Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II
Δλδ πιστεύει κάποιος ότι και η ίδια ΠΑΕ δεν αναγνωρίζει ότι άργησαν;
Αν και θα ήθελα να δω τα άλλα φιλικά, εκτιμώ ότι πέρα από μεταγραφές, η ομάδα αδα θέλει ένα δυνατό ταρακουνημα
- sourmenetes
- Moderator
Σοβαρά τώρα;;buffalobill4 έγραψε:Φουλ τοξικές δηλώσεις λουτσεσκου νερό στον μύλο του αέναου κραξιματος και του αρνητικού κλίματος γύρω από την ομαδα. Ο μοναδικός που μπορεί να πει αν άργησαν οι μεταγραφές είναι η παε. Δεν έχει κανενα δικαίωμα ο προπονητής που πληρώνεται για μια δουλειά να ασχολείται με άλλες δουλειές. Δηλαδή τι μένει να μας πει; τι είναι αυτές οι καινούριες φανέλες και τι μονοκαμερο βάλατε σήμερα στο ΠΑΟΚ τιβι.
Κανονικά θα έπρεπε η παε να τον βάλει στην θέση του ακόμα και με ανακοίνωση και δεν αστειευομαι
Δηλαδη εδώ που κράζαμε ολη την προηγούμενη χρονιά για τους μπισε καντουρι ολιβειρα και ότι θέλουμε παίκτες και όλη μέρα πέφτει κράξιμο για το οτιδήποτε και ζητάτε εξηγήσεις,
Θα πει ο προπονητής οκ, εγώ κάνω τη δουλειά μου.
Αυτούς έχω.
Δε θέλω παίκτες.
Σορρυ αλλά μας φταίνε όλα!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Μπαρκαρούτσος
Psaras έγραψε:Δλδ πιστεύει κάποιος ότι και η ίδια ΠΑΕ δεν αναγνωρίζει ότι άργησαν;
Πολλοί πιστεύουν ότι η ΠΑΕ βγαίνει και λέει ψέματα επίτηδες..
Ποια κωλοτουμπα λες; Δεν ήθελε να πάει κάπου να είναι πιο κοντά στην πατρίδα του;;;sourmenetes έγραψε:Μήπως λέει ψέματα ο προπονητής;;;
Τι σημαίνει πήρε τηλέφωνο και ήθελε να πάει κοντά στη χώρα του;;;
Ας το χωνέψουμε όλοι λίγο αυτό.
Τα 500-700χιλιαρικα παραπάνω σε ένα χρόνο δεν είναι στραγάλια. Και οι βαρυγδουπες δηλώσεις πάνε περίπατο.
Και ας σταματήσουμε παντού να βλέπουμε ανίκανους, προδότες και εχθρούς της ομάδας!
Δεν είδα κανένα βέβαια να κράζει την κωλοτουμπα του ΙΓΚΑΝΣΟΝ!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Με τα +500.000 το χρόνο δεν θα είναι πιο άνετος να βγάζει εισιτήρια για την Ισλανδία;;;
- buffalobill4
Η παε μίλησε μέσω του αντιπροέδρου της και είπε ότι δεν πρόκειται να πάρει παίκτες για να πάρει. Ο λουτσεσκου δεν έχει καμία δουλειά να κάνει οποιαδήποτε κριτική στους ανωτερους του. Υφιστάμενος είναι. Εκτός και αν βάζει χρήμα και έχει λόγο.Psaras έγραψε:Δλδ πιστεύει κάποιος ότι και η ίδια ΠΑΕ δεν αναγνωρίζει ότι άργησαν;
- Unpsofable78
Ειρωνείες φουλ για να δικαιολογησουν την τοξικότητα τους κάποιοι επειδή είπε ο Λουτσεσκου ότι έχουμε αργήσει. Ενώ οι υπόλοιποι πιστεύουμε εδώ μέσα ότι δεν έχουμε αργήσει. Ή μήπως οι υπεύθυνοι της ΠΑΕ πιστεύουν ότι δεν έχουν αργήσει;
Να απαντήσω στο ίδιο ύφος λοιπόν.
