Μα δεν διαφωνω σε αυτα που λες...Προφανώς δεν με κατάλαβες...και αναφέρομαι πιο πολύ στο αρνητικό κλίμα που υπάρχει γύρω από το χαφ..Φέρνεις έναν πολύ καλό παίκτη(καλύτερο του Μειτέ) και όλα τα άλλα γρήγορα θα ξεθωριάσουν.Aeon έγραψε:Σε περίπτωση τραυματισμού και/ή τιμωρίας του Σβάμπ, τί γίνεται?Equalizer έγραψε:Εμένα η άποψη μου είναι ότι εδώ που φτάσαμε είναι πολύ προτιμότερο να περιμένουν το β μισό του Αυγούστου ώστε να φέρουν ένα παικταρα χαφ ειδικά αν έχουμε περάσει τσλ πάρα να τρέξουν τώρα άμεσα να κλείσουν κάποιον καλό μεν, με αρνητικά δε (δυσανάλογα μεγάλο συμβόλαιο, αρνητικά στοιχεία κλπ)
Εγώ πιστεύω οτι τον Mady τον κρατάει στον πάγκο και για προφύλαξη. Για να τον ρίξει στα Play Off.
Αν μπούνε δυνατά μετά την προετοιμασία και έχουμε κανένα τραυματισμό, θα στρβώσει αρκετά το πράγμα.
Δεν είναι θέμα μουρμούρας, δεν χρειάζεται η ΠΑΕ τέτοιες κινήσεις.proedros έγραψε:Τα πράγματα είναι πολύ απλά. Φέρνεις μια χαφάρα και απευθείας από την γκρίνια και την μουρμούρα για την υπόθεση Μειτέ, την μετατρέπεις σε αισιοδοξία και ενθουσιασμό.
Η Ομάδα χρειάζεται Χαφ. Οταν βλεπεις τους πρόσφατους αγώνες, δεν σου φαίνεται οτι η ομάδα έχει μεγάλο κενό στο κέντρο? Δεν βλέπεις οτι τρώμε σχετικά εύκολα γκολ?
Επίσης τι θα γίνει αν ο Σβάμπ τιμωρηθεί (είναι 1 κάρτα μακριά απο τιμωρία) στην Ευρώπη και έχουμε έναν τραυματισμό? Τι γίνεται τότε?
Τέλος μέσα στον Αύγουστο ξεκινά και το Πρωτάθλημα με 3 αγώνες. Οπότε το πρόγραμμα είναι βαρύ.
Ακόμη και αν αυτά δεν αρκούν. Ο Προπονητής το έχει πει ξεκάθαρα, η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση στο κέντρο.
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ
Η ομάδα πέρυσι για ενίσχυση στα χαφ προσανατολιζόταν στον Μαξίμοβιτς και έναν δανεικό.Οι Ισπανοί θέλανε το κάτι τις και ο Ιβάν ξόδεψε κοντά στα 2.5 μύρια για να φέρει τον τραυματία Μάρκος Αντόνιο και τον υπό διωγμό μειτε
Τον χειμώνα ο Μαξίμοβιτς κάνει νερά και ο Αλαφούζος του δίνει 2 μύρια συμβόλαιο τριετές, άρα 6 μύρια.
Ο ραζβαν που θέλει τους παίκτες οικογένεια και θέλει να τους στηρίζει λέει κάτι βλέπω στον μειτε να το σκεφτούμε για το καλοκαίρι. Τότε η ρήτρα του μειτε ήταν 4 μύρια οπότε εάν μιλάμε ότι θα δίναμε και το ίδιο συμβόλαιο το κόστος του Γάλλου ήταν 5.4 + 4 9= 9.4 μύρια ποσό εξωπραγματικό για ελληνικά δεδομένα
Η ΠΑΕ λέει ότι προκειμένου να κάνω το χατίρι στο ραζβαν μπορώ να πάω κοντά στα 5.5 -6 μύρια, όσο είναι και το κόστος του Μαξίμοβιτς...ο ραζβαν λέει ότι προτιμώ τον μειτε από τον Μαξίμοβιτς και αποσυρομαστε από τον Σέρβο
Αρχές καλοκαιριού ο ΠΑΟΚ προτείνει 2 μύρια στην Μπενφίκα και 1.3 στον Γάλλο σύνολο 5.9 μύρια με διάθεση να πάει και στο 1.5 δηλαδή στα 6.5.
