Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
astronaut

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014 II

Δημοσίευση από astronaut »

Odi έγραψε:
astronaut έγραψε:Ελπίζω όλος αυτός ο ντόρος που επιτρέπει η ΠΑΕ να γίνεται γύρω από τον Abdoun να έχει ως στόχο να πιέσει κανα σοβαρό παίχτη τύπου Lamah.

** Για καμια Χαλκηδόνα καλός είναι. Για εμάς που θέλουμε έναν εξτρέμ με κάκαλα θεωρώ ότι είναι λίγος.
Χωρίς παρεξήγηση,το περίεργο θα ήταν να σου έκανε.
Είδες κανα αρνητικό σχόλιο για Ρατ, Μακ & Γκολάσα? Μόνο για τον Φανούρη έχω (σοβαρές) αμφιβολίες.
Υποθέτω ότι εσένα σου κάθονται καλά οι ΒυντροΚαραγκούνηδες & ΤζορβαΣηφάκηδες...
Χωρίς παρεξήγηση, την εμπάθειά σου αλλού.
Και που'σαι.. ΠΑΟΚτσήδες που επιζητούν να ελέγξουμε την επο & την κεδ για να σηκώσουμε κανα μαστραπά μού προκαλούν στομαχικές διαταραχές.
Δείχνω κατανόηση όμως βλέποντας την ηλικία σου. Προφανώς, δεν είσαι σε θέση να διαχωρίσεις την ρεβολούσιον από την γκαγκατσορεβολούσιον.

@ Μπάνε
Αυτός ο Λαμά που έχει καμιά 40αριά συμμετοχές στην Πριμέρα, καμιά 60αριά στην 1η Γαλλίας, καμιά 30αριά στην 1η Ολλανδίας & είναι και κανα δυο χρόνια μικρότερος του Αμπντούν.
Άβαταρ μέλους
astronaut

Ένα φιλαράκι από Κύπρο μού είπε ότι τον θέλει (και) ο ΑΠΟΕΛ.
Ελπίζω να μην εξελιχθεί σε ΦορτούνηςGate No2...
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Αστροναυτη, με τα χρηματα που φαινεται να πεφτουν παντως φετος (ταβανι τα 500 σε εξαιρετικη περιπτωση βλεπε Ρατ) δε νομιζω να παιρνουμε και πολυ καλυτερο του Αμπντουν. Στα συν του οτι ξερει και τα καλα και κακα της Ελλαδας και σιγουρα δε χρειαζεται περιοδο προσαρμογης στη χωρα.
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

thanos-xanthi έγραψε:αυτο το ανεκδοτο με τον Βιερινια πραγματικα πρεπει να σταματησει...
πειτε για κατι ρεαλιστικο τουλαχιστον
ή κάτι καινούργιο

πραγματικά βαρετό έχει καταντήσει
Άβαταρ μέλους
gvpaok89

Δημοσίευση από gvpaok89 »

astronaut έγραψε:Ένα φιλαράκι από Κύπρο μού είπε ότι τον θέλει (και) ο ΑΠΟΕΛ.
Ελπίζω να μην εξελιχθεί σε ΦορτούνηςGate No2...
Δεν νομιζω να διαλεξει Κυπρο απο Ελλαδα
berry

Δημοσίευση από berry »

ρε παιδια με συγχωρητε. η αμπντουν η θανατος???? δεν υπαρχουν αριστερα χαφ σ ολοκληρο τον κοσμο που μπορουν να παιξουν στον ΠΑΟΚ??? εξορια τα εψουν????τα λοιμα του γαυρου σαν τον αμπονζα????
παλι τα ιδια το 2014????
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

astronaut έγραψε:
Odi έγραψε:
astronaut έγραψε:Ελπίζω όλος αυτός ο ντόρος που επιτρέπει η ΠΑΕ να γίνεται γύρω από τον Abdoun να έχει ως στόχο να πιέσει κανα σοβαρό παίχτη τύπου Lamah.

