Chelsea- ΠΑΟΚ 29/11 22:00 CosmoteSports
- matrixxakos4
- Επικοινωνία:
Re: Chelsea- ΠΑΟΚ 29/11 22:00 CosmoteSports
το ματς μου θυμίζει όταν ήμουν 6η δημοτικού και μας προκαλούσε για μπαλα η πεμπτη η , η τετταρτη δημοτικού και κάναμε οτι θέλαμε στο γήπεδο γιατι ήμασταν περισσότεροι αναπτυγμένοι!
- hasio_john
Κανένας δεν βλέπει ότι ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να παίξει αν δεν έχει κατοχή;
Δεν είναι η ομάδα στημένη να καθίσει να παίξει πίσω από την μπάλα....
Αυτή είναι τόσο καιρό με λουτσεσκου, τί δεν καταλαβαίνετε;
SM-G965F
SM-G965F
Η αγγλική περιγραφή εξαιρετική. Μιλάνε με πολύ μεγάλο σεβασμό για την ομάδα και τον κόσμο. Δεν μας αποκαλούν "ελληνικό χωριό". Δεν ξέρω αν με καταλαβαίνετε... 

Αυτό ακριβώς ήθελα να γράψω τώρα που είδα να ετοιμάζει Μπίσε. Ο Λουτσέσκου πιστεύει ότι το φάρμακο για όλα είναι η κατοχή.
Και δυστυχώς για μερικούς αν ένας διασώθηκε κάπως σήμερα είναι ο Καντουρι
SM-G965F
SM-G965F
Μαγκες δειτε το απτην θετικη πλευρα. Αν η Τσελσι παιξει αυτο που δειχνει οτι μπορει να παιξει και στο επομενο ματς, η Βιντι δεν εχει ελπιδες. Αρα ο ΠΑΟΚ με νικη επι ΜΠΑΤΕ προκρινεται και αφηστε τους αλλους να τραγουδανε 

Αν τον βάλει στο 85 πάλι μλκ θα ειναι
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος panta την Πέμ 29 Νοέμ 2018, 23:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- paok re niamou
να φερουμε ισοπαλια με την Μπατε να τελειωσει αμεσα αυτο το ευρωπαικο μαρτυριο για την ομαδα, αφου ετσι το βλεπουν και το αντιμετωπιζουν. Μην ξεχναμε οτι το καλυτερο και πληρεστερο ροστερ αντιμετωπιζει την Μπαρτσελονα το Σαβαβτοκυριακο
Ελα ρε πιλοτε ειχαμε με βιντι κατοχη και πονεσε η υπαρξη μας....pilotos έγραψε:Κανένας δεν βλέπει ότι ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να παίξει αν δεν έχει κατοχή;
SM-G965F
Η φετινη πορεια στην ευρωπη πραγματικα ειναι ντροπιαστικη για το συλλογο...4 ματς (αν συμπεριλαβουμε και το σημερινο) 5 ευκαιριες συνολικα δεν βγαλαμε...
Τι να συζητησουμε δηλαδη...
ΠΑΟΚΑΡΑ ό,τι και να λένε μαζί σου μαζί σου..
Υγ. Σωτηρακόβλακα έχεις πείσει και εδώ μέσα τον κόσμο, γαμήθηκες, όταν τα έκανε η αεκ αυτά εκεί είχες άλλη προσέγγιση, ήθελες άλλη εντύπωση να δημιουργήσεις, @ρχίδια, μπροστά σας θα μας έχετε όμως στο εξής. Δε σας αρέσει πιυ μεγαλώνει ο ΠΑΟΚ, αλλά αυτό δεν αλλάζει, θα μιλάτε στη χαβούζα για τον πρώτο που δε θα είναι από εκεί , πώς να το κάνουμε, να το χωνέψετε.
Τα ΠΑΟΚΙΑ που είναι μέσα δεν ασχολούνται αν είναι κ Πέλκας μέσα ή ο Κάνιας, να είστε σίγουροι για όσους αμφιβάλλετε, ούτε θα νιώθουν προσβεβλημένοι.
Μάτος αγόρι μου γιατί, γιατί έτσι σήμερα
Υγ. Σωτηρακόβλακα έχεις πείσει και εδώ μέσα τον κόσμο, γαμήθηκες, όταν τα έκανε η αεκ αυτά εκεί είχες άλλη προσέγγιση, ήθελες άλλη εντύπωση να δημιουργήσεις, @ρχίδια, μπροστά σας θα μας έχετε όμως στο εξής. Δε σας αρέσει πιυ μεγαλώνει ο ΠΑΟΚ, αλλά αυτό δεν αλλάζει, θα μιλάτε στη χαβούζα για τον πρώτο που δε θα είναι από εκεί , πώς να το κάνουμε, να το χωνέψετε.
Τα ΠΑΟΚΙΑ που είναι μέσα δεν ασχολούνται αν είναι κ Πέλκας μέσα ή ο Κάνιας, να είστε σίγουροι για όσους αμφιβάλλετε, ούτε θα νιώθουν προσβεβλημένοι.
Μάτος αγόρι μου γιατί, γιατί έτσι σήμερα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος trouman την Πέμ 29 Νοέμ 2018, 23:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- sourmenetes
- Moderator
ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΣΩΤΗΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ!!GI4NNEN4 έγραψε:Η αγγλική περιγραφή εξαιρετική. Μιλάνε με πολύ μεγάλο σεβασμό για την ομάδα και τον κόσμο. Δεν μας αποκαλούν "ελληνικό χωριό". Δεν ξέρω αν με καταλαβαίνετε...
ΓΥΦΤΟΣ!!