Ζήσης Βρύζας

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
lefis

Re: Ζήσης Βρύζας

Δημοσίευση από lefis »

Parolos έγραψε:Θέλω να ακούσω από κάποιον να μου πει 1 απλό πράγμα, γιατί πραγματικάτο έχω απορία, και δεν μπορώ να το σκεφτώ μόνος μου. Τι ακριβώς πρέπει να κάνει, σε σχέση με όλους τους προηγούμενος προέδρους, ωστε να μην έχει την ίδια κατάληξη??
τιποτα. η καταληξη ειναι ηδη προδιαγεγραμμενη.
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

lefis έγραψε:
Parolos έγραψε:Θέλω να ακούσω από κάποιον να μου πει 1 απλό πράγμα, γιατί πραγματικάτο έχω απορία, και δεν μπορώ να το σκεφτώ μόνος μου. Τι ακριβώς πρέπει να κάνει, σε σχέση με όλους τους προηγούμενος προέδρους, ωστε να μην έχει την ίδια κατάληξη??
τιποτα. η καταληξη ειναι ηδη προδιαγεγραμμενη.
Να μη δανειζει επιταγες απο τα λεφτα του ΛΑΟΥ, να μη φερει τον γκαγκατση, να μη πωλησει διωξει βασικους ποδοσφαιρστες τσαμπα, να εκμεταλευτει την μπουτικ. ΝΑ λεει παντα την αληθεια και να μη κριβετε, να εχει συχνη επικοινωνια με τον κοσμο, να μη πληρωνουμε το καθε παλτο με χρυσες λιρες, να λεει τα προβληματα που αντιμετωπιζει ο ΠΑΟΚ στο λαου του, στην ωρα τους, να μη πουλαει ηθος (πληρωνω τον ταυματια σαβινι αντι να τον αποδεσμευσω τον γεναρι) με λεφτα που δεν ειναι δικα του, νΑ μην κανει δακρισεις ποτε του(οποιος καταλαβε καταλαβε), να μιλαει συχνα με τον κοσμο, να μην αφηνει τον καθε ΑΡΔ να εχει προσβαση στην τουμπα, να μην τουμπεκιαζει σε αποφασεις κατα του συλλογου, και τα λοιπα.

Αν θες κι αλλα πες.
Άβαταρ μέλους
Ivan_4

Δημοσίευση από Ivan_4 »

Καλό κουράγιο Ζήση...
Θα περάσεις κι εσύ, ότι πέρασε ο Ζαγοράκης...
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Στηριξη στον Βρυζα με καλοπιστη σκληρη κριτικη...
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Αν χάσει σε ημιτελικό-τελικό κυπέλλου κι έχει κάνει ολα αυτά?

ΒΤW αυτός που περιγράφεις ζει στον πλανήτη γη?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Parolos την Πέμ 26 Ιαν 2012, 19:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

mpafos4 έγραψε:
guardian4 έγραψε:Ο ΠΑΟΚ γραφεται στις εκδρομες στους δρομους και στα πεταλα.
Αν νομιζετε κατι διαφορετικο ειστε βαθεια νυχτομενοι.
Εχετε χασει τα αυγα και τα πασχαλια.Εχετε χασει τον προσανατολισμο σας.Εχετε χασει το νοημα!

Το ΜΕΓΑΛΕΙΟ του ΠΑΟΚ ξεκινησε απο μια ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ!Αυτη ηταν η αιτια για να γιγαντωθει ο ΠΑΟΚ!Εαν δεν υπηρχε εκεινη η ομαδα και ολα αυτα τα γεγονοτα που την πηγαιναν κοντρα...........δυσκολα θα ειμασταν αυτο που ειμαστε.Σε δυσκολα,για το ποδοσφαιρο,χρονια ηρθε το μπασκετ,με μια αλλη μεγαλη ομαδα να μας κρατησει.Και τα τελευταια τεσσερα χρονια μονο το ποδοσφαιρο μας δινει χαρες.

