Προετοιμασία - Φιλικοί Αγώνες 2015-16

Συζήτηση για το βασικό στάδιο της προετοιμασιας, τις καθημερινές προπονήσεις και τους τραυματισμούς των παικτών
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Re: Προετοιμασία - Φιλικοί Αγώνες 2015-16

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

δεν ειναι θεμα να εξοικονομησεις λεφτα, οταν ο αλλος δε μπορει να προσφερει
αυτος να στριψει δε μπορει, οχι και να παιξει αμυντικο χαφ!!!
αυτα που ελεγε ο περσινος οτι ολοι μπορουν να παιξουν παντου, μη τα ενστερνιζεσαι για παιχτη β διαλογης..
ας τον βαλουμε δηλαδη και σεντερ φορ, αφου ειναι ψηλος
Άβαταρ μέλους
aoratos

Δημοσίευση από aoratos »

desperando έγραψε:αριστερο σεντερ μπακ με το υπαρχον ροστερ εγω θα εβαζα τον σκονδρα
Μπορείς να εξηγήσεις την σκέψη σου? Τον θυμάμαι με ανάποδο ποδι, ως μπακ τότε βέβαια και σε κακό φεγγάρι, πάνω στον Uchida στην Τούμπα και τρομάζω...
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Εμένα μου αρέσει πολύ ο Παπαγιαννόπουλος και μπορεί να βελτιωθεί. Παίρνει μόλις 40,000 και καλό είναι να υπάρχουν τέτοιοι στο ρόστερ. Είναι άντρας όχι γατάκι με δύναμη και όταν θα τον βάλεις μέσα δε θα χάσεις το παιχνίδι από αυτόν. Αντίθετα από τον Τζαβέλλα μπορείς να χάσεις όλο το πρότζετ (να φάει τον προπονητή). Δεν είναι θέμα ποιος είναι καλύτερος, αλλά πόσα παίρνει και γιατί προορίζεται. Η ποιότητα του Παπατζον είναι μια χαρά για 6ος αμυντικός στο ρόστερ το πολύ 5ος αν βελτιωθεί. Τον Τζαβέλα όμως μπορείς να του πεις κάτσε πάγκο γιατί ο τάδε είναι καλύτερός του (αν πάρουμε παίκτες)? Θα την κάνει την ομάδα πουτ@ν@ ναι η όχι?
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

vs40 έγραψε:Εμένα μου αρέσει πολύ ο Παπαγιαννόπουλος και μπορεί να βελτιωθεί. Παίρνει μόλις 40,000 και καλό είναι να υπάρχουν τέτοιοι στο ρόστερ. Είναι άντρας όχι γατάκι με δύναμη και όταν θα τον βάλεις μέσα δε θα χάσεις το παιχνίδι από αυτόν. Αντίθετα από τον Τζαβέλλα μπορείς να χάσεις όλο το πρότζετ (να φάει τον προπονητή). Δεν είναι θέμα ποιος είναι καλύτερος, αλλά πόσα παίρνει και γιατί προορίζεται. Η ποιότητα του Παπατζον είναι μια χαρά για 6ος αμυντικός στο ρόστερ το πολύ 5ος αν βελτιωθεί. Τον Τζαβέλα όμως μπορείς να του πεις κάτσε πάγκο γιατί ο τάδε είναι καλύτερός του (αν πάρουμε παίκτες)? Θα την κάνει την ομάδα πουτ@ν@ ναι η όχι?
μαλλον δεν θυμασαι το παιχνιδι μεσα στον πανθραξ αν δε με απατα η μνημη μου οπου ειχε τραγικη αποδοση

οσο για τον τζαβελλα που λετε να ξερετε οτι πρωτον κανενας παικτης απο μονος του δεν μπορει να διαλησει μια ομαδα και δευτερον θα πρεπει να ξερετε οτι σε μια φυσιολογικη ομαδα γινετε τουλαχιστον μια ΄΄χοντρη΄΄ μανουρα ανα εβδομαδα.
μια ποδοσφαιρικη ομαδα ουτε κολεγιο ειναι ουτε κατηχητικο.
και αν σε καποιες ομαδες χανετε ο ελεγχος αλλοι ειναι οι κυριοι υπευθυνοι και μετα οι ποδοσφαιριστες.

