Igor Tudor

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
spyretto

Re: Igor Tudor

Δημοσίευση από spyretto »

eorptol έγραψε:
spyretto έγραψε:Τίτλο πάντως δεν πήραμε με τον επιτυχημένο.

Μια δεύτερη θέση σε 3 χρόνια.
Πρώτη πραγματικά πορεία πρωταθλητισμου μετά από πολλά πολλά χρόνια

Πόντιοι και ΠΑΟΚτσηδες εγεννεθαμε εμείς

Το πολέψαμε αλλά πορεία πρωταθλητισμού δεν κάναμε ποτέ. Απλά προέκυψε. Πορεία πρωταθλητισμού είναι να χτυπήσεις το πρωτάθλημα μέχρι τέλους. Ο ΠΑΟΚ εκείνη τη χρονιά περασε μια φορά μπροστά με τις γκέλες του γαύρου και τελικά τερμάτισε πίσω από τον βάζελο.
Θα μου πεις μας χτύπησε το σύστημα όταν είδε ότι θα μπορούσαμε να κάνουμε κάτι. Δεκτό. Αλλά και αναμενώμενο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος spyretto την Τετ 25 Νοέμ 2015, 02:29, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Μεγάλες Π.Α.Ο.Κ.τσίδικες αντιθέσεις και σήμερα όπως πάντα...π.χ. Σάντος...Εργασιομανής, τελειομανής, κομπιουτεραρισμένος σε κάθε ματς στο στήσιμο της ομάδας του, άριστα διαβασμένος για τον αντίπαλο, "μηχανικός" όπως τον αποκαλούν ακόμα πολλοί,προφανώς (κατ εμένα) γιατί διορθώνει ομάδες σακαράκες και τις φτιάχνει σαν έναν αερόψυκτο σκαραβαίο του '60 που με 5-6 μισάωρες στάσεις ενδιάμεσα σε "βγάζει" ακόμα το Αθήνα -Θεσσαλονίκη, σε 12 ώρες βέβαια, αλλά στον δρόμο δεν σε αφήνει ποτέ...Δίκαιο δεν έχω σε όλα αυτά; Φυσικά...

Υπάρχει όμως πάντα κι ο αντίλογος κατά του λόγου, έτσι δεν είναι;

Λοιπόν πόσες παρομοιώσεις μπορώ να φέρω στο νου μου στα γρήγορα για αντίλογο λέτε;..." Ο Μάλκοβιτς του ποδοσφαίρου"..."Ο καταστροφέας της πλέον σύγχρονης και μοντέρνας εκδοχής του ολοκληρωτικού ποδοσφαίρου" ..."Ο αναχρονιστικός "Πώποτας" (εκείνος ο δήμαρχος του Κολοκοτρωνιτσίου σε ένα "αιώνιο" σήριαλ του ΑΝΤ1 ντε) της μπάλας με το επικό του "εμπρός-πίσω"..."Ο προπονητής του Δαυίδ στη μάχη κατά του Γολιάθ: Γύρνα την σφεντόνα πιο γρήγορα ρε μικρέ να ρίξεις καμιά πέτρα παραπάνω, σίγουρα θα τον πετύχεις κάποια σιγμή, κοτζάμ βουνό είναι, δεν βλέπεις;"..."Ο κλώνος του Ρεχάγκελ" (ίδιο D.N.A. ακόμα και στην κωλ@φαρδία είχαν, μόνο που ο πρώτος έκλεψε και μία πανευρωπαϊκή κούπα απ τον Θεό όταν τον πήρε ο ύπνος κι έγινε και μάγκας στα 70φεύγα του)..."Προβλέψιμος όσο κι ότι ο ήλιος που ανατέλλει πάντα απ την ανατολή"...Μήπως και σε όλα αυτά δίκαιο δεν έχω; Πάλι φυσικά...

