Μεταγραφές χειμώνα 2020-2021 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
boogeyman77
Επικοινωνία:

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2020-2021 ΙΙ

Δημοσίευση από boogeyman77 »

tzelas έγραψε:Ας δώσει κάποιος και που βρισκόμαστε στις θέσεις των ξένων με τις 2 προσθήκες μη κοινοτικών που κάνουμε σήμερα. Κλείσαμε τις θέσεις ξένων οπότε π.χ. Μάτος οριστικά τέλος;
Εκτός αν έχουμε καμμιά εξέλιξη με Douglas η Jaba
Άβαταρ μέλους
tzelas

Δημοσίευση από tzelas »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Η Παναχαϊκή θέλει τον Χατζηστραβό.
Από λαμιώτικο μάλλον εκπλήσσονται και δεν τον θεωρούν παραγκωνισμένο:
Την περίπτωση του Ζήση Χατζηστραβού κοιτάζει η Παναχαϊκή με τους Αχαιούς σύμφωνα με το ρεπορτάζ να έχουν έρθει σε επαφή τόσο με την Λαμία όσο και με τον ΠΑΟΚ προκειμένου να σπάσουν τον δανεισμό του στην ομάδα μας και να τον κάνουν δικό τους.

Στο δημοσίευμα της “Γνώμης” πάντως γίνεται λόγος για….παραγκώνιση του ποδοσφαιριστή κάτι που δεν έχει μεγάλη δόση αλήθειας αφού ο Χατζηστραβός ταλαιπωρείται εδώ και καιρό από πρόβλημα τραυματισμού.
Ksenitemenos4

Δημοσίευση από Ksenitemenos4 »

Εννοεί και αποχωρήσεις δανεικων, εσιτι, μπισε, ίσως τσολακ κοκ
Άβαταρ μέλους
Dimitris++++

Δημοσίευση από Dimitris++++ »

boogeyman77 έγραψε:
Baladofatsa έγραψε:ειδα βιντεο απο αυτον τον Μπαμπά Ραχμάν , ο τυπος ειναι ταγαρι και ο κιτσιου θυμιζει ρομπερτο καρλος μπροστα σε αυτον , καλυτερα να μην κανουμε μεταγραφη οχι αλλα ταγαρια στην ομαδα μπουχτισαμε ρε , η παρτε καποιον καλο η τιποτα
Φίλε αν δεν είσαι "βαλτός" αλλόθρησκος οπαδός που μπήκε για να προκαλέσει σύγχυση (αυτό μου έχει δείξει προσωπικά το αρνητικό και επιθετικό σου ύφος ενώ είσαι μόλις 1 μήνα μέλος του forum) να το κοιτάξεις.....
Πραγματικά αν εκφραστώ όπως μου βγαίνει το ban μου θα είναι μόνιμο......
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Dimitris++++ την Τρί 26 Ιαν 2021, 19:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
-keeper-

Δημοσίευση από -keeper- »

Salvador Allende έγραψε:Ε αν είναι να δώσω λεφτά και να μου βγει Τσόλακ, ας παίρνω δανεικούς κι άμα αξίζουν τους κρατάω.
Μπαμπα κ κρέμεντσικ αν βγουνε δε βλέπω να τους κρατάμε δυστυχώς
Γνώμη μου είναι ότι έπρεπε να κοιτάμε στου ελεύθερους ή σε αυτούς που λήγουν τα συμβόλαια
Θελουμε σταθερές στην ομάδα
Άβαταρ μέλους
tzelas

Δημοσίευση από tzelas »

https://lamiara.gr/theli-na-klepsi-chatzistravo-i-panachaiki/

Την περίπτωση του Ζήση Χατζηστραβού κοιτάζει η Παναχαϊκή με τους Αχαιούς σύμφωνα με το ρεπορτάζ να έχουν έρθει σε επαφή τόσο με την Λαμία όσο και με τον ΠΑΟΚ προκειμένου να σπάσουν τον δανεισμό του στην ομάδα μας και να τον κάνουν δικό τους.

Στο δημοσίευμα της “Γνώμης” πάντως γίνεται λόγος για….παραγκώνιση του ποδοσφαιριστή κάτι που δεν έχει μεγάλη δόση αλήθειας αφού ο Χατζηστραβός ταλαιπωρείται εδώ και καιρό από πρόβλημα τραυματισμού.

