Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II
- paokovios1974
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II
Με συγχωρειτε πολυ αλλα επειδη χθες εφαγα μπαν για οφτοπικ "δικαια" σπαιτω να εφαρμοστει για ολους τωρα.
Επιτελους σταματηστε να τη λετε ο ενας στον αλλο.
ΠΑΟΚ ειμαστε ολοι
ΠΑΟΚ ειμαστε ολοι
- Unpsofable78
Όλοι είμαστε εκνευρισμενοι, όλοι ξέρουμε ότι έχουμε αργήσει, όλοι όμως εξακολουθουμε επιδεικτικά να αγνοούμε το σημαντικότερο σκέλος της ανακοίνωσης Κυριάκου.
"Υπάρχει ένας εύκολος σχετικά τρόπος να κατευνάσεις την παραδοσιακή ανησυχία του Ιουνίου, να πας σε επιλογές χαμηλότερου κόστους και μεγαλύτερου ρίσκου, το έχουμε κάνει στο πρόσφατο παρελθόν και η διάθεσή μας είναι να μην το ξανακάνουμε. Γιατί η οργή που κατευνάζεις έτσι τον Ιουνίο, συχνά σου σκάει στα μούτρα τον επόμενο Μάιο. Προσπαθούμε και επιμένουμε να κλείσουμε τις πρώτες μας επιλογές."
Με ότι συνεπάγεται από αυτό. Γνωρίζουν το ρίσκο που παίρνουν να πάει η ομάδα στους πρώτους Ευρωπαϊκούς αγώνες με καθυστερημένη ενίσχυση. Ότι οι παίκτες που θα έρθουν αν χάσουν το σημαντικότερο κομμάτι της προετοιμασίας θα αργήσουν να ενσωματωθούν. Ας περιμένουμε όμως να κρίνουμε το αποτέλεσμα. Ας δούμε ποιοι θα έρθουν, πότε θα έρθουν και εν τέλει τι αποτέλεσμα θα έχει αυτό στους ευρωπαϊκούς μας αγώνες αλλά και γενικά στην φετινή μας πορεία σε πρωτάθλημα και κύπελλο.
Το πρόβλημα όμως είναι ολοφάνερο. Κάποιοι δεν τρέφουν απλά ανησυχία για το μέλλον και το καλό της ομάδας. Κάποιοι είναι αποφασισμενοι ότι ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για να αποχωρήσει ο Ιβάν και έμμεσα προσπαθούν να πείσουν και τους υπόλοιπους. Τους έλειψαν φαίνεται οι Βουλινοι, οι Γουμενοι και οι διοικήσεις πρωτοδικειου, τα χρέη και οι προσφυγές παικτών.
Ε όχι. Δεν θα μας πείσετε. Το ότι ο Ιβάν έχει κάνει λάθη και συνεχίζει να κάνει λάθη είναι κοινώς αποδεκτό. Όπως όμως είναι ότι είναι ο μεγαλύτερος ευεργέτης και ο πιο αξιόπιστος επενδυτής που είχαμε ποτέ.Το πρόβλημα στην δομή της διοίκησης είναι πιστεύω κάτι που το ξέρει και θα το λύσει.
"Υπάρχει ένας εύκολος σχετικά τρόπος να κατευνάσεις την παραδοσιακή ανησυχία του Ιουνίου, να πας σε επιλογές χαμηλότερου κόστους και μεγαλύτερου ρίσκου, το έχουμε κάνει στο πρόσφατο παρελθόν και η διάθεσή μας είναι να μην το ξανακάνουμε. Γιατί η οργή που κατευνάζεις έτσι τον Ιουνίο, συχνά σου σκάει στα μούτρα τον επόμενο Μάιο. Προσπαθούμε και επιμένουμε να κλείσουμε τις πρώτες μας επιλογές."
