Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
-
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Τι απορια να χω οτι καναν τατσι μιτσι κοτσι Θ4 με τη ΝΔ; οχι φυσικα ρε φιλε. Ειναι ποτε δυνατον; Απορω ωρες ωρες.
Η "αμεση διαψευση" του μαξιμου μονο για καμια στημενη μπανανοφλουδα μου μοιαζει
- These users thanked the author alexgarcia6 for the post:
- Special 4
Εμείς ? Δεν είμαι το γραφείο τύπου της Θ4 και το τι θα πεις δικαίωμα σου, κάνεις δεν σου απαγόρευσε να τοποθετηθείς...Τα γεγονότα μιλάνε απο μόνα τους, αν το άσπρο το βλέπεις μαύρο πάλι δίκη σου είναι η οπτική γωνία που το βλέπεις...ΑΜΠΑΛΑΕΑ έγραψε: Παρ 18 Ιούλ 2025, 15:25
Στα χαρτιά πάντως έφυγε. Στα χαρτιά είναι στο ΟΠΕΝfidel έγραψε: Παρ 18 Ιούλ 2025, 15:04ΑΜΠΑΛΑΕΑ έγραψε: Παρ 18 Ιούλ 2025, 14:56
Ο Παπαμιμίκος για όσους αναρωτιούνται
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΝΔ εδώ και έννια χρόνια τουλάχιστον κάτι
σημαντικό. Ο Παπαμιμίκος είναι στο ΟΠΕΝ και είναι παντρεμένος
με την ανιψιά του Ιβάν, για αυτό και η μπηχτη. Αυτό το ξέρουν όλοι.
Σε αυτό που αναφέρεται για τη σύνδεση του συνδεσμου με τη ΝΔ
είναι κάτι που αυτόματα γεννήθηκε ως απορια στη σκέψη του κάθε ΠΑΟΚτση,
όταν είδε σε διάστημα μιας ώρας να βγαίνει ανακοίνωση, ΑΣ,
Μυστακίδη, θυρας4 και κυβερνητικού εκπροσώπου.
Όπως αυτόματα κάθε σχεδόν ΠΑΟΚτσης ένιωσε ντροπή
για την πρώτη ανακοίνωση του συνδέσμου.
Ευτυχώς σιγα-σιγα αρχίζει να τα μαζεύει......Για τον κύριο που ανέλαβε θέση πρόσφατα στο ΔΣ της ΠΑΕ δεν σε είδα να τοποθετείσαι....Special 4 έγραψε: Πέμ 17 Ιούλ 2025, 11:19 Ναι, στα χαρτιά έφυγε.
Εδώ με Αυγενάκη, Κεφαλογιάννη, Μεϊμαράκη, Μαρινάκη κλπ κλπ, πριν τις εκλογές του 2023.
Αυτός που έχει το χέρι στη πλάτη του, είναι νομίζω ο Χαρδαλιάς.
και στα χαρτιά είναι παντρεμένος με την ανιψιά του Ιβάν.
Αυτά δεν είναι κρυφά είναι φανερά. Δεν κάνουμε εικασίες
και δεν παίζουμε με τή φωτιά.......Εγώ αποφεύγω τουλάχιστον.
Όσο για τον κύριο που ανέφερες για το ΔΣ αν κατάλαβα καλά,
κάνε εσύ μια παρουσίαση να μας πεις. Δε θα βγάζω μόνο
εγώ το φίδι από την τρύπα. Εγώ στηρίζω τον Ιβάν όταν
υπάρχουν ηθικά θέματα και με βρίζουν οι μισοί, εγώ κριτικάρω σκληρά τον Ιβάν
και με βρίζουν οι άλλοι μισοί, εγώ λέω ότι η ανακοίνωση της 4 είναι αχαρακτηριστη
γιατί εσείς κάνετε την πάπια και εσεις μας λέτε τι να πούμε.