Σωστός λοιπόν ο λόγος αλλά και ο αντίλογος εξ ίσου σωστός, έ;

Συμπέρασμα: Πολλά λόγια μπορούν να ειπωθούν ένθεν κακείθεν αλλά για ποιο σκοπό και πoιο κέρδος μας μένει τελικά;

Μήπως νομίζετε ότι μας διαβάζει κανείς που αποφασίζει ανάλογα με τα γραφόμενα μας για τις τύχες του Π.Α.Ο.Κ.; Μόνο καναδυό χιλιάδες "αρρωστάκια" Π.Α.Ο.Κ.τσάκια σαν εμάς τους ίδιους μας διαβάζουν, που τα περισσότερα μας έχουν για φάρμακο, για "αντβίωση" ένα πράγμα ρε παιδί μου, γίνονται προσωρινά καλά μαζί μας ή αρρωσταίνουν ίσως περισσότερο (όταν είμαστε η λάθος θεραπεία στην ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΡΡΩΣΤΕΙΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ), αναπαράγουν τα γραφόμενα μας στα καφενεία, ξανααρρωσταίνουν μ αυτά που ακούνε απ τους αλλλόθρησκους και τρέχουν ξανά εδώ για τη δόση της αντιβίωσης τους...

Για όλους εμάς λοιπόν τους άρρωστους με τον Π.Α.Ο.Κ., όσο κι αν συμφωνούμε ή διαφωνούμε, όσο κι αν είμαστε πάντα ευγενικοί κι όσο κι αν "ξεφεύγουμε" καμιά φορά, όσο κι αν σπαταλάμε τον χρόνο μας πάνω από ένα πληκτρολόγιο ώρες καθημερινά, ένα και μοναδικό είναι το κέρδος μας...Η ενασχόληση με την κοινή αρρώστεια όλων μας...τον Π.Α.Ο.Κ....που "όσο μας πληγώνει, τόσο μας πωρώνει"...

Το μόνο που δεν χρειάζεται (κατά τη γνώμη μου, την οποία τονίζω ότι εκφράζω σε κάθε post μου) εδώ μέσα, στο "ιατρείο" όλων μας (εξαιρούνται οι "κρυφοί" αλλόθρησκοι που θαρρώ είναι δουλειά των mode να τους ανακαλύπτουν και να τους στέλνουν για "μπάνια"), είναι με τα γραφόμενα μας να ρίχνουμε νεράκι στον νερόμυλο των κωλ@αρδ, σ αυτό το τεράστιο εργοστάσιο της αέναης παραγωγής αντιΠ.Α.Ο.Κ.τσιδισμού που δεν αφήνει (με μόνιμο όφελος του το οικονομικό κέρδος) τον Π.Α.Ο.Κ. μας να σπάσει επιτέλους τα δεσμά του και να πετάξει πιο ψηλά απ όλους σαν δικάφαλος αετός που είναι...

ΟΝ TOPIC: Ο Π.Α.Ο.Κ. έχει προπονητή τον Ίγκορ Τούντορ και τον στηρίζει τουλάχιστον για όσο η ομάδα έχει ακόμα έστω κι έναν στόχο που πετυχαίνοντας τον, η φετινή χρονιά θα καταμετρηθεί τελικά σαν καλύτερη από την περυσινή!

Καληνύχτα και να είστε όλοι καλά γιατί Π.Α.Ο.Κ. είμαστε όλοι...αφού... ;) :pano: :nairepaok:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Τετ 25 Νοέμ 2015, 08:53, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
spyretto

Αυτός ήταν και ο λόγος που έφυγε ο Σάντος όπως είχε ειπωθεί, αφού η ομάδα δεν μπορούσε να κάνει το οικονομικό άνοιγμα την τέταρτη χρονιά για να χτυπήσει πραγματικά πρωτάθλημα. Την πήγε όσο μπορούσε να πάει με το υλικό που είχε. Δεν είχε άλλες φιλοδοξίες και έφυγε.

Κι από τοτε ψάχνουμε όραμα. Τωρα που η υπάρχει η οικονομική άνεση αυτό το όραμα λείπει.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Ή απλά το έχουμε μπροστά μας και δεν ανοίγουμε τα μάτια μας να το δούμε... ;)

