Τότε ο Μάτος τότε έπιανε για δύο. Τώρα Ροντρίγκο,Τέιλορ και Λύρατζης όλοι μαζί δεν πιάνουν ούτε για ένανΓκουερινο έγραψε:Και τις 2 χρονιες του τις εβγαλε με 3 μπακ ο Λουτσεσκου. Γιατι τωρα να χρειαζεται τεταρτο? Αν ερθει ο Σιντκλει του φτανει
Μεταγραφές Καλοκαιριού IV
- Σουριναμέζος
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού IV
Μάγκες, παίζει να είναι μεταβατική χρονιά, ότι γίνει, έτσι ώστε φέτος να λήξουν τα βαριά συμβόλαια; Και από του χρόνου άλλη ομάδα; Αν έβγαιναν και το έλεγαν δεν θα με χαλούσε τρομέρα.
Βέβαια αν αποκλειστούμε από Ριέκα του χρόνου θα παίζουμε από Ιούνιο προκριματικά...
Βέβαια αν αποκλειστούμε από Ριέκα του χρόνου θα παίζουμε από Ιούνιο προκριματικά...
joshua έγραψε:GINOLA αυτο ακριβώς που γράφει ο jibbie. Δεν βγαίνουν αδερφέ τα κουκιά με μόνο μια κίνηση μεσοεπιθετικά…
Προσωπικά συμφωνώ μαζί σου και ελπίζω ο giovinco να πει ναι μετά τον ρουμάνο ή τον y ρουμάνο ή ο ρέιν να ξέρει κάτι παραπάνω και να έχει δίκιο.
δηλαδη με λιγα λογια, ο αντικαταστατης του Τζολη ειναι πρωτιστως ο Καντουρι. και ο ρουμανος ερχεται ως αντι Μπισε. αποκαλυψεις φιλε GINOLA, ιντριγκαρειςGINOLA έγραψε:jibbie έγραψε:whaaaaaGINOLA έγραψε:θέλει ο παίκτης που θα έρθει να είναι είναι 2 σε 1.
Πχ ο ρουμάνος υπολογίζεται περισσότερο ως ss.ο ιταλός είναι σχεδον μια ξεχωριστή υπόθεση που χάλασε εδώ και έναμισή μήνα. απλά υπάρχει μια ανοιχτη πρόταση αλλά που απέχει αρκετά από αυτά που ζητάει.
τώρα αν ο ΠΑΟΚ πάει πάρει τον βραζιλιάνο τον ακπομ και ξέρω γω τον ρουμάνο και 31 του μήνα πει ο τζιβινκο κόουτς θέλω να έρθω, υποθέτω δεν θα πει όχι , δεν είναι ανόητος. Ο μπισε υπολογίζεται ως δεύτερη λύση και όχι ως πρώτη, ίσως και περισσότερο αριστερά αφού ως ss δεν πατάει περιοχή όσο θέλει ο προπονητής![]()
δηλαδη ο μπισε ως δευτερη λυση, θα χει ως πρωτη καποιον που θα τον παρουμε και για winger, αλλα δε θα παιζει ως winger, αρα winger ποιος; καντουρι;
ποτς γκενεν
ο kaddouri επί Luce έχει παίξει μόνο στο 10 και αριστερά.Επισης είναι πρώτη επιλογή για 11αδα αν έχει υγεία.
κοινώς ψάχνει τον πέλκα του 19 ,δεν νομίζω ότι είναι τόσο περίεργο αν θυμηθείς την χρόνια του double.
τώρα αν κάποιος πιστεύει ότι ενώ τον είχε 2 χρόνια και δεν τον έβαζε ποτέ 8, θα τον βάλει τώρα, δικαιωμά του αλλά νομίζω πως δεν θα συμβεί

εγώ αποκαλύπτω;
sorry, υπάρχει άνθρωπος που πιστεύει ότι ο καντούρι δεν είναι πυλώνας στην 11αδα είτε ως δέκα είτε αριστερά ;
θεωρώ πάντως ότι θα βοηθούσε για να γίνει και αλλη κίνηση η αποδέσμευση καγκάβα . κάτι το οποίο είναι παρά πολύ πιθανό αλλά μέχρι να γίνει ,εγώ την κρατάω την πισινή μου
sorry, υπάρχει άνθρωπος που πιστεύει ότι ο καντούρι δεν είναι πυλώνας στην 11αδα είτε ως δέκα είτε αριστερά ;
θεωρώ πάντως ότι θα βοηθούσε για να γίνει και αλλη κίνηση η αποδέσμευση καγκάβα . κάτι το οποίο είναι παρά πολύ πιθανό αλλά μέχρι να γίνει ,εγώ την κρατάω την πισινή μου
- stravostomis
Αναπληρωματική ενδεκάδα:
Ζίβκοβιτς
Κανένας - Μιχάι - Μιχαηλίδης - Τέιλορ
Εσίτι - Αουγκούστο (Τσιγγάρας)
Κανένας - Καγκάβα - Μούργκ
Κούτσιας.
