Ζήσης Βρύζας

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
lamosas
Bet Guru 2024

Re: Ζήσης Βρύζας

Δημοσίευση από lamosas »

Καλύ τύχη και όχι άλλους Σαβίνιδες-Μπερέτιδες-Φιλομένους κ.ο.κ
giapas

Δημοσίευση από giapas »

guardian4 έγραψε:
giapas έγραψε:
Besuch έγραψε: ...
Επισης δεν συμφωνω με το Φιλο πιο πανω που μιλαει για Βρυζα οτι ανελαβε μετα απο πραξικοπημα. Δε θελω να πιστευω οτι και αυτος ειναι γνωστης ειδικων καταστασεων, και προφανως με τιποτα οτι εσκαψε το λακο του Τεο, απλα πιστευω οτι θελει να βοηθησει οσο μπορει. Να τον στησουμε στον τοιχο δε βοηθαει σε τιποτα.
Αλλο θεμα οτι κ αυτος ειναι καταδικασμενος να αποτυχει για τους ιδιους λογους.
Φίλε μου μια διόρθωση....έγραψα επακριβώς "Σου δόθηκε το χρίσμα πραξικοπηματικά και δε σε τιμά καθόλου."

Δε μπορώ να ξέρω αν γνώριζε ή όχι.
Αυτό που ξέρω είναι ότι από τη στιγμή που δέχθηκε να αναλάβει μου δείχνει ότι σιωπηλά "συμβιβάστηκε" με το σκηνικό που στήθηκε.
Αυτή είναι καθαρά ΔΙΚΗ μου άποψη και δεν έχω να δώσω λόγο σε κανέναν για τις απόψεις μου (ασφαλώς και δε πάει σε σένα το τελευταίο)

Αυτο υποστηριζεις εσυ φιλε μου. Καταλαμβαινω τι εννοεις, αλλα δεν το βλεπω τοσο κακο να ανελαβε τον ΠΑΟΚ ακεφαλο. Τι επρεπε να γινει δλδ?
Κοίτα , δε ξέρω ποια είναι η νόμιμη διαδικασία..πχ πηγαίνεις στον ερασιτέχνη και παίρνεις από εκεί το χρίσμα? Δε ξέρω... Αν γινόταν έτσι , μπορούσε να εμφανιστεί , να θέσει υποψηφιότητα και να σχηματίσει μια ομάδα με την οποία θα διοικήσει.Ας γινόταν σε 20 μέρες..θα έχανε η βενετιά βελόνι δλδ? Δε ξέρω..
Το ότι γύρισε όπως γύρισε , δήλωσε ότι οι μοίρα του είναι κοινή με το Ζαγορ αλλά πάραυτα σήμερα ανέβηκε "εύκολα" στη προεδρία εμένα μου κάνει ιδιαίτερα άσχημη εντύπωση για να μην πω κάτι χειρότερο περί συνεννόησης και βγουν πάλι από τα ρούχα τους οι χαρούμενοι σήμερα.

Εννοείται, ότι προσωπικά θέλω το αγωνιστικό καλό της ομάδας και τίποτα άλλο.
Αν το καλό της ομάδας εξασφαλιστεί με Βρύζα αρχηγό , πάω πάσο.
Και με guardian πρόεδρο, πάλι πάσο θα πήγαινα. Απλά τη γνώμη μου είπα και την εντύπωση που έχω.
Άβαταρ μέλους
PAPA TSIBIKOS

Δημοσίευση από PAPA TSIBIKOS »

guardian4 έγραψε:Τη βγαλαμε την νεκροψια?
Αντε τωρα που τη βγαλαμε, οσοι δεν εχετε ορεξεη και ειστε απαισιοδοξοι, απλα μη γραφετε, γινετε?

Να δουμε τι θα κανουμε οι υπολοιποι.
Το διαβασαμε και αυτό :shock:
Άντε κάντε κανένα οργανωμένο ντου για να γίνει και το ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ "καθαρόαιμο" σάιτ :lol:
Άβαταρ μέλους
Jordi_ 04

Δημοσίευση από Jordi_ 04 »

MANIAKOS έγραψε:Στηριξη στον Βρυζα με καλοπιστη σκληρη κριτικη...
:nairepaok:
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

To Γκαγκατσοπαιδο,ακομα να φυγει?............Μια και μιλαμε για καλοπιστη κριτικη,λεω να αρχισω απο σημερα. :lol:
Άβαταρ μέλους
Enide

Δημοσίευση από Enide »

PAPA TSIBIKOS έγραψε:
guardian4 έγραψε:Τη βγαλαμε την νεκροψια?
Αντε τωρα που τη βγαλαμε, οσοι δεν εχετε ορεξεη και ειστε απαισιοδοξοι, απλα μη γραφετε, γινετε?

