19. Βασίλης Κουτσιανικούλης
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
Re: 19. Βασίλης Κουτσιανικούλης
πηραμε λεφτα η @@ μονο το 50% αν πουληθει???
τωρα εκει που ελεγα για δεκαρι θελουμε και εχτρεμ ....αχαχχααχαχαχαχ καλα καλαμποκια...μακαρι να ερθει ο ζαιρι
τωρα εκει που ελεγα για δεκαρι θελουμε και εχτρεμ ....αχαχχααχαχαχαχ καλα καλαμποκια...μακαρι να ερθει ο ζαιρι
λεφτα δεν πηραμε απλα γλιτωσαμε κποια που χρωστουσαμε ποσα δε λεει...
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
το θεμα ειναι τον εστειλε ο μπολονι ??? η τον εστειλε ο ζαγορ λογω χρεος?????
αν και δε με ενδιαφερει καθολου ....αρκει που εφυγε ...
Μάλλον αρκετά γλιτώνουμε Μανιακέ μου.MANIAKOS έγραψε:λεφτα δεν πηραμε απλα γλιτωσαμε κποια που χρωστουσαμε ποσα δε λεει...

- desperando
- Επικοινωνία:
παντως το ποσο που χρωστούσαμε στον τελη ηταν κοντα στα 500.000 , αν ειναι ετσι καλος εφυγε και μαλλον ειμαστε κοντα σε ζαιρι ή λολο αν ρίξει λιγο τις απαιτησεις του
To θέμα είναι να μην πληρώνουμε κάνα μέρος του συμβολαίου του εμείς...
Κατά τα άλλα κέρδος και από τα λεφτά που γλυτώνουμε τοσο από το συμβόλαιο όσο και από τα χρωστούμενα....
Κατά τα άλλα κέρδος και από τα λεφτά που γλυτώνουμε τοσο από το συμβόλαιο όσο και από τα χρωστούμενα....
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
- desperando
- Επικοινωνία:
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
Αφού έχουμε 30 άτομα ροστερ, έπρεπε να αξιολογήσει τους πιο μεγάλους πρώτα πριν αποφασίσει ποιοι θα σουταριστούν..προφανώς ο Μπόλονι δεν διέκρινε κάτι το ιδιαίτερο στον Κουτσια και όσο περισσότερο βλέπει τους παίκτες, τόσο θα καθαρίζουμε απ'τη σαβούρα.MANIAKOS έγραψε:mακαρι αλλα αν πιστευε οτι ηταν ετοιμοι γιατι δεν τους πηρε? κανεναν πλην μωυσιαδη δεν πηρε μεσοεπιθετικα...xristos14 έγραψε:σε περίπτωση πώλησης αν έρθει η Αιντραχτ ας πούμε και δώσει 1 μύρριο εμείς θα πάρουμε τα 500..και λογικά θα μπήκε κάποια ρήτρα που θα λέει ότι αν πάει καλά επιστρέφει με το αζημίωτο..λογικά πάνταυπάρχουν και οι Κωστεκίδης, Δεμηρτζόγλου 17 χρονών έκαστος..είμαι σίγουρος ότι ο Μπόλονι θα τους λατρέψειMANIAKOS έγραψε:οποτε παμε και ια εξτρεμ πλεον.....βιερι σαλπι ρομπερ δε φτανουν..(αν μεινουν κι αυτοι)
ζαιρι εστογιαννοφ...?
Χωρίς Κουτσια και Ελ Ζαρ και με την οικονομική αδυναμία μας είναι δεδομένο ότι τουλάχιστον ένας απ'τους δύο που ανέφερα θα πάρουν ευκαιρίες
Εμείς κάναμε την ασπίδα στον Βασίλη, όλοι ξέραμε μέσα μας ότι ο Βασίλης ήταν λίγος για τον ΠΑΟΚ. Δεν μας είχε πείσει παρά μόνο σε δύο παιχνίδια. Δυστυχώς για τον ίδιο και για εμάς ο Βασίλης ήταν μια φούσκα χρηματιστηριακή. Δεν μπορεί και ο Μπόλονι να είδε λάθος. Δεν κάνει κουμάντο ο Ζαγοράκης στα αποδυτήρια έτσι ώστε να πούμε η αυτός τον έστειλε, η λόγου οικονομικού. Ούτε στα μικρα παιχνίδια κυπέλου δεν βοηθησε ο Βασίλης. Κρίμα γι αυτόν και για εμάς.PARASANDALOS έγραψε:το θεμα ειναι τον εστειλε ο μπολονι ??? η τον εστειλε ο ζαγορ λογω χρεος?????