Αφού είστε μάγκες μιλήστε εσείς τώρα. Για να δούμε.......
Ντροπιαστική ανακοίνωση που αγγίζει ή και ξεπερνά τα όρια της ξετσιπωσιάς. Υποδεκανείς του κάθε Μπούζου κατήντησαν οι συγγραφείς της.
- These users thanked the author Elkjaer for the post (total 3):
- Dimitrisou, Apil44, aivas19
- Montrealiotis
Ούτε αυτοί έδωσαν απαντήσεις σχετικά με το τι περιλαμβάνει η «συμφωνία» με τον Μυστακίδη.
Την οποία έτρεξαν συντεταγμένα να στηρίξουν από το πρώτο δευτερόλεπτο, προφανώς προσυνεννοημένα.
Όλοι αυτοί που το παίζουν ΠΑΟΚαρχες (ΑΣ, Θ4) θα πουν ποτέ στο μεγάλο λαό του ΠΑΟΚ, τι σκατα έχει γίνει;
ΥΓ. Άνοστη σούπα η ανακοίνωση.
Την οποία έτρεξαν συντεταγμένα να στηρίξουν από το πρώτο δευτερόλεπτο, προφανώς προσυνεννοημένα.
Όλοι αυτοί που το παίζουν ΠΑΟΚαρχες (ΑΣ, Θ4) θα πουν ποτέ στο μεγάλο λαό του ΠΑΟΚ, τι σκατα έχει γίνει;
ΥΓ. Άνοστη σούπα η ανακοίνωση.
- These users thanked the author Montrealiotis for the post (total 6):
- Dimitrisou, theo-drama, vasgias, Apil44, paok apo epilogi, aivas19
Για την 4 και τη ΝΔ είπαμε όχι δεν είχαν σχέση.alexgarcia6 έγραψε: Παρ 18 Ιούλ 2025, 15:30 Τι απορια να χω οτι καναν τατσι μιτσι κοτσι Θ4 με τη ΝΔ; οχι φυσικα ρε φιλε. Ειναι ποτε δυνατον; Απορω ωρες ωρες.
Για κανένα άλλο τατσι Μιτσι κότσι είχες
τουλάχιστον απορία από τις 4 ανακοινώσεις;
Γιατί εκείνη την ώρα ολοι αυτό λεγαμε...
Ψιλά γράμματα ...περασμένα ξεχασμέναMīngus έγραψε: Παρ 18 Ιούλ 2025, 15:10 Κοίτα να δεις τραπεζώματα ο γαμπρός με τον Αυγενάκη. Αυτόν που πήγε να μας ρίξει.
Και είναι και στο ΔΣ του Open...

Καταπτηστη ανακοίνωση η Θ4, χωρίς καν να ζητάνε συγνώμη και με ένα καράβι ψέμα περί κατασκευής γηπέδου εκτός Τούμπας για να δικαιολογισουν ότι "παρασύρθηκαν" το βράδυ αφού ξαφνικά μάθαμε όλοι ότι ο Κατσαρης κρυφά πήρε συγκαταθηση από ΔΣ; και έκανε απευθείας ανάθεση τη Τούμπα στον Τέλη γράφοντας στα π@@@ του τον λαό του ΠΑΟΚ και όποιον άλλο μπορεί να δικαιούται άποψης στο σύλλογο.
Ακόμα και 1μηνα μετά δεν έχουν βγει (Κατσάρης/Τελης/Θ4) να πούν τι θα γίνει με την ομάδα αν γκρεμησουν το γήπεδο, ποτέ θα βάλει τη "δωρεά" 100, 200, 300εκ ο κ.Τελης και αν τελικά είναι δωρεά ή θα υπάρχει payback ή όροι πχ παραχώρηση δωρεάν της ΠΑΕ στη ΝΔ για να χτηστει το γήπεδο.