Τελικά, ο Ινγκασον δεν πίεσε να φύγει για το 5ετες και για να είναι πιο κοντά στην χώρα του, λέει ο προπονητής. Εμείς θέλαμε να τον διώξουμε για να καλύψει την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ο Ιβάν, επειδή ο Ιβάν δεν θέλει να βάλει μία, κτλπ
Επιτρέψτε μου και μία ανάρτηση που είδα από συνοπαδο σε social media Με φωτογραφία πανο κερκιδας "Λευτεριά στον ΠΑΟΚ", που σιγουρα εκφράζει πολλούς εδώ μέσα.
"Ο ΠΑΟΚ θέλει πρόεδρο με αρχιδ@@ Έχεις λαό παλικαρο λεβέντη αλλά μ@λ@κ@ πρόεδρο και πάει λέγοντας..φαινόταν και πρόπερσι και πέρσι.. αλλά πολύ συν οπαδοί έλεγαν ότι λέω μπουρδες για τον ευεργέτη του ΠΑΟΚ.. εδώ και 3 χρόνια άτιτλοι και με πτωτική πορεία.. πουλά την ομάδα και σήκω και φύγε την μια ο κόβιντ την άλλη ο πόλεμος την άλλη τεχνικός διευθυντής την άλλη ο προπονητής.. πάντα φταίνε οι άλλοι και ποτέ εσυ.. εντάξει σε ευχαριστούμε για ότι έκανες αλλά όταν ένας κύκλος κλείνει ένας άλλος πρέπει να ανοίγει.. και εσυ δεν έχεις τετοιο σκοπό..είσαι απών εδώ και χρόνια.. ζημιωμένος άπτον ΠΑΟΚ δεν βγήκες. "
Τελικά, ο Ινγκασον δεν πίεσε να φύγει για το 5ετες και για να είναι πιο κοντά στην χώρα του, λέει ο προπονητής. Εμείς θέλαμε να τον διώξουμε για να καλύψει την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ο Ιβάν, επειδή ο Ιβάν δεν θέλει να βάλει μία, κτλπ
Επιτρέψτε μου και μία ανάρτηση που είδα από συνοπαδο σε social media Με φωτογραφία πανο κερκιδας "Λευτεριά στον ΠΑΟΚ", που σιγουρα εκφράζει πολλούς εδώ μέσα.
"Ο ΠΑΟΚ θέλει πρόεδρο με αρχιδ@@ Έχεις λαό παλικαρο λεβέντη αλλά μ@λ@κ@ πρόεδρο και πάει λέγοντας..φαινόταν και πρόπερσι και πέρσι.. αλλά πολύ συν οπαδοί έλεγαν ότι λέω μπουρδες για τον ευεργέτη του ΠΑΟΚ.. εδώ και 3 χρόνια άτιτλοι και με πτωτική πορεία.. πουλά την ομάδα και σήκω και φύγε την μια ο κόβιντ την άλλη ο πόλεμος την άλλη τεχνικός διευθυντής την άλλη ο προπονητής.. πάντα φταίνε οι άλλοι και ποτέ εσυ.. εντάξει σε ευχαριστούμε για ότι έκανες αλλά όταν ένας κύκλος κλείνει ένας άλλος πρέπει να ανοίγει.. και εσυ δεν έχεις τετοιο σκοπό..είσαι απών εδώ και χρόνια.. ζημιωμένος άπτον ΠΑΟΚ δεν βγήκες. "
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Unpsofable78 την Τετ 05 Ιούλ 2023, 21:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δηλαδή οι υπεύθυνοι δεν πρέπει να σπεύσουν να κλείσουν παίκτες; Αν βέβαια έχουν κάνει προεργασία, ξέρουν τους στόχους, έχουν μιλήσει με αυτούς και σε περίπτωση μη συμφωνίας να έχουν εναλλακτικές. Γι' αυτό δεν πληρώνονται αδρά;
Με Μπράντον και Γκορντεζιάνι στην κορυφή της επίθεσης, με τον Γιαξή στα χαφ και τον Κανίς στα εξτρέμ θα πάμε στους προκριματικούς με την Μπεϊτάρ; Καμμία πρόκριση και με οιονδήποτε αντίπαλο δεν είναι δεδομένη, το περσινό κάζο με την Λέφσκι είναι ακόμα εφιάλτης.
