Εκτός αν έχουμε καμμιά εξέλιξη με Douglas η Jabatzelas έγραψε:Ας δώσει κάποιος και που βρισκόμαστε στις θέσεις των ξένων με τις 2 προσθήκες μη κοινοτικών που κάνουμε σήμερα. Κλείσαμε τις θέσεις ξένων οπότε π.χ. Μάτος οριστικά τέλος;
Μεταγραφές χειμώνα 2020-2021 ΙΙ
-
boogeyman77
- Επικοινωνία:
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2020-2021 ΙΙ
Από λαμιώτικο μάλλον εκπλήσσονται και δεν τον θεωρούν παραγκωνισμένο:ΑποστόληςΑ έγραψε:Η Παναχαϊκή θέλει τον Χατζηστραβό.
Την περίπτωση του Ζήση Χατζηστραβού κοιτάζει η Παναχαϊκή με τους Αχαιούς σύμφωνα με το ρεπορτάζ να έχουν έρθει σε επαφή τόσο με την Λαμία όσο και με τον ΠΑΟΚ προκειμένου να σπάσουν τον δανεισμό του στην ομάδα μας και να τον κάνουν δικό τους.
Στο δημοσίευμα της “Γνώμης” πάντως γίνεται λόγος για….παραγκώνιση του ποδοσφαιριστή κάτι που δεν έχει μεγάλη δόση αλήθειας αφού ο Χατζηστραβός ταλαιπωρείται εδώ και καιρό από πρόβλημα τραυματισμού.
-
Ksenitemenos4
- Dimitris++++
Πραγματικά αν εκφραστώ όπως μου βγαίνει το ban μου θα είναι μόνιμο......boogeyman77 έγραψε:Φίλε αν δεν είσαι "βαλτός" αλλόθρησκος οπαδός που μπήκε για να προκαλέσει σύγχυση (αυτό μου έχει δείξει προσωπικά το αρνητικό και επιθετικό σου ύφος ενώ είσαι μόλις 1 μήνα μέλος του forum) να το κοιτάξεις.....Baladofatsa έγραψε:ειδα βιντεο απο αυτον τον Μπαμπά Ραχμάν , ο τυπος ειναι ταγαρι και ο κιτσιου θυμιζει ρομπερτο καρλος μπροστα σε αυτον , καλυτερα να μην κανουμε μεταγραφη οχι αλλα ταγαρια στην ομαδα μπουχτισαμε ρε , η παρτε καποιον καλο η τιποτα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Dimitris++++ την Τρί 26 Ιαν 2021, 19:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μπαμπα κ κρέμεντσικ αν βγουνε δε βλέπω να τους κρατάμε δυστυχώςSalvador Allende έγραψε:Ε αν είναι να δώσω λεφτά και να μου βγει Τσόλακ, ας παίρνω δανεικούς κι άμα αξίζουν τους κρατάω.
Γνώμη μου είναι ότι έπρεπε να κοιτάμε στου ελεύθερους ή σε αυτούς που λήγουν τα συμβόλαια
Θελουμε σταθερές στην ομάδα
https://lamiara.gr/theli-na-klepsi-chatzistravo-i-panachaiki/
Την περίπτωση του Ζήση Χατζηστραβού κοιτάζει η Παναχαϊκή με τους Αχαιούς σύμφωνα με το ρεπορτάζ να έχουν έρθει σε επαφή τόσο με την Λαμία όσο και με τον ΠΑΟΚ προκειμένου να σπάσουν τον δανεισμό του στην ομάδα μας και να τον κάνουν δικό τους.
Στο δημοσίευμα της “Γνώμης” πάντως γίνεται λόγος για….παραγκώνιση του ποδοσφαιριστή κάτι που δεν έχει μεγάλη δόση αλήθειας αφού ο Χατζηστραβός ταλαιπωρείται εδώ και καιρό από πρόβλημα τραυματισμού.
Αναλυτικά το δημοσίευμα αναφέρει:
Μπορεί η Παναχαϊκή να κέρδισε τον ΟΦ Ιεράπετρας όμως αυτό δεν σημαίνει πως η ομάδα δεν θέλει ενίσχυση, ίσα-ίσα που έδειξε σε ένα ακόμα ματς συγκεκριμένους τομείς που έχει αδυναμίες και θέλει δουλειά.