Αναλυτικά το δημοσίευμα αναφέρει:

Μπορεί η Παναχαϊκή να κέρδισε τον ΟΦ Ιεράπετρας όμως αυτό δεν σημαίνει πως η ομάδα δεν θέλει ενίσχυση, ίσα-ίσα που έδειξε σε ένα ακόμα ματς συγκεκριμένους τομείς που έχει αδυναμίες και θέλει δουλειά.

Εκτός από την δουλειά η ομάδα όμως χρειάζεται ενίσχυση για τον στόχο του πρωταθλητισμού με τα συνεχή ματς, και στο πλαίσιο αυτό, τα τελευταία 24ωρα η διοίκηση είναι σε επαφές με υποψήφιους στόχους προκειμένου να κλείσει παίκτες και να δώσει βάθος αλλά και ποιότητα στο ρόστερ.

Οι πληροφορίες της «Γ», λένε πως το «10άρι» που κυνηγά τα τελευταία 24ωρα η πατρινή ομάδα, είναι ο 21χρονος μέσος Ζήσης Χατζηστραβός ο οποίος πέρσι έκανε εκπληκτική σεζόν με την ΑΕ Καραϊσκάκης έχοντας 20 συμμετοχές με 8 γκολ και 3 ασίστ.

Η εκπληκτική σεζόν έφερε προτάσεις από αρκετές ομάδες με τον Χατζηστραβό να υπογράφει το καλοκαίρι στον ΠΑΟΚ. Τελικά δόθηκε δανεικός στη Λαμία για να πάρει συμμετοχές με την οποία φέτος έχει γράψει μέχρι στιγμής 4 στη Σούπερ Λιγκ 1, δύο ως βασικός και δύο ως αλλαγή.

Βεβαία στα τελευταία παιχνίδια ο 21χρονος επιτελικός μέσος δεν έχει πάρει χρόνο συμμετοχής -η τελευταία συμμετοχή ήταν τον Οκτώβριο- και αυτό προσπαθεί να εκμεταλλευτεί η Παναχαϊκή η οποία έχει έρθει σε επαφή τόσο με την Λαμία όσο και με τον ΠΑΟΚ για να αποκτήσει τον παίκτη με τη μορφή δανεισμού μέχρι το καλοκαίρι.

Ο Ν. Παπαδόπουλος έχει δώσει το ΟΚ για τον Χατζηστραβό και η διοίκηση προσπαθεί να τον κλείσει, όμως η περίπτωσή του δεν είναι εύκολη.

Η κοκκινόμαυρη ομάδα θα προσπαθήσει για το καλύτερο αφού είναι πολύ καλός παίκτης που ξέρει την κατηγορία και είναι δεδομένο πως θα βοηθήσει πολύ στο δημιουργικό κομμάτι αλλά και στο σκοράρισμα.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Ksenitemenos4 έγραψε:Εννοεί και αποχωρήσεις δανεικων, εσιτι, μπισε, ίσως τσολακ κοκ
Εντάξει αυτοί δεν υπολογίζονται πλέον για την ομάδα μας.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
-keeper-

Δημοσίευση από -keeper- »

sourmenetes έγραψε:
-keeper- έγραψε:Πάντως ρε παιδιά γίνεται του δανεισμού το κάγκελο !!
Έχουμε διώξει μισή ομάδα κ έχουμε πάρει άλλη μισή δανεικούς
Παντού έτσι γίνεται ; Είναι λόγω κορονοϊού ;
Ποιοι είναι ρε φίλε;;

2 είναι.συνολο 3 αλλά ο ουαγκε τελείωσε.

1 ο Τσέχος και ένας ο μπαμπα
Εννοώ κι αυτούς που δώσαμε/δίνουμε. Ακόμη κι ο γιαννουλης ως δανεικός έφυγε .
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

Περιπτερος έγραψε:Δεν βλέπω ανταπόκριση από Kagawa. Τι γίνεται;

Από ΠΙΛΟΤΟ:
Μου είπαν να είμαι stand by κάποιον να κουβαλήσω αύριο. Δεν μου είπαν ποιον και που.
ο πιλοτος που χαθηκε ρε?
Άβαταρ μέλους
Περιπτερος

Δημοσίευση από Περιπτερος »

bersekeros έγραψε:
Περιπτερος έγραψε:
Από ΠΙΛΟΤΟ:
Μου είπαν να είμαι stand by κάποιον να κουβαλήσω αύριο.