:pano: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Πραγματικά φίλος δεν κατάλαβα γιατί τα πήρες που γράφω κόσμια την άποψή μου. Αν εγώ είμαι μίρλας τι να πω - μάλλον δε με ξέρεις ούτε διάβαζες που τόσα χρόνια γράφω για στήριξη και συσπείρωση. Τι να κάνω θυμήθηκα την καψούρα μου τον Σάντος που ήταν ότι καλύτερο φέραμε. Για μένα πέτυχε πιο πολλά σε αεκ και κυρίως στην εθνική. Με το που έφυγε η εθνική διάλυσε, και εκεί καταλαβαίνεις τη διαφορά που έκανε (όπως και ο Ρεχάγκελ). Δεν απαιτώ ο νέος κόουτς να είναι της κλάσης του Σάντος, αλλά έχω απαιτήσεις για την ομάδα που αγαπάω, ειδικά όταν ματώνει ο Ιβάν. Όλοι ευχηθήκαμε στον Τούντορ φέτος και από την 1η στιγμή, παρόλο που ήταν άπειρος, έλαβε και λαμβάνει στήριξη και συμπάθεια. Εγώ καραγούσταρα που άλλαξε το σύστημα και μου αρέσει που πήγε σε 3-5-2 (με τις όποιες παραλλαγές). Οι ενστάσεις μου δε νέχουν να κάνουν με το σύστημα, ούτε με το πρόσωπο Τούντορ ή ΑΑ. Στήριξα και τον έναν και τον άλλον. Αλλά όταν βλέπω από το 75 και μετά σε κάθε αγώνα να παίζουνε όλοι μπροστά και το αντίπαλο χωριό να βάζει ξεφτίλα γκολ, δεν το αντέχω. Άσε εμένα. Δες τη γιούχα έπεσε στο γήπεδο μετά ακριβώς από τη φάση του 92, και ομοίως με Πανθρακικό. Ακόμη και όταν νικάμε, πρέπει να κλειδώσουμε τη νίκη με 2 γκολ. Αν δε γίνει αυτό αποτέλεσμα δεν κρατάμε. Ε αυτό μου έλειψε όσο τίποτα από το Σάντος και δεν έχει να κάνει μόνο με τη φετινή χρονιά, αλλά τα τελευταία 3 χρόνια.

Δεν ξεχνώ που μας πούλησε το 2010 για την εθνική. Είχα πληγωθεί και έκραξα άσχημα τότε. Με τον καιρό ηρέμησα, γιατί κατάλαβα το βασικό λόγο που έφυγε: Είπε ότι δε μπορεί να έχει μια τόσο μεγάλη ομάδα χωρίς επενδυτή και να περιμένει τον φτωχό λαό να ματώνει οικονομικά με αυξήσεις κεφαλαίου, ώστε να κάνουμε την υπέρβαση που ήθελε. Η ευθύνη ήταν μεγάλη και το χρέος που έσκασε στο καπάκι ήταν προφανώς κάτι που προέβλεψε και την έκανε (νιώθοντας κάποιες τύψεις για το χρέος που δημιουργήθηκε από το κλεμμένο πρωτάθλημα). Έχει ευθύνη για το μεγάλωμα του μπάτζετ και για την επιλογή Σάλπι την επόμενη σεζόν. Βλέποντας την εθνική ομάδα με σάντος στο τιμόνι κατάλαβα πόσο ανώτερος είναι όταν έχει να διαχειριστεί ένα καλό υλικό και πόσο μάλιστα αν του δώσεις ελεύθερα (όπως ζήτησε από Ζαγόρ) ένα δυνατό μπάτζετ.

Ο κάθε προπονητής πρέπει να φέρνει δικά του παιδιά στην ομάδα. Ο Μπάγιεβιτς έτσι έκανε σε όλη την καριέρα του και για αυτό είχε και σε εμάς επιτυχία σε δύσκολα χρόνια.

