24. Garry Rodrigues
Re: 24. Garry Rodrigues
με εκνευρισε σημερα αν και επαιζε απο την καλη του πλευρα....
ειναι ατομιστης δεν το συζηταω αλλα σ αυτο φταιει και ο τουντορ...
προβληματισμο φερνει απλα οτι για δευτερο παιχνιδι μετα την ξανθη ηταν απαραδεκτος απο δεξια..(μην βαλω και το φιλικο στην βεροια)
ειναι ατομιστης δεν το συζηταω αλλα σ αυτο φταιει και ο τουντορ...
προβληματισμο φερνει απλα οτι για δευτερο παιχνιδι μετα την ξανθη ηταν απαραδεκτος απο δεξια..(μην βαλω και το φιλικο στην βεροια)
-
Σταμάτα επιτέλους να προσπαθείς να γίνεις ήρωας. Αν την έσπαγες στον Κλάους, τελείωνε το πανηγύρι. Ένας ακόμα απ' τους κύριους υπεύθυνος για την απώλεια βαθμών.
και σε μια αλλη φαση που δεν εδωσε στον μπερμπατοφ και τ ακουσε γερα απο τον βουλγαρο σηκωσε απλα το χερι ζητωντας συγνωμη...η οποια ξεχαστηκε αμεσωςblack death έγραψε:Σταμάτα επιτέλους να προσπαθείς να γίνεις ήρωας. Αν την έσπαγες στον Κλάους, τελείωνε το πανηγύρι. Ένας ακόμα απ' τους κύριους υπεύθυνος για την απώλεια βαθμών.
- john4serres
λιγο πιο ομαδικος παικτης να γινει , να σηκωσει κεφαλι να δει τον επιθετικο στην περιοχη. 

και ερχεσαι τωρα εσυ ξαφνικα και λες γιατι να με φαει εμενα τη θεση ο σλοβακος που το παιζει ντιβα θα κανω και εγω τις ατομιστιες μου...και να σου δυο φορες που εχεις φαση μισο γκολ αντι να δωσεις πασα σουταρεις...τωρα εγω ποιον να κατηγορισω εσενα ή αυτους που αφηνουν και συντηρουν αυτη τη νοοτροπια???
κατα τα αλλα αμυντικα πολλες κακες επιστροφες...

κατα τα αλλα αμυντικα πολλες κακες επιστροφες...
Το ποσόδοφαιρο είναι καθαρά ομαδικό άθλημα. Μέσω της ομαδικότητας και της συνεργασίας αναδεινύεσαι και εσυ περισσοτερο! Μέσω των επιτυχιών της ομαδας γιγαντώνεσαι και εσύ ο ίδιος! Δε φαίνεται να το ξέρεις προς το παρον...
Δεν νομίζω να είναι ατομιστής, απλά δεν ξέρει παραπάνω. Αυτό είναι το στύλ του.
Το γκολ της ισοφάρισης δικό σου είναι.
Την ταχύτητά σου δεν την έχει κανείς στην Ελλάδα.
Αρχίζει και νιώθεις και λίγο τακτικά.
Αλλά συμπαθέστατε Γκάρυ, να σηκώνουμε και λίγο το κεφάλι, να βλέπουμε και τι γίνεται γύρω μας αδερφέ.
Την ταχύτητά σου δεν την έχει κανείς στην Ελλάδα.
Αρχίζει και νιώθεις και λίγο τακτικά.
Αλλά συμπαθέστατε Γκάρυ, να σηκώνουμε και λίγο το κεφάλι, να βλέπουμε και τι γίνεται γύρω μας αδερφέ.
- ΑποστόληςΑ
Ο παίκτης είναι εξτρέμ, δεν είναι full-back. Χθες δεν πήγε άσχημα, αλλά το σύστημα 3-5-2 θα συνεχίσει να θάβει τα εξτρέμ που έχουμε (Mak, Rodrigues, δεν ξέρω τι ρόλο βαράει ο Jairo).
Χαμένες ευκαιρίες είχε, αλλά δεν υπάρχει παίκτης που να μην χάνει ευκαιρίες. Πρέπει όμως, τόσο αυτός, όσο και ο Mak, να βλέπουν αν υπάρχει συμπαίκτης σε καλύτερη θέση, πριν επιχειρήσουν τελική προσπάθεια.
Χαμένες ευκαιρίες είχε, αλλά δεν υπάρχει παίκτης που να μην χάνει ευκαιρίες. Πρέπει όμως, τόσο αυτός, όσο και ο Mak, να βλέπουν αν υπάρχει συμπαίκτης σε καλύτερη θέση, πριν επιχειρήσουν τελική προσπάθεια.
