66.Bibras Natcho

Άβαταρ μέλους
slidar

Re: 66.Bibras Natkho

Δημοσίευση από slidar »

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Re: 66.Bibras Natkho

Δημοσίευση από desperando »

πρααγματικα καυκασιος ο φουστης :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Othin

Re: 66.Bibras Natcho

Δημοσίευση από Othin »

Πολλά μπράβο για το υπέροχο γκολ που πέτυχε με τόση φινέτσα, άνεση και φυσικότητα. Η όλη φάση ήταν σαν χορογραφία, με την συμβολή και του Κλάους για να μην τον αδικήσω.

Πιστεύω πως είναι από εκείνους τους παίχτες, που για κάποιους αποτελεί λόγο για να πάνε στο γήπεδο.

Πιο ελπιδοφόρο και από την εμφάνισή του ήταν για μένα το πάθος και ο ενθουσιασμός που έδειξε να έχει. Η μεγάλη κλάση του δεν δείχνει να συνοδεύεται από ίχνος βεντετισμού ή αλαζονείας.

Μακάρι να καταφέρουμε να τον κρατήσουμε το καλοκαίρι. Η όμορφη ατμόσφαιρα της Τούμπας, όπως φάνηκε στα τελευταία δύο ματς είναι ένας παράγοντας που αισιοδοξώ ότι θα συμβάλει.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Othin έγραψε:Πολλά μπράβο για το υπέροχο γκολ που πέτυχε με τόση φινέτσα, άνεση και φυσικότητα. Η όλη φάση ήταν σαν χορογραφία, με την συμβολή και του Κλάους για να μην τον αδικήσω.

Πιστεύω πως είναι από εκείνους τους παίχτες, που για κάποιους αποτελεί λόγο για να πάνε στο γήπεδο.

Πιο ελπιδοφόρο και από την εμφάνισή του ήταν για μένα το πάθος και ο ενθουσιασμός που έδειξε να έχει. Η μεγάλη κλάση του δεν δείχνει να συνοδεύεται από ίχνος βεντετισμού ή αλαζονείας.

Μακάρι να καταφέρουμε να τον κρατήσουμε το καλοκαίρι. Η όμορφη ατμόσφαιρα της Τούμπας, όπως φάνηκε στα τελευταία δύο ματς είναι ένας παράγοντας που αισιοδοξώ ότι θα συμβάλει.
Και απο την πλευρα ο Στοχ :evil:
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

ολη η φαση ειναι γκολ απο τοπ ευρωπαικο πρωταθλημα , μπραβο ρε Νάτχο
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

Μπραβο κ στον κλαους που επαιξε τοσο σωστα τη φαση.να τα λεμε κ αυτα..
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

slidar έγραψε:Εικόνα
you cut the "bullshit". :D :P

you sign today a 2 or 3 year contract with PAOK. you stay here and together we win EVERYTHING.

Bibras, trust me. Your face shows that you were born to be PAOK. Temeteron as we say! :D

PS: Help us to win the Greek League and we will give you the White Tower to live in!!!!Ivan will buy it!!! Great View. the best.

:opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Να πως μερικοί παίκτες σε ανεβάζουν επίπεδο...

Δεν θα σταθώ στις ικανότητές του, όλοι τις είδαμε, θα σταθώ α) στο γεγονός οτι φαίνεται οτι αρχίζει να γουστάρει και β) οτι θα δει και ο μεγάλος οτι μπορεί ένας παίκτης να είναι ακριβός, αλλά για κάποιο λόγο είναι ακριβός...να δει και αυτός τη διαφορά...

ΥΓ. Κλάους Κάτσε θα βελτιωθούν πολύ με αυτόν τον παιχταρά δίπλα τους
Demir

Δημοσίευση από Demir »

bane1980 έγραψε:Να πως μερικοί παίκτες σε ανεβάζουν επίπεδο...

Δεν θα σταθώ στις ικανότητές του, όλοι τις είδαμε, θα σταθώ α) στο γεγονός οτι φαίνεται οτι αρχίζει να γουστάρει και β) οτι θα δει και ο μεγάλος οτι μπορεί ένας παίκτης να είναι ακριβός, αλλά για κάποιο λόγο είναι ακριβός...να δει και αυτός τη διαφορά...

ΥΓ. Κλάους Κάτσε θα βελτιωθούν πολύ με αυτόν τον παιχταρά δίπλα τους
Και ο Στόχ ακριβώς ειναι...αλλααααα...
Θέλω να δώ Βιεϊρίνια με νατχο... Κ μείνουμε με Τζαβέλλα Κατσουράνη πισω...
Άβαταρ μέλους
Ekatnetworkltd

Δημοσίευση από Ekatnetworkltd »

Είσαι η αιτία για να πηγαίνω ακόμη περισσότερες φορές στο γήπεδο να σε βλέπω!

Sent from my iPad using Tapatalk HD
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

χτες ηταν ο παικτης που εμεινε περισσοτερο και πλησιασε περισσοτερο μετα τη ληξη για να χειροκροτησει...δε λεω οτι σημαινει κτ απλα το θεωρω θετικο..
Demir

Δημοσίευση από Demir »

Κ μένα μου έκανε εντύπωση... Τελείωσε το ματς ,όλοι μπήκαν μεσα.. Κ αυτός τελευταίος έμπαινε ,σε απόσταση απο όλους, κ χειροκροτούσε τον κόσμο... Κ ακούστηκαν κ κατι ´´νατχοοοοό´´ απο 1-2-3 που ήμουν ..... Μακάρι να τα καταφέρουμε κ να τον κρατήσουμε... Θα ειναι τεράστιο βήμα για να κάνουμε όντως μεγάλη ομαδα...
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

το χειροκρότημα στο τέλος ήταν όντως εντυπωσιακό για πρωτοεμφανιζόμενο!

@κ_γκεο μεσίτης είσαι παιδάκι μου; με έψησες λαίμαι :lol:
Demir

Δημοσίευση από Demir »

Πάντως άσχετα με το αν θα μείνει ( μακάρι Θεέ μου) η οχι.. Ο,τι χειρότερο ειναι να βγαίνει κάθε 3 κ λίγο δημοσίευμα οτι τον θελει ο ένας κ ο άλλος.. Φανταστείτε τι έχει να γίνει τον Μάρτιο -Απρίλιο.. Να έρχονται σκάουτερ ,τεχνικοί διευθυντές να τον βλέπουν... Μαρτύριο θα ειναι...
Άντε να φτιάχνει κ καιρός σιγά σιγά , να τον πάμε καμία Χαλκιδική ....
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

Demir έγραψε:Κ μένα μου έκανε εντύπωση... Τελείωσε το ματς ,όλοι μπήκαν μεσα.. Κ αυτός τελευταίος έμπαινε ,σε απόσταση απο όλους, κ χειροκροτούσε τον κόσμο... Κ ακούστηκαν κ κατι ´´νατχοοοοό´´ απο 1-2-3 που ήμουν ..... Μακάρι να τα καταφέρουμε κ να τον κρατήσουμε... Θα ειναι τεράστιο βήμα για να κάνουμε όντως μεγάλη ομαδα...
Και ο Σορλέν είχε πάθει ψιλοτραλαλα στο πρώτο του παιχνίδι. Δεν θυμάμαι αντίπαλο, αλλά ήμουν μέσα και με είχε κάνει εντύπωση που είχε μείνει τελευταίος και πέταξε και την φανέλα του στην 4!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”