Μεταγραφές χειμώνα 2020-2021 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Gospi

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2020-2021 ΙΙ

Δημοσίευση από Gospi »

GINOLA έγραψε:no problem Dim, δε ξαναγράφω καμία πληροφορία.

καμία αρνητική ενέργεια ,σε καταλαβαίνω.
Εγω λεω να συνεχισεις ακαθεκτος!
Δεν θυμαμαι να πουλησες παπατζιλικι ουτε να δημιουργησες θεμα!
Ισα ισα νομιζω επεσες σε πολλα μεσα!
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Dimg4 έγραψε:
GINOLA έγραψε:
bersekeros έγραψε: Ενώ με τον Φεράρι δεν υπήρχε προβλημα;

Τώρα με τον Δουβίκα υπάρχει;

Δεν το καταλαβαίνω. Τι σχέση έχει το ένα με το άλλο (η αγοραπωλησία της ΠΑΕ... και η μεταγραφή).

Από ποιόν μπήκε στοπ;

Από εμάς ή από αυτούς;

Τέσπα.

Άρα... Τσέχος , Σβι , Κούτσιας. Μέχρι το τέλος της σεζόν;

Μάλιστα.
εμείς βαλαμε στοπ όχι λόγω της αγοραπωλησίας. Δε γίνεται να γράψω δημόσια κάτι περισσότερο
Πρεπει να μπει ενα φρενο απο τους μοντ σε αυτο το "εχω πηγες" και η παραπληροφορηση εδω μεσα παει συννεφο
Ντιμ όταν υπάρχει πληροφορία την αφήνουμε!!!

Ο ginola ότι έχει πει κατά 99% είναι μέσα την ώρα που οι αποφάσεις αλλάζουν σαν τα πουκάμισα.

Ο ginola μου πε Τρίτη-Τετάρτη για καγκαβα, το όνομα είχε ξεχαστεί από όλους εκτός από έναν δημοσιογράφο, και έσκασε το Σάββατο.

Χθες μου είπε και σας μετέφερα ότι Φεραρι τέλος.

Δεν τα βλέπεις;;;

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
GINOLA

Δημοσίευση από GINOLA »

σε καταλαβαίνω Dim.

επειδή και οι mod όμως δε μπορούν να ξέρουν ,προφανώς υποθέτουν με πράγματα που τους λέει ο καθένας αν είναι αλήθεια από τις εξελίξεις , καλύτερα να το κόψω και να γράφει ο καθένας απλά γνώμες κτλ.

O sourme προφανώς κατάλαβε ότι λέω σοβαρά πράγματα, αλλά δε παίζει και ρόλο , καλύτερα να μην βγαίνουν προς τα έξω πράγματα , την πώληση γιαννούλη την ανέφερα καιρό πριν .

all good ,ας μείνουμε σε προσωπικές απόψεις ;)

δε πρέπει να μιλήσουμε για τις περιπτώσεις βόλου παιδιά, ας περιμένουμε λίγο
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Ναι ο ginola δειχνει οτι οντως ξερει τι γινεται, απλα τοσο καιρο υποτιθεται και ο gerge04 ηταν εγκυρη πηγη.
Άβαταρ μέλους
gergeo4

Δημοσίευση από gergeo4 »

Dimg4 έγραψε:

Φιλε δεν αμφισβητω το αν εχεις πηγες, αλλα τοσο καιρο ο gerge04 μας λεει οτι εχει πηγες και τωρα ο ενας λεει μπηκε φρενο λογω αγοραπωλησιας και εσυ οχι. Οποτε καπως πρεπει να διασταυρωθει ποιος οντως εχει πηγες γιατι εμεις να ενημερωθουμε ψαχνουμε
λογικα ο GINOLA εχει καλυτρες και ποιο σιγουρες πηγές πχ ειπε ονομα στον σουρμε και βγηκε.και στο θεμα φεραρι εγω με δημοσιγραφο στο βολο μιλησα αλλα ισως εχει δικιο ο GINOLA και συνεβει κατι αλλο.εγω τον πιστευω
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

Ναι φίλε...αλλά δεν είναι έτσι.

Οι mods/admins βάζουν φρένο.

Ούτε εγώ...... που θέλω τις πληροφορίες για να τις διασταυρώνω με τις δικές μου....

Ούτε κανένας άλλος.......όσο και και αγαπημένο μέλος να είναι και να στραβώνει....γιατί έχει την δική του σεβαστή και αγαπημένη προσωπικότητα.

Ό,τι σου είπε ο rainmaker και ο sourme λοιπόν.

Εγώ θέλω να πέφτουν πληροφορίες, έχω το κριτήριο, με βάση τις δικές μου πληροφορίες και με βάση την εμπειρία μου, ποιός είναι παπατζής και ποιός όχι.

Φίλε Ginola...προς το παρόν εγώ σε ευχαριστώ για ό,τι μοιράστηκες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος bersekeros την Τρί 26 Ιαν 2021, 18:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Dimitris++++

Δημοσίευση από Dimitris++++ »

Και πρέπει να απολογηθεί κάποιος που είναι έγκυρος ή να αποστασιοποιηθεί γιατί κάποιος δεν είναι και τόσο?
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Καλοκαίρι, λίγο μετά το ματς με την Μπενφίκα, κάπου στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

-Έλα Ρέμπε, μάλλον θα πουληθεί ο Γιαννούλης.
-Δεν νομίζω, έχουμε να δώσουμε άλλους 2 αγώνες για το CL και θα φύγει ο Ακπομ
-Τιιιιι;;;;
-Ναι, θα φύγει, α δεν σας το είπα, φεύγει και θα τα κάνω μουνί καπέλο μαζί με τη άλλη διάνοια για να παίξει ο ΠΑΟΚ χωρίς δεξί μπακ, ε δε λέει να παίξουμε και χωρίς αριστερό μπακ
-Και τι θα κάνουμε με τον Γιαννούλη;
-Κοίτα, θα το τρενάρουμε το πράγμα και θα τον δώσουμε αν είναι το χειμώνα, έτσι θα έχουμε κι εμείς 3-4 μήνες να προετοιμαστούμε για τον αντικαταστάτη του!