Πως τολμάτε και μιλάτε για ότι παρασυρθήκατε λες και είστε 10χρονα παιδάκια και βγάλατε ανακοίνωση στο όνομα της θ4;
Ποιος έγραψε για γήπεδο εκτός Τούμπας, ποτέ και που; Εδώ δεν μπορεί να χτιστεί προπονητηκο στη Θερμή χωρίς αλλαγή χρήσεις γης. Θα βρεθεί χώρος, θα παραχωρηθεί δωρεάν και το κράτος Κουλη προχωρήσει άμεσα σε αλλαγή συντελεστών δόμησης; Θα μας δώσουν και λεφτά όπως στο χαρτί ή δωρεάν γημεδο όπως το βαζελο ή δανεικά και αγύριστα όπως το γαύρο; Πιστέψατε κάτι τέτοιο δηλαδή και παρασυρηκατε ότι θα γίνει γήπεδο εκτός Τούμπας;
Αν όντως το πιστεύει ο A.Σ. ότι αν ληξει το χρονικό όριο του ΠΔ και υπάρχει πιθανότητα μετά να αλλάξει η ιδέα του νέου γηπέδου στη Τούμπα, τότε γιατί δεν ζητάει από τον κ.Τελη ή οι ίδιοι δεν πιέζουν τον Κουλη να μην κάνει χρήση του όρου/δηκαιωματος που ακυρώνει το ΠΔ;
Επίσης γιατί έτρεξε ο Σαββιδης όλη τη διαδικασία για το ΠΔ στην Τούμπα, με αρκετό κόστος σε μελέτες για να κάνει πίσω τώρα;
Ο Θεματοφύλακας γιατί εξυνε τα τέτοια του 80 χρονια και δεν έκανε μισή κίνηση για νέο γήπεδα με δικό του επενδυτή; Αν δεν ερχόταν ο Σαββιδης το 12 και η ομάδα είχε χρεωκοπήσει τι θα έκανε ο θεματοφύλακας με τα υπόλοιπα αθλήματα που ζουν με μοναδικό αιμοδοτη την ΠΑΕ; Γιατί επενδυτή για την ΠΑΕ δεν βρίσκαν όταν η ομάδα ήταν υπό διάλυση; Για την ΚΑΕ πάλι τίποτα δεν κάνανε όταν αλλά λαμόγια χρεώνανε καρτέλες και το παίζανε σωτήρες, εκεί πάλι ο κόσμος πληρώνει και ο Χατζοπουλος. Τι ακριβώς κάνει ο θεματοφύλακας;
Το μόνο που τους δίνω σωστό ως θεματοφύλακες είναι ότι δεν κάνανε τις μαμουνιες με τα εικονικά τιμολόγια όπως ο ρούλης και οι γριές, που ξεπλένανε φόρους και φάγανε τα πρόστιμα όταν τσακωθήκανε και αναγκαστησε να τους σώσει ο φίλτατος στα χαρτιά ΠΑΟΚτσης Καλαφατης για να μην χασουν τα περιουσιακά τους στοιχεία.
Ακόμα και 1μηνα μετά δεν έχουν βγει (Κατσάρης/Τελης/Θ4) να πούν τι θα γίνει με την ομάδα αν γκρεμησουν το γήπεδο, ποτέ θα βάλει τη "δωρεά" 100, 200, 300εκ ο κ.Τελης και αν τελικά είναι δωρεά ή θα υπάρχει payback ή όροι πχ παραχώρηση δωρεάν της ΠΑΕ στη ΝΔ για να χτηστει το γήπεδο.