Εκτός από την δουλειά η ομάδα όμως χρειάζεται ενίσχυση για τον στόχο του πρωταθλητισμού με τα συνεχή ματς, και στο πλαίσιο αυτό, τα τελευταία 24ωρα η διοίκηση είναι σε επαφές με υποψήφιους στόχους προκειμένου να κλείσει παίκτες και να δώσει βάθος αλλά και ποιότητα στο ρόστερ.
Οι πληροφορίες της «Γ», λένε πως το «10άρι» που κυνηγά τα τελευταία 24ωρα η πατρινή ομάδα, είναι ο 21χρονος μέσος Ζήσης Χατζηστραβός ο οποίος πέρσι έκανε εκπληκτική σεζόν με την ΑΕ Καραϊσκάκης έχοντας 20 συμμετοχές με 8 γκολ και 3 ασίστ.
Η εκπληκτική σεζόν έφερε προτάσεις από αρκετές ομάδες με τον Χατζηστραβό να υπογράφει το καλοκαίρι στον ΠΑΟΚ. Τελικά δόθηκε δανεικός στη Λαμία για να πάρει συμμετοχές με την οποία φέτος έχει γράψει μέχρι στιγμής 4 στη Σούπερ Λιγκ 1, δύο ως βασικός και δύο ως αλλαγή.
Βεβαία στα τελευταία παιχνίδια ο 21χρονος επιτελικός μέσος δεν έχει πάρει χρόνο συμμετοχής -η τελευταία συμμετοχή ήταν τον Οκτώβριο- και αυτό προσπαθεί να εκμεταλλευτεί η Παναχαϊκή η οποία έχει έρθει σε επαφή τόσο με την Λαμία όσο και με τον ΠΑΟΚ για να αποκτήσει τον παίκτη με τη μορφή δανεισμού μέχρι το καλοκαίρι.
Ο Ν. Παπαδόπουλος έχει δώσει το ΟΚ για τον Χατζηστραβό και η διοίκηση προσπαθεί να τον κλείσει, όμως η περίπτωσή του δεν είναι εύκολη.
Η κοκκινόμαυρη ομάδα θα προσπαθήσει για το καλύτερο αφού είναι πολύ καλός παίκτης που ξέρει την κατηγορία και είναι δεδομένο πως θα βοηθήσει πολύ στο δημιουργικό κομμάτι αλλά και στο σκοράρισμα.
- sourmenetes
- Moderator
Εντάξει αυτοί δεν υπολογίζονται πλέον για την ομάδα μας.Ksenitemenos4 έγραψε:Εννοεί και αποχωρήσεις δανεικων, εσιτι, μπισε, ίσως τσολακ κοκ
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εννοώ κι αυτούς που δώσαμε/δίνουμε. Ακόμη κι ο γιαννουλης ως δανεικός έφυγε .sourmenetes έγραψε:Ποιοι είναι ρε φίλε;;-keeper- έγραψε:Πάντως ρε παιδιά γίνεται του δανεισμού το κάγκελο !!
Έχουμε διώξει μισή ομάδα κ έχουμε πάρει άλλη μισή δανεικούς
Παντού έτσι γίνεται ; Είναι λόγω κορονοϊού ;
2 είναι.συνολο 3 αλλά ο ουαγκε τελείωσε.
1 ο Τσέχος και ένας ο μπαμπα
- thanos-xanthi
ο πιλοτος που χαθηκε ρε?Περιπτερος έγραψε:Δεν βλέπω ανταπόκριση από Kagawa. Τι γίνεται;
Από ΠΙΛΟΤΟ:
Μου είπαν να είμαι stand by κάποιον να κουβαλήσω αύριο. Δεν μου είπαν ποιον και που.
- Περιπτερος
Tsimirotakisbersekeros έγραψε:Παρακαλάω για LGG >>> SKG !Περιπτερος έγραψε:
Από ΠΙΛΟΤΟ:
Μου είπαν να είμαι stand by κάποιον να κουβαλήσω αύριο.