μαγκια δεν ειναι να πεις σε εναν ποδοσφαιριστη οποιος δεν εκτελει σωστα μια ασκηση για παραδειγμα αμα δεν γουσταρει να φυγει. μαγκια ειναι να φερθεις ετσι ουτως ωστε την απομενη φορα να σκηλιασει για να δειξει οτι την κανει καλυτερα απ ολους.

μαγκια δεν ειναι να δινεις στεγα τους ποδοσφαιριστες σου στις συνεντευξεις,μαγκια ειναι να εισαι ο πατερ φαμιλιας και να ξεσκιζονται για σενα οι παικτες σου.

εγω παντως πιστευω οτι φετος πολλοι ποδοφαιριστες θα υπακουουν τυφλα στον προπονητη γιατι με την συμπεριφορα του θα κερδισει και τους πιο δυσκολους

aoratos έγραψε:
desperando έγραψε:αριστερο σεντερ μπακ με το υπαρχον ροστερ εγω θα εβαζα τον σκονδρα
Μπορείς να εξηγήσεις την σκέψη σου? Τον θυμάμαι με ανάποδο ποδι, ως μπακ τότε βέβαια και σε κακό φεγγάρι, πάνω στον Uchida στην Τούμπα και τρομάζω...
κατ αρχας φανταζομαι ξερεις τι εστει ουτσιντα...ενα μαμημενο ιαπωνικο τσιτ :lol:
αλλα ακομα και ετσι για παιχνιδι με αναποδο ποδι και με καθολου βοηθειες απο τον στοχ σχετικσ καλα τα πηγε ο σκονδρας.

απο κει και περα δεν λεω να παιξει αριστερο μπακ αλλα αριστερο στοπερ στην τριαδα και εχει μεγαλη διαφορα αυτο.
αλλα οπως εχω ξαναπει το προβλημα μου εμενα δεν ειναι τα ακραια στοπερ γιατι κουτσα στραβα με βιτορ-σκονδρα-τζαβελλα την παλευουμε, το προβλημα μου ειναι ο κεντρικος στοπερ οπου ο κοστα για μενα χανει τα 2/3 της αξιας του σε αυτη την θεση μιας και περα απο την εμπειρια δεν εχει κανενα αλλο χαρακτηριστικο που ζηταει η θεση.

υγ οσο και να ηθελα να κρατηθω τελικα δεν αντεξα.
με αφορμη και το τελευταιο βιντεο της παε και το πως γινετε η προπονηση ,τον ποσο ενεργο ρολο εχει ο προπονητς και την εμφαση στην λεπτομερια προσπαθω να κανω συγκριση με τα περσινα και με πιανει μαυρο δακρυ
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

desperando έγραψε: μαλλον δεν θυμασαι το παιχνιδι μεσα στον πανθραξ αν δε με απατα η μνημη μου οπου ειχε τραγικη αποδοση
4-5 παιχνιδια επαιξε ο ανθρωπος μη βιαζεστε.
O Βιτορ σε ποσα ηταν τραγικος περσι ,Ο Τζαβ σε ποσα περπατουσε ή χόρευε ζεμπεκιά?Αν κριναμε απο 4-5 παιχνίδια ο Κοστα θα πρεπε να χει γινει πακετο με κορδέλα για Πορτογαλια χτές.Ο ..Διονύσης μπορει να μην ειναι ο παικτης που θα βασιστείς πανω του αλλα αλλον με τετοιο κορμι και δυναμη δεν εχεις.Και σε καποια παιχνίδια θα τον χρειαστεις.Σε ποσα ματασακια εχασες τις κεφαλιες μεσα στην περιοχη περσι και σου στοίχισε?

Ο Τσεκος ο Αληταρας δεν ηταν Η παικτουρα αν τον ειχες ομως στο φαιναλ φορ του 93 θα πηγαινες τελικό ;)
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Εύστοχο σχόλιο (για λάθος άθλημα)

αλλά καταλαβαίνω πως το λες kat.