Να δουμε τι θα κανουμε οι υπολοιποι.
Το διαβασαμε και αυτό :shock:
Άντε κάντε κανένα οργανωμένο ντου για να γίνει και το ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ "καθαρόαιμο" σάιτ :lol:
Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ σε όλο της το μεγαλείο άτομα που εδώ και καιρό οτιδήποτε έγραφαν εμπεριείχε μιζέρια, ανακρίβειες και ατελείωτη καταστροφολογία ως δια μαγείας σήμερα μας προτρέπουν να είμαστε αισιόδοξοι και συσπειρωμένοι :?
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Στο επομενο ΝΤΟΥ , το Γκαγκατσοπαιδο ... :mrgreen:

Η "κριτικη" πρεπει να αρχισει απο το οτι δεν πηρε εισιτηρια για το παιχνιδι με την κουλα ... 8-)
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

:lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

Ζήση αγόρι μου προτείνω να φύγεις κι εσύ. Δεν έχει νόημα να μείνεις με αυτές τις συνθήκες. Κι εσύ θα βρεις τον μπελά σου. Σε ένα μήνα, σε ένα χρόνο, θα τα ακούσεις κι εσύ: Και βλάκα θα σε πουν, και κομπλεξικό και καταχραστή και ηττοπαθή και ότι δεν μπορείς να φανταστείς...

Εάν όμως αποφασίσεις να μείνεις - ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΚΙ ΕΓΩ ΠΟΛΥ - κράτα μια συμβουλή: Κλείσε τα αυτιά σου και κάνε αυτό που σου λέει το μυαλό σου, οι γνώσεις σου, η εμπειρία σου, η αγάπη σου για τον ΠΑΟΚ μας. Και μην αφήσεις κανένα σύνδεσμο να σου λέει τι να κάνεις. ΑΓΝΟΗΣΕ ΤΟΥΣ! Μόνο έτσι θα έχουμε μια ελπίδα να δούμε θεού πρόσωπο. Διαφορετικά θα έχεις κι εσύ το άδοξο τέλος του Θεόδωρου...

Καλή επιτυχία αγόρι μου. ΚΑΝΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΜΑΣ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΔΙΩΞΕ ΤΑ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΛΑΧΝΑ ΤΟΥ...
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Δημοσίευση από Argonaut4 »

Nτίμι....................συμφωνώ μέχρι τελείας αδερφέ.
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Τον Μπόλονι και τα μάτια μας...
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Αντε,οι μεσημεριανοι να αποχωρουμε σιγα σιγα.........Οσο γερο στομαχι και να εχουμε,μια αηδια τη νοιωθουμε.Αρκει να μπειτε και να δειτε τι γραφουν συνοπαδοι μας,για το παλικαρακι το Γλυκο.............
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Καλή επιτυχία και καλά στομάχια ρε Ζήσαρε.

Ξέρεις τι να περιμένεις και περισσότερο από τίτλους ελπίζω να φέρεις υγεία στον ΠΑΟΚ, ακόμα και εάν μερικές φορές το άρρωστο μέλος πρέπει να κόβεται.
Άβαταρ μέλους
Enide

Δημοσίευση από Enide »

DimisK έγραψε:Εάν όμως αποφασίσεις να μείνεις - ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΚΙ ΕΓΩ ΠΟΛΥ - κράτα μια συμβουλή: Κλείσε τα αυτιά σου και κάνε αυτό που σου λέει το μυαλό σου, οι γνώσεις σου, η εμπειρία σου, η αγάπη σου για τον ΠΑΟΚ μας. Και μην αφήσεις κανένα σύνδεσμο να σου λέει τι να κάνεις. ΑΓΝΟΗΣΕ ΤΟΥΣ! Μόνο έτσι θα έχουμε μια ελπίδα να δούμε θεού πρόσωπο. Διαφορετικά θα έχεις κι εσύ το άδοξο τέλος του Θεόδωρου...

Καλή επιτυχία αγόρι μου. ΚΑΝΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΜΑΣ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΔΙΩΞΕ ΤΑ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΛΑΧΝΑ ΤΟΥ...
Οχι μόνο να τους αγνοήσει να μη τους επιτρέψει να τον πλησιάσουνε στο ένα μέτρο
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Ποια ματια μας Μαξιμε ??? Αυτα τα εχουμε βγαλει απο καιρο μονοι μας ... Οποτε ας μεινουμε μονο στο Μπολονι ...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”