19. Βασίλης Κουτσιανικούλης

Άβαταρ μέλους
ronaldo
Επικοινωνία:

Re: 19. Βασίλης Κουτσιανικούλης

Δημοσίευση από ronaldo »

από olapaok

Τετ α τετ με τον Λάζλο Μπόλονι είχαν την Παρασκευή (1/7) δύο παίκτες του ΠΑΟΚ συζητώντας για το μέλλον τους στην ομάδα. Ο λόγος για τους Λευτέρη Σακελλαρίου και Βασίλη Κουτσιανικούλη, οι οποίοι ζήτησαν από τον Ρουμάνο να τους μεταφέρει την άποψη του για τους ίδιους και αν τους υπολογίζει για τη νέα περίοδο.

Ο 58χρονος τεχνικός ξεκαθάρισε στους δύο παίκτες ότι δεν έχει εκφράσει για κανέναν παίκτη αρνητική άποψη. Συμπεράσματα θα βγουν στην Ολλανδία, όταν και θα διεξαχθούν κάποια φιλικά, αλλά και προπονήσεις με οικογενειακά διπλά, καθώς σε αυτές τις πρώτες μέρες που διεξάγονται οι προπονήσεις η δουλειά που γίνεται αφορά τη φυσική κατάσταση.

Ακόμη, ο Μπόλονι ανέφερε στους δύο παίκτες ότι δεν έχει σαφή άποψη για τους ίδιους, όπως έχει για τους βασικούς της περσινής σεζόν, τους οποίους έχει παρακολουθήσει εκτενέστερα μέσα από τα DVD που πήρε στα χέρια του από τον Παντελή Κωνσταντινίδη.

για κάποιους που πιστεύαν αυτά που παιρνούσαν προς τα έξω οι δημοσιογράφοι ότι ο μπολόνι είδε τον κουτσιανικούλη πριν αρχίσει η προετοιμασία και είπε ότι δεν του κάνει
Άβαταρ μέλους
Holypaok

19. Βασίλης Κουτσιανικούλης

Δημοσίευση από Holypaok »

Ok ελπίζω τότε να δοθεί μια ευκαιρία στον κουτσιανικουλη.Αν δε ματωσει κ στην Ολλανδία για να κερδίσει την ψήφο εμπιστοσύνης του προπονητή ναι τότε ας παει στην ευχή της Παναγίας με τους όρους που θεωρεί καλύτερους η διοίκηση.είμαι απο τους ελάχιστους όπως καταλαβαίνω που ελπίζω κ στηρίζω πολλά στον παίκτη αυτόν.Τα ψήγματα σοβαρότητας που έδειξε προς το τέλος είναι αν μη τι άλλο θετικό στοιχείο κ ελπιδοφόρο μήνυμα.

Sent from my iPad using my own fingers
vlachodeutsch

Δημοσίευση από vlachodeutsch »

Κουτσιανικούλης: "Θέλω να μείνω στον ΠΑΟΚ"
Τι δήλωσε στο "olapaok.gr" ο Βασίλης Κουτσιανικούλης για την πρόταση απόκτησής του που έχει καταθέσει ο Εργοτέλης στους "ασπρόμαυρους". Το βράδυ του Σαββάτου (2/7) αναμένονται οι Κρητικοί στη Θεσσαλονίκη για να γίνει κατ' ιδίαν συζήτηση μεταξύ των τριών πλευρών

Ο Εργοτέλης έχει καταθέσει πρόταση στον ΠΑΟΚ για την απόκτηση του Βασίλη Κουτσιανικούλη, αλλά ο παίκτης δεν είναι διατεθειμένος να φύγει από τον "Δικέφαλο".

Ο βραχύσωμος μεσοεπιθετικός μίλησε στο "olaPAOK.gr" παίρνοντας θέση στο όλο θέμα, ενώ ανέφερε και τι του έχει μεταφέρει ο Μπόλονι που τον έχει κάνει ακόμη πιο "ζεστό" για την παραμονή του στους "ασπρόμαυρους".
Συγκεκριμένα, δήλωσε ο "Κούτσια": "Η πρόταση που μου μεταφέρθηκε, λέει ότι ο Εργοτέλης με θέλει με συμβόλαιο, στο οποίο τα μισά δικαιώματα θα έχει ο ΠΑΟΚ, διάρκειας τεσσάρων χρόνων, με τα μισά χρήματα ετησίως από αυτά που προβλέπει το συμβόλαιο που έχω τώρα στον ΠΑΟΚ.
Προσωπικά, αυτή η πρόταση δεν με καλύπτει. Αυτό που επιθυμώ εγώ είναι να παραμείνω στον ΠΑΟΚ και να προσπαθήσω να πάρω θέση βασικού στην ομάδα.