** Για καμια Χαλκηδόνα καλός είναι. Για εμάς που θέλουμε έναν εξτρέμ με κάκαλα θεωρώ ότι είναι λίγος.
Χωρίς παρεξήγηση,το περίεργο θα ήταν να σου έκανε.
Είδες κανα αρνητικό σχόλιο για Ρατ, Μακ & Γκολάσα? Μόνο για τον Φανούρη έχω (σοβαρές) αμφιβολίες.
Υποθέτω ότι εσένα σου κάθονται καλά οι ΒυντροΚαραγκούνηδες & ΤζορβαΣηφάκηδες...
Χωρίς παρεξήγηση, την εμπάθειά σου αλλού.
Και που'σαι.. ΠΑΟΚτσήδες που επιζητούν να ελέγξουμε την επο & την κεδ για να σηκώσουμε κανα μαστραπά μού προκαλούν στομαχικές διαταραχές.
Δείχνω κατανόηση όμως βλέποντας την ηλικία σου. Προφανώς, δεν είσαι σε θέση να διαχωρίσεις την ρεβολούσιον από την γκαγκατσορεβολούσιον.

@ Μπάνε
Αυτός ο Λαμά που έχει καμιά 40αριά συμμετοχές στην Πριμέρα, καμιά 60αριά στην 1η Γαλλίας, καμιά 30αριά στην 1η Ολλανδίας & είναι και κανα δυο χρόνια μικρότερος του Αμπντούν.

Έχουμε και λέμε:

-Πρώτον δεν καταλαβαίνω τον αρνητισμό για τον Περέιρα.Εκτός αν τον παρακολουθούσες στην Αργεντινή που αμφιβάλλω.
-Δεύτερον εχθές έγραψες πως ο Μαντούρο προμοτάρει τον εαυτό του μέσω Instagram,γιατί θέλει να φύγει και να πάει στον Άγιαξ και δεν ήμουν ο μοναδικός που το θεώρησε επιεικώς γελοίο.Επίσης άλλος αδερφός έγραψε πως βλέπεις συνωμοσίες και πλεκτάνες παντού.Ή στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζεις.
-Τρίτον ΒυντροΚαραγκούνηδες & ΤζορβαΣηφάκηδες μου προκαλούν αηδία.Δεν ξέρω πώς νόμιζες οτι είμαι υπέρ τέτοιων κινήσεων,δεν έχω γράψει ποτέ κάτι τέτοιο.Όσο για την εμπάθεια,όποιος έχει την μύγα μυγιάζεται λέει ο σοφός λαός.
-Τέταρτον τα "που'σαι" και λοιπές στραβοστομιές αλλού.Δεν κατάλαβα από πού το κατέβασε το μυαλό σου πως εγώ θέλω να πάρουμε την επο κλπ και να γίνουμε γαύρος στην θέση του γαύρου.Μάλλον επειδή έγραψα πως δεν έχει νόημα το να κάνεις ακριβές μεταγραφές σε ένα πρωτάθλημα που ο χοντρός δηλώνει πως αντιμετωπίζει εισαγγελική έρευνα με χιούμορ.Τώρα το πώς το συνέδεσες δεν το καταλαβαίνω,αλλά ΠΑΟΚτσηδες που κρίνουν χωρίς λόγο μου προκαλούν και εμένα στομαχικές διαταραχές.
-Πέμπτον και τελευταίον,παρακαλώ να μου πεις από ποια ηλικία και μετά καταλαβαίνει κανείς τον ΠΑΟΚ και είναι σε θέση να σχολιάζει και να κατανοεί τί γίνεται,για να ρυθμίσω κατάλληλα το ΠΑΟΚόμετρο μου και να μην απασχολήσω ξανά,μεγαλοΠΑΟΚτσήδες σαν εσένα.

Εδώ είναι forum και ο καθένας δικαιούται την άποψη του.Έγραψα "χωρίς παρεξήγηση" και προσπάθησα να είμαι πολιτισμένος και να μην μπω σε αντιπαράθεση,αλλά δεν έχει νόημα τέτοιου είδους συζήτηση μάλλον.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

astronaut έγραψε:
@ Μπάνε
Τον ξερεις το ποδοσφαιριστη,τον εχεις παρακολουθησει; δε σου κανει εντυπωση που στα 26 του ειναι ελευθερος και δεν εχει βρει ακομα ομαδα;
Η πορεια του καθε χρονο ειναι καθοδικη δεν εχει καμια προοδο τα τελευταια τρια χρονια.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

john4serres έγραψε:«Θέλουμε να παίξει στον ΠΑΟΚ»

Ο μάνατζερ του Τζαμέλ Αμπντούν, όπως αποκάλυψε στο Novasports.gr, τόνισε πως ο παίκτης θέλει να αγωνιστεί στον ΠΑΟΚ και το ελληνικό πρωτάθλημα.

