Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
renegade

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II

Δημοσίευση από renegade »

giapas έγραψε:Η τοποθέτηση του κυρ κυρ σαφώς δεν εκφράζει δικές του απόψεις, αλλά του ιδιοκτήτη. Φαίνεται ιδιαίτερα κατατοπιστικη και σοβαρή, όπως άλλωστε και η αντίστοιχη πέρυσι και πρόπερσι.

Για δες ένα παράδοξο όμως....

Μέχρι στιγμής, όσο πιο λογικές και αληθοφανείς είναι οι δηλώσεις ή οι inside info που κατά καιρούς δίνονται και μέσα στο παοκμανια (προερχόμενες λογικά από κυβερνητική χείλη), τόσο λιγότερες οι πιθανότητες να ισχύουν.
Δεν κατάλαβα τι εννοείς
Λες ότι ο Σαββίδης μας πουλάει παπά?
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

GINOLA έγραψε:Δεν πρόκειται να μπω σε ανάλυση περί ιεραρχίας κτλ , έχει ξαναγίνει και δεν οδήγησε κάπου.

Στην φάση που είμαστε,έτσι όπως λειτουργούμε ,το βασικό είναι να έρθουν καλοί παίκτες
Οκ.

Κατάλαβα

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Δεν εννοώ κάτι, είναι πολύ καθαρό αυτό που γράφω, δεν υπάρχει κρυμμένο νόημα. Σε παρακαλώ ξαναδιάβασε τη τελευταία παράγραφο και διόρθωσε με αν γράφω κάτι λάθος.

Το πολύ πολύ, να αλλάξεις το ρημα "ισχύουν " και να το κάνεις "πραγματοποιηθούν ".
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος giapas την Τρί 27 Ιουν 2023, 22:51, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

renegade έγραψε:Στην πρώτη παράγραφο ο Κυριάκος μας λέει ότι αφορμή του μυνήματος του είναι η χαλιναγωγηση της αυξανόμενης αρνητικοτητας... ακόμα και αν αυτό πιθανότατα να δυσχεραίνει τις οποίες διαπραγματεύσεις ( προσωπικά πιστεύω το αντίθετο ,αλλά ο καθένας με την άποψη του).

Στην επόμενη παράγραφο μας αναφέρει ότι στρατηγική που συμφωνήθηκε είναι η ποιοτική αναβάθμιση του ρόστερ με έτοιμους και πολιτικούς παίκτες έτοιμους για πρωταθλητισμό.
Και συνεχίζει αναφέροντας κάποιες μικρές λεπτομέρειες όπως ότι έχουν γίνει προτάσεις σε 6 παίκτες ( επιθετικούς και χαφ ) για συμβόλαιο άνω ντου 1,5 εκατομμυρίου/έτος ( έχω την εντύπωση ότι τότε μέχρι τώρα δεν έχει δώσει η ομάδα τέτοιο συμβόλαιο).
Επίσης ότι σε αντίθεση με ότι ακουγόταν έως τώρα η ομάδα έχει κάνει προσφορές και σε ομάδες για αγορά παικτών με ποσά που κυμαίνονται από 2 έως 4 εκατομμύρια.
Το πρόβλημα είναι σύμφωνα με τον Κυριάκο ότι οι παίκτες αυτης της ποιότητας δύσκολα απαντάνε θετικά αυτή την περίοδο ( όποιος θέλει μπορεί να πιστεύει το αντίθετο).

Το πιο σημαντικό όμως που είπε είναι στην επόμενη ακριβώς παράγραφο και με βρίσκει 100% σύμφωνο.
Το μόνο εύκολο είναι λέει να κατεβνάσεις την ανησυχία του κόσμου το καλοκαίρι φέρνοντας παίκτες υψηλού ρίσκου... κάτι όπως δήλωσε ο ίδιος το έχουνε κάνει στο παρελθόν τα έφαγαν τα μούτρα τους.
Το πολύ θετικό στην όλη ιστορία είναι ότι πλέον δεν θέλουν πλέον να κάνουν κάτι τέτοιο, αναγνωρίζοντας προφανώς ότι έτσι πιθανότητες να κάνεις ομάδα πρωταθλήματος είναι ναι πάρα πολύ μικρές.

