Εγω λεω να συνεχισεις ακαθεκτος!GINOLA έγραψε:no problem Dim, δε ξαναγράφω καμία πληροφορία.
καμία αρνητική ενέργεια ,σε καταλαβαίνω.
Δεν θυμαμαι να πουλησες παπατζιλικι ουτε να δημιουργησες θεμα!
Ισα ισα νομιζω επεσες σε πολλα μεσα!
Εγω λεω να συνεχισεις ακαθεκτος!GINOLA έγραψε:no problem Dim, δε ξαναγράφω καμία πληροφορία.
Ντιμ όταν υπάρχει πληροφορία την αφήνουμε!!!Dimg4 έγραψε:Πρεπει να μπει ενα φρενο απο τους μοντ σε αυτο το "εχω πηγες" και η παραπληροφορηση εδω μεσα παει συννεφοGINOLA έγραψε:εμείς βαλαμε στοπ όχι λόγω της αγοραπωλησίας. Δε γίνεται να γράψω δημόσια κάτι περισσότεροbersekeros έγραψε: Ενώ με τον Φεράρι δεν υπήρχε προβλημα;
Τώρα με τον Δουβίκα υπάρχει;
Δεν το καταλαβαίνω. Τι σχέση έχει το ένα με το άλλο (η αγοραπωλησία της ΠΑΕ... και η μεταγραφή).
Από ποιόν μπήκε στοπ;
Από εμάς ή από αυτούς;
Τέσπα.
Άρα... Τσέχος , Σβι , Κούτσιας. Μέχρι το τέλος της σεζόν;
Μάλιστα.
λογικα ο GINOLA εχει καλυτρες και ποιο σιγουρες πηγές πχ ειπε ονομα στον σουρμε και βγηκε.και στο θεμα φεραρι εγω με δημοσιγραφο στο βολο μιλησα αλλα ισως εχει δικιο ο GINOLA και συνεβει κατι αλλο.εγω τον πιστευωDimg4 έγραψε:Φιλε δεν αμφισβητω το αν εχεις πηγες, αλλα τοσο καιρο ο gerge04 μας λεει οτι εχει πηγες και τωρα ο ενας λεει μπηκε φρενο λογω αγοραπωλησιας και εσυ οχι. Οποτε καπως πρεπει να διασταυρωθει ποιος οντως εχει πηγες γιατι εμεις να ενημερωθουμε ψαχνουμεGINOLA έγραψε:no problem Dim, δε ξαναγράφω καμία πληροφορία.
Ναι φίλε...αλλά δεν είναι έτσι.GINOLA έγραψε:no problem Dim, δε ξαναγράφω καμία πληροφορία.
μεσα απο ΠΑΟΚ δεν εχω αυτη τη στιγμή .αλλιως δουλεύω αυτη τη περιοδο.Dimg4 έγραψε:Ναι ο ginola δειχνει οτι οντως ξερει τι γινεται, απλα τοσο καιρο υποτιθεται και ο gerge04 ηταν εγκυρη πηγη.
gergeo4 έγραψε:μεσα απο ΠΑΟΚ δεν εχω αυτη τη στιγμή .αλλιως δουλεύω αυτη τη περιοδο.Dimg4 έγραψε:Ναι ο ginola δειχνει οτι οντως ξερει τι γινεται, απλα τοσο καιρο υποτιθεται και ο gerge04 ηταν εγκυρη πηγη.
GINOLA προχώρα και ενημέρωνε
Γράφε ρε μλκ.GINOLA έγραψε:σε καταλαβαίνω Dim.
επειδή και οι mod όμως δε μπορούν να ξέρουν ,προφανώς υποθέτουν με πράγματα που τους λέει ο καθένας αν είναι αλήθεια από τις εξελίξεις , καλύτερα να το κόψω και να γράφει ο καθένας απλά γνώμες κτλ.
O sourme προφανώς κατάλαβε ότι λέω σοβαρά πράγματα, αλλά δε παίζει και ρόλο , καλύτερα να μην βγαίνουν προς τα έξω πράγματα , την πώληση γιαννούλη την ανέφερα καιρό πριν .
all good ,ας μείνουμε σε προσωπικές απόψεις
δε πρέπει να μιλήσουμε για τις περιπτώσεις βόλου παιδιά, ας περιμένουμε λίγο
Είσαι ωραίος ρε berse....bersekeros έγραψε:Γράφε ρε μλκ.GINOLA έγραψε:σε καταλαβαίνω Dim.
επειδή και οι mod όμως δε μπορούν να ξέρουν ,προφανώς υποθέτουν με πράγματα που τους λέει ο καθένας αν είναι αλήθεια από τις εξελίξεις , καλύτερα να το κόψω και να γράφει ο καθένας απλά γνώμες κτλ.
O sourme προφανώς κατάλαβε ότι λέω σοβαρά πράγματα, αλλά δε παίζει και ρόλο , καλύτερα να μην βγαίνουν προς τα έξω πράγματα , την πώληση γιαννούλη την ανέφερα καιρό πριν .
all good ,ας μείνουμε σε προσωπικές απόψεις
δε πρέπει να μιλήσουμε για τις περιπτώσεις βόλου παιδιά, ας περιμένουμε λίγο
Μη μασάς γ@μώ την πουτ@να μου.
ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ ΡΕ!
PAOKmania είσαι!
Ναι αδερφέ μου;;;;;
Άντε μπράβο.
Ευχαριστώ και πάλι ρε αλανακο!