Ο Μπεκάλης είναι γκαντέμης φέτος. Ο Τανάσε προχτές τραυματίστηκε στην ποδοκνημική και περιμένουν να περάσει το πολύ πρήξιμο για να δουν το μέγεθος της ζημιάς και ο Κομάν ξαναχτύπησε και πάει για νέο χειρουργείο.vs40 έγραψε:Μακάρι να ισχύει ότι δεν ενδιαφερόμαστε πια για τον Τζιοβινκο. Παίκτη σε αυτή την ηλικία είναι λάθος να φέρεις, παρά μόνο να ανανεώσεις συμβόλαιο εφόσον μιλάμε για δεμένο ποδοσφαιριστή που γνωρίζει ΟΛΕΣ τους τις παραμέτρους. Ούτε καν ο τεράστιος Μπερμπάτωφ δε μας βγήκε. Επιμένω ότι είναι καλύτερο να κάνουμε αγορά σε καλή ηλικία ποδοσφαιριστή, όπως ο Τανάσε της Στεάουα, παρά να πάμε σε παίκτη με μεγάλο συμβόλαιο, δίχως μεταπωλητική αξία και με πιθανότητα να χαλάσει τα απόδυτήρια λόγω υπερβολικού μισθού (αν βγει μέτριος). Πάλι στις ανανεώσεις οι παίκτες-κλειδιά, που είναι σε καλές ηλικίες, όπως ο Ίνγκασον ή ο Ζίβκοβιτς, θα βρουν πάτημα να ζητάνε τον ουρανό με τα άστρα. Φυσικά όμως πέρα του Τζιοβινκο, τα ονόματα που ακούστηκαν είναι τοπ.
Αυτό που με κάνει αισιόδοξο φέτος είναι ότι οι ποδοσφαιριστές είναι επιλογές του προπονητή και όχι ενός ΤΔ.
Μεταγραφές Καλοκαιριού IV
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού IV
Παντως οταν ξερεις απο την αρχη το ποσο δυσκολη ειναι η περιπτωση Τζιοβινκο, το θεωρω τραγικο να ψαχνεσαι τωρα για εναλλακτικη. Και το πιο πιθανο ετσι οπως παει το πραγμα, ειναι να διαβασουμε αυριο οτι κυνηγησαμε παιχταραδες και δεν προλαβαμε...
Αμαρτια να μεινει για ακομη μια χρονια η ομαδα με εμφανη κενα.
Ελπιζω να γινει το θαυμα και να προλαβουμε να φερουμε εναν απο ολους αυτους μεχρι αυριο!
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αμαρτια να μεινει για ακομη μια χρονια η ομαδα με εμφανη κενα.
Ελπιζω να γινει το θαυμα και να προλαβουμε να φερουμε εναν απο ολους αυτους μεχρι αυριο!
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο αριστερόχειρας της SEG ήταν ο Γιάννης Σουρδής που επέστρεψε στον Παναθηναϊκό
Βεβαια εγω να ειμαι ειλικρινης ακομα δεν ξερω αν το μεγαλυτερο κενο ειναι μεσοεπιθετικα η στην αμυνα.Με τρομαξε η εικονα του Βαρελα και του Μιχαηλιδη στη τετραδα και σε συνδιασμο με τα εξαιρετικα αμυντικα ακραια μπακ μας ,μια ανασφαλεια την νιωθω...[/quote]
Ξεχαστε τα μεσοαμυντικα.
Τα πρωταθληματα με ολα αυτα τα χωρια που θα σε παιζουν 10 παικτες αμυνα στην περιοχη τους τα ξεκλειδωνεις με παικτουρες που μπορει να σπασουν τετοιες αμυνες. Με Λιαιτσηδες και Τζιοβινγκουδες και Μιτριτσαδες. Ακομα και τον ευρωπαικο ομιλο που μας κληρωσε ετσι τον κερδιζεις. Ταχυδυναμικα 6αρια κλπ ειναι για πιο πανω πιστες που ο ΠΑΟΚ δεν θα βρει στο πρωταθλημα. Για τις 2-3 που θα βρει σου κανει και ο Αουγκουστο και ο Τσιγγαρας και ο Εσιτι.