Υγ: Ο καθρέφτης όλων είναι το γήπεδο. Το γήπεδο πάλι άδειασε και αυτό είναι το χειρότερο για μένα. Όποιος έχει κουράγιο ας στηρίξει όσο μπορεί και να φωνάζει για την ΠΑΟΚΑΡΑ στο γήπεδο. Ο κόουτς προσπαθεί μαζί με το επιτελείο και δεν είπε κανείς να πάρει πούλο, αλλά όπως όλοι αξιολογείται σταδιακά. Μακάρι να πετύχει και να μείνει χρόνια. Εγώ να ξαναπώ ότι μου αρέσει το σύστημα που παίζει, και δε με χαλάει καθόλου που η ομάδα είναι aggresive και επιθετικογενής. Η αφέλεια με εκνευρίζει. Πέρα από τις αντεπιθέσεις, κάνουμε πασούλες σε επικίνδυνες ζώνες μόλις ανακτήσουμε τη μπάλα και ενώ ο αντίπαλος έχει πολλούς παίκτες στο δικό μας μισό, πιέζοντας πάνω στη μπάλα, κοντά στη δική μας περιοχή. Εκεί κάνουμε πολύ γρήγορες μεταβιβάσεις (στο μισό μέτρο πολλές φορές) που είναι θεαματικές (ούτε η Μπάρτσα) και έχουν σκοπό την αντεπίθεση και την εμμονή να μπει το γκολ με ένα άγχος. Κάπως έτσι γίνεται το λαθάκι και το τρώμε (μετά από κλέψιμο --> σέντρα ή πάσα --> καφαλιά ή σουτ--> γκολ). Διώξε τη μπάλα να μη το φας ρε Χριστιανέ και αν έχεις λίγη υπομονή ως το 94 θα το βάλεις το γκολάκι. Αν όμως το φας από αφέλεια μετά έχεις να αντιμετωπίσεις το θέατρο του αντιπάλου και τις καθυστερήσεις. Στην τελική αν δε μπορέσεις κράτα το χ και μη χάνεις από χωριά.
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Και όμως, έχει καταγραφεί κατά λέξη το Τούντορ τον πουλο εδώ μέσα πολλαπλές φορές..
Άβαταρ μέλους
goran 64

Μην επαναλαμβάνεσαι ακόμα μία φορά σε παρακαλώ πολύ vs40...Φυσικά δεν σε ξέρω, δεν τα πήρα ποτέ μαζί σου αλλά ειλικρινά με έχεις κουράσει πολύ...

Ήδη έχουμε και οι δύο "καταχραστεί" πολύ απ το χώρο του topic του τωρινού προπονητή μας Ίγκορ Τούντορ για δακρύβρεχτες ιστορίες, εσύ για την πρώην καψούρα σου και προσωπικά εγώ, εκτός απ την αντιπαράθεση μου στα δικά σου, επιπλέον ένα λογύδριο-σεντονάκι για την αρρώστια όλων μας...τον Π.Α.Ο.κ.!!!

Όλο το νόημα λοιπόν φίλε μου στην υπόθεση Π.Α.Ο.Κ. είναι να υπάρχει ένα πλάνο και να δουλεύεται (το κάθε κομμάτι του όμως χωριστά απ τον υπεύθυνο γι αυτό) έως ότου βγει ένα αποτέλεσμα από το τελικό ταμείο που θα γίνει όμως με την ολοκλήρωση του...

Εμείς οι οπαδοί απ τη μεριά μας δείχνουμε αδύναμοι να το κατανοήσουμε αυτό και να κάνουμε υπομονή μέχρι την υλοποίηση ενός πλάνου και πιθανά με τις συμπεριφορές μας (μικρή προσέλευση στο γήπεδο, γιούχα μετά από άτυχα αποτελέσματα, επίσκεψη για εξηγήσεις από παίκτες-προπονητή στα αποδυτήρια, ανώφελο εντελώς κράξιμο στα sites που αναπαράγεται από τους κωλ@άρδ και φανερώνει τεράστια δυσαρέσκεια του λαού, ακόμα και την εκφρασμένη στα διάφορα φόρουμ επαναφορά της σκέψης μας σε "παλιές καψούρες" και τις άνούσιες δηλώσεις για ανυπαρξία οράματος κ.τ.λ.) παρασύρουμε τον Σαββίδη που σημειωτέον ενημερώνεται για όλα αυτά από κάποιους συγκεκριμένους ανθρώπους της επιλογής του (δεν ξέρουμε πως ακριβώς του τα μεταφέρουν κι αν έχουν "πιάσει" σωστά το ζουμί όλης της φασαρίας αφού το πιθανότερο δεν είναι και τίποτε "τεχνοκράτες οπαδοί" του Π.Α.Ο.Κ.) ευρισκόμενος χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά και ίσως τον οδηγούμε σε βιαστικές και εν θερμώ αποφάσεις που καταλήγουν τελικά σε ένα συνεχόμενο και λανθασμένο "ράβε-ξήλωνε" που μόνο κακό κάνει στον Π.Α.Ο.Κ.!!! Ελπίζω να καταλαβαίνεις την "αγωνία" μου και να την συμμερίζεσαι από εδώ και μπρος (όχι με το ζόρι φυσικά, δικαίωμα σου είναι να λες και να κάνεις ότι θέλεις)...