Συνεχίζοντας αναφέρεται και στις χαζομάρες περί Ιβάν Σαββίδη αυτός έχει παρατήσει την ομάδα ή όχι.
Πέρα από την αναφορά τους τα αυτονόητα επιχειρήματα για τον προπονητή και για τον τεχνικό διευθυντή, αναφέρεται και σε νούμερα.
Νούμερα όχι από το transfermarkt αλλά από τα επίσημα χείλη του αντιπροέδρου της ΠΑΕ.
Μας είπε δηλαδή σήμερα επισήμως ότι η ΠΑΕ επανειλημμένως αρνείται προσφορές πάνω από 10 εκατομμύρια για τον Κωνσταντελια και 5 εκατομμυρίων για τον Ινγκασον
Ενώ μας διαβεβαιώνει ότι ο ίδιος ο Ιβάν Σαββίδς θα έχει απαντήσει σε όλα τα παραπάνω με τις πράξεις του.

Κλείνοντας προσπαθεί για ακόμα μία φορά να μας πει ότι όλα τα παραπάνω είναι το φετινό πλάνο και όχι κάτι που θα γίνει αύριο ή μεθαύριο... κάτι που προφανώς δεν είναι και αποκλειστικά στα χέρια του ίδιου του ΠΑΟΚ.

Σήμερα λοιπόν ( αν και καθυστερημένα κατά την άποψη μου) βγήκε ο επίσημος ΠΑΟΚ και ενημέρωσε για συγκεκριμένα πράγματα.
Οφείλουμε να δείξουμε υπομονή και κατανόηση. Την ίδια στιγμή οφείλουμε να προστατέψουμε τους εαυτούς μας αλλά και γενικότερα το εξωτερικό περιβάλλον της ομάδας από τις όποιες φήμες του κάθε αρδ Youtuber
++

μπορει να εχουμε πολλάκις πλακωθεί, μαλώσει και αντιδράσει διαδικτυακά ο ένας προς τον άλλο αλλά δεν παύω να θεωρώ ότι είσαι λογικό ον με ορθές απόψεις. :nairepaok:

ακόμα και όταν κάνεις λάθος, δλδ δε συμφωνείς μαζί μου. :D
Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης

Δημοσίευση από Ασπρόμαυρος Εβρίτης »

Καμιά φορά η σιωπή είναι χρυσός. Ή που μπαίνεις στο τρένο της ισοπέδωσης ή που αποτραβιέσαι διακριτικά.

Η ομάδα προσπαθεί εδώ και καιρό να πάρει τους παίκτες που θέλει χωρίς εκπτώσεις.

Δεν κάνει σκόντο έως τώρα και εξαντλεί τα περιθώρια (με το όποιο ρίσκο εννοείται) να αποκτήσει τις πρώτες της επιλογές στις θέσεις που έχει ανάγκη μεταγραφικής ενίσχυσης.

Η σιωπή δυστυχώς δίνει τον χώρο και τον χρόνο για αμφισβήτηση και φυσικά είναι κάτι που το γνωρίζουν εντός της ομάδας γιαυτό και ήρθε η σημερινή απάντηση.

Ο ΠΑΟΚ λοιπόν δεν βγήκε σήμερα για μεταγραφές όπως άφησαν να εννοηθεί κάποιοι (αν είναι δυνατόν δηλαδή) επειδή ξεκαθάρισε κάποια πράγματα ο Κυρ Κυρ. Ο ΠΑΟΚ δεν έμαθε σήμερα τον Τσάλοφ (για τον οποίο υπάρχει επίσημη πρόταση αγοράς), τον Μειτέ, τον Μπάμπα (πρώτος στόχος και έχει επικοινωνήσει μέσω του ατζέντη του πως σύντομα μένει ελεύθερος) και πάει λέγοντας.

Υπομονή λοιπόν με την ευχή σύντομα να έχουμε οριστικές και θετικές εξελίξεις.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Ζινολά και Εβρίτη, όλα αυτά προφανώς τα συμμερίζομαι εγώ τουλάχιστον.

Το θέμα είναι οτι και το 21 και το 22 κάπως έτσι ήταν τα πράγματα. Και δεν δούλεψε το θέμα.

Προσωπικά είμαι της σχολής μπασκετικού ΠΑΟΚ του 90. Οτι σκατά και να γίνεται στο ματς, θα πάρει τη μπάλα ο Μπάνε, θα παστελώσει απ τη μέση του γηπέδου και θα νικήσουμε.