Με Μπράντον και Γκορντεζιάνι στην κορυφή της επίθεσης, με τον Γιαξή στα χαφ και τον Κανίς στα εξτρέμ θα πάμε στους προκριματικούς με την Μπεϊτάρ; Καμμία πρόκριση και με οιονδήποτε αντίπαλο δεν είναι δεδομένη, το περσινό κάζο με την Λέφσκι είναι ακόμα εφιάλτης.
- buffalobill4
Πες μου ρε φίλε που ειρωνευτηκα. Πες μου πότε είπα ότι ο ιγκασον θα βγάλει την αμκ. Το τι πιστεύω εγω και εσύ για το αν έχουμε αργήσει δεν έχει καμία σημασία για κανέναν άλλον πλην εμου και εσου. Η διοίκηση βγήκε και είπε θα πάρω τους παίκτες που θέλω και όχι απλά για να πάρω. Δηλαδή με αυτό διαφωνεί ο προπονητής; Γιατί τα παίρνετε όλα ως επίθεση στην ομάδα;Unpsofable78 έγραψε:Ειρωνείες φουλ για να δικαιολογησουν την τοξικότητα τους κάποιοι επειδή είπε ο Λουτσεσκου ότι έχουμε αργήσει. Ενώ οι υπόλοιποι πιστεύουμε εδώ μέσα ότι δεν έχουμε αργήσει. Ή μήπως οι υπεύθυνοι της ΠΑΕ πιστεύουν ότι δεν έχουν αργήσει;
Τελικά, ο Ινγκασον δεν πίεσε να φύγει για το 5ετες και για να είναι πιο κοντά στην χώρα του, λέει ο προπονητής. Εμείς θέλαμε να τον διώξουμε για να καλύψει την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ο Ιβάν.
Too late τωρα.
Ήρθε γραμμή ότι πάμε για μεταγραφές αν περάσουμε τον επόμενο γύρο;
Ήρθε γραμμή ότι πάμε για μεταγραφές αν περάσουμε τον επόμενο γύρο;
buffalobill4 έγραψε:Η παε μίλησε μέσω του αντιπροέδρου της και είπε ότι δεν πρόκειται να πάρει παίκτες για να πάρει. Ο λουτσεσκου δεν έχει καμία δουλειά να κάνει οποιαδήποτε κριτική στους ανωτερους του. Υφιστάμενος είναι. Εκτός και αν βάζει χρήμα και έχει λόγο.Psaras έγραψε:Δλδ πιστεύει κάποιος ότι και η ίδια ΠΑΕ δεν αναγνωρίζει ότι άργησαν;
@sourmenetes
Εννοείται ότι τρολαρω τον συμπαθή κατά τα άλλα Ισλανδο για την κωλοτουμπα που έκανε μόλις του υποσχέθηκε ομαδα περισσότερα λεφτά.
Είναι ακόμη μια περίπτωση που δείχνει ότι πρέπει η ΠΑΕ να σταματήσει να φέρεται συναισθηματικά αλλά άκρως επαγγελματικά: δεν μου κάνεις;δεν αξίζεις τα λεφτά που ζητάς; δεν ταιριάζεις στο πλάνο;;;; Γεια σου και χαρά σου
Εννοείται ότι τρολαρω τον συμπαθή κατά τα άλλα Ισλανδο για την κωλοτουμπα που έκανε μόλις του υποσχέθηκε ομαδα περισσότερα λεφτά.
Είναι ακόμη μια περίπτωση που δείχνει ότι πρέπει η ΠΑΕ να σταματήσει να φέρεται συναισθηματικά αλλά άκρως επαγγελματικά: δεν μου κάνεις;δεν αξίζεις τα λεφτά που ζητάς; δεν ταιριάζεις στο πλάνο;;;; Γεια σου και χαρά σου
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος omerta76 την Τετ 05 Ιούλ 2023, 21:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εντ μεταξύ όλα αυτά ήταν φανερα από την αρχή , αλλά η επιλογή πολλών ήταν η ειρωνία, το δηλητήριο και οι θεωρίες συνομωσίας. Δεν ξέρω τι άρρωστο σύμπλεγμα έχουν μερικοί στο κεφάλι τους αλλά απορώ γιατί ασχολούνται αν η ομάδα τους προκαλεί τόσο κακο.icue έγραψε:Ας μην παμε στο αλλο ακρο τωρα να κατηγορησουμε τον Ινγκασον. Οποιοσδηποτε απο εμας τρεχοντας θα πηγαινε σε μια τετοια προταση με τις συγκεκριμενες οικογενειακες συνθηκες.