Αποδεδειγμένα πέρυσι οι παραπάνω έδειξαν ότι δεν μπορούν να κερδίσουν με πειστικό τρόπο καμία ομάδα του ελληνικού πρωταθλήματος. Κάθε φορά που γινόταν ροτέισον μας πονούσανε τα μάτια.
Αν κάποιος θεωρεί πως ο Λουτσέσκου "είναι ικανοποιημένος με αυτό το υλικό και θα κυνηγήσει το ντάμπλ", ή έχει χαζέψει, ή θεωρεί ηλίθιο τον Λουτσέσκου. Αν πάλι ο ρουμάνος στα αλήθεια το πιστεύει αυτό, δεν ξέρω τι να πω.
Ζίβκοβιτς
Κανένας - Μιχάι - Μιχαηλίδης - Τέιλορ
Εσίτι - Αουγκούστο (Τσιγγάρας)
Κανένας - Καγκάβα - Μούργκ
Κούτσιας.
Αποδεδειγμένα πέρυσι οι παραπάνω έδειξαν ότι δεν μπορούν να κερδίσουν με πειστικό τρόπο καμία ομάδα του ελληνικού πρωταθλήματος. Κάθε φορά που γινόταν ροτέισον μας πονούσανε τα μάτια.
Αν κάποιος θεωρεί πως ο Λουτσέσκου "είναι ικανοποιημένος με αυτό το υλικό και θα κυνηγήσει το ντάμπλ", ή έχει χαζέψει, ή θεωρεί ηλίθιο τον Λουτσέσκου. Αν πάλι ο ρουμάνος στα αλήθεια το πιστεύει αυτό, δεν ξέρω τι να πω.
-
- Mr Ξερόλας 2019
FreeWatcher έγραψε:Ισολογισμόοοος? Δύσκολα τους βάζεις!!!sic-4 έγραψε:Εξοδα δεν ειναι μονο οι αγορες παικτων. Ειναι και τα συμβολαια. Οταν λεμε το budget του αγωνιστικου, τα συμβολαια ενοουμε. Βαλτο και αυτο στην εξισωση και βαλε και τα υπολοιπα εσοδα και εκει θα δουμε τον ισολογισμο.
Μα τα σαϊτ του μαρινακη κ ο φαλακρος λενε οτι ο Ιβαν ηρθε για να βγαζει φραγκα απτον ΠΑΟΚ αφου!!!!
Στο τέλος της χρονιάς λοιπόν επαγγελματίες κράχτες γίνεται ισολογισμός έτους. Σε ολες τις επιχειρησεις! Εκει λοιπον φαινεται τι εβγαλες κ τι εδωσες καθε ετος. Εαν εισαι μειον ή συν κ ποσα πρεπει να βαλεις απο την τσεπη σου. Κ μην ξαφνιαστειτε πολυ, ο ΠΑΟΚ ειναι καθε χρονο μεσα κ μαντεψτε ποιος βάζει απο την τσεπη του... Καντε τον κοπο να δειτε ποσα βαζουν κ οι υπολοιποι ιδιοκτητες "απτην τσεπη τους"!
Που πουλησατε 2 παιχτες κ βγηκατε να κραξετε οτι ο Ποντιος σας τρώει λεφτά! Αγνώμονες κ αχάριστοι!!!
Ξερω ξερω εσεις ειστε απλες κ παιζεται με μυρια, αλλα αν βγει αρνητικος ο ισολογισμός στα κοινόχρηστά σας τελος του ετους κ πρέπει να πληρώσετε κανα 20ρικο θα γινετε επαναστατες...
Φτανει πια γκρινια!!!!!!!!!
Αραετς πειε τα. Κάνειτε ουλ εξερουμετα.
- Metagrafakias
sic-4 έγραψε:Ειδικα στην τρεχουσα μεταγραφικη περιοδο, σχεδον ολοι εχουν αναγνωρισει οτι υπαρχει προβλημα και οτι δεν κινουμαστε σωστα. Εσυ ειδες πουθενα εδω μεσα να εκφραζεται τετοια αποψη ή απλα λες για να πεις;Metagrafakias έγραψε:…μην αγχώνεστε υπρχει πλανο οποιος λεει το αντίθετο ειναι εχθρός του ΠΑΟΚ….
Μα δεν ειδες τι λενε οι παραπανω συμφουριτες που εχουν και πληροφοριες απο μεσα 5 προσθήκες ηθελε η ομαδα για να ειναι υπερ πλήρης και γίνανε οι 3 και οι δυο ειναι μια ανάσα απο το να γινουν ολα πανε βαση σχεδίου λοιπον…
προσωπικα αγαπω Ελ Καψουρι, ωστοσο αλλο τι πιστευει ο κοσμος, αλλο τι ελπιζει ο κοσμοςGINOLA έγραψε:εγώ αποκαλύπτω;

Μακάρι να υπογράψουν με Σίντκλεϊ. 28χρονος από Κορινθιανς. Λογικά η καθυστέρηση οφείλεται στη ρήτρα αγοράς, αφού μετά τον Βιειρινια θα είναι βασικουρα. Αν κ ο Βιειρι κάλλιστα θα μπορούσε να πάει δεξιά. Είναι μπακ για 4 χρόνια άνετα.