Δεν έχω δει προετοιμασία φέτος καθόλου, μπορεί κάποιος να μου πει 2 λόγια για ποιοι νέοι παίζουν και σε τι θέσεις;
Εννοώ από ακαδημίες.
Άβαταρ μέλους
Φοίνικας

Δημοσίευση από Φοίνικας »

kataramenos5 έγραψε:

Ο Τσεκος ο Αληταρας δεν ηταν Η παικτουρα
Άλλοι έχουν μπαναριστεί για λιγότερα. :opaokara:
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

teod1980 έγραψε:Εύστοχο σχόλιο (για λάθος άθλημα)

αλλά καταλαβαίνω πως το λες kat.

Δεν έχω δει προετοιμασία φέτος καθόλου, μπορεί κάποιος να μου πει 2 λόγια για ποιοι νέοι παίζουν και σε τι θέσεις;
Εννοώ από ακαδημίες.
Σεν ειναι πολλοί

Ο πογγουρας cb
Ο μέλισσας και ενας ακομα τερματας
Αν βάλω και Μυστακίδη που τον βαζει φουλμπακ δεξια ενώ νομιζω ειναι εξτρεμ η δεύτερος φορ
Δεν ξερω αν ειναι αλλος
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

desperando έγραψε:
vs40 έγραψε:Εμένα μου αρέσει πολύ ο Παπαγιαννόπουλος και μπορεί να βελτιωθεί. Παίρνει μόλις 40,000 και καλό είναι να υπάρχουν τέτοιοι στο ρόστερ. Είναι άντρας όχι γατάκι με δύναμη και όταν θα τον βάλεις μέσα δε θα χάσεις το παιχνίδι από αυτόν. Αντίθετα από τον Τζαβέλλα μπορείς να χάσεις όλο το πρότζετ (να φάει τον προπονητή). Δεν είναι θέμα ποιος είναι καλύτερος, αλλά πόσα παίρνει και γιατί προορίζεται. Η ποιότητα του Παπατζον είναι μια χαρά για 6ος αμυντικός στο ρόστερ το πολύ 5ος αν βελτιωθεί. Τον Τζαβέλα όμως μπορείς να του πεις κάτσε πάγκο γιατί ο τάδε είναι καλύτερός του (αν πάρουμε παίκτες)? Θα την κάνει την ομάδα πουτ@ν@ ναι η όχι?
μαλλον δεν θυμασαι το παιχνιδι μεσα στον πανθραξ αν δε με απατα η μνημη μου οπου ειχε τραγικη αποδοση
Το θυμάμαι το παιχνίδι. Μια ολόκληρη ομάδα να σέρνεται και ένας ΓΧ να θεωρεί ως υπεύθυνο τον Παπαγιαννόπουλο. Ευτυχώς τον άλλαξε στο ημίχρονο και η ομάδα έκλεισε όλες τις τρύπες της...
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Σωστός+12 ... Ειδικα σε τριάδα τα χαρακτηριστικά του ειναι χρήσιμα
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Πρόβα 11άδας

ινπαοκ - 10. Ιουλίου 2015 - 12:28 - Νίκος Τοσκίτσης

Πρόβα ενδεκάδας ενόψει του απογευματινού φιλικού με την Ντνιεπρ, κάνει αυτή την ώρα ο Ίγκορ Τούντορ στην πρωινή προπόνηση του ΠΑΟΚ στο Άρνεμ της Ολλανδίας.

Το πρόγραμμα γίνεται με την παρουσία τόσο του Φρανκ Άρνεσεν όσο και του Ιάκωβου Αγγελίδη ο οποίος βρίσκεται εκεί από προχθές και θα παραμείνει μέχρι αύριο. Από την πλευρά του, ο Δανός αθλητικός διευθυντής θα είναι διαρκώς δίπλα στην ομάδα και θα την ακολουθήσει και στο Ζάγκρεμπ για το παιχνίδι με την Λοκομοτίβα.

Από εκεί και πέρα, ο Ιγκόρ Τούντορ κάνει τη δική του δουλειά έχοντας χωρίσει τους παίκτες του σε δυο ομάδες (κόκκινους και μαύρους), οι οποίοι παίζουν στο μισό γήπεδο με συνεχείς οδηγίες τακτικής και κατοχής μπάλας. Οι κόκκινοι αποτελούν ουσιαστικά το βασικό σχήμα που έχει στο μυαλό του ο Κροάτης και είναι οι Όλσεν, Βίτορ, Κόστα, Τζαβέλλας, Κίτσιου, Μακ, Τζιόληςμ Κάτσε, Πέλκας, Περέιρα και Λούκας σε σύστημα 3-5-2.

