66.Bibras Natcho
- desperando
- Επικοινωνία:
Re: 66.Bibras Natcho
Πολλά μπράβο για το υπέροχο γκολ που πέτυχε με τόση φινέτσα, άνεση και φυσικότητα. Η όλη φάση ήταν σαν χορογραφία, με την συμβολή και του Κλάους για να μην τον αδικήσω.
Πιστεύω πως είναι από εκείνους τους παίχτες, που για κάποιους αποτελεί λόγο για να πάνε στο γήπεδο.
Πιο ελπιδοφόρο και από την εμφάνισή του ήταν για μένα το πάθος και ο ενθουσιασμός που έδειξε να έχει. Η μεγάλη κλάση του δεν δείχνει να συνοδεύεται από ίχνος βεντετισμού ή αλαζονείας.
Μακάρι να καταφέρουμε να τον κρατήσουμε το καλοκαίρι. Η όμορφη ατμόσφαιρα της Τούμπας, όπως φάνηκε στα τελευταία δύο ματς είναι ένας παράγοντας που αισιοδοξώ ότι θα συμβάλει.
Πιστεύω πως είναι από εκείνους τους παίχτες, που για κάποιους αποτελεί λόγο για να πάνε στο γήπεδο.
Πιο ελπιδοφόρο και από την εμφάνισή του ήταν για μένα το πάθος και ο ενθουσιασμός που έδειξε να έχει. Η μεγάλη κλάση του δεν δείχνει να συνοδεύεται από ίχνος βεντετισμού ή αλαζονείας.
Μακάρι να καταφέρουμε να τον κρατήσουμε το καλοκαίρι. Η όμορφη ατμόσφαιρα της Τούμπας, όπως φάνηκε στα τελευταία δύο ματς είναι ένας παράγοντας που αισιοδοξώ ότι θα συμβάλει.
-
Dimg4
Και απο την πλευρα ο ΣτοχOthin έγραψε:Πολλά μπράβο για το υπέροχο γκολ που πέτυχε με τόση φινέτσα, άνεση και φυσικότητα. Η όλη φάση ήταν σαν χορογραφία, με την συμβολή και του Κλάους για να μην τον αδικήσω.
- john4serres
you cut the "bullshit".slidar έγραψε:
you sign today a 2 or 3 year contract with PAOK. you stay here and together we win EVERYTHING.
Bibras, trust me. Your face shows that you were born to be PAOK. Temeteron as we say!
PS: Help us to win the Greek League and we will give you the White Tower to live in!!!!Ivan will buy it!!! Great View. the best.
Να πως μερικοί παίκτες σε ανεβάζουν επίπεδο...
Δεν θα σταθώ στις ικανότητές του, όλοι τις είδαμε, θα σταθώ α) στο γεγονός οτι φαίνεται οτι αρχίζει να γουστάρει και β) οτι θα δει και ο μεγάλος οτι μπορεί ένας παίκτης να είναι ακριβός, αλλά για κάποιο λόγο είναι ακριβός...να δει και αυτός τη διαφορά...
ΥΓ. Κλάους Κάτσε θα βελτιωθούν πολύ με αυτόν τον παιχταρά δίπλα τους
Δεν θα σταθώ στις ικανότητές του, όλοι τις είδαμε, θα σταθώ α) στο γεγονός οτι φαίνεται οτι αρχίζει να γουστάρει και β) οτι θα δει και ο μεγάλος οτι μπορεί ένας παίκτης να είναι ακριβός, αλλά για κάποιο λόγο είναι ακριβός...να δει και αυτός τη διαφορά...
Και ο Στόχ ακριβώς ειναι...αλλααααα...bane1980 έγραψε:Να πως μερικοί παίκτες σε ανεβάζουν επίπεδο...
Θέλω να δώ Βιεϊρίνια με νατχο... Κ μείνουμε με Τζαβέλλα Κατσουράνη πισω...
- Ekatnetworkltd
Είσαι η αιτία για να πηγαίνω ακόμη περισσότερες φορές στο γήπεδο να σε βλέπω!
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Sent from my iPad using Tapatalk HD
χτες ηταν ο παικτης που εμεινε περισσοτερο και πλησιασε περισσοτερο μετα τη ληξη για να χειροκροτησει...δε λεω οτι σημαινει κτ απλα το θεωρω θετικο..
Κ μένα μου έκανε εντύπωση... Τελείωσε το ματς ,όλοι μπήκαν μεσα.. Κ αυτός τελευταίος έμπαινε ,σε απόσταση απο όλους, κ χειροκροτούσε τον κόσμο... Κ ακούστηκαν κ κατι ´´νατχοοοοό´´ απο 1-2-3 που ήμουν ..... Μακάρι να τα καταφέρουμε κ να τον κρατήσουμε... Θα ειναι τεράστιο βήμα για να κάνουμε όντως μεγάλη ομαδα...
το χειροκρότημα στο τέλος ήταν όντως εντυπωσιακό για πρωτοεμφανιζόμενο!
@κ_γκεο μεσίτης είσαι παιδάκι μου; με έψησες λαίμαι
@κ_γκεο μεσίτης είσαι παιδάκι μου; με έψησες λαίμαι
Πάντως άσχετα με το αν θα μείνει ( μακάρι Θεέ μου) η οχι.. Ο,τι χειρότερο ειναι να βγαίνει κάθε 3 κ λίγο δημοσίευμα οτι τον θελει ο ένας κ ο άλλος.. Φανταστείτε τι έχει να γίνει τον Μάρτιο -Απρίλιο.. Να έρχονται σκάουτερ ,τεχνικοί διευθυντές να τον βλέπουν... Μαρτύριο θα ειναι...
Άντε να φτιάχνει κ καιρός σιγά σιγά , να τον πάμε καμία Χαλκιδική ....
Άντε να φτιάχνει κ καιρός σιγά σιγά , να τον πάμε καμία Χαλκιδική ....
Και ο Σορλέν είχε πάθει ψιλοτραλαλα στο πρώτο του παιχνίδι. Δεν θυμάμαι αντίπαλο, αλλά ήμουν μέσα και με είχε κάνει εντύπωση που είχε μείνει τελευταίος και πέταξε και την φανέλα του στην 4!Demir έγραψε:Κ μένα μου έκανε εντύπωση... Τελείωσε το ματς ,όλοι μπήκαν μεσα.. Κ αυτός τελευταίος έμπαινε ,σε απόσταση απο όλους, κ χειροκροτούσε τον κόσμο... Κ ακούστηκαν κ κατι ´´νατχοοοοό´´ απο 1-2-3 που ήμουν ..... Μακάρι να τα καταφέρουμε κ να τον κρατήσουμε... Θα ειναι τεράστιο βήμα για να κάνουμε όντως μεγάλη ομαδα...