Εδώ και λίγες ώρες το όνομα του Τζαμέλ Αμπντούν βρίσκεται στο προσκήνιο για τον ΠΑΟΚ ως ένας εκ των περιπτώσεων που μπορούν να ενισχύσουν - ειδικά σ' επίπεδο ποιότητας αλλά και αποτελεσματικότητας - το ρόστερ του.

Ωστόσο, επειδή τα ονόματα που έχουν παρελάσει ως υποψήφια για τον «Δικέφαλο» φέτος ίσως και να είναι περισσότερα από κάθε άλλη φορά, το «novasports.gr» αναζήτησε και βρήκε τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, που από πέρυσι το καλοκαίρι αγωνίζεται στη Νότιγχαμ Φόρεστ με την οποία έχει άλλα τρία χρόνια συμβόλαιο, όπως επίσης και τον εκπρόσωπό του, Καρίμ Ακλίλ.

Ο τελευταίος επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ, ενώ αποκάλυψε πως και πέρυσι υπήρξε επαφή ανάμεσα στις δυο πλευρές, προτού υπογράψει στην αγγλική ομάδα, ωστόσο οι διαπραγματεύσεις δεν προχώρησαν με τον Γκέρμαν Τσιστιακόφ, ο οποίος εκπροσώπησε τον «Δικέφαλο» σ' εκείνες τις συζητήσεις. «Ο Τζαμέλ Αμπντούν, μετά από μια σεζόν στη Νότιγχαμ Φόρεστ, έχει κάποια προβλήματα με την ομάδα του», μας είπε αρχικά και συνέχισε:

«Τα προβλήματα είχαν να κάνουν με τη στρατηγική και την πολιτική που είχε η ομάδα απέναντί του. Πριν πάει ο ποδοσφαιριστής στη Νότιγχαμ, είχε αναδειχθεί ως πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής για τη σεζόν 2012/13 στη Σούπερλιγκ, ενώ μια χρονιά πριν ήταν πρώτος σε ασίστ. Το καλοκαίρι του 2013 περιορίσαμε τις προτάσεις που είχαμε από ενδιαφερόμενους συλλόγους κι ο Τζαμέλ επέλεξε να επιστρέψει στην Αγγλία επειδή κατά το παρελθόν, όταν ήταν νέος, είχε υπογράψει στη Μάντσεστερ Σίτι όμως ήταν πολύ μικρός σε ηλικία για να μπορεί να παίξει σε όλους τους αγώνες και να δείξει τί αξίζει».

Και συνέχισε: «Εξαιτίας αυτού, επέλεξε να επιστρέψει σ' ένα φιλόδοξο σχέδιο το οποίο του παρουσιάστηκε από τον ιδιοκτήτη και πρόεδρο της Νότιγχαμ, Φαουάζ Αλ Χαζαουί. Ωστόσο, αντιμετώπισε προβλήματα με τον τεχνικό Μπίλι Ντέιβις, επειδή ο ποδοσφαιριστής δε συγκαταλεγόταν ανάμεσα στις επιλογές του λόγω του ότι αποτέλεσε επιλογή της ιδιοκτησίας», για να προσθέσει: «Γι' αυτόν το λόγο, εγώ ο μάνατζέρ του πιέζω τον ποδοσφαιριστή να φύγει και θέλω να επιστρέψει στην Ελλάδα και τη Σούπερλιγκα όπου έχει αποδείξει κατά το παρελθόν πως είναι ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές. Σέβεται πολύ τον Ολυμπιακό, κρατά τις καλές στιγμές αλλά τώρα κι εγώ κι αυτός θέλουμε να παίξει για τον ΠΑΟΚ.

Ο ποδοσφαιριστής ξέρει το ελληνικό πρωτάθλημα κι έχει δοκιμαστεί σ' ευρωπαϊκά κύπελλα όπως το Τσάμπιονς Λιγκ, όπου είχε αναδειχτεί και πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής (MVP) στην αναμέτρηση Ολυμπιακός - Αρσεναλ. Δουλεύω πάνω σ' αυτήν την πιθανότητα με υπευθυνότητα κι είμαι πολύ ενθουσιασμένος κι αποφασισμένος να τα καταφέρω και να φέρω τον Τζάμελ στη Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ».