Το εχει καταλαβει αυτο ο γατος στον παγκο, για αυτο και παιρνει παικτες με επιθετικα χαρακτηριστικα τετοια.
Ααααααααα και ιδανικα ενα τερμα που θα πιανει αυτα τα 2-3 σουτ που θα κανουν αυτα τα χωρια σε καθε ματς. Αλλα εκει τα εχουμε πει. Μακαρι αλλα δυσκολα
Ξεχαστε τα μεσοαμυντικα.
Τα πρωταθληματα με ολα αυτα τα χωρια που θα σε παιζουν 10 παικτες αμυνα στην περιοχη τους τα ξεκλειδωνεις με παικτουρες που μπορει να σπασουν τετοιες αμυνες. Με Λιαιτσηδες και Τζιοβινγκουδες και Μιτριτσαδες. Ακομα και τον ευρωπαικο ομιλο που μας κληρωσε ετσι τον κερδιζεις. Ταχυδυναμικα 6αρια κλπ ειναι για πιο πανω πιστες που ο ΠΑΟΚ δεν θα βρει στο πρωταθλημα. Για τις 2-3 που θα βρει σου κανει και ο Αουγκουστο και ο Τσιγγαρας και ο Εσιτι.
Το εχει καταλαβει αυτο ο γατος στον παγκο, για αυτο και παιρνει παικτες με επιθετικα χαρακτηριστικα τετοια.
Ααααααααα και ιδανικα ενα τερμα που θα πιανει αυτα τα 2-3 σουτ που θα κανουν αυτα τα χωρια σε καθε ματς. Αλλα εκει τα εχουμε πει. Μακαρι αλλα δυσκολα
-
@seaman ο Balde που πάει??? Αφού η Σαμπντόρια πάει για άλλους ,ο Σίλβα μένει ακλόνητος εκεί.???
Aν ερθει παντως ο Σερβος φτιαχνεις μια επιθετικη τετραδα με μεσο ορο ηλικιας τα 27 που με λιγη τυχη και μια καλη πορεια φετος Ευρωπη μπορεις ευκολα να κρατησεις και να εχεις το κεφαλι σου ησυχο για μια 3ετια τουλαχιστον.
- anekfrastos
joshua έγραψε:Βεβαια εγω να ειμαι ειλικρινης ακομα δεν ξερω αν το μεγαλυτερο κενο ειναι μεσοεπιθετικα η στην αμυνα.Με τρομαξε η εικονα του Βαρελα και του Μιχαηλιδη στη τετραδα και σε συνδιασμο με τα εξαιρετικα αμυντικα ακραια μπακ μας ,μια ανασφαλεια την νιωθω...
Ο Κούρτιτς πάντως μου δίνει μια μεγαλύτερη ασφάλεια καθώς κλείνει πολλές τρύπες κ αδυναμίες στην άμυνα.nunies4 έγραψε:Ξεχαστε τα μεσοαμυντικα.
Εγώ που έλεγα για γρήγορο κόφτη εδώ και 2 χρόνια (πχ Τσίμιροτ) τώρα θεωρώ ότι δεν είναι προτεραιότητα.
Πιο πολύ με πονάει του τερματοφύλακα και των 2 πλάγιων μπακ, που θεωρώ ότι είναι πολύ πίσω από το επίπεδο της υπόλοιπης ομάδας.
Στα σεντερ μπακ έχω Κρέσπο και γυρνάει και ο Ινγκασον. Ο Βαρέλα μπορεί να είναι πεσμένος αλλά μαζί με Μιχαηλίδη μπορούν να είναι ικανοποιητικές λύσεις από τον πάγκο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος anekfrastos την Δευ 30 Αύγ 2021, 15:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Aποστόλη υπάρχουν ποστ εδω που λένε ότι η εικόνα του ειναι χειρότερη του Καγκάβα. Σίγουρα είναι ένας παροπλισμένος ποδοσφαιριστής.ΑποστόληςΑ έγραψε:john4serres έγραψε:Ποιος Ljajic; Παλτό μου φάνηκε εμένα.
