Μεγάλες Π.Α.Ο.Κ.τσίδικες αντιθέσεις και σήμερα όπως πάντα...π.χ. Σάντος...Εργασιομανής, τελειομανής, κομπιουτεραρισμένος σε κάθε ματς στο στήσιμο της ομάδας του, άριστα διαβασμένος για τον αντίπαλο, "μηχανικός" όπως τον αποκαλούν ακόμα πολλοί,προφανώς (κατ εμένα) γιατί διορθώνει ομάδες σακαράκες και τις φτιάχνει σαν έναν αερόψυκτο σκαραβαίο του '60 που με 5-6 μισάωρες στάσεις ενδιάμεσα σε "βγάζει" ακόμα το Αθήνα -Θεσσαλονίκη, σε 12 ώρες βέβαια, αλλά στον δρόμο δεν σε αφήνει ποτέ...Δίκαιο δεν έχω σε όλα αυτά; Φυσικά...
Υπάρχει όμως πάντα κι ο αντίλογος κατά του λόγου, έτσι δεν είναι;
Λοιπόν πόσες παρομοιώσεις μπορώ να φέρω στο νου μου στα γρήγορα για αντίλογο λέτε;..." Ο Μάλκοβιτς του ποδοσφαίρου"..."Ο καταστροφέας της πλέον σύγχρονης και μοντέρνας εκδοχής του ολοκληρωτικού ποδοσφαίρου" ..."Ο αναχρονιστικός "Πώποτας" (εκείνος ο δήμαρχος του Κολοκοτρωνιτσίου σε ένα "αιώνιο" σήριαλ του ΑΝΤ1 ντε) της μπάλας με το επικό του "εμπρός-πίσω"..."Ο προπονητής του Δαυίδ στη μάχη κατά του Γολιάθ: Γύρνα την σφεντόνα πιο γρήγορα ρε μικρέ να ρίξεις καμιά πέτρα παραπάνω, σίγουρα θα τον πετύχεις κάποια σιγμή, κοτζάμ βουνό είναι, δεν βλέπεις;"..."Ο κλώνος του Ρεχάγκελ" (ίδιο D.N.A. ακόμα και στην κωλ@φαρδία είχαν, μόνο που ο πρώτος έκλεψε και μία πανευρωπαϊκή κούπα απ τον Θεό όταν τον πήρε ο ύπνος κι έγινε και μάγκας στα 70φεύγα του)..."Προβλέψιμος όσο κι ότι ο ήλιος που ανατέλλει πάντα απ την ανατολή"...Μήπως και σε όλα αυτά δίκαιο δεν έχω; Πάλι φυσικά...
Σωστός λοιπόν ο λόγος αλλά και ο αντίλογος εξ ίσου σωστός, έ;
Συμπέρασμα: Πολλά λόγια μπορούν να ειπωθούν ένθεν κακείθεν αλλά για ποιο σκοπό και πoιο κέρδος μας μένει τελικά;
Μήπως νομίζετε ότι μας διαβάζει κανείς που αποφασίζει ανάλογα με τα γραφόμενα μας για τις τύχες του Π.Α.Ο.Κ.; Μόνο καναδυό χιλιάδες "αρρωστάκια" Π.Α.Ο.Κ.τσάκια σαν εμάς τους ίδιους μας διαβάζουν, που τα περισσότερα μας έχουν για φάρμακο, για "αντβίωση" ένα πράγμα ρε παιδί μου, γίνονται προσωρινά καλά μαζί μας ή αρρωσταίνουν ίσως περισσότερο (όταν είμαστε η λάθος θεραπεία στην ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΡΡΩΣΤΕΙΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ), αναπαράγουν τα γραφόμενα μας στα καφενεία, ξανααρρωσταίνουν μ αυτά που ακούνε απ τους αλλλόθρησκους και τρέχουν ξανά εδώ για τη δόση της αντιβίωσης τους...
Για όλους εμάς λοιπόν τους άρρωστους με τον Π.Α.Ο.Κ., όσο κι αν συμφωνούμε ή διαφωνούμε, όσο κι αν είμαστε πάντα ευγενικοί κι όσο κι αν "ξεφεύγουμε" καμιά φορά, όσο κι αν σπαταλάμε τον χρόνο μας πάνω από ένα πληκτρολόγιο ώρες καθημερινά, ένα και μοναδικό είναι το κέρδος μας...Η ενασχόληση με την κοινή αρρώστεια όλων μας...τον Π.Α.Ο.Κ....που "όσο μας πληγώνει, τόσο μας πωρώνει"...
Το μόνο που δεν χρειάζεται (κατά τη γνώμη μου, την οποία τονίζω ότι εκφράζω σε κάθε post μου) εδώ μέσα, στο "ιατρείο" όλων μας (εξαιρούνται οι "κρυφοί" αλλόθρησκοι που θαρρώ είναι δουλειά των mode να τους ανακαλύπτουν και να τους στέλνουν για "μπάνια"), είναι με τα γραφόμενα μας να ρίχνουμε νεράκι στον νερόμυλο των κωλ@αρδ, σ αυτό το τεράστιο εργοστάσιο της αέναης παραγωγής αντιΠ.Α.Ο.Κ.τσιδισμού που δεν αφήνει (με μόνιμο όφελος του το οικονομικό κέρδος) τον Π.Α.Ο.Κ. μας να σπάσει επιτέλους τα δεσμά του και να πετάξει πιο ψηλά απ όλους σαν δικάφαλος αετός που είναι...
ΟΝ TOPIC: Ο Π.Α.Ο.Κ. έχει προπονητή τον Ίγκορ Τούντορ και τον στηρίζει τουλάχιστον για όσο η ομάδα έχει ακόμα έστω κι έναν στόχο που πετυχαίνοντας τον, η φετινή χρονιά θα καταμετρηθεί τελικά σαν καλύτερη από την περυσινή!
Καληνύχτα και να είστε όλοι καλά γιατί Π.Α.Ο.Κ. είμαστε όλοι...αφού...