Αλλά όσο πάμε εμείς αυτής της σχολής σκέψης, λιγοστεύουμε.
Άβαταρ μέλους
Caballo Viejo

Δημοσίευση από Caballo Viejo »

Μετρημένο το κείμενο του Κυρ Κυρ και ξεκαθαρίζει αρκετά τα πράγματα. Στο μόνο που βρίσκω πρόβλημα είναι ότι δεν βγήκαν να τα πουν πιο γρήγορα. Και κάτι ακόμα. Έξι δεκαετίες Παοξής έχω περάσει ατελείωτα καλοκαίρια που τρώγαμε κοροϊδία με το τσουβάλι από τις αθλητικές και στο τέλος παίρναμε κάτι απίθανους και πόναγαν τα μάτια μας όλη τη χρονιά και λέγαμε κι ευχαριστώ στο τέλος, χωρίς να έχουμε κι ένα βήμα σαν το ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ να λέμε τον πόνο μας. Αυτά δεν τα έχουν ζήσει οι νεότεροι και γι' αυτό χάνουν κι εύκολα την υπομονή τους νομίζω. Τους κατανοώ, αλλά δεν βγαίνει και άκρη μ' αυτή την καθημερινή φαγωμάρα. Η ίδια η ΠΑΕ μας το ζητά, με επιχειρήματα κιόλας. Ας περιμένουμε λίγο. Δεν χάθηκε ο κόσμος ούτε η ομάδα μας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Caballo Viejo την Τρί 27 Ιουν 2023, 22:55, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

επισης ενα τελευτάιο.

μην μειώνετε την αξία της ενέργειας που εκπέμπουμε στο σύμπαν.

8-)

:nairepaok:
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

@sourme νομιζω δεν έγινα κατανοητός. Για να το πάρουμε από την αρχή όσες φορές και αν έχω γκρινιάξει ή κράξει δεν το έχω κανει ποτέ για πιθανή μείωση μπάτζετ από τον Σαββίδη. Κυρίως γκρινιάζω για παντελή έλλειψη επαγγελματισμου και γνώσης διοίκησης από την παε.

Όταν λέω ότι πάμε για μείωση μπάτζετ είναι ακριβώς για το λόγο που λες. Συγχέουμε την παε με την προσωπική περιουσία του Ιβάν. Αυτά τα δύο δυστυχώς δεν συνδέονται. Και αν συνδέθηκαν αυτά τα χρόνια, αυτό θα τελειώσει κάποια στιγμή. Και φυσικά δεν εννοώ σε περίπτωση πώλησης. Εννοώ ότι θα τελειώσει με τον Σαββίδη.

Και εσύ και ο ρειν παίρνετε ελαφρά τη καρδια τα 10 της Ευρώπης τα οποία κιόλας χάθηκαν περυσι. Δεν θυμάμαι τον ισολογισμό αλλά γνωρίζεις πώς λέγεται η απώλεια εσόδων της τάξης του 25% σε μια εταιρεια;
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Caballo Viejo έγραψε:Μετρημένο το κείμενο του Κυρ Κυρ και ξεκαθαρίζει αρκετά τα πράγματα. Στο μόνο που βρίσκω πρόβλημα είναι ότι δεν βγήκαν να τα πουν πιο γρήγορα. Και κάτι ακόμα. Έξι δεκαετίες Παοξής έχω περάσει ατελείωτα καλοκαίρια που τρώγαμε κοροϊδία με το τσουβάλι από τις αθλητικές και στο τέλος παίρναμε κάτι απίθανους και πόναγαν τα μάτια μας όλη τη χρονιά και λέγαμε κι ευχαριστώ στο τέλος, χωρίς να έχουμε κι ένα βήμα σαν το ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ να λέμε τον πόνο μας. Αυτά δεν τα έχουν ζήσει οι νεότεροι και γι' αυτό χάνουν κι εύκολα την υπομονή τους νομίζω. Τους κατανοώ, αλλά δεν βγαίνει και άκρη μ' αυτή την καθημερινή φαγωμάρα. Η ίδια η ΠΑΕ μας το ζητά, με επιχειρήματα κιόλας. Ας περιμένουμε λίγο. Δεν χάθηκε ο κόσμος ούτε η ομάδα μας.
Δυστυχώς έχει πολλούς που ζούνε από αυτή τη φαγωμάρα.