Δεν μου είπαν ποιον και που.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Λίγες ομάδες πλέον ρίχνουν χρήματα
Τα έσοδα πλέον είναι ελάχιστα και οι δανεισμοί φαίνονται η καλύτερη λύση
Τα έσοδα πλέον είναι ελάχιστα και οι δανεισμοί φαίνονται η καλύτερη λύση
Επισταμένως ασχοληθήκαμε.joshua έγραψε:Εχω μια περιεργεια παντως αν ασχοληθηκαμε καθολου με τον Σταφυλιδη.
Του λέει ο Στάφυ του Ρέμπε. Γερμαναρά εγώ φέτος δεν προλαβαίνω. Θα μπω σιγά σιγά στις προπονήσεις και θα κάνω ότι με πονάει και ο σβέρκος μου. Το καλοκαίρι θα με πάρετε τζάμπα.
Αλλά πρέπει να κρατήσετε τη θέση ανοιχτή. Μη γίνει καμία στραβή και ανηφορίσει κανένας Λεκλέρκ και δεν ξεκουνάει. Για έξι μήνες ξέρω ένα παιχτάκι κράχτη, σένιο, που έχει να παίξει 3 χρόνια. Εγώ πήγα στην Άουσμπουργκ και στάνιαρα, με το 10% των χρημάτων που μάσησαν από την Τσέλσι για τον τυπάκο.
Win win είναι η φάση. Άμα δεν κάνει τίποτα θα φύγει. Αν αποδειχτεί καλός, πάλι θα φύγει. Έρχομαι...
- bersekeros
Αμήν! Παναγία μου! Μακάρι!!!!Περιπτερος έγραψε:Tsimirotakisbersekeros έγραψε:Παρακαλάω για LGG >>> SKG !Περιπτερος έγραψε:
Από ΠΙΛΟΤΟ:
Μου είπαν να είμαι stand by κάποιον να κουβαλήσω αύριο.
Δεν μου είπαν ποιον και που.
τελικα η πρηροφορια ηταν σωστη κατα το.....επιθετοgika έγραψε:Από ποιο αεροδρόμιο; Να του πω δυο λογάκια, να πάει πίσω στην Τσέλσι να διαλέξει άλλον παίκτη τους.prist64 έγραψε:αυριο το πρωι στις 08.00 ερχεται
και ο Γιωργηςς απο Λονδινο
.............loadinng?......................
ο Νικος ερχεται,στις 08.00 απο Λονδινο και αναχωρει απο το Λουτον
ΥΓ αυτος που εγραψε οτι ο Νικος εκανε αγροτικο στην Τσελσυ
ας δωσει περαιτερω πληροφοριες
gika σε βλεπω 3 ωρα Αγγλιας στο αεροδρομιο να ψαχνεις το Νικολα
- Amsterdamer_87
@ boogeyboogeyman77 έγραψε:Φίλε αν δεν είσαι "βαλτός" αλλόθρησκος οπαδός που μπήκε για να προκαλέσει σύγχυση (αυτό μου έχει δείξει προσωπικά το αρνητικό και επιθετικό σου ύφος ενώ είσαι μόλις 1 μήνα μέλος του forum) να το κοιτάξεις.....Baladofatsa έγραψε:ειδα βιντεο απο αυτον τον Μπαμπά Ραχμάν , ο τυπος ειναι ταγαρι και ο κιτσιου θυμιζει ρομπερτο καρλος μπροστα σε αυτον , καλυτερα να μην κανουμε μεταγραφη οχι αλλα ταγαρια στην ομαδα μπουχτισαμε ρε , η παρτε καποιον καλο η τιποτα
Φιλε το καλυτερο χαπι για τα τρολλ ειναι το Ignore
Με βαση αυτο το βιντεο σχετικα με τον Μπαμπα
https://www.youtube.com/watch?v=0IKCOax ... e=emb_logo
Αν αυτος ο παιχτης ειναι ταγαρι και ο Κιτσιου Ρομπερτο Καρλος μπροστα του
Οκ..δηλωνω παντελως ΑΜΠΑΛΟΣ..καλυτερα να ασχοληθω με την Ρυθμικη Γυμναστικη