Σε μένα και με βάση αυτά που συμβαίνουν και ακούγονται στον ΠΑΟΚ(φήμες για πωλήσεις 2 εκ των ποιοτικότερων παικτών και δεδομένα τα πολύ σφιχτά οικονομικά) όλο και περισσότερο γίνεται φανερός ο λόγος που έφυγε ο Σάντος.
Δε νομίζω να υπάρχουν αμφιβολίες, εδώ ζητούσε ενίσχυση με 2-3 πρωτοκλασσάτους ακόμα,φαντάζομαι ότι όταν του είπαν για πωλήσεις, για Γκουστάβους και επιστροφές Μπαλάφα ο Πορτογάλος λάκισε...
Εγώ δεν τον κακίζω,ούτε τύπος που δένεται με μιά ομάδα είναι, ούτε το πλάνο που είχε στο μυαλό του μπορούσε να πραγματοποιηθεί....
Και αυτοί που ήταν πιστοί υποστηρικτές του, αυτό έλεγαν και εξυμνούσαν σαν ένα από τα βασικά του προσόντα, ότι δεν είναι οπαδός, ότι είναι ψυχρός κ.λ.π. οπότε ειλικρινά δεν καταλαβαίνω γιατί η πίκρα.
Δεν γίνεται να θες να αντιδράει σαν Σάντος κάπου και σαν Αγγελος κάπου αλλού....
gash04 έγραψε:
και την έκανε με ελαφρά έχοντας κατανοήσει αρκετά την βλακεία που μας δέρνει ώρες ώρες απο την υπερβολική μας αγάπη για την ομάδα.
Ως εκ τούτο φίλε μου, αυτό που γράφεις δεν ισχύει καθόλου, τουλάχιστον για μένα,δεν είναι παιδάκι ο Σάντος, ξέρει και από κριτική και από πίεση.Θα ήταν αφελές να πιστεύεις το αντίθετο.....
Οσον αφορά τον Ρεχάγκελ το παρακάτω-εξαιρετικό για μένα-κείμενο(του Χρίστου Χαραλαμπόπουλου) αποτυπώνει με τον καλύτερο τρόπο και τις δικές μου σκέψεις για τον χερ-Οττο, πιστεύω αξίζει να του ρίξετε μιά ματιά...
"Πολλοί έχουν την εντύπωση ότι ύστερα από το 2004 ο Ρεχάγκελ είναι υπεράνω οιασδήποτε κριτικής. Απολαμβάνει, μάλιστα, μια «ασυλία» σαν αυτή που προσφέρει στον Βενγκέρ για κάθε επιλογή του η φράση «Arsene knows». Ο Γερμανός προπονητής της Εθνικής και αποθεώθηκε και αμείφθηκε και συνεχίζει να αμείβεται πλουσιοπάροχα. Το 2004, στο οποίο κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί την καθοριστική συμβολή του, πέρασε.
Και η δουλειά του προπονητή κρίνεται με βάση τα αποτελέσματα. Ο Ρεχάγκελ σε επίπεδο τακτικής δεν έχει εξελιχθεί καθόλου από το 2004 και ούτε έκανε κάποια προσπάθεια να διδάξει, όπως υποτίθεται ότι κάνουν οι προπονητές, κάτι διαφορετικό. Τακτικά, είναι ένα ποδοσφαιρικό απολίθωμα. Βολεύτηκε μια χαρά στον μύθο και την απόσταση που διατήρησε με τις συνθήκες της δουλειάς του από την κριτική. Πόσοι ομοσπονδιακοί προπονητές στον κόσμο δουλεύουν με τις συνθήκες που δουλεύει ο Ρεχάγκελ, του οποίου τις ανεκδιήγητες ποδοσφαιρικές εμμονές πρέπει να δεχόμαστε με το κύρος που είχαν οι εντολές στις πλάκες του Μωυσή; Σε κάποιες περιπτώσεις η συμπεριφορά του υπήρξε ιδιαίτερα προσβλητική, αλλά στο όνομα του θριάμβου του 2004 δεν τον ενόχλησε κανείς. Τα λάθη που έκανε στο παιχνίδι του Σαββάτου τα επισήμαναν πολλοί και δεν υπάρχει λόγος να τα επαναλάβω. Η αδιαφορία του, όμως, για μία δουλειά που απλά διεκπεραιώνει έχει γίνει φανερή."