Άλλωστε, και ο κ. Μπόλονι σε συνομιλία που είχε μαζί μου, μου μετέφερε ότι θέλει να συνεργαστούμε, γιατί είδε πάνω μου κάποια καλά στοιχεία.

Προσωπικά, λοιπόν, θα ήθελα να συνεργαστώ με τον κ. Μπόλονι και να πάρω μέρος στη βασική προετοιμασία, προσπαθώντας να τον πείσω για την αξία μου".

Ραντεβού μεταξύ των τριών πλευρών

Στο μεταξύ, έχει κλειστεί ραντεβού μεταξύ ανθρώπων του ΠΑΟΚ και του Εργοτέλη, οι οποίοι θα ταξιδέψουν στη Θεσσαλονίκη για το θέμα του Κουτσιανικούλη το βράδυ του Σαββάτου (2/7) για να γίνουν κατ' ιδίαν συζητήσεις, στις οποίες έχει οριστεί να δώσει το παρών και 23χρονος ποδοσφαιριστής.

Όπως γίνεται αντιληπτό, με βάση την επιθυμία του "Κούτσια", αλλά και τη θετική άποψη που έχει ο Μπόλονι ως προς τη συνεργασία μαζί του στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας, ώστε να μπορέσει να βγάλει ολοκληρωμένο συμπέρασμα για την αξία του παίκτη, είναι πολύ δύσκολο να επέλθει η συμφωνία.

δεν του καλυπτει τα 150000 ευρω
οσο για τον Μπολονι,πρωτη φορα ακουω παιχτη να μιλαειγια λογαριασμο προπονητη
interted

Δημοσίευση από interted »

Τα έχουμε ξαναπεί. Η ποιοτική διαφορά της εποχής Ζαγοράκη με παλιότερες εποχές είναι ότι πλεον ΚΑΝΕΝΑΣ δεν θέλει να φύγει από το μεγάλο άρμα του ΠΑΟΚ
vlachodeutsch

Δημοσίευση από vlachodeutsch »

χαζο δεν ειναι
που αλλου θα βρει 350000 ξεκουραστα και τα 8/10 τον φιλαθλων να του δινουν αλλη μια ευκαιρια "ρε γαμωτο για το παιδι"
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Sera4 την Σάβ 02 Ιούλ 2011, 18:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: φρονιμα...
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

Αν δεν υπήρχε θέμα να καλυφτεί κάπως η χασούρα δε νομίζω ότι θα το ψειρίζαμε τόσο πολύ το θέμα. Στη χειρότερη θα του δίναμε την ελευθέρας του και θα τον στέλναμε στο καλό.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Βασιλακη αγοριμ για να αξιζεις ευκαιρια πρεπει να δειχνεις βελτιωση και προσπαθεια. Τι δειχνεις εσυ?
Τρόμος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Τρόμος »

Από τις δηλώσεις σου πάντως πιο πολύ σε νοιάζει να μείνεις Σαλόνικα με 300.000.Αυτό δηλαδή είναι το όνειρό σου μεγάλη ζωή,μεγάλη ομάδα εύκολα λεφτά;Εσύ πότε θα δόσεις κάτι;Eίσαι η μεγαλύτερη επένδυση και από ότι φαίνεται η ποιο αποτυχημένη.Και εγώ έλεγα για τελευταία ευκαιρία με Μπολόνι αλλά καλά κάνει ο Κωνσταντινίδης ,στον Τέλη να γλυτώσουμε τις δόσεις,το συμβόλαιο κρατάμε και τα δικαιώματα(μη σε πάρει καμιά κούλα κανα λύκι)μια χαρά.Καλά το πας Παντελή!!!
bristol

Δημοσίευση από bristol »

Αφηστε το παιδι ρε Μπιτ Μπιτ μην τους ακους
Άβαταρ μέλους
xristos14

Δημοσίευση από xristos14 »

