Ζήσης Βρύζας
Re: Ζήσης Βρύζας
Emprostisghsoitrelamenoi έγραψε: Γενικά,το πιστεύω ότι μετά από 5 μέρες να κάτσετε να διαβάσετε τα ποστ σας μερικοί ,θα ξενερώσετε αφάνταστα με το πόσο κλαψομουνι@ βγάζετε και το κατα πόσο χαζογκομενίζετε σε αυτά.
Θυμίζει παιδικές χαρές εδώ μέσα ώρες ώρες.
++++++++
Φίλε μου κι εγώ είμαι αισιόδοξος, κι όπως έγραψα και πιο πριν, τον έχω ικανό το Βρύζα να μας πάει και ψηλότερα.guardian4 έγραψε:Τη βγαλαμε την νεκροψια?
Αντε τωρα που τη βγαλαμε, οσοι δεν εχετε ορεξεη και ειστε απαισιοδοξοι, απλα μη γραφετε, γινετε?
Να δουμε τι θα κανουμε οι υπολοιποι.
Απλά, το πλήρωμα του χρόνου άλλα μας έχει δείξει για τους προέδρους..
Τεσπα μακάρι να βρούμε και πάλι όραμα.. ή απλά την αφορμή γι'αυτό..
Διοτι η "μπάλα" είναι μόνο η αφορμή.. Έτσι δε λέμε?? Να το αποδείξουμε τότε..
Let the game begin..
Αντε ρε φιλε, συμφωνω και εγω, αντε επιτελους να συσπειρωθουμε ολοι , να τα γ@μησουμε ολα γ@μω την πουτ@να μου.Parolos έγραψε:Φίλε μου κι εγώ είμαι αισιόδοξος, κι όπως έγραψα και πιο πριν, τον έχω ικανό το Βρύζα να μας πάει και ψηλότερα.guardian4 έγραψε:Τη βγαλαμε την νεκροψια?
Αντε τωρα που τη βγαλαμε, οσοι δεν εχετε ορεξεη και ειστε απαισιοδοξοι, απλα μη γραφετε, γινετε?
Απλά, το πλήρωμα του χρόνου άλλα μας έχει δείξει για τους προέδρους..
Τεσπα μακάρι να βρούμε και πάλι όραμα.. ή απλά την αφορμή γι'αυτό..
Διοτι η "μπάλα" είναι μόνο η αφορμή.. Έτσι δε λέμε?? Να το αποδείξουμε τότε..
Let the game begin..
ΑΝΤΕ ΡΕ ΠΑΟΚ.
Καλη τυχη πατριωτακι μου Ζηση...και προσεχε να μην κατεβαζεις την ομαδα οταν φυσαει...γιατι μπορει να παψεις να εισαι προεδρος χωρις να το καταλαβεις.ΧΙΛΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΟΔΩΡΑ.ΑΝΤΕ ΡΕ ΠΑΟΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!
Κοίτα , δε ξέρω ποια είναι η νόμιμη διαδικασία..πχ πηγαίνεις στον ερασιτέχνη και παίρνεις από εκεί το χρίσμα? Δε ξέρω... Αν γινόταν έτσι , μπορούσε να εμφανιστεί , να θέσει υποψηφιότητα και να σχηματίσει μια ομάδα με την οποία θα διοικήσει.Ας γινόταν σε 20 μέρες..θα έχανε η βενετιά βελόνι δλδ? Δε ξέρω..guardian4 έγραψε:giapas έγραψε:Φίλε μου μια διόρθωση....έγραψα επακριβώς "Σου δόθηκε το χρίσμα πραξικοπηματικά και δε σε τιμά καθόλου."Besuch έγραψε: ...
Επισης δεν συμφωνω με το Φιλο πιο πανω που μιλαει για Βρυζα οτι ανελαβε μετα απο πραξικοπημα. Δε θελω να πιστευω οτι και αυτος ειναι γνωστης ειδικων καταστασεων, και προφανως με τιποτα οτι εσκαψε το λακο του Τεο, απλα πιστευω οτι θελει να βοηθησει οσο μπορει. Να τον στησουμε στον τοιχο δε βοηθαει σε τιποτα.
Αλλο θεμα οτι κ αυτος ειναι καταδικασμενος να αποτυχει για τους ιδιους λογους.
Δε μπορώ να ξέρω αν γνώριζε ή όχι.
Αυτό που ξέρω είναι ότι από τη στιγμή που δέχθηκε να αναλάβει μου δείχνει ότι σιωπηλά "συμβιβάστηκε" με το σκηνικό που στήθηκε.
Αυτή είναι καθαρά ΔΙΚΗ μου άποψη και δεν έχω να δώσω λόγο σε κανέναν για τις απόψεις μου (ασφαλώς και δε πάει σε σένα το τελευταίο)
Αυτο υποστηριζεις εσυ φιλε μου. Καταλαμβαινω τι εννοεις, αλλα δεν το βλεπω τοσο κακο να ανελαβε τον ΠΑΟΚ ακεφαλο. Τι επρεπε να γινει δλδ?
Το ότι γύρισε όπως γύρισε , δήλωσε ότι οι μοίρα του είναι κοινή με το Ζαγορ αλλά πάραυτα σήμερα ανέβηκε "εύκολα" στη προεδρία εμένα μου κάνει ιδιαίτερα άσχημη εντύπωση για να μην πω κάτι χειρότερο περί συνεννόησης και βγουν πάλι από τα ρούχα τους οι χαρούμενοι σήμερα.
Εννοείται, ότι προσωπικά θέλω το αγωνιστικό καλό της ομάδας και τίποτα άλλο.
Αν το καλό της ομάδας εξασφαλιστεί με Βρύζα αρχηγό , πάω πάσο.
Και με guardian πρόεδρο, πάλι πάσο θα πήγαινα. Απλά τη γνώμη μου είπα και την εντύπωση που έχω.
- PAPA TSIBIKOS
Το διαβασαμε και αυτόguardian4 έγραψε:Τη βγαλαμε την νεκροψια?

Άντε κάντε κανένα οργανωμένο ντου για να γίνει και το ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ "καθαρόαιμο" σάιτ

To Γκαγκατσοπαιδο,ακομα να φυγει?............Μια και μιλαμε για καλοπιστη κριτικη,λεω να αρχισω απο σημερα. 

Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ σε όλο της το μεγαλείο άτομα που εδώ και καιρό οτιδήποτε έγραφαν εμπεριείχε μιζέρια, ανακρίβειες και ατελείωτη καταστροφολογία ως δια μαγείας σήμερα μας προτρέπουν να είμαστε αισιόδοξοι και συσπειρωμένοιPAPA TSIBIKOS έγραψε:Το διαβασαμε και αυτόguardian4 έγραψε:Τη βγαλαμε την νεκροψια?
Να δουμε τι θα κανουμε οι υπολοιποι.![]()
Άντε κάντε κανένα οργανωμένο ντου για να γίνει και το ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ "καθαρόαιμο" σάιτ

Στο επομενο ΝΤΟΥ , το Γκαγκατσοπαιδο ...
Η "κριτικη" πρεπει να αρχισει απο το οτι δεν πηρε εισιτηρια για το παιχνιδι με την κουλα ...

Η "κριτικη" πρεπει να αρχισει απο το οτι δεν πηρε εισιτηρια για το παιχνιδι με την κουλα ...