Αποστολη νομίζω κανεις λάθος. Μια χαρά την εχει τη πλευρά. Και πίσω βοηθάει πολυ. Το προβλημα με τον Ροντριγκεζ ειναι οτι δε δίνει απο το αριστερό στο δεξι. Σε όσα παιχνιδια έπαιξε ειχε πολλές ευκαιρίες να βγάλει ασίστ πάρε βάλε και προτίμησε να κανει κατι ηλίθια σουτ με αποκορύφωμα το χθεσινό οταν δεν έδωσε στον Κλαους που ήταν δυο μέτρα απο κενή εστία και τελείωνε το παιχνίδι. Το μονο προβλημα που εχει ο Rodriguez ειναι αυτο της αγωνιστικής πειθαρχίας που μας στοιχίζει παρα πολυ ομως. Πρεπει να καταλάβει οτι και χατ τρικ να κανει αν η ομαδα δε κερδίσει δεν εχει απολύτως κανένα νόημα...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ξαναδείτε την φάση.. Ο Κλάους δεν ήταν μόνος του
Στάλθηκε από το SM-G920F μου
Στάλθηκε από το SM-G920F μου
Το ερωτημα για μενα στην περιπτωση του οπως και για αλλους παικτες που αποκτηθηκαν ειναι για ποιον λογο τον πηραμε ακριβως; Αν τον πηραμε γιατι ειδαμε στο προσωπο του εναν μελλοντικο φουλ μπακ τοτε καλως τον πηραμε και ας κατσουν κατω να δουλεψουν για να γινει,αν ομως τον πηραμε επειδη απλα μαθαμε για εναν φτηνο ταλαντουχο παικτη που μπορουμε να παρουμε στο τσαμπα ασχετως χαρακτηριστικων τοτε το προβλημα ειναι στην επιλογη και οχι στον παικτη.
- kataramenos5
"Με πρωτοβουλία των Ελλήνων παικτών, οι παίκτες του ΠΑΟΚ έμειναν στα αποδυτήρια και κουβέντιασαν για τα λάθη που γίνονται και στοιχίζουν βαθμούς στην ομάδα.
Πριν την προπόνηση οι παίκτες του ΠΑΟΚ κουβέντιασαν χωρίς την παρουσία του Ιγκορ Τούντορ για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στην ομάδα με τα πολλά λάθη που γίνονται σε ατομικό επίπεδο. Σ” αυτό που συμφώνησαν όλοι είναι πως πρέπει να λιγοστέψουν τα λάθη και να μην λειτουργούν εγωιστικά γιατί δεν παίρνει άλλο την ομάδα. Να υπάρχει ομαδικό πνεύμα για να φαίνεται και η δουλειά που γίνεται καθημερινά στις προπονήσεις.
Η κουβέντα είναι αλήθεια πως σε κάποια φάση είχε ένταση, ενώ όταν ρωτήθηκε ο Γκάρι Ροντρίγκες για τους λόγους που δεν έδωσε την μπάλα στον Κλάους έτσι ώστε να γίνει το 2-4, ο Αφρικανός παραδέχτηκε πως τον είδε, αλλά πίστευε πως θα την τελειώσει ο ίδιος." πηγη αρεναφμ
Ποιος κελαηδάει παλι?
Πριν την προπόνηση οι παίκτες του ΠΑΟΚ κουβέντιασαν χωρίς την παρουσία του Ιγκορ Τούντορ για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στην ομάδα με τα πολλά λάθη που γίνονται σε ατομικό επίπεδο. Σ” αυτό που συμφώνησαν όλοι είναι πως πρέπει να λιγοστέψουν τα λάθη και να μην λειτουργούν εγωιστικά γιατί δεν παίρνει άλλο την ομάδα. Να υπάρχει ομαδικό πνεύμα για να φαίνεται και η δουλειά που γίνεται καθημερινά στις προπονήσεις.
Η κουβέντα είναι αλήθεια πως σε κάποια φάση είχε ένταση, ενώ όταν ρωτήθηκε ο Γκάρι Ροντρίγκες για τους λόγους που δεν έδωσε την μπάλα στον Κλάους έτσι ώστε να γίνει το 2-4, ο Αφρικανός παραδέχτηκε πως τον είδε, αλλά πίστευε πως θα την τελειώσει ο ίδιος." πηγη αρεναφμ
Ποιος κελαηδάει παλι?