Δεν μου είπαν ποιον και που.
Παρακαλάω για LGG >>> SKG !
Tsimirotakis
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Λίγες ομάδες πλέον ρίχνουν χρήματα
Τα έσοδα πλέον είναι ελάχιστα και οι δανεισμοί φαίνονται η καλύτερη λύση
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

joshua έγραψε:Εχω μια περιεργεια παντως αν ασχοληθηκαμε καθολου με τον Σταφυλιδη.
Επισταμένως ασχοληθήκαμε.
Του λέει ο Στάφυ του Ρέμπε. Γερμαναρά εγώ φέτος δεν προλαβαίνω. Θα μπω σιγά σιγά στις προπονήσεις και θα κάνω ότι με πονάει και ο σβέρκος μου. Το καλοκαίρι θα με πάρετε τζάμπα.
Αλλά πρέπει να κρατήσετε τη θέση ανοιχτή. Μη γίνει καμία στραβή και ανηφορίσει κανένας Λεκλέρκ και δεν ξεκουνάει. Για έξι μήνες ξέρω ένα παιχτάκι κράχτη, σένιο, που έχει να παίξει 3 χρόνια. Εγώ πήγα στην Άουσμπουργκ και στάνιαρα, με το 10% των χρημάτων που μάσησαν από την Τσέλσι για τον τυπάκο.
Win win είναι η φάση. Άμα δεν κάνει τίποτα θα φύγει. Αν αποδειχτεί καλός, πάλι θα φύγει. Έρχομαι...
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

Περιπτερος έγραψε:
bersekeros έγραψε:
Περιπτερος έγραψε:
Από ΠΙΛΟΤΟ:
Μου είπαν να είμαι stand by κάποιον να κουβαλήσω αύριο.

Δεν μου είπαν ποιον και που.
Παρακαλάω για LGG >>> SKG !
Tsimirotakis
Αμήν! Παναγία μου! Μακάρι!!!!
:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

gika έγραψε:
prist64 έγραψε:αυριο το πρωι στις 08.00 ερχεται
και ο Γιωργηςς απο Λονδινο

.............loadinng?......................
Από ποιο αεροδρόμιο; Να του πω δυο λογάκια, να πάει πίσω στην Τσέλσι να διαλέξει άλλον παίκτη τους.
τελικα η πρηροφορια ηταν σωστη κατα το.....επιθετο

ο Νικος ερχεται,στις 08.00 απο Λονδινο και αναχωρει απο το Λουτον

ΥΓ αυτος που εγραψε οτι ο Νικος εκανε αγροτικο στην Τσελσυ
ας δωσει περαιτερω πληροφοριες

gika σε βλεπω 3 ωρα Αγγλιας στο αεροδρομιο να ψαχνεις το Νικολα
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

boogeyman77 έγραψε:
Baladofatsa έγραψε:ειδα βιντεο απο αυτον τον Μπαμπά Ραχμάν , ο τυπος ειναι ταγαρι και ο κιτσιου θυμιζει ρομπερτο καρλος μπροστα σε αυτον , καλυτερα να μην κανουμε μεταγραφη οχι αλλα ταγαρια στην ομαδα μπουχτισαμε ρε , η παρτε καποιον καλο η τιποτα
Φίλε αν δεν είσαι "βαλτός" αλλόθρησκος οπαδός που μπήκε για να προκαλέσει σύγχυση (αυτό μου έχει δείξει προσωπικά το αρνητικό και επιθετικό σου ύφος ενώ είσαι μόλις 1 μήνα μέλος του forum) να το κοιτάξεις.....
@ boogey
Φιλε το καλυτερο χαπι για τα τρολλ ειναι το Ignore
Με βαση αυτο το βιντεο σχετικα με τον Μπαμπα
https://www.youtube.com/watch?v=0IKCOax ... e=emb_logo
Αν αυτος ο παιχτης ειναι ταγαρι και ο Κιτσιου Ρομπερτο Καρλος μπροστα του
Οκ..δηλωνω παντελως ΑΜΠΑΛΟΣ..καλυτερα να ασχοληθω με την Ρυθμικη Γυμναστικη
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”