έχω κάνει ποτέ ως τώρα είτε σε θετικές είτε σε αρνητικές καταστάσεις.
Θέλω να σταθώ όμως σε αυτο που γράφεις το οποίο ειναι αρκετά σοβαρό.
Πριν λίγες μέρες έγραφα πως σε περίπτωση αλλαγής του προπονητή, εύχομαι να μη γίνει με τρόπο που θα το μετανιωσουν ακόμα και όσοι το εύχονται.
Αντίστοιχα, το ίδιο ισχύει και για όσους επιθυμούμε την παραμονή του προπονητή. Εύχομαι να. μη γίνει με τρόπο που θα το μετανιωσουμε ακόμα κι εμείς.

Οι ισορροπίες είναι πολύ λεπτές και οποιαδήποτε απόφαση θέλει ιδιαίτερο χειρισμό.

Δεν ξέρω πάντως πως και ποιος αρχίζει να ξετυλίγει τα καλοκαιρινά κουβάρια, όμως για κάθε ομάδα στον πλανήτη ακόμα και στο γ' τοπικό τα καλοκαίρια είναι περίοδος ελπίδας και προσμονής. Εμείς πως καταφέρνουμε κάθε καλοκαίρι να το βιώνουμε ως εφιάλτη δε μπορώ να το εξηγήσω.
These users thanked the author marsantos for the post:
DamoN
traveller65

Δημοσίευση από traveller65 »

Dimitrisou έγραψε: Δευ 08 Ιουν 2026, 22:42
Ε δώσε εσύ φίλε που είσαι μεγιστάνας και άσε τον γεμιστάνα...
Οχι ρε φίλε δε θα δώσει αυτός. Να δώσει ο μεγιστάνας που κλαίγατε πέρυσι μήπως του πάρουν το λιμάνι. Αυτός έχει την ΠΑΕ.Αυτός ντε που μας έλεγε οτι στα 100 χρόνια θα παίζαμε στη Νέα Τούμπα. Τα ξεχάσατε?
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”