https://www.transfermarkt.com/sidcley/p ... ler/330060
https://www.transfermarkt.com/sidcley/p ... ler/330060
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος mbison την Τρί 24 Αύγ 2021, 14:21, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Εγώ γουστάρω ΜαριφαλίεφΓκουερινο έγραψε:Τον Σικαμπαλα να φερουμε
Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ινγκασον 4, Αγκουστο 3 Σβιντερσκι 2.5stravostomis έγραψε:Τι αυτάρκεια ρε μάγκες; Πήρες 10 εκατομμύρια από Πριγιοβιτς, 3 από Κουλούρη, 4 από Πέλκα, 8 από Γιαννούλη, 12 από Τζόλη, 2 από Άκπομ, 3 από Φερέιρα. Στο σύνολό ας πούμε στρογγυλά 40.
Έδωσες 1 εκατομμύριο για Περέιρα, 1 για Νινουα, 2 για Μουργκ, 3 για Εσιτι, και άλλα 8 σύνολο για ανανεώσεις, συμβόλαια ελευθέρων και δανεικούς. Σύνολο ας πούμε στρογγυλά 15.
40 μέσα, 15 έξω. Αυτό δεν είναι αυτάρκεια. Κάτι άλλο συμβαίνει και όποιος ξέρει ας βγει να μας το πει. Αν δεν θέλει να μας το πει ας μας ενημερώσει. Να ξέρουμε τέλος πάντων για να μην ελπίζουμε και να μην απογοητευόμαστε.
Προσωπικά θεωρώ ότι ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να έρθουν δύο εξτρέμ. Μη τα ξαναλέμε, χίλιες φορές τα είπαμε
Γνωρίζω ότι έστω για κάποιες μέρες, στοχευαμε σε δύο εξτρέμ, προφανώς ο ένας εναλλακτική. Και σε έναν ακόμα που παρότι είναι δηλωμένος εξτρέμ, παίζει πιο πολύ σα τζοβινκο/Πέλκας, κάτι ανάμεσα σε δεκαρι και ss.
Βεβαίως όλα τα ονόματα θα τα συζητήσουμε όταν λήξουν οριστικά όλες οι μεταγραφικές περίοδοι (κανονική και ελεύθερων).
Έκτοτε όμως δεν νομίζω ότι συνεχίζουν να στοχεύουν στον ίδιο αριθμό παικτών, ούτε στα ίδια ονόματα.
Γενικά το τελευταίο διάστημα έχει γίνει ένα μπαχαλο και προφανώς δε μπορούμε να πιέζουμε συνέχεια για πληροφορίες, εφόσον δεν προχωράει τιποτα σημαίνει είτε ότι τα παράτησαν όλα είτε ότι περιμένουν κάτι.
Το ότι έχουμε κάποιες πληροφορίες βάσει των οποίων ήμασταν για καιρό αισιόδοξοι, δε σημαίνει πως αν τα κάνουν εντελώς σκατα δε θα εκραγουμε και εμεις
Άντε να δούμε, δέκα μέρες εμειναν
Γνωρίζω ότι έστω για κάποιες μέρες, στοχευαμε σε δύο εξτρέμ, προφανώς ο ένας εναλλακτική. Και σε έναν ακόμα που παρότι είναι δηλωμένος εξτρέμ, παίζει πιο πολύ σα τζοβινκο/Πέλκας, κάτι ανάμεσα σε δεκαρι και ss.
Βεβαίως όλα τα ονόματα θα τα συζητήσουμε όταν λήξουν οριστικά όλες οι μεταγραφικές περίοδοι (κανονική και ελεύθερων).
Έκτοτε όμως δεν νομίζω ότι συνεχίζουν να στοχεύουν στον ίδιο αριθμό παικτών, ούτε στα ίδια ονόματα.
Γενικά το τελευταίο διάστημα έχει γίνει ένα μπαχαλο και προφανώς δε μπορούμε να πιέζουμε συνέχεια για πληροφορίες, εφόσον δεν προχωράει τιποτα σημαίνει είτε ότι τα παράτησαν όλα είτε ότι περιμένουν κάτι.
Το ότι έχουμε κάποιες πληροφορίες βάσει των οποίων ήμασταν για καιρό αισιόδοξοι, δε σημαίνει πως αν τα κάνουν εντελώς σκατα δε θα εκραγουμε και εμεις
Άντε να δούμε, δέκα μέρες εμειναν
Δεν αναφέρει πουθενά ότι είναι Έλληνας. Ούτε ότι το σύνδεση σημαίνει αγωνιζόταν σε άλλη ομάδα. Πιο πολύ σε "μεταγραφική σύνδεση" μου κάνει.
Ο μόνος παίκτης που συνδέθηκε τόσο πολύ φέτος με άλλη ελληνική ομάδα είναι ο Εντσαμ
Ο μόνος παίκτης που συνδέθηκε τόσο πολύ φέτος με άλλη ελληνική ομάδα είναι ο Εντσαμ