Τέλος, ειδικό ατομικό πρόγραμμα συνεχίζουν να ακολουθούν οι Ρατς και Νομπόα ενώ ατομικό πρόγραμμα χωρίς μπάλα κάνουν οι Κωνσταντινίδης και Μαντούρο.
Άβαταρ μέλους
aoratos

Δημοσίευση από aoratos »

Σε παλιότερη συζήτηση για το που μπορεί να αξιοποιηθεί ο Μακ στο 3-5-2 του Τούντορ είχα γράψει ότι αν παρατηρήσει κανείς τα χαρακτηριστικά των παικτών που χρησιμοποίησε όσες φορες επέλεξε αυτόν τον σχηματισμό στην Hajduk έχει ένα μικρό δείγμα ότι ο Κροάτης αρέσκεται στον να δίνει την μια πλευρά (συνηθως την αριστερή) σε εξτρέμ, κατα βάση στον Kouassi(LW) και την δεξιά πλευρά σε ποιο αμυντικογενή παίκτη, Mikanovic/Vrsajevic (RB).

Είδαμε στο φιλικό με την Bochum να κάνει το ίδιο και εδώ ο Τούντορ με Μακ και Κίτσιου στις πτέρυγες. Μου άρεσε σε αυτόν τον ρόλο ο Μακ και φαίνεται ότι άρεσε και στο Τούντορ μιας και θα παίξει στην ίδια θέση και σήμερα.
Ενδιαφέρον τακτικό στοιχείο είναι ότι στις τελευταίες προπονήσεις ζητάει απο την ομάδα σε φάση άμυνας να παίζει 4-2-3-1 με τον Κίτσιου να οπισθοχωρεί σε ρόλο δεξί μπακ, ο αριστερός κεντρικός αμυντικός της τριάδας να γίνεται αριστερό back και τον Μακ να μένει πιο μπροστά γεγονός που ενισχύει τα παραπάνω για τα χαρακτηριστικά των παικτών που θέλει ο Τούντορ στις πλευρές στο 3-5-2.

*Κοινώς τακτικά καλαβαίνω ότι κατα βάση ο παίκτης που θα επωμιστεί πραγματικό ρόλο full-back θα είναι αυτός που θα παίζει στη δεξια πλευρα ('Κιτσος', Κωνσταντινίδης) πάντα με το support του Κατσε βέβαια και τις γρήγορες πλάγιες καλύψεις που προσφέρει. Απο την άλλη πλευρά στην ουσία απλώς θα δούμε τον Μακ να ξεκινάει από πιο χαμηλά στο γήπεδο από ότι πέρσυ σε μια προσπάθεια του Τούντορ να εκμεταλευτεί την εκρηκτική μεταφορά μπαλας του Σλοβακου όταν βρίσκει ανοιχτο γήπεδο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος aoratos την Παρ 10 Ιούλ 2015, 13:46, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Despe μακάρι να έχεις δίκαιο, αλλά δεν το βλέπω. Ο Άγγελος αν έχει ένα καλό στοιχείο σαν προπονητής είναι το πόσο δίκαιος, καλός είναι και το ότι αυτό βοηθάει στην ψυχολογία. Επίσης τους "φτιάχνει" τους παίκτες πριν σημαντικά ματς. Δεν είναι τυχαίο ότι ΟΛΟΙ οι παίκτες του σε όλες τις ομάδες που εργάστηκε λένε τα καλύτερα για αυτόν και by the way τον ονόμαζαν δεύτερο πατέρα που λες. Δες δηλώσεις Καραγκούνη, Λυμπερόπουλου, Οκκά, Χάγκαν, Γκούμα και τόσων άλλων. Όλοι εκτός της ομάδας Τζαβέλλα - ΖΒ.