ρε πάρτον πούλο που δε φεύγεις κιόλας απ'τη Σαλονικα μλκισμένο..ότι πρόπερσι τα μισά διαρκείας τα πληρώσαμε για την πάρτη σου το χεις καταλάβει?Για να πας σε κλαμπάκια όταν είσαι εκτός αποστολής νομίζεις τα δώσαμε?
Άντε τράβα στον Τέλη απέναντι σε ανοιχτές άμυνες να βάλεις κανα γκολ μπας κ ανέβει η τιμή σου και μη μας νευριάζεις..χορτάσαμε Βερον, Φιλομένους και Σαβίνηδες δε θα'χουμε και σένα τώρα
Άβαταρ μέλους
cristiano4

Δημοσίευση από cristiano4 »

τον πηρε στην αποστολη πάντως,τελευταια ευκαιρια
Armagedonas

Δημοσίευση από Armagedonas »

Η πορεία Κουτσιανικούλη είναι Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ σε αυτούς που ζητάνε διαρκώς νεαρούς Έλληνες παίκτες!!!

Λες και η ηλικία παίζει μπάλα!!!!

ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ θέλουμε,ανεξαρτήτου ηλικίας-εθνικότητας-θρησκείας-χρώματος-φυλής κλπ

Μπορώ να φέρω 3 ΚΟΝΓΚΟΛΕΖΟΥΣ 35 χρονών παικταράδες?????

Μπορώ να βρω άλλους 2 Γκαρσία???Άλλους 2 Κοντρέρας???

Να φερω Ριβάλντο στα 38 και να μου δώσει τον τίτλο όπως τον έδωσε μόνος του στην αεκ?(έστω και αν χάθηκε μετά)

ΣΕ άλλο θρεντ ζητάνε Γεωργίου,παλιότερα Ηλιάδη-Μπαλάφα-Μουμίν,πιο παλιά Χατζηζήση,ακόμα παλιότερα Ινεπολίδη και Καριαούλι και Καραμεταξά....

Το που κατέληξαν όλοι αυτοί είναι γνωστό!

2 παίκτες βγάλαμε τα τελευταία 30 χρόνια....ΜΟΝΟ 2 πρώτης γραμμής!

Τουρσουνίδη και Σάλπι(έστω από γειτονική ακαδημία)....

Κανένας άλλος δεν κατάφερε να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων απλά λόγω μικρής αξίας

Στο κάτω κάτω,ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ Ο ΈΛΛΗΝΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ?????

Μήπως ο πιο άμπαλος στη γη?....

Πέστε μου έναν έλληνα μέσο,έναν έλληνα σέντερ φορ και έναν έλληνα μπακ????

Απλά δεν υπάρχουν.....Γελάει η υφήλιος με τον έλληνα ποδοσφαιριστή
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

ρε μαγκες το φαγατε το παιδι, εξαλλου τι ζητησε? μια ευκαιρια να τον δει ο νεος προπονητης, πρεπει να τον ξεσκίζουμε επειδη θελει να διεκδικησει και την τελευταια πιθανοτητα να παιξει στον ΠΑΟΚ? δηλαδη επειδη καποιοι κανανε την λαλακια και δαπανησαν 2 μυρια για την παρτη του φταιει αυτος? και γω ειμαι ενας απο αυτους που πιστευουν οτι κατα 90% δεν προκειται να παιξει μπαλα αλλα ας εξαντλησουμε και το υπολοιπο 10% μονο κερδισμενοι μπορουμε να βγουμε. οσο για αυτους που λενε οτι δεν υπαρχει Ελληνας ποδοσφαιριστης θα μου επιτρεψει να διαφωνήσω, την τελευταια δεκαετια ειναι πολυ οι αξιολογοι Ελληνες που εχουν κινησει και το ενδιαφερον μεγαλλον ομαδων εξαλλου αυτο μπορουμε να το δουμε και απο την εθνικη οπου τα τελευται χρονια ειναι στις τελικες φασεις των μεγαλων διοργανώσεων απλα δεν υπαρχει ο Ελληνας ποδοσφαιριστης που μπορει να κανει την διαφορα
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Εντάξει ρε παιδιά.Μετά την προετοιμασία θα τον δώσουμε του εργοτέλη,αφού δε θα τον θέλει ο προπονητής...
:pano:
bristol

Δημοσίευση από bristol »

Ας στειλουμε την τραγουδιαρα μεταγραφη σε κανα μαγαζι Κρητη και θα δεις για ποτε ο Μπιτ Μπιτ θα παει δανεικος
Ξυπνα Σβουρα εμεις θα στα λεμε? :opaokara: :opaokara:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”