astronaut έγραψε:Odi έγραψε:astronaut έγραψε:Ελπίζω όλος αυτός ο ντόρος που επιτρέπει η ΠΑΕ να γίνεται γύρω από τον Abdoun να έχει ως στόχο να πιέσει κανα σοβαρό παίχτη τύπου Lamah.
** Για καμια Χαλκηδόνα καλός είναι. Για εμάς που θέλουμε έναν εξτρέμ με κάκαλα θεωρώ ότι είναι λίγος.
Χωρίς παρεξήγηση,το περίεργο θα ήταν να σου έκανε.
Είδες κανα αρνητικό σχόλιο για Ρατ, Μακ & Γκολάσα? Μόνο για τον Φανούρη έχω (σοβαρές) αμφιβολίες.
Υποθέτω ότι εσένα σου κάθονται καλά οι ΒυντροΚαραγκούνηδες & ΤζορβαΣηφάκηδες...
Χωρίς παρεξήγηση, την εμπάθειά σου αλλού.
Και που'σαι.. ΠΑΟΚτσήδες που επιζητούν να ελέγξουμε την επο & την κεδ για να σηκώσουμε κανα μαστραπά μού προκαλούν στομαχικές διαταραχές.
Δείχνω κατανόηση όμως βλέποντας την ηλικία σου. Προφανώς, δεν είσαι σε θέση να διαχωρίσεις την ρεβολούσιον από την γκαγκατσορεβολούσιον.
@ Μπάνε
Αυτός ο Λαμά που έχει καμιά 40αριά συμμετοχές στην Πριμέρα, καμιά 60αριά στην 1η Γαλλίας, καμιά 30αριά στην 1η Ολλανδίας & είναι και κανα δυο χρόνια μικρότερος του Αμπντούν.
Έχουμε και λέμε:
-Πρώτον δεν καταλαβαίνω τον αρνητισμό για τον Περέιρα.Εκτός αν τον παρακολουθούσες στην Αργεντινή που αμφιβάλλω.
-Δεύτερον εχθές έγραψες πως ο Μαντούρο προμοτάρει τον εαυτό του μέσω Instagram,γιατί θέλει να φύγει και να πάει στον Άγιαξ και δεν ήμουν ο μοναδικός που το θεώρησε επιεικώς γελοίο.Επίσης άλλος αδερφός έγραψε πως βλέπεις συνωμοσίες και πλεκτάνες παντού.Ή στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζεις.
-Τρίτον ΒυντροΚαραγκούνηδες & ΤζορβαΣηφάκηδες μου προκαλούν αηδία.Δεν ξέρω πώς νόμιζες οτι είμαι υπέρ τέτοιων κινήσεων,δεν έχω γράψει ποτέ κάτι τέτοιο.Όσο για την εμπάθεια,όποιος έχει την μύγα μυγιάζεται λέει ο σοφός λαός.
-Τέταρτον τα "που'σαι" και λοιπές στραβοστομιές αλλού.Δεν κατάλαβα από πού το κατέβασε το μυαλό σου πως εγώ θέλω να πάρουμε την επο κλπ και να γίνουμε γαύρος στην θέση του γαύρου.Μάλλον επειδή έγραψα πως δεν έχει νόημα το να κάνεις ακριβές μεταγραφές σε ένα πρωτάθλημα που ο χοντρός δηλώνει πως αντιμετωπίζει εισαγγελική έρευνα με χιούμορ.Τώρα το πώς το συνέδεσες δεν το καταλαβαίνω,αλλά ΠΑΟΚτσηδες που κρίνουν χωρίς λόγο μου προκαλούν και εμένα στομαχικές διαταραχές.
-Πέμπτον και τελευταίον,παρακαλώ να μου πεις από ποια ηλικία και μετά καταλαβαίνει κανείς τον ΠΑΟΚ και είναι σε θέση να σχολιάζει και να κατανοεί τί γίνεται,για να ρυθμίσω κατάλληλα το ΠΑΟΚόμετρο μου και να μην απασχολήσω ξανά,μεγαλοΠΑΟΚτσήδες σαν εσένα.
Εδώ είναι forum και ο καθένας δικαιούται την άποψη του.Έγραψα "χωρίς παρεξήγηση" και προσπάθησα να είμαι πολιτισμένος και να μην μπω σε αντιπαράθεση,αλλά δεν έχει νόημα τέτοιου είδους συζήτηση μάλλον.