Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

ΦΕΡΤΕ ΧΑΦ!
proedros

Δημοσίευση από proedros »

Τα πράγματα είναι πολύ απλά. Φέρνεις μια χαφάρα και απευθείας από την γκρίνια και την μουρμούρα για την υπόθεση Μειτέ, την μετατρέπεις σε αισιοδοξία και ενθουσιασμό.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

ΑποστόληςΑ έγραψε:ΦΕΡΤΕ ΧΑΦ!
Να περιμενετε εως τελος Αυγουστου κυριε..
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Εμένα η άποψη μου είναι ότι εδώ που φτάσαμε είναι πολύ προτιμότερο να περιμένουν το β μισό του Αυγούστου ώστε να φέρουν ένα παικταρα χαφ ειδικά αν έχουμε περάσει τσλ πάρα να τρέξουν τώρα άμεσα να κλείσουν κάποιον καλό μεν, με αρνητικά δε (δυσανάλογα μεγάλο συμβόλαιο, αρνητικά στοιχεία κλπ)
proedros

Δημοσίευση από proedros »

Εγώ θεωρώ δεδομένο πως αν περάσουμε CL θα παμε για 2 χαφ και όχι ένα...Για να σταθείς εκεί πρέπει να ανεβάσεις ποιότητα..
dev

Δημοσίευση από dev »

Portable έγραψε:1. Το μόνο ναυάγιο εχθές έγινε στο Αραράτ από κάποιον ΝΟΕ.

2. Αν αρχίσουν οι κάτω τα τρυπήματα θα γίνει της πόρνης γι'αυτό και δεν ακουμπάει ο ένας παίκτη του άλλου. Αν καταλήξει ο Μεϊτε στο ΠΟΚ κάποια στιγμή και ο Ιβάν θα πάρει παίκτη αντίπαλης ομάδας.
ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟς

και δεν ειναι μονο να παρεις παικτη αλλου. απλα και μονο να χτυπας με προσφορες παικτη που θελει αλλος οι συμφωνιες μετα και θα καθυστερουν αλλα και τα ποσα θα ανεβαινουν και ολοι θα βγουν χαμενοι

βεβαια θα υπαρχουν και εξαιρεσεις με παικτη που θα τυχαινει να θελουν πραγματικα 2 ομαδες
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Μαθαίνω ότι αεχ και βάζελος ψάχνουν αριστερά μπακ.
Αυτό ζορίζει κάπως τα πράγματα και για εμάς, αν ο Rafa φύγει..
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

ΧΑΦχ2 που να τρέχουν και μετά τον αγώνα και να κάνουν τα 100 μέτρα σε 10΄΄, αν θέλουμε Ch.L. και αν θέλουμε να σταθούμε με αξιοπρέπεια σε αυτόν τον θεσμό.
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

Μπορουμε να τους τον πουλησουμε,να μπουν κ σε διαδικασια πλειστηριασμου.....πρωταθλητης Ελλαδος ειναι ο Ραφα!!!

Υ.Γ. ο βαζελος πηρε αριστερο μπακ,θα παρει κ αλλο;
giapas

Δημοσίευση από giapas »

ΑποστόληςΑ έγραψε:ΦΕΡΤΕ ΧΑΦ!
Κύριε Αποστόλη, τέσσερα χαφ ετοιμοπόλεμα διαθέτουμε.
Χωρίς κάποιον τραυματία ή τιμωρημένο.
Aeon

Δημοσίευση από Aeon »

Equalizer έγραψε:Εμένα η άποψη μου είναι ότι εδώ που φτάσαμε είναι πολύ προτιμότερο να περιμένουν το β μισό του Αυγούστου ώστε να φέρουν ένα παικταρα χαφ ειδικά αν έχουμε περάσει τσλ πάρα να τρέξουν τώρα άμεσα να κλείσουν κάποιον καλό μεν, με αρνητικά δε (δυσανάλογα μεγάλο συμβόλαιο, αρνητικά στοιχεία κλπ)
Σε περίπτωση τραυματισμού και/ή τιμωρίας του Σβάμπ, τί γίνεται?