Οποίος παρακολουθεί διακριτικά τον Εβριτη βλέπει ότι ειναι από τραβηγμένο από όλο αυτό το πάρτυ φαγωμάρας και ατελείωτης καταστραφολογιας την ώρα που οι ίδιοι δε γνωρίζουν τπτ.

Όταν δε γνωρίζεις βγαίνεις και λες δε γνωρίζω. Δεν έχουμε νέα.

Όταν όμως θες like, θες views, Θες εκπομπες, θες θεατές, θες Λεφτά φτιάχνεις σενάρια!

Σενάρια που από τη μια μέρα στην άλλη τα αλλάζεις κατά το δοκούν.

Άρα ας επιλέξει ο καθένας την οδό που νομίζει.

Όταν παίρνανε χαρτάκι για μεταγραφές και τα βγάζανε αποκλειστικά ήταν οι καλύτεροι!
Τώρα που δε βγαίνει τπτ και δεν υπάρχει ενημέρωση, δε λέω αν αυτό είναι σωστό ή λάθος, τη μια μέρα αγοράζουμε με 5εκ και την άλλη σξιξαμε.

Ας αποφασίσουμε αν έχουμε λεφτά για μεταγραφές ή όχι.

Επίσης ακόμα και τα δήθεν αποκλειστικά δεν είναι επαρκή. Βγήκε σήμερα ο αντιπρόεδρος και είπε για πρόταση 10εκ.,προφανως για ντελια και εμείς ακούγαμε για 12εκ.

Και αυτό εμείς το ακούσαμε και από άλλο σημείο. Ότι τα λεφτά δεν ήταν 12 εκ.

Αλλά τι είναι τα εκ.;;;

Σιγά 2 πάνω 2 κάτω...

Demir

Δημοσίευση από Demir »

Μου φαίνεται αδύνατο να πάρουμε τσαλοφ αλλά τι να πω .. μακάρι ..
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

buffalobill4 έγραψε:@sourme νομιζω δεν έγινα κατανοητός. Για να το πάρουμε από την αρχή όσες φορές και αν έχω γκρινιάξει ή κράξει δεν το έχω κανει ποτέ για πιθανή μείωση μπάτζετ από τον Σαββίδη. Κυρίως γκρινιάζω για παντελή έλλειψη επαγγελματισμου και γνώσης διοίκησης από την παε.

Όταν λέω ότι πάμε για μείωση μπάτζετ είναι ακριβώς για το λόγο που λες. Συγχέουμε την παε με την προσωπική περιουσία του Ιβάν. Αυτά τα δύο δυστυχώς δεν συνδέονται. Και αν συνδέθηκαν αυτά τα χρόνια, αυτό θα τελειώσει κάποια στιγμή. Και φυσικά δεν εννοώ σε περίπτωση πώλησης. Εννοώ ότι θα τελειώσει με τον Σαββίδη.

Και εσύ και ο ρειν παίρνετε ελαφρά τη καρδια τα 10 της Ευρώπης τα οποία κιόλας χάθηκαν περυσι. Δεν θυμάμαι τον ισολογισμό αλλά γνωρίζεις πώς λέγεται η απώλεια εσόδων της τάξης του 25% σε μια εταιρεια;
Καταλαβαίνω απόλυτα το τι λες. Και καταλαβαίνω πόσο ρόλο παίζει η απώλεια Ευρώπης στην τσέπη της παε, στην ψυχολογία της ομάδας και κατ επέκταση σε όλο τον οργανισμό.

Θα πρεπει να μάθει ο ΠΑΟΚ να γίνει αυταρκης και δεδομένα να καταφέρνει να βρίσκεται συνεχώς Ευρώπη, να αγοράζει ποιοτικούς παίκτες και να μην πληρώνει ανόητα πόσα σε παίκτες που τους έχει μέσα στα πόδια της, βλ. Ακαδημία.

Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Εγώ πάντως που είμαι ευκολόπιστος και πρόβατο σήμερα θα κοιμηθώ πιο ήσυχα από ότι χθες.
Πάντως ακόμα και αν προσεύχομαι τον Μάιο να γίνει καμία στραβή και να πάμε σε καμία φιέστα εγώ μάγκες δεν θα χαρώ το ίδιο όπως το 19 γιατί έχω ξενερώσει με τα αδέρφια μου που από οπαδοί σιγά σιγά γινόμαστε πελατες
renegade

Δημοσίευση από renegade »

giapas έγραψε:Δεν εννοώ κάτι, είναι πολύ καθαρό αυτό που γράφω, δεν υπάρχει κρυμμένο νόημα. Σε παρακαλώ ξαναδιάβασε τη τελευταία παράγραφο και διόρθωσε με αν γράφω κάτι λάθος.

Το πολύ πολύ, να αλλάξεις το ρημα "ισχύουν " και να το κάνεις "πραγματοποιηθούν ".
Κοίτα, για μένα το σημαντικότερο είναι ότι υπάρχει διάθεση.
Τίποτα δεν μπορεί να εξασφαλίσει την επιτυχία ότι οι στόχοι θα επιτευχθούν και ότι οι ομαδα θα πάρει τους παίκτες που χρειάζεται.
Πουθενά, σε κανέναν επαγγελματικό κλάδο δεν συμβαίνει αυτό. Κάποιοι λίγοι είναι αυτοί που πετυχαίνουν τους στόχους διαθέτουμε και γίνονται οι leader της αγοράς κ κάποιοι άλλοι μένουν απλά με την προσπάθεια.
Είναι όμως πάρα πολύ σημαντικό που δεν είμαστε στο 2020 που έψαχναν βασικό επιθετικό με πέντε κατοστάρικα συμβόλαιο.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

nunies4 έγραψε:
giliopoulos έγραψε:Τι σας καλυψε ρε παιδια ο κυριακος θα με τρελανετε?
Ο τυπος αστειοτητες και αοριστολογιες ειπε.
Δεν ερχονται παικτες γιατι ειναι απο καλα πρωταθληματα και δεν απαντανε νωρις.
ΣΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΠΠΠΠΠΠΠΠΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ αυτο και μωρο παιδι το ξερει, κατι μας ειπε
Ε ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ?? Τι ακριβως περιμενατε δηλαδη ενα μηνα αφου αυτοι δεν απαντανε νωρις.

ΑΝ αποκλειστουμε απο μπειταρ τι θα γινει δηλαδη? Θα λετε ε κριμα, εμεις καναμε προσπαθειες αλλα αυτοι φταινε δεν ερχονται
Άντε να στο κάνουμε λιανα γιατί αοριστολογιες δεν είπε, ίσα ίσα που μίλησε με πόσα.
Σου είπε ότι έχουν κάνει προτάσεις με 1,5εκ σε 3 επιθετικούς οι οποίοι όμως βάση αξίας περιμένουν και δεν έχουν προτεραιότητα την Ελλάδα. Και ρωτάς....γιατί δεν πάτε σε άλλους; Στο εξηγεί. Γιατί και οι άλλοι της ίδιας ποιότητας πάλι δεν έχουν προτεραιότητα την Ελλάδα.
Και για να στο κάνει ακόμα πιο νιανια εσένα που δεν καταλαβαίνεις σου λέει ότι θα μπορούσε οι "άλλοι" όπως λες να είναι τύπου Ολιβέιρα. Αυτοί με 1,5 θα έρχονταν τρέχοντας και εσύ θα πανηγυριζες ότι Ιούνιο μήνα έγινε μεταγραφή αλλά τον Μάιο θα τον κυνηγσουσες...
Κατάλαβε πρώτα και μετά πες ότι δεν κατάλαβες...
Αρα μια χαρα, για να μην τους κυνηγησουμε τον Μαιο παιρνουν το ρισκο να πανε στα κρισιμα ευρωπαικα ματς χωρις βασικο φορ και χαφ. Το να τους κυνηγησουμε Ιουλιο, δεν τους περναει απο το μυαλο ε? Το οτι ηξεραν τα συγκεκριμενα κενα απο τον Γεναρη και αρα ειχαν χρονο να βρουν παιχτες δεν τους περναει απο το μυαλο ε?
Βγηκε ο Κυρ Κυρ και μας ειπε οτι κυνηγαμε το ανέφικτο χωρις εναλλακτικο πλανο και εμεις επαναπαυθηκαμε. Να θυμισω οτι και αλλες χρονιες βγηκε μιλησε και καθησυχασε και μετα ειδαμε τα αποτελεσματα.

Στάλθηκε από το 2201117SY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”