SM-G920F
+1eorptol έγραψε:Ο ποντικλης και επίσημα έχει φιλήσει το δαχτυλίδι θα πάει καλά φέτοςthanos-xanthi έγραψε:μπραβο ρε στις γριες
πολυ καλο διπλο
Πόντιοι και ΠΑΟΚτσηδες εγεννεθαμε εμείς
+1pilotos έγραψε:Δεν ασχολούμαστε με γραφικούς και συνάμα κομπλεξικούς , τέλος.
SM-G920F
Σημερα δεν παιζεσαιpilotos έγραψε:Το ξέρω αδερφέ, αλλά αν δεν υπήρχαν καφενεδακηδες δικοί μας, οπαδοί του καναπέ και μπαλαρίνες στις απόψεις, που κάθονται , τους ακούνε και ασπάζονται τις βρωμερές απόψεις τους, δεν θα είχαν λόγο ύπαρξης.
Για εμένα, το έχει πει πολλές φορές, φταίει ξεκάθαρα η ΠΑΕ που δεν τους κάνει μηνύσεις για διαφυγοντα κέρδη, από την υποτίμηση του προϊόντος που προσφέρει στους πελάτες της.
Για παράδειγμα σκέψου να έχω εγώ ένα μικρόφωνο και να λέω, τα προϊόντα αυτά είναι χάλια, σκατά είναι. Η μάρκα αυτή δεν έχει το δικαίωμα να με σύρει στα δικαστήρια; ποια ελευθερία του λόγου και του κολου τα εννιάμερα....
SM-G920F
Έχουν βγάλει εκπρόσωπο με στήριξη του γαβρου την υπόθεση πηρουνια την ξέρεις; ήδη ακούγετε στην πόλη για 2 τουλάχιστον δανεικους τον Ιανουάριο από τον μπαμπά εσύ πίστευε ότι είναι ηθικοί ασπιλοι και αμολυντοι και εμείς οι ρουφιάνοι της πόλης. ....κολογριες που διαβάζετε εδώ σκουλικιζετε πολύ και θα πάθετε ξανά ότι και ο ρουλης ....εσύ πεστους μπράβο για την παρτυ τους παίζανε μπράβο λέω μόνο στην ομάδα μου .....τους αγαπάς ε; αυτοί να δεις τι αγάπη σε έχουν 'φιλοξενουμενε '.....Paokcojonas έγραψε:απο που έχετε εξάγει το συμπέρασμα ότι έχουν καβαλήσει άρμα;; Εντάξει είπαμε οι οργανωμένοι είναι κομπλεξικοί αλλά άμα λέμε ασυναρτησίες γινόμαστε χειρότεροι. Αντί να πούμε ένα μπράβο που έκοψαν βαθμούς από ανταγωνίστριες ομάδες...
εγώ πρώτος πρώτος λέω ότι τρέφουν κάποιο ανεξήγητο μίσος για τον ΠΑΟΚ ( η καλύτερα κόμπλεξ) το πως όμως βγάλατε συμπέρασμα πως οι γριές καβάλησαν άρμα επειδή έκαναν διπλό στην Τρίπολη με ξεπερνάει . Τέσπα , δεν θα κάτσουμε να μαλώσουμε και για τις καταραμένες ό,τι είναι να φανεί θα φανεί αργότερα.eorptol έγραψε: Έχουν βγάλει εκπρόσωπο με στήριξη του γαβρου την υπόθεση πηρουνια την ξέρεις; ήδη ακούγετε στην πόλη για 2 τουλάχιστον δανεικους τον Ιανουάριο από τον μπαμπά εσύ πίστευε ότι είναι ηθικοί ασπιλοι και αμολυντοι και εμείς οι ρουφιάνοι της πόλης. ....κολογριες που διαβάζετε εδώ σκουλικιζετε πολύ και θα πάθετε ξανά ότι και ο ρουλης
Πόντιοι και ΠΑΟΚτσηδες εγεννεθαμε εμείς