3-4 μήνες αργότερα

-Λοιπόν μετά από ενδελεχή και συνεχή σχεδόν 4μηνη έρευνα, κατέληξα στον αντικαταστάτη του Γιαννούλη σε έναν παίχτη που έχει να παίξει κανα 2 χρόνια, καλύτερη επιλογή αποκλείεται να βρει κάποιος
-Μα....
-Μα, μαμάκια. Θα τον πλασάρουμε και σαν ''άσσο της Τσέλσι'' θα λέμε ''κοιταξτε σας φέρνουμε παίχτες από Μπαρτσελόνα-Τσέλσι-Μαντσεστερ'' θα ψαρώσει ο κόσμος, όλα κομπλε.
-Πω τι τσακάλι είσαι εσύ ρε Όλαφ, βάλε μπρος τις μηχανές πάμε για ένα επικό 7Χ7 στην κανονική περιοδο και μετά θα τους ξεμουνιάσουμε όλους στα po, πρωτάθλημα και κύπελο στο Πύργο το Λευκό :opaokara:
GINOLA

Δημοσίευση από GINOLA »

μάγκες δεν είμαστε 10 ετών, δε χρειάζεται καμία υπερβολή,προφανώς όλοι έχουν καλή διάθεση, προφανώς υπάρχουν παπατζηδες

ούτως η άλλως η περίοδος μεταγραφών τελειώνει ,ας μείνουμε στο αγωνιστικό καις τις προσωπικές απόψεις.

δε στραβώσει από αυτό που έγραψε ο dim ,δίκιο έχει
Άβαταρ μέλους
sotos26

Δημοσίευση από sotos26 »

Χα χα χα έφτυσα καφέ! Ωραίος sick.
Άβαταρ μέλους
gergeo4

Δημοσίευση από gergeo4 »

Dimg4 έγραψε:Ναι ο ginola δειχνει οτι οντως ξερει τι γινεται, απλα τοσο καιρο υποτιθεται και ο gerge04 ηταν εγκυρη πηγη.
μεσα απο ΠΑΟΚ δεν εχω αυτη τη στιγμή .αλλιως δουλεύω αυτη τη περιοδο.

GINOLA προχώρα και ενημέρωνε :pano:
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Όντως παιδιά ο ginola αν και στην αρχή είχα αμφιβολίες, τελικά αποδείχθηκε πως δεν πουλάει παπά και ξέρει το λέει.

Συνέχισε να μας πληροφορείς αδελφέ, γιατί με τους αρδ που έχουμε μπλέξει θα νομίζουμε ότι είμαστε ένα βήμα πριν τον υποβιβασμό
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

gergeo4 έγραψε:
Dimg4 έγραψε:Ναι ο ginola δειχνει οτι οντως ξερει τι γινεται, απλα τοσο καιρο υποτιθεται και ο gerge04 ηταν εγκυρη πηγη.
μεσα απο ΠΑΟΚ δεν εχω αυτη τη στιγμή .αλλιως δουλεύω αυτη τη περιοδο.

GINOLA προχώρα και ενημέρωνε :pano:

Για να μην παρεξηγηθω γιατι ηδη ενας προλαβε να πει την εξυπναδα περι απολογιας, ειπα να φιλτραριστουν οι πηγες και οχι να σταματησει η ενημερωση. Φυσικα και ευχαριστουμε για πραγματα που μοιραζεστε πρωτοι, δε χρειαζεται να πλατιαστει κατι απλο
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

GINOLA έγραψε:σε καταλαβαίνω Dim.

επειδή και οι mod όμως δε μπορούν να ξέρουν ,προφανώς υποθέτουν με πράγματα που τους λέει ο καθένας αν είναι αλήθεια από τις εξελίξεις , καλύτερα να το κόψω και να γράφει ο καθένας απλά γνώμες κτλ.

O sourme προφανώς κατάλαβε ότι λέω σοβαρά πράγματα, αλλά δε παίζει και ρόλο , καλύτερα να μην βγαίνουν προς τα έξω πράγματα , την πώληση γιαννούλη την ανέφερα καιρό πριν .

Γράφε ρε μλκ.

Μη μασάς γ@μώ την πουτ@να μου.

ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ ΡΕ!

PAOKmania είσαι!

Ναι αδερφέ μου;;;;;

Άντε μπράβο.
Ευχαριστώ και πάλι ρε αλανακο!
Άβαταρ μέλους
Dimitris++++

Δημοσίευση από Dimitris++++ »

bersekeros έγραψε:
GINOLA έγραψε:σε καταλαβαίνω Dim.

Γράφε ρε μλκ.

Μη μασάς γ@μώ την πουτ@να μου.

ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ ΡΕ!

PAOKmania είσαι!

Ναι αδερφέ μου;;;;;

Άντε μπράβο.
Ευχαριστώ και πάλι ρε αλανακο!
Είσαι ωραίος ρε berse.... :opaokara: :opaokara: :opaokara: :D
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”