Απλα αναρωτιεμαι αν αυτοι που βγαλαν την ανακοινωση-σεντονι μολις χθες με αφορμη τον Ινγκασον και ουσιαστικα μας λεγαν οτι τον πουλησαμε εμεις για να κανουμε μεταγραφες, πως να νιωθουν.
9 μεταγραφές ακόμα θέλουμε και θα είμαστε καλά.
Τέρμα (δεν ειναι και προτεραιότητα)
Αριστερό μπακ (ούτε μπαμπα, ούτε μαμα, μπακ επιπέδου)
Δεξί μπακ
Σέντερ μπακ (όχι Κεντζιόρα, κανονικό)
2 χαφ
Εξτρεμάρα
Εξτρεμοδέκαρο
Φορ
Από αυτους, πρέπει κατά τη γνώμη μου να πάρουν άμεσα φανέλα βασικού τα 2 μπακ, το σέντερ μπακ, το ένα χαφ, το εξτρέμ και το φορ.
Τέρμα (δεν ειναι και προτεραιότητα)
Αριστερό μπακ (ούτε μπαμπα, ούτε μαμα, μπακ επιπέδου)
Δεξί μπακ
Σέντερ μπακ (όχι Κεντζιόρα, κανονικό)
2 χαφ
Εξτρεμάρα
Εξτρεμοδέκαρο
Φορ
Από αυτους, πρέπει κατά τη γνώμη μου να πάρουν άμεσα φανέλα βασικού τα 2 μπακ, το σέντερ μπακ, το ένα χαφ, το εξτρέμ και το φορ.
-
alexgarcia6
- Σασταλεγάκιας 2025
Ο Ινγκι φεύγει γιατι του δώσαν 5ετες, σε ομάδα με λιγότερες απαιτήσεις, δίπλα στη πατρίδα του. Προφανως παίζει και ρόλο οτι μπορεί να κουράστηκε να βγαίνει μπροστά και να δίνει εξηγήσεις στον κόσμο και θέλει να πάει κάπου που είναι όλα πιο χαλαράUnpsofable78 έγραψε:Σορρυ για το οφ τοπικ και που επιμένω αλλά όλοι αυτοί που κράζανε για την πώληση Ινγκασον και γράφανε αίσχη σήμερα "κράτησαν" μόνο την δήλωση του Λουτσεσκου "αργήσαμε". Τα όσα είπε για τον Ινγκασον κανείς δεν τα σχολιάζει από όλους αυτούς. Που είστε; Θα πείτε τίποτα; Μήπως έβαλε ο Ιβάν να πει ψέματα;
Ειναι ασημαντο όμως το γιατι ηθελε να φυγει ο ιδιος ο παικτης. Εγω προσωπικα δυσαρεστηθηκα με την πωληση γιατι ξερω οτι οπως συμβαινει παντα τα τελευταια 2-3 χρονια, οταν πουλαμε ΠΑΝΤΑ υποβαθμιζομαστε στη θεση.
Δεν θεωρω τον Εκονγκ αντικαταστατη του Ινγκασον. Η ομαδα ηθελε βασικο CB υψηλης ποιοτητας ΠΡΙΝ φυγει ο Ιγκασον. Αυτη τη στιγμη στο ροστερ για CB εχεις Εκόνγκ (Ανέτοιμος), Νάσμπεργκ (τον είδαμε..), Κουλιεράκη και... Μιχαηλίδη (Ποιος ξερει).
Ακομα και αυτο που λενε οι συνοπαδοι οτι πλέον πρέπει να πουλήσουμε για να αγοράσουμε, ισχύει μόνο εν μέρη. Πχ πουλάμε Ίγκασον του €1.3εκ/χρονο συμβολαιο με €4 εκ. και παίρνουμε Εκόνγκ με €1εκ συμβολαιο και αγορά αντίστοιχα