Πως τολμάτε και μιλάτε για ότι παρασυρθήκατε λες και είστε 10χρονα παιδάκια και βγάλατε ανακοίνωση στο όνομα της θ4;
Ποιος έγραψε για γήπεδο εκτός Τούμπας, ποτέ και που; Εδώ δεν μπορεί να χτιστεί προπονητηκο στη Θερμή χωρίς αλλαγή χρήσεις γης. Θα βρεθεί χώρος, θα παραχωρηθεί δωρεάν και το κράτος Κουλη προχωρήσει άμεσα σε αλλαγή συντελεστών δόμησης; Θα μας δώσουν και λεφτά όπως στο χαρτί ή δωρεάν γημεδο όπως το βαζελο ή δανεικά και αγύριστα όπως το γαύρο; Πιστέψατε κάτι τέτοιο δηλαδή και παρασυρηκατε ότι θα γίνει γήπεδο εκτός Τούμπας;
Αν όντως το πιστεύει ο A.Σ. ότι αν ληξει το χρονικό όριο του ΠΔ και υπάρχει πιθανότητα μετά να αλλάξει η ιδέα του νέου γηπέδου στη Τούμπα, τότε γιατί δεν ζητάει από τον κ.Τελη ή οι ίδιοι δεν πιέζουν τον Κουλη να μην κάνει χρήση του όρου/δηκαιωματος που ακυρώνει το ΠΔ;
Επίσης γιατί έτρεξε ο Σαββιδης όλη τη διαδικασία για το ΠΔ στην Τούμπα, με αρκετό κόστος σε μελέτες για να κάνει πίσω τώρα;
Ο Θεματοφύλακας γιατί εξυνε τα τέτοια του 80 χρονια και δεν έκανε μισή κίνηση για νέο γήπεδα με δικό του επενδυτή; Αν δεν ερχόταν ο Σαββιδης το 12 και η ομάδα είχε χρεωκοπήσει τι θα έκανε ο θεματοφύλακας με τα υπόλοιπα αθλήματα που ζουν με μοναδικό αιμοδοτη την ΠΑΕ; Γιατί επενδυτή για την ΠΑΕ δεν βρίσκαν όταν η ομάδα ήταν υπό διάλυση; Για την ΚΑΕ πάλι τίποτα δεν κάνανε όταν αλλά λαμόγια χρεώνανε καρτέλες και το παίζανε σωτήρες, εκεί πάλι ο κόσμος πληρώνει και ο Χατζοπουλος. Τι ακριβώς κάνει ο θεματοφύλακας;
Το μόνο που τους δίνω σωστό ως θεματοφύλακες είναι ότι δεν κάνανε τις μαμουνιες με τα εικονικά τιμολόγια όπως ο ρούλης και οι γριές, που ξεπλένανε φόρους και φάγανε τα πρόστιμα όταν τσακωθήκανε και αναγκαστησε να τους σώσει ο φίλτατος στα χαρτιά ΠΑΟΚτσης Καλαφατης για να μην χασουν τα περιουσιακά τους στοιχεία.
- These users thanked the author Мир for the post (total 7):
- Dimitrisou, Montrealiotis, vasgias, theo-drama, Apil44, paok apo epilogi, aivas19
Δε μου θυμίζει ανακοίνωση του συγκεκριμένου συνδέσμου, όσο τουλάχιστον θυμάμαι.
Και όχι μόνο από το "τι" αλλά και το "πώς" του λόγου.
Έχουν αλλάξει άραγε τα πρόσωπα κι οι καταστάσεις εκεί μέσα; Ποιος ξέρει;
Στρουθοκάμηλος λίγο η κατάσταση... εγώ μια απογοήτευση την έχω ( για τη Θ4 ).
Υγ. Ο Πανελλήνιος τοποθετήθηκε;
Η παραδοχή του λάθους ως τι λογίζεται ? γιατί διαβάζω τοποθετήσεις οτι έπρεπε να ζήτησουν συγνώμη ...
Η Νεάπολη ?trouman έγραψε: Παρ 18 Ιούλ 2025, 16:05 Δε μου θυμίζει ανακοίνωση του συγκεκριμένου συνδέσμου, όσο τουλάχιστον θυμάμαι.