Αυτό που βέβαια καλείται να λύσει ως μείζον θέμα είναι το συμβόλαιό του με τη Νότιγχαμ Φόρεστ, με τον ίδιο να εκφράζει την αισιοδοξία πως μέσα στις επόμενες δυο ημέρες θα έχουν όλα ξεκαθαρίσει. Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής από την πλευρά του δε θέλησε να πει πολλά λόγω του ότι δεσμεύεται με συμβόλαιο με την αγγλική ομάδα (22 εμφανίσεις, ένα γκολ), παρά μόνον αρκέστηκε να πει χαμογελώντας: «Στη ζωή ποτέ μη λες ποτέ» και παρέπεμψε στον εκπρόσωπό του.

Αν η επιθυμία των δυο πλευρών ευοδωθεί τότε ο ΠΑΟΚ θα έχει βρει μια αξιόπιστη λύση για το αριστερό άκρο της μεσοεπιθετικής του γραμμής στο πρόσωπο του 28χρονου Αλγερινού. Ωστόσο, η υπόθεση μπαίνει στο πλέον κρίσιμο σημείο της αφού όλα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν στο επόμενο 48ωρο.

Και ο manager του Natkho κάτι τέτοια έλεγε... "Μιλάμε κάθε μέρα με Π.Α.Ο.Κ." και "ο Natkho θέλει Π.Α.Ο.Κ."!

O Abdoun δεν μας είχε απορρίψει τότε για να πάει γαύρο;;
Άβαταρ μέλους
analog

Δημοσίευση από analog »

Μάγκες χαλαρώστε λίγο... Όχι και λοιμο ο Αμπντουν.. Δεν ξέρω σε τι αγωνιστική κατάσταση βρίσκεται αλλά από ότι θυμάμαι κ την διείσδυση την έχει και ασίστ δίνει και καλός στα τελειώματα είναι.. Τουλάχιστον ήταν όταν έπαιζε στον γκει. Στοιχεία που αυτή την στιγμή δεν τα διαθέτει ΚΑΝΕΙΣ στο ροστερ
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

berry έγραψε:ρε παιδια με συγχωρητε. η αμπντουν η θανατος???? δεν υπαρχουν αριστερα χαφ σ ολοκληρο τον κοσμο που μπορουν να παιξουν στον ΠΑΟΚ??? εξορια τα εψουν????τα λοιμα του γαυρου σαν τον αμπονζα????
παλι τα ιδια το 2014????

Ρε συ berry ο αμπντουν βγηκε mvp του πρωταθληματος τη σεζον που επαιξε στο γαυρο για ποιο λιμο μιλαμε;
Τον θυμασε καθολου τις χρονιες που επαιξε στην Ελλαδα; δε γινεται ρε παιδια να αφοριζουμε ετσι ευκολα και ειδικα ποδοσφαιριστες που ειναι αποδεδειγμενα καλοι.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Ας τον πάρουμε να τελειώνουμε! Ούτως ή άλλως γυμνοί είμαστε και οι scouters μας δεν εγγυώνται για καλές εναλλακτικές λύσεις. Αρκεί να μην την πατήσουμε σαν τον Φορούνη.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Επιλέγουν αμυντικό

inpaok 12 Αυγούστου | 21:26

Θέμα χρόνου είναι σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις η επιλογή κεντρικού αμυντικού. Σύμφωνα με τις πληροφορίες Ζήσης Βρύζας και Αγγελος Αναστασιάδης έχουν καταλήξει σε δυο περιπτώσεις από τις δεκάδες παικτών που προτάθηκαν στη συγκεκριμένη θέση. Χωρίς να βιάζονται -με δεδομένο ότι η λίστα των παικτών για τα παιχνίδια με την Ζίμπρου κοινοποιήθηκε στην UEFA- ο πρόεδρος (μέχρι την Πέμπτη τουλάχιστον) και ο προπονητής, έχουν προκρίνει δυο παίκτες με τους οποίους διαπραγματεύεται η ΠΑΕ.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι, μέχρι το τέλος της εβδομάδας, μια από τις δυο παράλληλες διαπραγματεύσεις, θα καταλήξει σε συμφωνία για να καλυφθεί η θέση στο κέντρο της ασπρόμαυρης άμυνας. Πρόκειται για παίκτες που οι οικονομικές απαιτήσεις τους ήταν πολύ μεγαλύτερες πριν από δυο εβδομάδες αλλά με δεδομένο ότι τα χρονικά περιθώρια στενεύουν καθώς η μεταγραφική περίοδος σε όλες τις χώρες φτάνει στο τέλος της, έριξαν τις απαιτήσεις τους στα επίπεδα των χρημάτων που πρότεινε ως αποζημίωση η ΠΑΕ ΠΑΟΚ από την έναρξη των διαπραγματεύσεων
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΑποστόληςΑ την Τρί 12 Αύγ 2014, 21:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
astronaut