Επιπλέον και με δεδομένη την αναγκαία αναβάθμιση λόγω στόχου τσουλου κλείνει τον Καμαρά δαπανώντας 1.2 μπόνους υπογραφής συν 1.2 Χ 3 σύνολο 4.8 μύρια. Ο Καμαρά αρπάζει την ευκαιρία και εμφανίζεται από την αρχή της προετοιμασίας.
Την δεδομένη στιγμή ο ΠΑΟΚ φαίνεται να είναι διατεθειμένος να δαπανήσει 6.5 + 4.8 σχεδόν 11.5 μύρια για ενίσχυση στα χαφ και με στόχο να είναι ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ για να βοηθήσουν στον στόχο του τσουλου.
Ο Καμαρά ήρθε ο μειτε όχι και αυτό για την ομάδα μετράει και για τον Ιβάν που είπε όχι και σε κοντά 35 μύρια για τα 3Κ προφανώς μετράει ακόμα περισσότερο....
Σκεφτείτε ότι η συνολική επένδυση για να είναι πλήρης η ομάδα για τον μεγάλο στόχο κοντεύει τα 50 μύρια....
Οι μεγάλες ομάδες δεν χτίζονται με... χατίρια. Ο μειτε απαίτησε να είναι υπεράνω της ομάδας την στιγμή που ούτε ο ίδιος ο Ιβάν δεν βάζει τον εαυτό του πάνω από τον ΠΑΟΚ...
Στο καλό μειτε και καλή τύχη, σε ευχαριστούμε για την προσφορά σου αλλά στην οικογένεια του ΠΑΟΚ δεν πρόκειται να γίνεις μέλος.....
Τον χειμώνα ο Μαξίμοβιτς κάνει νερά και ο Αλαφούζος του δίνει 2 μύρια συμβόλαιο τριετές, άρα 6 μύρια.
Ο ραζβαν που θέλει τους παίκτες οικογένεια και θέλει να τους στηρίζει λέει κάτι βλέπω στον μειτε να το σκεφτούμε για το καλοκαίρι. Τότε η ρήτρα του μειτε ήταν 4 μύρια οπότε εάν μιλάμε ότι θα δίναμε και το ίδιο συμβόλαιο το κόστος του Γάλλου ήταν 5.4 + 4 9= 9.4 μύρια ποσό εξωπραγματικό για ελληνικά δεδομένα
Η ΠΑΕ λέει ότι προκειμένου να κάνω το χατίρι στο ραζβαν μπορώ να πάω κοντά στα 5.5 -6 μύρια, όσο είναι και το κόστος του Μαξίμοβιτς...ο ραζβαν λέει ότι προτιμώ τον μειτε από τον Μαξίμοβιτς και αποσυρομαστε από τον Σέρβο
Αρχές καλοκαιριού ο ΠΑΟΚ προτείνει 2 μύρια στην Μπενφίκα και 1.3 στον Γάλλο σύνολο 5.9 μύρια με διάθεση να πάει και στο 1.5 δηλαδή στα 6.5.
Επιπλέον και με δεδομένη την αναγκαία αναβάθμιση λόγω στόχου τσουλου κλείνει τον Καμαρά δαπανώντας 1.2 μπόνους υπογραφής συν 1.2 Χ 3 σύνολο 4.8 μύρια. Ο Καμαρά αρπάζει την ευκαιρία και εμφανίζεται από την αρχή της προετοιμασίας.
Την δεδομένη στιγμή ο ΠΑΟΚ φαίνεται να είναι διατεθειμένος να δαπανήσει 6.5 + 4.8 σχεδόν 11.5 μύρια για ενίσχυση στα χαφ και με στόχο να είναι ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ για να βοηθήσουν στον στόχο του τσουλου.
Ο Καμαρά ήρθε ο μειτε όχι και αυτό για την ομάδα μετράει και για τον Ιβάν που είπε όχι και σε κοντά 35 μύρια για τα 3Κ προφανώς μετράει ακόμα περισσότερο....