Με ότι συνεπάγεται από αυτό. Γνωρίζουν το ρίσκο που παίρνουν να πάει η ομάδα στους πρώτους Ευρωπαϊκούς αγώνες με καθυστερημένη ενίσχυση. Ότι οι παίκτες που θα έρθουν αν χάσουν το σημαντικότερο κομμάτι της προετοιμασίας θα αργήσουν να ενσωματωθούν. Ας περιμένουμε όμως να κρίνουμε το αποτέλεσμα. Ας δούμε ποιοι θα έρθουν, πότε θα έρθουν και εν τέλει τι αποτέλεσμα θα έχει αυτό στους ευρωπαϊκούς μας αγώνες αλλά και γενικά στην φετινή μας πορεία σε πρωτάθλημα και κύπελλο.
Το πρόβλημα όμως είναι ολοφάνερο. Κάποιοι δεν τρέφουν απλά ανησυχία για το μέλλον και το καλό της ομάδας. Κάποιοι είναι αποφασισμενοι ότι ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για να αποχωρήσει ο Ιβάν και έμμεσα προσπαθούν να πείσουν και τους υπόλοιπους. Τους έλειψαν φαίνεται οι Βουλινοι, οι Γουμενοι και οι διοικήσεις πρωτοδικειου, τα χρέη και οι προσφυγές παικτών.
Ε όχι. Δεν θα μας πείσετε. Το ότι ο Ιβάν έχει κάνει λάθη και συνεχίζει να κάνει λάθη είναι κοινώς αποδεκτό. Όπως όμως είναι ότι είναι ο μεγαλύτερος ευεργέτης και ο πιο αξιόπιστος επενδυτής που είχαμε ποτέ.Το πρόβλημα στην δομή της διοίκησης είναι πιστεύω κάτι που το ξέρει και θα το λύσει.
- Μπαρκαρούτσος
paokovios1974 έγραψε:Με συγχωρειτε πολυ αλλα επειδη χθες εφαγα μπαν για οφτοπικ "δικαια" σπαιτω να εφαρμοστει για ολους τωρα.
ΠΑΟΚ ειμαστε ολοι
[youtube]Mv6ErVCjDMI[/youtube]
- sourmenetes
- Moderator
Θα το κόψουμε;;;
Τι θα γίνει;;
Από 2 3 σημεία βγαινει ότι Σαματά και μπαμπά μέχρι Σκ θα ανήκουν στον ΠΑΟΚ.
Ήδη άργησαν αλλά πρέπει να έρθει σίγουρα ένα χαφ το λιγότερο μέσα στην επόμενη βδομάδα.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τι θα γίνει;;
Ήδη άργησαν αλλά πρέπει να έρθει σίγουρα ένα χαφ το λιγότερο μέσα στην επόμενη βδομάδα.
- ΑποστόληςΑ
Από αυτούς τον φορ, χαφ, εξτρεμ και σεντερ μπακ να πάρουμε και δόξα το Θεό θα πούμε...adman έγραψε:9 μεταγραφές ακόμα θέλουμε και θα είμαστε καλά.
Τέρμα (δεν ειναι και προτεραιότητα)
Αριστερό μπακ (ούτε μπαμπα, ούτε μαμα, μπακ επιπέδου)
Δεξί μπακ
Σέντερ μπακ (όχι Κεντζιόρα, κανονικό)
2 χαφ
Εξτρεμάρα
Εξτρεμοδέκαρο
Φορ
Από αυτους, πρέπει κατά τη γνώμη μου να πάρουν άμεσα φανέλα βασικού τα 2 μπακ, το σέντερ μπακ, το ένα χαφ, το εξτρέμ και το φορ.
Η φάση πλέον βρωμάει από χιλιόμετρα
Το πέσιμο στον Ιβάν είναι θέμα χρόνου
Μάγκες
Κι ο Παναιτωλικός γεμίζει ρόστερ μέσα σε μια βδομάδα
Θα κάνει φοβερή ομάδα
Εμείς λογικά θα παλέψουμε για την σωτηρία
Το πέσιμο στον Ιβάν είναι θέμα χρόνου
Μάγκες
Κι ο Παναιτωλικός γεμίζει ρόστερ μέσα σε μια βδομάδα
Θα κάνει φοβερή ομάδα
Εμείς λογικά θα παλέψουμε για την σωτηρία
Παντως συμφωνα με τον Ραζβαν οι παιχτες που κοιτουσανε για διαφορους λογους δεν θα ρθουν. Δεν ειπε οτι υπαρχουν περιπτωσεις στα σκαρια.
Και κατ εμε καλα εκανε και το ειπε. Αρκετα εκανε την ασπιδα προστασιας. Βγηκε ο Κυρ Κυρ και μας ειπε οτι θα ενισχυθουμε και οτι θα μιλησουν με πραξεις κλπ.
Ε ο Ραζβαν εθεσε το χρονοδιαγραμμα για να το ακουσει και ο Κυρ Κυρ και οι ανωτεροι του.
Γιατι μαλλον δεν θεωρουν στην ΠΑΕ οτι την Μπειταρ την εχουμε και με το υπαρχον ροστερ, και μαλλον δεν ειναι συνειδητη αποφαση και επιλογη να περιμενουμε το δεκα το καλο ποτε θα μας κατσει.
Στάλθηκε από το 2201117SY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Και κατ εμε καλα εκανε και το ειπε. Αρκετα εκανε την ασπιδα προστασιας. Βγηκε ο Κυρ Κυρ και μας ειπε οτι θα ενισχυθουμε και οτι θα μιλησουν με πραξεις κλπ.
Ε ο Ραζβαν εθεσε το χρονοδιαγραμμα για να το ακουσει και ο Κυρ Κυρ και οι ανωτεροι του.
Γιατι μαλλον δεν θεωρουν στην ΠΑΕ οτι την Μπειταρ την εχουμε και με το υπαρχον ροστερ, και μαλλον δεν ειναι συνειδητη αποφαση και επιλογη να περιμενουμε το δεκα το καλο ποτε θα μας κατσει.
-
Paok giati etsi
Εμπιστοσύνη στους ανθρώπους της ομάδας που προσπαθούν για το καλύτερο.
Όλα θα πάνε καλά.....
Όλα θα πάνε καλά.....
-
papwolf
Τελικά απ' ότι φαίνεται κανένας δεν είναι κλεισμένος ούτε χαφ, ούτε τίποτα άλλο.ΑποστόληςΑ έγραψε:Δύο χαφ ήταν υποτίθεται κλεισμένα την προηγούμενη εβδομάδα.
- paokovios1974
Μακαρι Σουρμε ειδικα ο σαματα πιστευω θα τα σπασει σε μας, και μπαμπα αναβαθμιση ειναι.sourmenetes έγραψε:Θα το κόψουμε;;;
Τι θα γίνει;;
Δηλαδή λέγεται κ ψέμα κατά λάθος;Μπαρκαρούτσος έγραψε:Psaras έγραψε:Δλδ πιστεύει κάποιος ότι και η ίδια ΠΑΕ δεν αναγνωρίζει ότι άργησαν;
Πολλοί πιστεύουν ότι η ΠΑΕ βγαίνει και λέει ψέματα επίτηδες..
Καλα τωρα ενα σχετικο παραμυθιασμα κατα καιρούς εχει πεσει με ανεση απο Κυρ Κυρ...
Τι να θυμηθουμε?
Τι να θυμηθουμε?
- sourmenetes
- Moderator
Έτσι λένε!paokovios1974 έγραψε:Μακαρι Σουρμε ειδικα ο σαματα πιστευω θα τα σπασει σε μας, και μπαμπα αναβαθμιση ειναι.sourmenetes έγραψε:Θα το κόψουμε;;;
Τι θα γίνει;;
Γκανιασαμε φέτος!
Βρε καλος χρυσος ο Σαματτα και ο Μπαμπα, αλλα στα χαφ τι θα γινει? Θα παιξουμε με Μπειταρ με Τσιγγαρα και Σβαμπ και στον παγκο τον Γιαξη?sourmenetes έγραψε:Θα το κόψουμε;;;
Τι θα γίνει;;