Odi έγραψε:
paliotomaros έγραψε:Αν δεν ρίξει χρήμα να ταΐσει βλαχοπροέδρους ενώσεων και σωματεία στην επαρχία, να λιγδώσει το αντεράκι επιτροπών και να ρίξει στα χαντάκια 4-5 καμαριέρες του χοντρού ώστε να ελέγξουμε επο- διαιτησία μην περιμένετε προκοπή!! Σκοκο νατχο σικαμπάλα ινσαουράλντε βιερίνια παπαδόπουλο κ.λ.π και να τους φέρει πάλι διάφοροι καλογερόπουλοι, παπαπετρου σπάθες θα σου κάνουν χειρουργεία και οι λιγδιάρηδες των επιτροπών θα σου κόβουν βαθμούς. Αυτό πρέπει να απαιτήσουμε απο τον σαββίδη και οχι μέρα νύχτα να συζητάμε για τον τζίολη και τον σαλπιγγίδη και αν θα κάνουν κλίκα και να φύγουν και να πάρουμε 8αρι 6αρι οχι τον τζόρβα, ειναι χοντρός ο σκόνδρας, ειναι λιγνός ο σπυρόπουλος ζήτω στον γκαρσία κ.λ.π......ΕΛΕΟΣ! Ούτε οι γιαχοβάδες στον σούπερ δεν έχουν τέτοια μοίρλα!!! Δεν είμαστε έτοιμοι για υπέρβαση, τα ίδια ζητούσαμε απο το ζαγοράκη και οταν χρεοκώπησε η παε τον λέγαμε κλέφτη. Κάντε υπομονή, όποιος δεν έχει υπομονή ας καθίσει με το μύρτσο και τους αρδ και να μην έρθει γήπεδο.
Ακριβώς.Εδώ ο χοντρός δηλώνει πως αντιμετωπίζει ολόκληρη εισαγγελική έρευνα με χιούμορ (!!!!!!! :shock: ) και εμείς ζητάμε πρωτάθλημα..
Θεωρώ ότι με το "ακριβώς" συμφώνησες σε όλα. Αν όχι γράψε λάθος.

- Όχι δεν τον έχω παρακολουθήσει αλλά όταν οι τρεις πρώτες μεταγραφές είναι διεθνείς, ΙΣΩΣ κάτι να δείχνει η απόκτηση του Φανούρη. Επιπλέον, υπέγραψε τπ συμβόλαιό με το που ορισικοποιήθηκε η συμφωνία με τον Μακ, και ας διέδιδαν τα αρδ ότι η παε περιμένει απλώς την ελευθέρας του. Μπορεί βέβαια -απλώς- αυτό να περίμενε.
- Για τον Μαντούρο έθεσα ένα σενάριο. Αν δεν σου κάνει το προσπερνάς και ασχολείσαι με το σενάριο περι κλειστής κάνουλας εκ Ρωσίας που επηρεάζει (και) τον Ιβάν. Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα.
- Η ηλικία είναι σχετική. Τα βιόματα είναι αυτά καθορίζουν την οπτική και τις απαιτήσεις (αγωνιστικές & διοικητικές) του καθενός. Κάποιοι, όπως εσύ, μπορεί να σταθούν στο Μαντουροσενάριο.. Κάποιοι άλλοι στην προτροπή μου να ανέβει η ανακοίνωση των ΒΕΜ στην κεντρική και να μείνει για κανα μήνα...
Άβαταρ μέλους
SePuLtUrA_4_

Δημοσίευση από SePuLtUrA_4_ »

Μαλλον μερικοι συμβιβαζονται απο ρομπεν και πανω...στη ταμπακερα τωρα...μακαρι να παρουμε αμπντουν...ειναι παιχταρας αλλα και κωλοπαιδαρας...οσοι τον κραζεται ειμαι σιγουρος οτι ουτε καν τον θυμαστε παιχτικα...στο ενας με εναν ειναι απλα ασύλληπτος...αν δεν ειχε τα μυαλα πανω απο το κεφαλι δεν υπηρχε ποτε περιπτωση να ερχοταν στην ελλαδα ουτε τωρα ουτε τοτε που ηρθε...μακαρι να κλεισει γιατι ειδικα στις κλειστες αμυνες ειναι ο παιχτης που θα σου κανει το απροβλεπτο... αξιζει το ρισκο για μενα αυτη η μεταγραφη!!!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”