- paok re niamou
Τον Μάιο που φωνάζαμε οι αμπαλοι οπαδοί για καλό μεταγραφικό πλάνο ωστε να ερθουν και οι σωστοί παίκτες αλλα και έγκαιρα ώστε να μονταριστει νωρίς η ομάδα, μας λέγανε οτι οι υπεύθυνοι δουλεύουν αθόρυβα και ολα είναι υπο έλεγχο.
Τον Ιούλιο τα ίδια αφου υπήρχε αρκετός χρόνος.
Σήμερα μετά απο τοσο πολυ πολύτιμο χρόνο που πέρασε, οι μεθοδικές και αθόρυβες κινήσεις των υπευθύνων (όποιοι και αν ειναι αυτοί συμπεριλαμβανομένου και του Λουτσε που ήξερε μήνες πριν οτι θα αναλάβει) εφεραν κάποιους παίκτες που δεν ειναι αυτο που περιμέναμε οι περισσότεροι.
Και δεν περιμέναμε διότι είχαμε ακούσει και διαβάσει για μπάτζετ 20 μυρίων, κατι που δεν διαψεύστηκε απο κανεναν υπεύθυνο της διοίκησης ή των υπευθύνων επικοινωνίας της ομάδας.
Τώρα ακούγετε διαβάζετε κατα κάποιο τρόπο οτι το μεγάλο μπάτζετ δεν ειπωθηκε ποτέ.
Εγω θα περίμενα πιο υπεύθυνη και παντελονατη στάση και θα ημουν σχεδον απολύτως σύμφωνος αν μου το λεγανε απο την αρχή (κατανοώ τους πιθανούς λόγους για αυτό το φρενάρισμα των τελευταίων ετών) και οχι αυτο το διαρκες δούλεμα.
Αλήθεια ο Κυρ Κυρ και Δούκας τι ακριβως κάνουν ?
Με την επικοινωνία πάντως δεν πρεπει να τα πηγαίνουν και πολύ καλά....
Σήμερα μετά απο τοσο πολυ πολύτιμο χρόνο που πέρασε, οι μεθοδικές και αθόρυβες κινήσεις των υπευθύνων (όποιοι και αν ειναι αυτοί συμπεριλαμβανομένου και του Λουτσε που ήξερε μήνες πριν οτι θα αναλάβει) εφεραν κάποιους παίκτες που δεν ειναι αυτο που περιμέναμε οι περισσότεροι.
Και δεν περιμέναμε διότι είχαμε ακούσει και διαβάσει για μπάτζετ 20 μυρίων, κατι που δεν διαψεύστηκε απο κανεναν υπεύθυνο της διοίκησης ή των υπευθύνων επικοινωνίας της ομάδας.
Τώρα ακούγετε διαβάζετε κατα κάποιο τρόπο οτι το μεγάλο μπάτζετ δεν ειπωθηκε ποτέ.
Εγω θα περίμενα πιο υπεύθυνη και παντελονατη στάση και θα ημουν σχεδον απολύτως σύμφωνος αν μου το λεγανε απο την αρχή (κατανοώ τους πιθανούς λόγους για αυτό το φρενάρισμα των τελευταίων ετών) και οχι αυτο το διαρκες δούλεμα.
Aν γραψεις αλλες 3000 φορες ποσο κακα στελεχοι εχουμε και ποσο κακια ειναι η παε ισως κ να αλλαξει.paok re niamou έγραψε:Τον Μάιο που φωνάζαμε οι αμπαλοι οπαδοί για καλό μεταγραφικό πλάνο ωστε να ερθουν και οι σωστοί παίκτες αλλα και έγκαιρα ώστε να μονταριστει νωρίς η ομάδα, μας λέγανε οτι οι υπεύθυνοι δουλεύουν αθόρυβα και ολα είναι υπο έλεγχο.