Αν ακόμα έχεις απορίες διάβασε σε παρακαλώ ξανά το πρώτο σου post για Σάντος αλλά και την δική μου παράθεση σε αυτό και μετά το 2ο για να καταλάβεις γιατί και κυρίως πότε και αν τα πήρα...Δώσε όμως την πρέπουσα σημασία σε ολόκληρο το 1ο post-παράθεση μου στο δικό σου και κυρίως στον ευγενέστατο και δημοκρατικότατο τρόπο που σου αντιπαρατίθεμαι, κι αν σου φανώ πουθενά να "τά χω πάρει", πες μου που ακριβώς για να σου ζητήσω και συγγνώμη αν ισχύει... ;)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Τετ 25 Νοέμ 2015, 09:08, έχει επεξεργασθεί 7 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
goran 64

desperando έγραψε:Ούτε πελάτης μου είναι ο vs40. Ούτε δικηγόρος του ειμαι Και ο λόγος που δεν επενέβη στο πρώτο ποστ το vs40 που θεωρείς μιρλιαρικο είναι γιατί υιοθετώ τα περισσότερα απ αυτά που έγραφε.

από κει και πέρα το μόνο που κρατάω από το ποστ σου είναι ο ορισμος που έδωσες για την λέξη γκεγκε
από δω και πέρα αν θέλω να σε ρωτήσω αν κατάλαβες κάτι θα χρησιμοποιώ τη λέξη αυτή
Mīngus έγραψε:Δεν παίζει να υπάρχουν στον κόσμο πουθενά οπαδοί με τόσο έντονη λαγνεία για το παρελθόν.
Κάθε χρόνο μα κάθε χρόνο από τότε που έφυγε θυμόμαστε τον Σάντος. Σε μικρότερο ποσοστό έχουμε και Μπόλονι στο μενού, βάλε και λίγο Άγγελο για τα κλασικά Αγγελόσκυλα.
Από παίκτες κάθε μεταγραφική περίοδο θέλουμε Βιεϊρίνια πίσω, άμα κάτσει κάνας Σταφυλίδης, φέρε κι έναν σαν τον Κοντρέρας, έναν σαν τον έναν κι έναν σαν τον άλλον.
Ειλικρινά αυτά μόνο εδώ.
Είναι λογικό όταν δεν έχεις καταφέρει να τους αντικαταστήσει να είσαι παρελθοντολαγνος
Δεκτό φυσικά φίλε μου να με ρωτάς "γκέγκε" αντί για "κατάλαβες" από δω και στο εξής...

Όσο για "τα" Τ.Δ. μου που δεν κατάλαβες απ το 2ο post μου προς τον vs40 καν τι σημαίνουν (όπως μου έγραψες στην προηγούμενη κατακόκκινη παρέμβαση σου), σημαίνει Τεχνικός Διευθυντής (...σε καμιά ομαδάρα να πάει να δουλέψει...κ.τ.λ.)...

Επίσης δικαίωμα σου να υιοθετείς πολλά από το 1ο post του vs40 αλλά δεν είμαι υποχρεωμένος να ασπαστώ κι εγώ τις απόψεις σας...Όπως και να κρατάς απ το post μου ότι θέλεις και να μην δίνεις σημασία σε ότι δεν θέλεις ή δεν σε βολεύει να σχολιάσεις...Τα γραπτά (όλων) πάντα μένουν όπως ξέρεις κι απ αυτά κρινόμαστε φυσικά εδώ μέσα απ όλους όσους τα διαβάζουν...

Ακόμη το "γκέγκε" πήγαινε στο "μάγκες" (κι όχι στον vs40) και οι "μάγκες" είναι όλοι αυτοί που έστω και με τις απαραίτητες και σωστές επεξηγήσεις τελικά καταλαβαίνουν κάτι σωστά και δεν συνεχίζουν να εμμένουν εγωιστικά στην λάθος άποψη που πιθανά είχαν έως τότε πιθανά από λάθος πληροφόρηση, άγνοια, ημιμάθεια ή ακόμα χειρότερα εκούσια λήθη (ελπίζω ένας τέτοιος να είναι π.χ. ο spyretto, στον οποίο και ευθέως απευθυνόμουν στο συγκεκριμένο post που το έγραψα)...