- nyxteridas
δεν εχει σημασια ο λογος που φευγει....ειτε ο ζαγορ λογω χρηματων,ειτε ο μπολονι ,ολοι ξερουμε οτι ο τυπος ηταν λιγος
και εμενα προσωπικα ακομα μου καθεται στο λαιμο η μεταγραφη του 1,5 εκατομυριου.....ο ζαγορ ολο ελεγε οικονομια και οικονομια,αποριπταμε παικτες για 50 χιλιαρικα παραπανω,και μπαμ μεταγραφη 1,5 εκατομυριου.ΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ?
τελοςπαντων
και εμενα προσωπικα ακομα μου καθεται στο λαιμο η μεταγραφη του 1,5 εκατομυριου.....ο ζαγορ ολο ελεγε οικονομια και οικονομια,αποριπταμε παικτες για 50 χιλιαρικα παραπανω,και μπαμ μεταγραφη 1,5 εκατομυριου.ΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ?
τελοςπαντων
Έχεις μπερδευτεί λίγο alastor... Με τις ημερομηνίες των γεγονότων.
Ο παίκτης υπερεκτιμηθηκε και αυτο το λέμε ΤΏΡΑ. Εκ του αποτελέσματος. Παρόλα αυτα η συνέχεια της καριέρας του θα δείξει αν δεν ήταν αυτός που έπρεπε μόνο με εμάς.
Για μένα δεν του δόθηκαν οι ευκαιρίες που έπρεπε και ο παίκτης ποτε δεν πήρε ρυθμό.
Ειδικά πέρυσι μετα τον αγώνα με το γαυρο... Εξαφανίστηκε. Αγνωστο γιατί.
Δεν ξέρω τι έκανε όμως και στις προπονησεις για να μη του δοθούν αυτές οι ευκαιρίες... γιατί δεν πέρασαν και λίγοι προπονητές.
Επίσης άκουσαμε και για εξωγηπεδικη ζωη.
ΒΑΣΙΛΆΚΗ ΕΓΩ ΣΕ ΠΊΣΤΕΨΑ ΚΑΙ ΚΡΊΜΑ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ.
ΜΌΝΟΣ ΣΟΥ ΒΡΗΚΕΣ ΤΟ ΔΡΌΜΟ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΞΊΩΣΗ ΚΑΙ ΜΌΝΟΣ ΣΟΥ ΤΟΝ ΕΧΑΣΕΣ ΣΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΉ.
Εύχομαι ΚΑΛΉ συνέχεια στην καριέρα σου και πρόσεχε τα μυαλά σου.
Ο παίκτης υπερεκτιμηθηκε και αυτο το λέμε ΤΏΡΑ. Εκ του αποτελέσματος. Παρόλα αυτα η συνέχεια της καριέρας του θα δείξει αν δεν ήταν αυτός που έπρεπε μόνο με εμάς.
Για μένα δεν του δόθηκαν οι ευκαιρίες που έπρεπε και ο παίκτης ποτε δεν πήρε ρυθμό.
Ειδικά πέρυσι μετα τον αγώνα με το γαυρο... Εξαφανίστηκε. Αγνωστο γιατί.

Δεν ξέρω τι έκανε όμως και στις προπονησεις για να μη του δοθούν αυτές οι ευκαιρίες... γιατί δεν πέρασαν και λίγοι προπονητές.
Επίσης άκουσαμε και για εξωγηπεδικη ζωη.

ΒΑΣΙΛΆΚΗ ΕΓΩ ΣΕ ΠΊΣΤΕΨΑ ΚΑΙ ΚΡΊΜΑ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ.
ΜΌΝΟΣ ΣΟΥ ΒΡΗΚΕΣ ΤΟ ΔΡΌΜΟ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΞΊΩΣΗ ΚΑΙ ΜΌΝΟΣ ΣΟΥ ΤΟΝ ΕΧΑΣΕΣ ΣΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΉ.
Εύχομαι ΚΑΛΉ συνέχεια στην καριέρα σου και πρόσεχε τα μυαλά σου.
- Sick Bastard
+1926.nyxteridas έγραψε:Μιας και το ρόστερ ξεχειλίζει
Ότι να ναι κάνουν.
Ότι να ναι πραγματικά.