Εγώ πιστεύω οτι τον Mady τον κρατάει στον πάγκο και για προφύλαξη. Για να τον ρίξει στα Play Off.

Αν μπούνε δυνατά μετά την προετοιμασία και έχουμε κανένα τραυματισμό, θα στρβώσει αρκετά το πράγμα.
proedros έγραψε:Τα πράγματα είναι πολύ απλά. Φέρνεις μια χαφάρα και απευθείας από την γκρίνια και την μουρμούρα για την υπόθεση Μειτέ, την μετατρέπεις σε αισιοδοξία και ενθουσιασμό.
Δεν είναι θέμα μουρμούρας, δεν χρειάζεται η ΠΑΕ τέτοιες κινήσεις.

Η Ομάδα χρειάζεται Χαφ. Οταν βλεπεις τους πρόσφατους αγώνες, δεν σου φαίνεται οτι η ομάδα έχει μεγάλο κενό στο κέντρο? Δεν βλέπεις οτι τρώμε σχετικά εύκολα γκολ?

Επίσης τι θα γίνει αν ο Σβάμπ τιμωρηθεί (είναι 1 κάρτα μακριά απο τιμωρία) στην Ευρώπη και έχουμε έναν τραυματισμό? Τι γίνεται τότε?

Τέλος μέσα στον Αύγουστο ξεκινά και το Πρωτάθλημα με 3 αγώνες. Οπότε το πρόγραμμα είναι βαρύ.

Ακόμη και αν αυτά δεν αρκούν. Ο Προπονητής το έχει πει ξεκάθαρα, η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση στο κέντρο.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Special 4 έγραψε:Ειστε οφ τοπικ αγαπητε Sourmenetes
Σωστο

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Мир

Δημοσίευση από Мир »

Equalizer έγραψε:Εμένα η άποψη μου είναι ότι εδώ που φτάσαμε είναι πολύ προτιμότερο να περιμένουν το β μισό του Αυγούστου ώστε να φέρουν ένα παικταρα χαφ ειδικά αν έχουμε περάσει τσλ πάρα να τρέξουν τώρα άμεσα να κλείσουν κάποιον καλό μεν, με αρνητικά δε (δυσανάλογα μεγάλο συμβόλαιο, αρνητικά στοιχεία κλπ)
Αν το πλάνο ήταν να έρθουν 2 χάφ, Μειτε και αντί-Τσιγγαρας πχ, τότε θα είναι εξαιρετικά δύσκολο να υπάρχουν 2 χάφ στο τελευταίο 15ημερο.
Εγώ πιστεύω ότι ψάχνουν έναν παίκτη στυλ Νταντάς/Μαρκαντωνη δανεικό για αντί-Τσιγγαρα.

Επίσης, αν ο μεγάλος σου στόχος για την χρονιά είναι οι όμιλοι του Τσου.λου σίγουρα η ομάδα θα έπρεπε να έχει κάνει πιο γρήγορη/διαφορετικη προετοιμασία με όσουσ παίκτες είχε διαθέσιμους ώστε να μην είναι τόσο πίσω σε τρεξιματα και εντάσεις.
Δεν βάζω την μεταγραφές γιατί φέτος είχαμε ένα καλύτερο κορμό από άλλες χρονιές και χωρίς πωλήσεις μέχρι και σήμερα.
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

Αυτο θα ειναι το καλύτερο
Θα πρεπει να είναι μια μεταγραφικη κινηση ουσιας μεν, αλλα κ εντυπωσιακη δε, π να ικανοποιει τον προπονητη
Για να ειναι ολοι ικανοποιημενοι κ να μην μεινει πικρη γευση στο στομα κανενος
Βασικη προϋπόθεση σε ολα τα παραπανω, ειναι να μην στραβωσει τιποτα στα επομενα ευρωπαϊκά παιχνιδια κ εχουμε απογοητευση ή πισωγυρισματα
panpangr77

Δημοσίευση από panpangr77 »

Υπαρχουν δύο με τρεις xaf στους ελεύθερους που θα βοηθουσαν στα play off του CHL
https://www.transfermarkt.co.uk/details ... e/49908147
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”