ON TOPIC: Στηρίξτε τον Τούντορ, όλο και κάτι θα πάει καλύτερα φέτος από πέρυσι...Και του χρόνου ακόμα πιο ψηλά :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :pano: :nairepaok: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:

Να είσαι καλά desperando κι όλο και θα τύχει να ανταλλάξουμε και πάλι δημοκρατικά και κόσμια τις απόψεις μας στο μέλλον...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Τετ 25 Νοέμ 2015, 05:18, έχει επεξεργασθεί 8 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
spyretto

Ωραία είναι όλα αυτά, όταν βρείτε τι φταίει στον ΠΑΟΚ πείτε το μου κι εμένα που δεν το ξέρω.
Αν πάλι το ξέρετε πείτε το στον Σαββίδη να το κάνει μήπως και δούμε καμμιά άσπρη μέρα.
Μέχρι και πρίν λίγο καιρό νόμιζα ότι το πρόβλημα ήταν ο "14" με αυτά που διάβαζα.
Αλλά όχι τελικά κάτι άλλο είναι γιατί αυτός έφυγε και το πρόβλημα παραμένει.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Χαχαχα...Καλημέρα spyretto μου..."Νυχτοφύλακας" και συ; :lol: Μη μασάς ρε φίλε, όλα θα διορθωθούν και μάλιστα γρήγορα...Θετική ενέργεια χρειάζεται, πίστη και στήριξη στα δύσκολα...Π.Α.Ο.Κ. είμαστε...αφού... ;)
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Αν αφήναμε και τον Δώνη μια τριετία ομαδάρα θα είχαμε τώρα...
Ο κακομοίρης με Ρομπέρ Μπερτράν έπαιζε...
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

Αν ο τουντορ ήξερε για την φωτο και γέλασε και αυτός του είναι πολύ λίγος ,δεν γίνεται να τους μπινελικονεις τους παίκτες σου να τους λες μπαλαρίνες και την άλλη μέρα να γελάς με τέτοιες λακαμιες ,ΕΙΣΑΙ ΛΙΓΟΣ ΤΟΝΤΟΡ ΦΥΓΕΕ ΤΩΡΑ
Άβαταρ μέλους
goran 64

ΑποστόληςΑ έγραψε:Αν αφήναμε και τον Δώνη μια τριετία ομαδάρα θα είχαμε τώρα...
Ο κακομοίρης με Ρομπέρ Μπερτράν έπαιζε...
"Τρολάκια"... :? :shock: :o
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Πολύ για Σαντος διάβασα τις τελευταίες μέρες αλλά δεν διάβασα πως μας παράτησε όταν επιχειρήθηκε να γίνει η υπέρβαση και έφεραν τον Σαλπι στην ομάδα, για να πάει στην Εθνική.
Παλιά ξινά και οφ τοπικ καρπούζια. Ας μείνουμε στο Τουντορ. ;)
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Αυτά με τον Σάντος κ εμένα με ενοχλούν..

Παρουσιάζετε την κατάσταση σαν να ήταν ο Σάντος ο Θεός ο ίδιος που τον σέβονταν και τον παραδέχονταν όλοι,ξεχνώντας τα καντήλια που έτρωγε αρχικά επειδή δεν έπαιζε μπάλα η ομάδα,μετά γιατί δεν κέρδιζε ντέρμπι,μετά γιατί αποκλείστηκε από τις καρδούλες και έβαλε τον Γκαρσία μέσα αριστερά,μετά γιατί έβαζε αριστερά τον Σορλέν που γύριζε την μπάλα πίσω..

Αυτά που γράφετε για την απόλυτη παραδοχή στον Σάντος και τα "δώστε του τα κλειδιά" τα πιστεύατε τον τρίτο χρόνο του στην ομάδα.Και ούτε καν ολόκληρο εκείνο τον χρόνο.Το τελευταίο εξάμηνο.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”