Μου θυμιζεις καποιους στο Βιγιαρεαλ,που πηγαν να χτυπησουν καποια παιδια απο τη Γερμανια επειδη τους ζητησαν να κατεβασουν τα "πανια" για να βλεπουν.............Βλεπεις,γι'αυτους η ΦΑΝΕΛΑ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΕΦΑΛΟ εχει μικροτερη σημασια απο τα "πανια"...................Για αυτο λέω πως ο ΠΑΟΚτσης σημερα εχει χασει τον στοχο!
++++++++++++++
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

MANIAKOS έγραψε:Στηριξη στον Βρυζα με καλοπιστη σκληρη κριτικη...
:lol: :lol: :lol: :lol:
:pano:
Άβαταρ μέλους
guardian4

Parolos έγραψε:Αν χάσει σε ημιτελικό-τελικό κυπέλλου κι έχει κάνει ολα αυτά?

ΒΤW αυτός που περιγράφεις ζει στον πλανήτη γη?
Δε θα χασει στον ημιτελικο κυπελου κανοντας ολα αυτα αδερφε, αυτο ειναι το θεμα.

Ναι, ο ζησης.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Photis έγραψε:
:lol: :lol: :lol: :lol:
:pano:
Μεχρι να τον διωξουμε και αυτον με τις κλωτσιες φυσικα...γιατι ετσι πρεπει να κανουμε δε μπορει ο Ζαγορ να ναι κακια παρενθεση τοσα χρονια εν μεσω καταπληκτικων διοικησεων....

αλλα θα παρουμε αυτο που μας αξιζει....
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Ειδα και τα γελια του Photis....και δεν αντεξα.............εσκασα στα γελια!Ελπιζω να καταλαβαινεις γιατι γελαω.Μεσα σε ολο αυτο το χαμο....γραφεις αυτο-στο οποιο δεν νομιζω να διαφωνει κανενας-..........να εισαι καλα!
Άβαταρ μέλους
guardian4

Τη βγαλαμε την νεκροψια?
Αντε τωρα που τη βγαλαμε, οσοι δεν εχετε ορεξεη και ειστε απαισιοδοξοι, απλα μη γραφετε, γινετε?

Να δουμε τι θα κανουμε οι υπολοιποι.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Besuch έγραψε: ...
Επισης δεν συμφωνω με το Φιλο πιο πανω που μιλαει για Βρυζα οτι ανελαβε μετα απο πραξικοπημα. Δε θελω να πιστευω οτι και αυτος ειναι γνωστης ειδικων καταστασεων, και προφανως με τιποτα οτι εσκαψε το λακο του Τεο, απλα πιστευω οτι θελει να βοηθησει οσο μπορει. Να τον στησουμε στον τοιχο δε βοηθαει σε τιποτα.
Αλλο θεμα οτι κ αυτος ειναι καταδικασμενος να αποτυχει για τους ιδιους λογους.
Φίλε μου μια διόρθωση....έγραψα επακριβώς "Σου δόθηκε το χρίσμα πραξικοπηματικά και δε σε τιμά καθόλου."

Δε μπορώ να ξέρω αν γνώριζε ή όχι.
Αυτό που ξέρω είναι ότι από τη στιγμή που δέχθηκε να αναλάβει μου δείχνει ότι σιωπηλά "συμβιβάστηκε" με το σκηνικό που στήθηκε.
Αυτή είναι καθαρά ΔΙΚΗ μου άποψη και δεν έχω να δώσω λόγο σε κανέναν για τις απόψεις μου (ασφαλώς και δε πάει σε σένα το τελευταίο)
Άβαταρ μέλους
guardian4

guardian4 έγραψε:
mpafos4 έγραψε:
guardian4 έγραψε:Ο ΠΑΟΚ γραφεται στις εκδρομες στους δρομους και στα πεταλα.
Αν νομιζετε κατι διαφορετικο ειστε βαθεια νυχτομενοι.
Εχετε χασει τα αυγα και τα πασχαλια.Εχετε χασει τον προσανατολισμο σας.Εχετε χασει το νοημα!