-
mbison έγραψε:Aποστόλη υπάρχουν ποστ εδω που λένε ότι η εικόνα του ειναι χειρότερη του Καγκάβα. Σίγουρα είναι ένας παροπλισμένος ποδοσφαιριστής.ΑποστόληςΑ έγραψε:john4serres έγραψε:Ποιος Ljajic; Παλτό μου φάνηκε εμένα.
και υπαρχουν και καμια 50ρια που λενε οτι ειναι παικταρα...εγω προσωπικα δεν τον ειχα δει αλλα το ποστ του seaman που εξηγει την ιδιαιτερη για αυτον περσινη χρονια πιστευω οτι ειναι το πιο αντιπροσωπευτικο...
- sourmenetes
- Moderator
Υπήρχε 100% τοπικχξς' έγραψε:prist64 έγραψε:-Ποπά θα γαμω το πιστόπο σ΄
-Νεπεν Βανια ντο λες,επαλαλόθες?
-Οντες ερθα κανεις κ΄έξερεν τιδεν.Το βραδον ενας ποπάς εγραψεν ατο σο paokmania
το Σαββα ειπα σε για τον Σερβο,οψές το βραδύν ο παπας ξανεγραψε για τον Σερβο
Γιαμ καθεσαι αμόν τόμνα και λες ατα σα παιδία.
-Νεπεν εζάντηνες,κι ελέπς το τελεγωνον ντο κρατω?Εθαρεις μετ΄ατό τν παντοφλα,επορω και εμπαινω σο ιντερνετ
και σα φορεα?Χασον τα εύκαιρα και τα παλαλά και τέρεν αλλού να εβρεικς ατον προδιδ τα δουλεια σ΄.
Εμέν κανεις ρουφιανον κι ειπεν με.Το ρασον ντο φορω κι φογασαι?
-Ναι ποπά,αλλά πολλα τα συμπτωσεις
-Βανια οταν λες κατ΄σέναν,μυστικον κι ειναι,ποίος αλλος ηξερεν ατο?
Δεβα αράεψον αλλού τιναν θα γαμεις κι αφσον με ησυχον
Αμον καλα λες ατα,μονον εσενα εχω εμπιστον,λελευω τα ψύας
απ΄οτι καταλαβατε,νεοτερα.....ΤΕΛΟΣ
ΠΑΤΕΡ (offtopic σχολιο )
Ανοιξτε ενα τοπικ στα ποντιακα να μαθαινουμε κ εμεις οι απαιδευτοι τις ριζες του εθνους …
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παρτε Λιαιτς να τον δηλωσουμε στην λιστα και μεχρι 15/9 που ο αλλος δεν θα εχει βρει τιποτα φερτε και αυτον για να κανει τα ρεπα του Λιαιτς στην σουπερ λιγκ.....

- pisakaipoupoula
Ούτε Τσιοβίνκο ούτε Λιαλιτς, δεν είναι βλαμμένοι στη Μπεσίκτας που τον δίνουν όσο όσο...ο Καγκάβα της Τουρκίας είναι
Ο δε άλλος έχει 3 βδομάδες ελεύθερος και έχει προτάσεις απ' τον κανέναν και από εμάς τους πανέξυπνους
Ο δε άλλος έχει 3 βδομάδες ελεύθερος και έχει προτάσεις απ' τον κανέναν και από εμάς τους πανέξυπνους
Tον δινουν οσο οσο ε και δεν βρηκανε να τον δοσουνε οσο οσο ολο τον αυγουστο αλλα τωρα τελευταια μερα οσο ζω μαθαινω.pisakaipoupoula έγραψε:Ούτε Τσιοβίνκο ούτε Λιαλιτς, δεν είναι βλαμμένοι στη Μπεσίκτας που τον δίνουν όσο όσο...ο Καγκάβα της Τουρκίας είναι