Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ
-
- WestBlock4
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ
Κάπου πήρε το μάτι μου για ρωσσο που παίζει στη Χάβρη αλλά δνε κολλάει με αυτό που λες για πολύ μεγάλο σαν ονομαFrans van Rooij έγραψε:Καλησπέρα! Λοιπόν είμαστε πάρα πολύ κοντά σε χαφ και δεν είναι κανένα από αυτά που έχουν ακουστεί. Κάποια πράγματα που μπορώ να πω. Πάρα πολύ δυνατό όνομα, σαφώς μεγαλύτερο του Μεϊτέ. Σε σαφέστατα πτωτική πορεία τα τελευταία χρόνια, αλλά σε ηλικία που μπορεί να κάνει restart. Εννοείται ότι αν δεν ήταν σε πτωτική πορεία θα ερχόταν στην Ελλάδα μόνο για διακοπές. Όταν γίνει γνωστό το όνομα θα αντιληφθείτε γιατί το λέω. Οι αρχικές του απαιτήσεις τον Ιούνιο ήταν 2 εκατ. καθαρά το χρόνο, αλλά έπεσε πλέον σε επίπεδα Μεϊτέ. Θέμα χρόνου (ευελπιστώ) οι ανακοινώσεις.
Το σημερινό ρεπορτάζ πάντως πέρα από το σέντερ μπακ μυστήριο από Γαλλία, έχουμε επίσης την πληροφορία ότι υπάρχει χαφ για αντί-Μεϊτέ. Την περίπτωση λένε δουλεύει αποκλειστικά η οικογένεια Σαββίδη, χωρίς να έχει διαρρεύσει κάποιο όνομα, το οποίο είναι θετικό.
Εγώ όπως το αντιλαμβάνομαι αυτή την στιγμή υπάρχει ο Ντρκούσιτς, ψηλά στη λίστα αλλα με αρκετά υψηλό κασέ και με ανταγωνισμό την Σεβίλλη. Αν δεν κάτσει, υπάρχει αυτό το στόπερ από Γαλλία. Βέβαια, υπάρχει και η παράμετρος Κουλιεράκη που καθορίζει πολλά στις κινήσεις που θα γίνουν. Επίσης καθοριστικό ρόλο θα έχει που θα παίξει η ομάδα στην Ευρώπη. Τα μεταγραφικά δεδομένα αν περάσουμε την Μάλμε, η αν πάμε Γιουρόπα ριναι τελείως διαφορετικά.
Εγώ όπως το αντιλαμβάνομαι αυτή την στιγμή υπάρχει ο Ντρκούσιτς, ψηλά στη λίστα αλλα με αρκετά υψηλό κασέ και με ανταγωνισμό την Σεβίλλη. Αν δεν κάτσει, υπάρχει αυτό το στόπερ από Γαλλία. Βέβαια, υπάρχει και η παράμετρος Κουλιεράκη που καθορίζει πολλά στις κινήσεις που θα γίνουν. Επίσης καθοριστικό ρόλο θα έχει που θα παίξει η ομάδα στην Ευρώπη. Τα μεταγραφικά δεδομένα αν περάσουμε την Μάλμε, η αν πάμε Γιουρόπα ριναι τελείως διαφορετικά.
- Montrealiotis
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ
Να σαι καλά Φαν Ροι!
Ευχαριστούμε που μοιράζεσαι τα οποία νέα έχεις μαζί μας
Ευχαριστούμε που μοιράζεσαι τα οποία νέα έχεις μαζί μας
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Montrealiotis την Τετ 07 Αύγ 2024, 21:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- abc_o_ karpouzas
Frans.....Frans van Rooij έγραψε:Καλησπέρα! Λοιπόν είμαστε πάρα πολύ κοντά σε χαφ και δεν είναι κανένα από αυτά που έχουν ακουστεί. Κάποια πράγματα που μπορώ να πω. Πάρα πολύ δυνατό όνομα, σαφώς μεγαλύτερο του Μεϊτέ. Σε σαφέστατα πτωτική πορεία τα τελευταία χρόνια, αλλά σε ηλικία που μπορεί να κάνει restart. Εννοείται ότι αν δεν ήταν σε πτωτική πορεία θα ερχόταν στην Ελλάδα μόνο για διακοπές. Όταν γίνει γνωστό το όνομα θα αντιληφθείτε γιατί το λέω. Οι αρχικές του απαιτήσεις τον Ιούνιο ήταν 2 εκατ. καθαρά το χρόνο, αλλά έπεσε πλέον σε επίπεδα Μεϊτέ. Θέμα χρόνου (ευελπιστώ) οι ανακοινώσεις.
Με τον πόνο μας παίζεις....

- Patricio_4
Και ο Κουζιαεφ ονοματάρα είναι πάντως αλλά καμία σχέση με τον Μειτέ σε χαρακτηριστικά
Στάλθηκε από το SM-M336B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-M336B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Χαχαχα ποιος πογκμπα ρε φίλε. Πέρα από όλα τα άλλα, έχει και ποινή 4 χρόνια για ντόπινγκ
Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σχετικά με τον 30χρονο από Γαλλία εκτιμώ πως είναι ο Gigot που έχει περάσει από Σπαρτάκ.Η Μαρσείγ έχε ήδη 6 στόπερ έχοντας δώσει ήδη 14 εκατ. για Μειτέ και Κορνέλιους.Οι άλλοι είναι βασικοί, περισεύει ο Gigot που έχει συμβόλαιο κοντά σε αυτά που δίνει η ομάδα.
Μιας και ανοίξαμε δίαυλο με την Μπενφίκα θα μπορούσε να είναι και ο Ρενάτο Σάντσες.
-
- Επικοινωνία:
Ο Ρενάτο Σάντσες μόλις πήγε στην Μπενφίκα
- Metagrafakias
- Kabamaru11
Ελπιζω οχι τον ελευθερο Αντρε Γκομες,μεγαλο ονομα κ παιχταρας,αλλα καθε χρονο χανει πολλα παιχνιδια λογω τραυματισμων.
Αφού σας είπε πως δεν ακούστηκε το όνομα...Του Praet και του Claasen ακουστηκαν. Του Andre Gomes δεν είναι λόγω ηλικίας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος proedros την Τετ 07 Αύγ 2024, 21:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.