-
Ναι, η Νεάπολη υπεγραψε την ανακοίνωση των δυτικών συνοικιώνfidel έγραψε: Παρ 18 Ιούλ 2025, 16:10Η Νεάπολη ?trouman έγραψε: Παρ 18 Ιούλ 2025, 16:05 Δε μου θυμίζει ανακοίνωση του συγκεκριμένου συνδέσμου, όσο τουλάχιστον θυμάμαι.
- navigator11
Διάβασα μόλις την "ανακοίνωση" της 4. "Μπλα, μπλα, μπλα, μπλα, οκ μας την είπατε πολλοί ότι τρέξαμε κατευθείαν να περιποιηθούμε το ριπαπά του Μυστακίδη, ας γράψουμε όσο πιο σύντομα και κομψά γίνεται ότι κάναμε μαλακία στο συγκεκριμένο θέμα, μπλα, μπλα, μπλα, μπλα, να μάθει ο ΠΑΟΚτσής μήπως τυχόν ο Σαββίδης δεν τηρεί τα συμφωνηθέντα με τον ΑΣ γενικώς, όχι αποκλειστικά για τα του γηπέδου, μπλα, μπλα, μπλα, μπλα, μετά τιμής και τ' αρκίντια μας κουνιένται". Το όνομα Μυστακίδης δεν υπάρχει ούτε εδώ ως αναφορά. Πλέον είναι ο όποιος ενδιαφερόμενος.
- These users thanked the author navigator11 for the post (total 4):
- Apil44, paok apo epilogi, theo-drama, Montrealiotis
Off topic
Λέμε και ξαναλέμε για Ιβάν Τέλη ΑΣ ΜΜΕ, ΑΡΔ, παρατρεχαμενους,
Πολιτεία, ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, κλπλπλπ. και τους βρίζουμε νυχθημερόν.
και σε ένα ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΠΑΔΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ
ξεχνάμε να κρίνουμε τους εαυτούς μας.
Πρώτα από όλα εμάς, τους απλούς οπαδούς
και φιλάθλους και μετά τους συνδεσμους.
Πόσοι από εμάς είμαστε στον ΑΣ μέλη;
Πόσοι πήγαμε στην ΓΣ της ΠΑΕ;
Πόσοι παίρνουμε την ευθύνη για τον εφησυχασμό
σαν απλοί θεατές που κρίνουμε τους πάντες,
βρίζουμε τους παντες
και περιμένουμε τον Γκοντό να μας σώσει;
Ποτέ βγήκαμε τελευταία φορά στο δρόμο για τον ΠΑΟΚ;
Πόσα εισιτήρια πήραμε;
Πόσες ανακοινώσεις και πότε βγάζουν οι σύνδεσμοι;
ΠΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΖΕΨΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ
ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ
ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΦΤΙΑΞΟΥΝ Ο ΚΑΘΕ
ΙΒΑΝ,ΤΕΛΗΣ,ΚΡΑΤΟΣ;
off topic
Λέμε και ξαναλέμε για Ιβάν Τέλη ΑΣ ΜΜΕ, ΑΡΔ, παρατρεχαμενους,
Πολιτεία, ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, κλπλπλπ. και τους βρίζουμε νυχθημερόν.
και σε ένα ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΠΑΔΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ
ξεχνάμε να κρίνουμε τους εαυτούς μας.
Πρώτα από όλα εμάς, τους απλούς οπαδούς
και φιλάθλους και μετά τους συνδεσμους.
Πόσοι από εμάς είμαστε στον ΑΣ μέλη;
Πόσοι πήγαμε στην ΓΣ της ΠΑΕ;
Πόσοι παίρνουμε την ευθύνη για τον εφησυχασμό
σαν απλοί θεατές που κρίνουμε τους πάντες,
βρίζουμε τους παντες
και περιμένουμε τον Γκοντό να μας σώσει;
Ποτέ βγήκαμε τελευταία φορά στο δρόμο για τον ΠΑΟΚ;
Πόσα εισιτήρια πήραμε;