Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες Ελληνικές ομάδες V

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Άβαταρ μέλους
pilotos

Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες V

Δημοσίευση από pilotos »

Σιγά μην πω μπράβο στις γριές, όλοι άσος δεν λέγατε; ;)

SM-G920F
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Όταν λέμε καλά εννοούμε θα σωθεί άνετα. ...τελικά τα φράγκα που τα βρήκε ο άφραγκος παπαθανασακης; τον πηρουνια που τον γνώρισε; που είναι πειραιωτακη μάγκας και κολλητός του βαγγελα; αυτά οι αρδ της Θεσσαλονίκης θα τα προβάλουν η κάνουν κοκοκο γιατί δεν το θέλει η αυτόνομη παπαρια;

Πόντιοι και ΠΑΟΚτσηδες εγεννεθαμε εμείς
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Δεν ασχολούμαστε με γραφικούς και συνάμα κομπλεξικούς , τέλος. ;)

SM-G920F
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

eorptol έγραψε:
thanos-xanthi έγραψε:μπραβο ρε στις γριες
πολυ καλο διπλο
Ο ποντικλης και επίσημα έχει φιλήσει το δαχτυλίδι θα πάει καλά φέτος

+1
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

pilotos έγραψε:Δεν ασχολούμαστε με γραφικούς και συνάμα κομπλεξικούς , τέλος. ;)

SM-G920F
+1
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Μα για μας ρε πιλοτε βγάζουν ίντριγκες στους άλλους στους ανυπαρκτους κάνουν μοκο οι κολοαρδ της πόλης

Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Το ξέρω αδερφέ, αλλά αν δεν υπήρχαν καφενεδακηδες δικοί μας, οπαδοί του καναπέ και μπαλαρίνες στις απόψεις, που κάθονται , τους ακούνε και ασπάζονται τις βρωμερές απόψεις τους, δεν θα είχαν λόγο ύπαρξης.

Για εμένα, το έχει πει πολλές φορές, φταίει ξεκάθαρα η ΠΑΕ που δεν τους κάνει μηνύσεις για διαφυγοντα κέρδη, από την υποτίμηση του προϊόντος που προσφέρει στους πελάτες της.
Για παράδειγμα σκέψου να έχω εγώ ένα μικρόφωνο και να λέω, τα προϊόντα αυτά είναι χάλια, σκατά είναι. Η μάρκα αυτή δεν έχει το δικαίωμα να με σύρει στα δικαστήρια; ποια ελευθερία του λόγου και του κολου τα εννιάμερα....

SM-G920F
Άβαταρ μέλους
PAOK_NORTH_ARMY

Δημοσίευση από PAOK_NORTH_ARMY »

Έτσι είναι. Μία από τις μεγαλύτερες πληγές του συλλόγου τα βρωμοΑΡΔ
Paokcojonas

Δημοσίευση από Paokcojonas »

απο που έχετε εξάγει το συμπέρασμα ότι έχουν καβαλήσει άρμα;; Εντάξει είπαμε οι οργανωμένοι είναι κομπλεξικοί αλλά άμα λέμε ασυναρτησίες γινόμαστε χειρότεροι. Αντί να πούμε ένα μπράβο που έκοψαν βαθμούς από ανταγωνίστριες ομάδες...
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

pilotos έγραψε:Το ξέρω αδερφέ, αλλά αν δεν υπήρχαν καφενεδακηδες δικοί μας, οπαδοί του καναπέ και μπαλαρίνες στις απόψεις, που κάθονται , τους ακούνε και ασπάζονται τις βρωμερές απόψεις τους, δεν θα είχαν λόγο ύπαρξης.

Για εμένα, το έχει πει πολλές φορές, φταίει ξεκάθαρα η ΠΑΕ που δεν τους κάνει μηνύσεις για διαφυγοντα κέρδη, από την υποτίμηση του προϊόντος που προσφέρει στους πελάτες της.
Για παράδειγμα σκέψου να έχω εγώ ένα μικρόφωνο και να λέω, τα προϊόντα αυτά είναι χάλια, σκατά είναι. Η μάρκα αυτή δεν έχει το δικαίωμα να με σύρει στα δικαστήρια; ποια ελευθερία του λόγου και του κολου τα εννιάμερα....

SM-G920F
Σημερα δεν παιζεσαι

+1
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Paokcojonas έγραψε:απο που έχετε εξάγει το συμπέρασμα ότι έχουν καβαλήσει άρμα;; Εντάξει είπαμε οι οργανωμένοι είναι κομπλεξικοί αλλά άμα λέμε ασυναρτησίες γινόμαστε χειρότεροι. Αντί να πούμε ένα μπράβο που έκοψαν βαθμούς από ανταγωνίστριες ομάδες...
Έχουν βγάλει εκπρόσωπο με στήριξη του γαβρου την υπόθεση πηρουνια την ξέρεις; ήδη ακούγετε στην πόλη για 2 τουλάχιστον δανεικους τον Ιανουάριο από τον μπαμπά εσύ πίστευε ότι είναι ηθικοί ασπιλοι και αμολυντοι και εμείς οι ρουφιάνοι της πόλης. ....κολογριες που διαβάζετε εδώ σκουλικιζετε πολύ και θα πάθετε ξανά ότι και ο ρουλης ....εσύ πεστους μπράβο για την παρτυ τους παίζανε μπράβο λέω μόνο στην ομάδα μου .....τους αγαπάς ε; αυτοί να δεις τι αγάπη σε έχουν 'φιλοξενουμενε '.....

Paokcojonas

Δημοσίευση από Paokcojonas »

eorptol έγραψε: Έχουν βγάλει εκπρόσωπο με στήριξη του γαβρου την υπόθεση πηρουνια την ξέρεις; ήδη ακούγετε στην πόλη για 2 τουλάχιστον δανεικους τον Ιανουάριο από τον μπαμπά εσύ πίστευε ότι είναι ηθικοί ασπιλοι και αμολυντοι και εμείς οι ρουφιάνοι της πόλης. ....κολογριες που διαβάζετε εδώ σκουλικιζετε πολύ και θα πάθετε ξανά ότι και ο ρουλης

εγώ πρώτος πρώτος λέω ότι τρέφουν κάποιο ανεξήγητο μίσος για τον ΠΑΟΚ ( η καλύτερα κόμπλεξ) το πως όμως βγάλατε συμπέρασμα πως οι γριές καβάλησαν άρμα επειδή έκαναν διπλό στην Τρίπολη με ξεπερνάει . Τέσπα , δεν θα κάτσουμε να μαλώσουμε και για τις καταραμένες ό,τι είναι να φανεί θα φανεί αργότερα.
Μέχρι τότε :pano: :pano: και δεν είμαι καλά.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Θα δεις τον Ιανουάριο περιμένω σχόλιο σου για τους δανεικους που θα πάρει
Ο αστέρας είναι στο άρμα του γαβρου ακόμη και όταν τον σφάζουν λέει ευχαριστώ και βγάζει ανακοινώσεις εναντίον ΠΑΟΚ και παο

Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Ξάνθη βρώμα πέσε β'
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Πεσεεεεεεε πώς θα το ευχαριστηθώ