Δεν εμπιστεύομαι τον Έλληνα "επαγγελματία" που μεγάλωσε με την Τατιάνα Στεφανίδου και τον Θέμο Αναστασιάδη στην TV. Η ομάδα ήταν 1η και ο κύριος Τζαβέλλας ξενέρωσε που δεν τον έβαλε ο Άγγελος με το γαύρο για να κάνει τις μαγκιές του. Δεν ερώτησε τον εαυτό του αν έπαιζε, ποιο θα ήταν το αποτέλεσμα, που είχαν στήσει το κοράκι να του βγάλει κόκκινη στις γνωστές του μαγκιές. Αυτός απλά ήθελε να παίξει γιατί τον λέγανε κότα οι Αθηναϊκές εφημερίδες αν δεν έρθει κτλ. Εμένα με ενδιαφέρει ο σεβασμός προς το σωματείο πάνω από όλα και τους φιλάθλους. Δεν μπορεί να μην σέβεσαι τίποτα όταν η ομάδα είναι 1η ή τόσο κοντά στην κορυφή. Ο Άγγελος για να έφτασε να δίνει παίκτη που πάντα τόσα χρόνια τους προστάτευε, θα έπρεπε να καταλαβαίνουμε τι γίνονταν στην ομάδα... Πέρυσι είχαν τον ΖΒ να είναι αυτός που τα άφηνε να συμβαίνουν ή να τα οργάνωνε κιόλας. Ο Τζαβέλλας δείχνει το χαρακτήρα του σε κάθε μορφασμό και ειρωνικό γελάκι - δε θα τον μάθουμε τώρα. Άνθρωπος που βάζει την πάρτη του πάνω από το σύνολο σε βαθμό Τζαβέλλα δύσκολα σώζεται. Αν παίζει βασικός όλα καλά. Να δούμε τι θα κάνει φέτος όταν σκουπίζει τον πάγκο. Εμπιστεύομαι τον Άρνεσεν που δε μάσησε από Ρομάριο. Στον Τζαβέλλα θα κολλήσει? Προβλέπω να μην αργεί η λύση συμβολαίου.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Ο Τζαβέλλας βολεύει αυτή τη στίγμη όπως τα περιγράφει π ωραια ο αόρατος γινεται αρ Μπακ και ο μακ παει πιο μπροστα και μένει δ Μπακ ο κιτσιου.

Εχει ενδιαφέρον η τριάδα του κέντρου αν και κατσε Πέλκας μαζι ειμαστε κοντοί παλι

Επίσης οταν γυρίσει ο νομποα που θα παει και αν θα παει ο τζιολης πισω ..
Εχει πολυ ενδιαφέρον
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

vs40 έγραψε:Despe μακάρι να έχεις δίκαιο, αλλά δεν το βλέπω. Ο Άγγελος αν έχει ένα καλό στοιχείο σαν προπονητής είναι το πόσο δίκαιος, καλός είναι και το ότι αυτό βοηθάει στην ψυχολογία. Επίσης τους "φτιάχνει" τους παίκτες πριν σημαντικά ματς.
Ο Άγγελος για να έφτασε να δίνει παίκτη που πάντα τόσα χρόνια τους προστάτευε, θα έπρεπε να καταλαβαίνουμε τι γίνονταν στην ομάδα... Πέρυσι είχαν τον ΖΒ να είναι αυτός που τα άφηνε να συμβαίνουν ή να τα οργάνωνε κιόλας. .
τα παραμυθια αυτα πεθανανε, δεν υπαρχει ο δρακος του παραμυθιου
αν και μετα τη χρονια αυτη φιασκο προσπαθει καποιος να κανει το ασπρο μαυρο, τοτε παραειναι προσωπολατρης
τους εφτιαξε καλα πριν την ξανθη, πριν τον οφη, πριν απο καθε ντορτι..φοβερος ψυχολογος
τους προστατευσε πολυ καλα οταν καθε φορα εδινε απο εναν παιχτη σαν υπευθυνο, αλλα ο ιδιος ΠΟΤΕ υπευθυνος
οταν τους τα εχωσε στο ημιχρονο και παραιτηθηκε!!! αλλα μετα δε παραιτηθηκε
για να μη ξαναλεμε τα ιδια, νεα χρονια εχουμε και ολοι οι παιχτες εχουν να λενε οτι φετος γινεται ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ
τα περσινα τα ερασιτεχνικα πεθανανε...
μεχρι και ο Τουντορ αν δεις μεσα στην ομαδα δειχνει τοποθετησεις, και τους πιεζει
οχι χαλαρα πραγματα
οσο για την πειθαρχια επισης η διαφορα μερα με την νυχτα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Προετοιμασία-Προπονήσεις-Τραυματισμοί”