Σκεφτείτε ότι η συνολική επένδυση για να είναι πλήρης η ομάδα για τον μεγάλο στόχο κοντεύει τα 50 μύρια....
Οι μεγάλες ομάδες δεν χτίζονται με... χατίρια. Ο μειτε απαίτησε να είναι υπεράνω της ομάδας την στιγμή που ούτε ο ίδιος ο Ιβάν δεν βάζει τον εαυτό του πάνω από τον ΠΑΟΚ...
Στο καλό μειτε και καλή τύχη, σε ευχαριστούμε για την προσφορά σου αλλά στην οικογένεια του ΠΑΟΚ δεν πρόκειται να γίνεις μέλος.....
Από αυτούς που έβαλες μονο τον Τάπια βλέπω πιο κοντά σε αυτό που ψάχνει ο ΠΑΟΚ και αγωνιστικά αλλά και οικονομικά.panpangr77 έγραψε:Υπαρχουν δύο με τρεις xaf στους ελεύθερους που θα βοηθουσαν στα play off του CHL
https://www.transfermarkt.co.uk/details ... e/49908147
figurehead4 έγραψε:
Είχα παλιά ένα αφεντικό σαν αυτή. Δούλεψα για ένα καλοκαίρι και της είχα κλείσει νέες δουλειές, είχε βγάλει χρήματα, όχι αστεία από τη δουλειά μου και προφανώς κάποια στιγμή πήγε η κουβεντα στο να μείνω εκεί, αλλά με λιγότερα χρήματα. Ήταν σε νησί και άλλη ζωή από την πόλη κτλ κτλ. Ζήτησα χρόνο να το σκεφτώ, γιατι στο νησί είχε άλλη ποιότητα ζωής, ενώ μετά τη φουλ σαιζόν ήταν πιο ανθρώπινα. Εκείνη χαλάστηκε που δεν έτρεξα αμέσως στο μαγαζί της, λες και ήμουν κάνας ζητουλας και λες και μου έκανε κάποια χάρη που θα έπαιρνα λιγοτερα. Τελικά σκέφτηκα συναισθηματικά, είπα ΟΚ, αλλά τότε μου είπε πως δεν ισχύουν τα χρήματα που έβαζα στο ζυγι τόσο καιρό, αλλά ακόμη πιο λίγα, γιατί λέει είχα χάσει ένα μήνα δουλειά. Ε δεν γαμιεται και το νησί είπα. Πιο πολύ όμως όταν έλεγα το όχι, ένιωθα ωραία που δεν πέρασε το υφακι της πως μου έκανε κάποια χάρη, ενώ εγώ της φέρθηκαν σπαθενια και έδωσα όλο τον εαυτό μου για να πάει καλά το μαγαζί της. Δεν είδα όμως ποτέ να το βλέπει έτσι.
Βγαλμενο απο τη ζωη. Και για πες ρε φιλε, σε πιο αμερικανικο νησι εγιναν ολα αυτα; Γιατι για να σου ειπε λιγοτερα επειδη εχασες εναν μηνα, μαλλον μιλουσατε για ετησιο συμβολαιο, οπως Αμερικη.
Αλλα κοιτα να δεις συμπτωσεις με την περιπτωση Μεϊτε.. η κακια τσιγγουνα αφεντικινα, η προταση με λιγοτερα, ο χρονος να το σκεφτεις, η νεα μειωμενη προταση. Ολα εκει..
Βρε πως τα φερνει η ρουφιανα η ζωη ΚΑΜΙΑ φορα...
Μονο εκει στο ζυγι με το χαμενο μηνα δεν βγαζει νοημα, αλλα ειμαι σιγουρος πως θα μας εξηγησεις τι παιχτηκε με το ετησιο συμβολαιο (ή μηπως ήταν 2+1;) που διαπραγματευοσουν και θα λυθει η παρεξηγησις.
Εγώ θα το ξαναπω...ΣΤΟΠΕΡ ΒΡΕ...Αυτή η θέση καίει ,θέση στην οποία θα πρέπει να βρούμε πιθανότατα 2 πρωτοκλασάτα στοπερ μέσα σε 1 μηνα ενω δεν μας λες και ιδιαίτερα γρήγορους. Χαφ κάποια στιγμή θα βρούμε.
