Caballo Viejo έγραψε:Μετρημένο το κείμενο του Κυρ Κυρ και ξεκαθαρίζει αρκετά τα πράγματα. Στο μόνο που βρίσκω πρόβλημα είναι ότι δεν βγήκαν να τα πουν πιο γρήγορα. Και κάτι ακόμα. Έξι δεκαετίες Παοξής έχω περάσει ατελείωτα καλοκαίρια που τρώγαμε κοροϊδία με το τσουβάλι από τις αθλητικές και στο τέλος παίρναμε κάτι απίθανους και πόναγαν τα μάτια μας όλη τη χρονιά και λέγαμε κι ευχαριστώ στο τέλος, χωρίς να έχουμε κι ένα βήμα σαν το ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ να λέμε τον πόνο μας. Αυτά δεν τα έχουν ζήσει οι νεότεροι και γι' αυτό χάνουν κι εύκολα την υπομονή τους νομίζω. Τους κατανοώ, αλλά δεν βγαίνει και άκρη μ' αυτή την καθημερινή φαγωμάρα. Η ίδια η ΠΑΕ μας το ζητά, με επιχειρήματα κιόλας. Ας περιμένουμε λίγο. Δεν χάθηκε ο κόσμος ούτε η ομάδα μας.
Δυστυχώς έχει πολλούς που ζούνε από αυτή τη φαγωμάρα.
Οποίος παρακολουθεί διακριτικά τον Εβριτη βλέπει ότι ειναι από τραβηγμένο από όλο αυτό το πάρτυ φαγωμάρας και ατελείωτης καταστραφολογιας την ώρα που οι ίδιοι δε γνωρίζουν τπτ.
Όταν δε γνωρίζεις βγαίνεις και λες δε γνωρίζω. Δεν έχουμε νέα.
Όταν όμως θες like, θες views, Θες εκπομπες, θες θεατές, θες Λεφτά φτιάχνεις σενάρια!
Σενάρια που από τη μια μέρα στην άλλη τα αλλάζεις κατά το δοκούν.
Άρα ας επιλέξει ο καθένας την οδό που νομίζει.
Όταν παίρνανε χαρτάκι για μεταγραφές και τα βγάζανε αποκλειστικά ήταν οι καλύτεροι!
Τώρα που δε βγαίνει τπτ και δεν υπάρχει ενημέρωση, δε λέω αν αυτό είναι σωστό ή λάθος, τη μια μέρα αγοράζουμε με 5εκ και την άλλη σξιξαμε.
Ας αποφασίσουμε αν έχουμε λεφτά για μεταγραφές ή όχι.
Επίσης ακόμα και τα δήθεν αποκλειστικά δεν είναι επαρκή. Βγήκε σήμερα ο αντιπρόεδρος και είπε για πρόταση 10εκ.,προφανως για ντελια και εμείς ακούγαμε για 12εκ.
Και αυτό εμείς το ακούσαμε και από άλλο σημείο. Ότι τα λεφτά δεν ήταν 12 εκ.
Αλλά τι είναι τα εκ.;;;
Σιγά 2 πάνω 2 κάτω...
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk