Έχετε δίκιο.Jim_Chatz έγραψε:Ο Ρενάτο Σάντσες μόλις πήγε στην Μπενφίκα
Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ
- Μπαρκαρούτσος
Αυτό σκέφτομαι διαβάζοντας το post του Fan Rooij, αλλά:mbison έγραψε:Πογκμπά?
1. Δεν ξέρω και πολλούς παίκτες
2. Ο Pogba δεν είναι σε πτωτική πορεία, αλλά σε πορεία εγκατάλειψης! Θα κλειστεί ο Lucescu στη Σταυρούπολη αν του φέρουν Pogba να χτίσει ομάδα πάνω του..
-
- Επικοινωνία:
Ο Gigot θα ήταν τρελή αναβάθμιση.Απο εκεί και πέρα "βολικός" φαίνεται ο Castelletto μιας και παίζει με την ίδια άνεση και στις δύο Βέβαια ανανέωσε φέτος ως το '28 οπότε το θεωρώ απίθανο.Κι εγώ σε Gigot θα ποντάρωDaVinci έγραψε:Για να ξεφύγουμε λίγο από την Μεϊταδα που έχει επισκιάσει το φόρουμ. Ακούστηκε από Στέργιο Στεργιάδη ότι πέρα από Ντρκούσιτς που ξαναμπαίνει στη μαχη η Σεβίλλη και δυσκολεύει, υπάρχει κι άλλο σέντερ μπακ ψηλά στη λίστα.
Το μόνο που γνωρίζουμε: παίζει Γαλλία και είναι 30 ετών.
Πρώτος που μου ήρθε στο μυαλό ήταν ο Umtiti και ελπίζω μακριά από εμάς. Ο δεύτερος ήταν ο Samuel Gigot της Μαρσειγ.
Αν κάποιος ασχολείται με Γαλλικό πρωτάθλημα, έχει καμία γνώση παραπάνω θέλουμε τα φώτα σας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος boogeyman77 την Τετ 07 Αύγ 2024, 22:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Patricio_4
Ο Πραετ και ο Κλαασεν ούτως ή άλλως έχουν πιο προωθημένο ρόλο από του Μειτέ και δεκαρίζουν. Ο κουζιάεφ έχει και αυτός πιο επιθετικά χαρακτηριστικά αλλά και μισθό του 1.8εκ. Η μόνη λογική περίπτωση που γράφτηκε είναι του Μπακαγιόκο, που είναι και ονοματάρα, έχει παρόμοια χαρακτηριστικά, συμβόλαιο 2.1εκ που λήγει του χρόνου και η ομάδα του υποβιβάστηκε πέρσι. Κάνω all in στον Μπακαγιόκο
Στάλθηκε από το SM-M336B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-M336B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ή αυτόν ή τον Κλάασεν θα εννοείgiliopoulos έγραψε:dennis praet?
Μπακαγιοκο πρώην παίχτης
Στάλθηκε από το V2205 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το V2205 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο Πογκμπά έχει αποκλεισμό μέχρι το 2027. Δεν υπάρχει στον ποδοσφαιρικό χάρτη.
- black_star_ninja
Ο Πλετενμπεργκ έγραψε πριν 20’ οτι υπάρχει προφορική συμφωνία μεταξύ Άιντραχτ κ Κουλιερακη μεχρι το 2029 και οτι απομένουν να ξεκαθαρίσουν κάποιες λεπτομέρειες μεταξύ των ομάδων.
- PoccoPicante
Δεν υπάρχει περίπτωση να έρθει παίκτης που είναι πολύ μεγαλύτερο όνομα από τον Μεϊτέ και να μην είναι σε τρομερά πτωτική φάση της καριέρας του όπως πχ ο Μπακαγιόκο.
Σκεφτείτε λίγο τι λέμε. Ο Μεϊτέ δεν είναι κανένα τοπ κλας όνομα, αλλά είναι τουλάχιστον στο δεύτερο ράφι ονομάτων.
Ε αν είναι να πάμε σε πιο πάνω ράφι ονομάτων, αποκλείεται να έρθει κάποιος φουλ ενεργός 27 χρονών.
Θα είναι κάτι σε στιλ Μπακαγιόκο. Μεγαλύτερο όνομα, σαφέστατα πολύ περισσότερες παραστάσεις, παικτάρα στα καλά του, αλλά με μία καριέρα που τα τελευταία 3 χρόνια πάει άσχημα.
Σκεφτείτε λίγο τι λέμε. Ο Μεϊτέ δεν είναι κανένα τοπ κλας όνομα, αλλά είναι τουλάχιστον στο δεύτερο ράφι ονομάτων.
Ε αν είναι να πάμε σε πιο πάνω ράφι ονομάτων, αποκλείεται να έρθει κάποιος φουλ ενεργός 27 χρονών.
Θα είναι κάτι σε στιλ Μπακαγιόκο. Μεγαλύτερο όνομα, σαφέστατα πολύ περισσότερες παραστάσεις, παικτάρα στα καλά του, αλλά με μία καριέρα που τα τελευταία 3 χρόνια πάει άσχημα.
Πτωτική πορεία και restart κολλάει με Bakayoko.
Έχει να παίξει σοβαρή μπάλα 3 χρόνια.
Ο Κλαασεν που γράφετε καμία πτωτική πορεία δεν έχει.
Έχει να παίξει σοβαρή μπάλα 3 χρόνια.
Ο Κλαασεν που γράφετε καμία πτωτική πορεία δεν έχει.
- Kabamaru11
Ο Bakayoko εδω κ χρονια ειναι πρωην ποδοσφαιριστης,ξεκαθαρα κατωτερος απο Μειτε.
Ο Κουζάεφ (αν λες γι' αυτόν) είναι πολύ καλό όνομα αλλά δεν βρίσκεται σε πτώση που να απαιτεί restart...WestBlock4 έγραψε:Κάπου πήρε το μάτι μου για ρωσσο που παίζει στη Χάβρη αλλά δνε κολλάει με αυτό που λες για πολύ μεγάλο σαν ονομαFrans van Rooij έγραψε:Καλησπέρα! Λοιπόν είμαστε πάρα πολύ κοντά σε χαφ και δεν είναι κανένα από αυτά που έχουν ακουστεί. Κάποια πράγματα που μπορώ να πω. Πάρα πολύ δυνατό όνομα, σαφώς μεγαλύτερο του Μεϊτέ. Σε σαφέστατα πτωτική πορεία τα τελευταία χρόνια, αλλά σε ηλικία που μπορεί να κάνει restart. Εννοείται ότι αν δεν ήταν σε πτωτική πορεία θα ερχόταν στην Ελλάδα μόνο για διακοπές. Όταν γίνει γνωστό το όνομα θα αντιληφθείτε γιατί το λέω. Οι αρχικές του απαιτήσεις τον Ιούνιο ήταν 2 εκατ. καθαρά το χρόνο, αλλά έπεσε πλέον σε επίπεδα Μεϊτέ. Θέμα χρόνου (ευελπιστώ) οι ανακοινώσεις.
Και έτσι όπως το γράφει ο Ολλανδός που εστιάζει στις απαιτήσεις του παίκτη τον Ιούνιο και όχι στις απαιτήσεις της ομάδας του μάλλον για ελεύθερο θα εννοεί.