Σουριναμέζος έγραψε:Είναι τόσο βλαχοπαραγοντισμός και άδειασμα στον προπονητή αυτό που θέλω να πιστεύω ότι είτε δεν ισχύει είτε μας λείπουν σημαντικές λεπτομέρειεςnunies4 έγραψε:Τι να μάθουμε; Δεν το αρνείται κανείς. Για κάποιο λόγο που κανείς δεν ξέρει ο ΠΑΟΚ αντί να ικανοποιηθεί που ο παίκτης τον επαναπροσέγγισε για να υπογράψει με τους όρους που ο ΠΑΟΚ αρχικά είχε θέσει ( ο θρίαμβος μιας διαπραγμάτευσης δηλαδή,) του έκανε 2η πιο μειωμένη πρόταση και σε χρήματα και σε διάρκειαΣουριναμέζος έγραψε:Μεγάλη μαλακία αν το ονειρικό πάντρεμα χαρακτηριστικών Μεϊτέ - Μαντί μείνει ένα μεγάλο what if
Δεν ξέρω αν θα μάθουμε ποτέ τι έχει συμβεί στην πορεία αυτής της διαπραγμάτευσης αλλά αν ισχύουν αυτά που έχουν γραφτεί σε γνωστές ασπρόμαυρες ιστοσελίδες τότε μιλάμε για άδειασμα στον προπονητή
Το 1,4 ηταν μια εξαιρετικη προταση, που ο παικτης δεν θα εβρισκε καλυτερη, οπως και απεδειχθη.
Η προταση αυτη ειχε και διορια. Ο παικτης επελεξε να μην δεχτει την προταση στο χρονο που του τεθηκε. ΤΗΝ ΑΡΝΗΘΗΚΕ.
Αφου λοιπον καταλαβε κι ο ιδιος οτι εκανε λαθος, αφου εψαξε και δεν βρηκε κατι καλυτερο, επεστρεψε μετα απο μηνες. Αν λοιπον ισχυε η αρχικη προταση, τοτε για εξηγηστε μου, η διορια τι νοημα ειχε; Κουφια απειλη;
Η διορια σημαινει αυτο ακριβως: σου κανω μια εξαιρετικη προταση για να κλεισεις νωρις επειδη καιγομαι. Την αρνηθηκες και με αφησες ξεκρεμαστο εκει πανω που καιγομουν; Οκ. Η εξαιρετικη προταση δεν ισχυει πλεον φιλε, παμε σε μια αλλη, επισης καλη.
Τι προσωπο δειχνεις ως οργανισμος αν υποκυψεις και του δωσεις την αρχικη προταση, παροτι δεν ανταποκριθηκε στη διορια; Ποση αξια θα εχει η επομενη "διορια" που θα δωσεις σε επομενη διαπραγματευση;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sic-4 την Τετ 07 Αύγ 2024, 16:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
@sic -4
Προφανως το νησι ειναι η Ζακυνθος που φημιζεται για το ναυαγιο.
- Patricio_4
Με την "εξαιρετική" πρόταση ο παίκτης θα είχε ζημιά 800 χιλιάδων ευρώ.
Με την "όχι και τόσο εξαιρετική" πρόταση, ουσιαστικά του λέμε ότι εμείς σου δίνουμε όσα παίρνεις στην Μπενφίκα για τις πρώτες δύο χρονιές ΑΛΛΑ την τρίτη χρονιά θα παίζεις αμισθί.
ΤΡΟΜΕΡΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ, ΑΧΑΡΙΣΤΕ ΜΕΙΤΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΤΑ ΠΕΤΡΟΔΟΛΛΑΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΑΒΙΑ
Και για να σας προλάβω, η Μπενφίκα έχει κάθε δικαίωμα να μην θέλει να πληρώσει την διαφορά του ενός εκατομμυρίου
Στάλθηκε από το SM-M336B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Με την "όχι και τόσο εξαιρετική" πρόταση, ουσιαστικά του λέμε ότι εμείς σου δίνουμε όσα παίρνεις στην Μπενφίκα για τις πρώτες δύο χρονιές ΑΛΛΑ την τρίτη χρονιά θα παίζεις αμισθί.
Και για να σας προλάβω, η Μπενφίκα έχει κάθε δικαίωμα να μην θέλει να πληρώσει την διαφορά του ενός εκατομμυρίου
Psaras έγραψε:@sic -4

- WeWillRockYou
Το βασικότερο πρόβλημα στην υπόθεση Μειτέ είναι πως δεν υπάρχει ξεκάθαρο όχι εξ αρχής, είτε από την μια είτε από την άλλη πλευρά.
Αν ο παίκτης θεωρεί πως δεν θέλει να χάσει την διαφορά στο συμβόλαιο του και ότι μπορεί να βρει κάτι καλύτερο, απαντάει από τον Ιούνιο ένα ξεκάθαρο όχι, βγαίνει κάνει ένα ποστ ότι ευχαριστεί την ομάδα και κλείνει η υπόθεση εκεί.
Το συμβόλαιο που υπέγραψε με την Μπενφίκα πριν 3 χρόνια, ήξερε πως δεν μπορεί να το πάρει από τον ΠΑΟΚ.
Αλλά φαίνεται πως και ο ίδιος προτιμούσε να κερδίσει χρόνο κι να μας έχει ως καβάτζα σε περίπτωση που δεν βρει κάτι άλλο.
Όσο σημαντικός και αν είναι για τα αγωνιστικά πλάνα της ομάδας, με αυτή την συμπεριφορά είναι σίγουρο πως θα έχει προκαλέσει εκνευρισμό στον ίδιο τον Σαββίδη, ο οποίος έχει δείξει πολλές φορές στο παρελθόν πως είναι άνθρωπος που τιμάει τον λόγο του γενικά και εκτιμά τους παίκτες που λειτουργούν αντίστοιχα.
Έτσι όπως έχει κυλήσει το θέμα, ελπίζω να κλείσει κάποιος άλλος χαφ.
Θα συμφωνήσω πάντως με τον Joshua πως αυτό που μας καίει αυτή τη στιγμή είναι τα στόπερ, καθώς υπάρχει ενδεχόμενο για 2-3 αποχωρήσεις (Εκόννκ Κουλιεράκης Νάσμπεργκ).
Αν ο παίκτης θεωρεί πως δεν θέλει να χάσει την διαφορά στο συμβόλαιο του και ότι μπορεί να βρει κάτι καλύτερο, απαντάει από τον Ιούνιο ένα ξεκάθαρο όχι, βγαίνει κάνει ένα ποστ ότι ευχαριστεί την ομάδα και κλείνει η υπόθεση εκεί.
Το συμβόλαιο που υπέγραψε με την Μπενφίκα πριν 3 χρόνια, ήξερε πως δεν μπορεί να το πάρει από τον ΠΑΟΚ.
Αλλά φαίνεται πως και ο ίδιος προτιμούσε να κερδίσει χρόνο κι να μας έχει ως καβάτζα σε περίπτωση που δεν βρει κάτι άλλο.
Όσο σημαντικός και αν είναι για τα αγωνιστικά πλάνα της ομάδας, με αυτή την συμπεριφορά είναι σίγουρο πως θα έχει προκαλέσει εκνευρισμό στον ίδιο τον Σαββίδη, ο οποίος έχει δείξει πολλές φορές στο παρελθόν πως είναι άνθρωπος που τιμάει τον λόγο του γενικά και εκτιμά τους παίκτες που λειτουργούν αντίστοιχα.
Έτσι όπως έχει κυλήσει το θέμα, ελπίζω να κλείσει κάποιος άλλος χαφ.
Θα συμφωνήσω πάντως με τον Joshua πως αυτό που μας καίει αυτή τη στιγμή είναι τα στόπερ, καθώς υπάρχει ενδεχόμενο για 2-3 αποχωρήσεις (Εκόννκ Κουλιεράκης Νάσμπεργκ).
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙγωγω
Τού Κουλιεράκη θα είναι πολύ σημαντική αποχώρηση αν γίνει, είναι π ηγέτης στην άμυνα, σπουδαίος κεφαλοσφαιριστής και σκόρερ στην αναμπουμπούλα μπροστά.