Το ΜΕΓΑΛΕΙΟ του ΠΑΟΚ ξεκινησε απο μια ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ!Αυτη ηταν η αιτια για να γιγαντωθει ο ΠΑΟΚ!Εαν δεν υπηρχε εκεινη η ομαδα και ολα αυτα τα γεγονοτα που την πηγαιναν κοντρα...........δυσκολα θα ειμασταν αυτο που ειμαστε.Σε δυσκολα,για το ποδοσφαιρο,χρονια ηρθε το μπασκετ,με μια αλλη μεγαλη ομαδα να μας κρατησει.Και τα τελευταια τεσσερα χρονια μονο το ποδοσφαιρο μας δινει χαρες.

Μου θυμιζεις καποιους στο Βιγιαρεαλ,που πηγαν να χτυπησουν καποια παιδια απο τη Γερμανια επειδη τους ζητησαν να κατεβασουν τα "πανια" για να βλεπουν.............Βλεπεις,γι'αυτους η ΦΑΝΕΛΑ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΕΦΑΛΟ εχει μικροτερη σημασια απο τα "πανια"...................Για αυτο λέω πως ο ΠΑΟΚτσης σημερα εχει χασει τον στοχο!
Αυτη η ομαδα πως χτισηκε? Απο τα φορουμ , ή με το εμπρος αιτε δικεφαλε, απ τα επισημα στον καναπε και πισω?

Και σου θυμιζω λαθος ατομα.

+++++++++

:lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Emprostisghsoitrelamenoi

Δημοσίευση από Emprostisghsoitrelamenoi »

Τίποτε άλλο εκτός από ειρωνεία δευτέρας δημοτικού διαθέτει το παλμαρέ σας ?
Από επιχειρηματολογία 0 εις το πηλίκο.

Γενικά,το πιστεύω ότι μετά από 5 μέρες να κάτσετε να διαβάσετε τα ποστ σας μερικοί ,θα ξενερώσετε αφάνταστα με το πόσο κλαψομουνι@ βγάζετε και το κατα πόσο χαζογκομενίζετε σε αυτά.
Θυμίζει παιδικές χαρές εδώ μέσα ώρες ώρες.
Άβαταρ μέλους
guardian4

giapas έγραψε:
Besuch έγραψε: ...
Επισης δεν συμφωνω με το Φιλο πιο πανω που μιλαει για Βρυζα οτι ανελαβε μετα απο πραξικοπημα. Δε θελω να πιστευω οτι και αυτος ειναι γνωστης ειδικων καταστασεων, και προφανως με τιποτα οτι εσκαψε το λακο του Τεο, απλα πιστευω οτι θελει να βοηθησει οσο μπορει. Να τον στησουμε στον τοιχο δε βοηθαει σε τιποτα.
Αλλο θεμα οτι κ αυτος ειναι καταδικασμενος να αποτυχει για τους ιδιους λογους.
Φίλε μου μια διόρθωση....έγραψα επακριβώς "Σου δόθηκε το χρίσμα πραξικοπηματικά και δε σε τιμά καθόλου."

Δε μπορώ να ξέρω αν γνώριζε ή όχι.
Αυτό που ξέρω είναι ότι από τη στιγμή που δέχθηκε να αναλάβει μου δείχνει ότι σιωπηλά "συμβιβάστηκε" με το σκηνικό που στήθηκε.
Αυτή είναι καθαρά ΔΙΚΗ μου άποψη και δεν έχω να δώσω λόγο σε κανέναν για τις απόψεις μου (ασφαλώς και δε πάει σε σένα το τελευταίο)

Αυτο υποστηριζεις εσυ φιλε μου. Καταλαμβαινω τι εννοεις, αλλα δεν το βλεπω τοσο κακο να ανελαβε τον ΠΑΟΚ ακεφαλο. Τι επρεπε να γινει δλδ?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”