19. Βασίλης Κουτσιανικούλης

bristol

Re: 19. Βασίλης Κουτσιανικούλης

Δημοσίευση από bristol »

Καλα ο Εργοτελης θελει να του δωσει 150 χιλ απο τα 250 που του δινουμε εμεις?
Και γιατι δεν τον κραταμε εμεις με 150 λεω εγω τωρα?
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

ειναι και τα χρωστουμενα στον τελη που θες να γλυτωσεις εκτος των αλλων...
Άβαταρ μέλους
xrictoforoc

Δημοσίευση από xrictoforoc »

Εγώ επιμένω να τον κρατήσουμε,θα βάλει τα δυνατά του και θα παίξει.
Κάντου προσφορά 100.000 κι αν δεν μείνει,πες του "Πας Τέλη",πιστεύω πως θα δεχόταν πάντως.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

παντως ακομα και τωρα αντι να κοιταζει να απιξει να σωσει την καριερα του κολλαει στα φραγκα.....δειχνει τι ειναι.
Άβαταρ μέλους
Taseos

19. Βασίλης Κουτσιανικούλης

Δημοσίευση από Taseos »

Μα ξερει κ ο ιδιος οτι τετοια λεφτα μονο αν γινει μεγαλοτσιφλικας στη λαρισα μπορει να παρει στα λιοπυρια. Εδω παει μπουζοθκια πινει τρωει κ πληρωνεται
Άβαταρ μέλους
Iakovidis

Δημοσίευση από Iakovidis »

Α ρε Κουτσιανικούλη μόνος μου γελάω, όταν σε βλέπω. :lol:
Αλλά ξέρω ότι άμα γυρίσεις Κρήτη θα μείνεις και έκει και για όλη σου την υπόλοιπη ζωή. Θα αρχίσεις και τους χαράλαμπους (απ`ότι σε βλέπω) θα λες και θα απορείς γιατί δεν έπιασα στον ΠΑΟΚ. Έμαθα ότι παίζεις και προ και κάνεις παπάδες, άλλα όταν έπαιρνες τον ΠΑΟΚ πάντα πάγκο σε είχες. Γελάω ρε φίλε 8-) ΠΑΟΚ
kos

Δημοσίευση από kos »

Ο "Κούτσια" ζητά διαφορά 250.000 από τον ΠΑΟΚ

Η απαίτηση του Βασίλη Κουτσιανικούλη για να "κλείσει" η μετακίνησή του στον Εργοτέλη που θα συζητηθεί εκτενέστερα στη συνάντηση της Κυριακής (10/7)

Μπορεί ο Βασίλης Κουτσιανικούλης να φαίνεται θετικός στο να παραχωρηθεί δανεικός στον Εργοτέλη, ωστόσο, η κρητική ομάδα δεν ανέβασε την προσφορά της στον παίκτη του ΠΑΟΚ, ο οποίος ζητά από τον ""Δικέφαλο" να συμπληρώσει χρήματα, ώστε να καλυφθούν οι απολαβές που θα έπαιρνε αν έμενε στους "ασπρόμαυρους".

Με απλά λόγια ο Εργοτέλης πρότεινε στον παίκτη 300.000 ευρώ για δύο χρόνια, την ώρα που ο "Κούτσια" αν έμενε στον ΠΑΟΚ θα έπαιρνε σε αυτό το χρονικό διάστημα περίπου 550.000 ευρώ. Αυτές τις 250.000 ευρώ που είναι η διαφορά των δύο ποσών ζήτησε ο Κουτσιανικούλης από τους ανθρώπους του "Δικέφαλου", ώστε να ολοκληρωθεί η μετακίνησή του στους Κρητικούς.

http://olapaok.gr/podosfairo/o_koutsia_ ... 80775.html

οσο θρασος σου λειπει σαν ποδοσφαιριστης το εχεις σαν χαρακτηρας.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

τον βλεπω να το διαπομπευουν στο τελος κιολας...ρε μπιλυ μας δουλευεις θα επρεπε να μας πληρωσεις κιολας και να ξεκουβαληθεις απο μονος σου...αυτο θα πει πρωτα απο ολα εχεω βλεψεις για την καριερα μου...μονο τα λεφτα κοιταω δεν πα να παιζω και στην αναγεννηση ζωνιανων...
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Γεια σου ρε Μπιλαρα...

Μα το Θεο μωρη ξωβεργα αν ειχα λεφτα θα σε κρατουσα στον ΠΑΟΚ.

Και μη ρωτησεις τι θα σε εκανα.
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από PARASANDALOS »

αντε επιτελους στο καλο αγορι μου και να μας γραφεις καλα να περνας εκει στη κρητη πηγαινε και στο ελαφονησι κανε καμια βουτια .....
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

"Έκλεισε" η συμφωνία ΠΑΟΚ-Κούτσια-Εργοτέλη

Σε εξέλιξη το ραντεβού των τριών πλευρών. Ο νεαρός Λαρισαίος μέσος, όμως, έχει πει ήδη το "οκ" και απομένουν τα διαδικαστικά της μετακίνησής του στην κρητική ομάδα

Σύμφωνα με πληροφορίες του olaPAOK.gr αυτήν την ώρα γίνονται επαφές μεταξύ των τριών πλευρών. Ο Κουτσιανικούλης τα έχει βρει με τον ΠΑΟΚ και με τον Εργοτέλη και αυτήν την ώρα συζητούνται οι τελευταίες λεπτομέρειες της συμφωνίας.

Τα βρήκαν στο οικονομικό

Η χρυσή τομή στο οικονομικό κομμάτι μεταξύ του παίκτη και του "Δικέφαλου" έχει βρεθεί και έτσι απομένουν να τακτοποιηθούν κάποιες τελευταίες λεπτομέρειες και να υπάρξουν οι επίσημες ανακοινώσεις που θα επισημοποιήσουν τη συμφωνία.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Καλή συνέχεια Βασίλη!
Τρόμος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Τρόμος »

Σέρα δε πιστεβω να του καλύπτουμε εμείς μέρος του συμβολαίου;;??
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

ξερω εγω το λολαπαοκ το γραφει...τι ειμαι ο κολκας??? :o :o :lol:
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Εργοτέλης:

"Η ΠΑΕ ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΙΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ανακοινώνει την επίτευξη της συμφωνίας με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και τον Βασίλη Κουτσιανικούλη για τη μετακίνησή του στην ομάδα μας.

Ο ποδοσφαιριστής, αφού έμεινε ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για τα επόμενα τέσσερα χρόνια. Τον καλωσορίζουμε και πάλι στη μεγάλη οικογένεια του ΕΡΓΟΤΕΛΗ και ευχόμαστε η επιστροφή του να συνδυαστεί με μεγάλες επιτυχίες."

"Θα τα πούμε στο γήπεδο"

Αμέσως μετά από την επίτευξη της συμφωνίας, ο Βασίλης Κουτσιανικούλης, δήλωσε:

"Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στην ομάδα που με ανέδειξε ποδοσφαιρικά. Είμαι σίγουρος ότι θα καταφέρω πολλά πράγματα με τη φανέλα του Εργοτέλη και θα πάμε όλοι μαζί την ομάδα ψηλά. Ελπίζω να έχουμε την επόμενη σεζόν μια ακόμα καλύτερη παρουσία. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε στο γήπεδο και καλώ τους οπαδούς του Εργοτέλη και όλους τους φιλάθλους να στηρίξουν την προσπάθειά μας."
oyla
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”