Γενικά στο ψηλό παιχνίδι είμαστε πολύ αδύναμοι χωρίς αυτόν.
Εγώ δεν θα τον έδινα με τίποτε αλλά πάλι δεν είναι τα λεφτά μου.
Γενικά στο ψηλό παιχνίδι είμαστε πολύ αδύναμοι χωρίς αυτόν.
Εγώ δεν θα τον έδινα με τίποτε αλλά πάλι δεν είναι τα λεφτά μου.
Μπορεί βέβαια να γίνει κ κάτι άλλο ,ο ΠΑΟΚ μόλις περάσει την Μάλμε να αγοράσει ένα άλλο αμ.χαφ ,ο μειτε να κάτσει πάνω στο συμβόλαιο του κ να φτάσει η μέρα 28 Αυγούστου.να φωνάξει η Μπενφίκα τον μειτε κ να τον ρωτήσει αν θέλει να μείνει ελεύθερος κ να του δώσει κ μια μικρή αποζημιώσει.απο τα 3,4 που θα πρέπει να του δώσει για 2 χρόνια να του δώσει στο χέρι 600 κ να φύγει .κ να έρθει σε εμάς με 1,5 τον χρόνο για 3 χρόνια .έχει πάρα πολύ ψωμάκι στις μεταγραφές ας κάνουμε υπομονή
- navigator11
Εφόσον στην ποδοσφαιρική ποδιά του σφάζονται κατά πώς φαίνεται πολλά παλικάρια, δε χρειάζεται να ανησυχούμε για το επαγγελματικό μέλλον του. Κουράγιο και υπομονή, Σου αλάνι, θα τη βρεις αργά ή γρήγορα την άκρη σου.Patricio_4 έγραψε:Με την "εξαιρετική" πρόταση ο παίκτης θα είχε ζημιά 800 χιλιάδων ευρώ.
-
Αδερφε εσυ είσαι εκτός πραγματικότητας, και γενικά όσοι το λέτε αυτό. Προφανώς και ξέρει ο Μειτε ότι δεν κοστολογείται το ίδιο με όταν κοστολογούνταν όταν πήγε από την Μίλαν στην μπενφικα με σήμερα, τα αυτονόητα θα συζητάμε; Τι δεν καταλαβαίνεις; Ας κάτσει στην μπενφικα να μην έχει την ζημια των 800κ στο ριπαπα μας αλλά αν σεβόταν λίγο την προηγούμενη ομάδα του και τον προπονητή του θα έδινε μια καθοριστική απάντηση λίγο νωρίτερα δεν θα το τραβούσε 2.5 μήνες την μια περιμένω αραβια την άλλη επαναπροσέγγιση. 2.5 μήνες η ομάδα περίμενε απάντηση του αδερφε, και ξαναλέω ο οποιαδήποτε ομάδα αλλά η προηγούμενη του ομάδαPatricio_4 έγραψε:Με την "εξαιρετική" πρόταση ο παίκτης θα είχε ζημιά 800 χιλιάδων ευρώ.
Νομίζω για αυτό το λόγο ο Λουτς είναι ο καλός μπάτσος της υπόθεσης, ενώ η ΠΑΕ ο κακός.tenten4GT έγραψε:Μπορεί βέβαια να γίνει κ κάτι άλλο ,ο ΠΑΟΚ μόλις περάσει την Μάλμε να αγοράσει ένα άλλο αμ.χαφ ,ο μειτε να κάτσει πάνω στο συμβόλαιο του κ να φτάσει η μέρα 28 Αυγούστου.να φωνάξει η Μπενφίκα τον μειτε κ να τον ρωτήσει αν θέλει να μείνει ελεύθερος κ να του δώσει κ μια μικρή αποζημιώσει.απο τα 3,4 που θα πρέπει να του δώσει για 2 χρόνια να του δώσει στο χέρι 600 κ να φύγει .κ να έρθει σε εμάς με 1,5 τον χρόνο για 3 χρόνια .έχει πάρα πολύ ψωμάκι στις μεταγραφές ας κάνουμε υπομονή