Θεόδωρος Ζαγοράκης ΙΙ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

Re: Θεόδωρος Ζαγοράκης ΙΙ

Δημοσίευση από PARASANDALOS »

ο ζησης δε με χαλαει αρκει να μην φυγει πακετο γιατι αυτοι οι 2 πανε πακετο
tigon4

Δημοσίευση από tigon4 »

ακριβως μαρκο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tigon4 την Πέμ 26 Ιαν 2012, 01:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Emprostisghsoitrelamenoi

Δημοσίευση από Emprostisghsoitrelamenoi »

theoPAOK έγραψε:1 πράγμα θέλω να πω μόνο...
Έστω οτι φεύγει ο Ζαγοράκης..
Έτσι και δεν καταφέρει ο επόμενος να πάρει πρωτάθλημα, να κάνει εξυγίανση, να έχει καλή πορεία στην ευρώπη, να φτιάξει ακαδημίες, να προσλάβει ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΜΕ @@, να ανεβάσει επίπεδο την ΠΑΟΚάρα, να φέρει τον Γιοβάνοβιτς, να φτιάξει γήπεδο, να την λέει στον μαρινάκη και στον κάθε μαρινάκη και και και...
Εγώ πρώτος θα μπώ και θα τα σπάσω στο γήπεδο..
Να 'μαστε ξηγημένοι?
Εντάξει? ;)

ΟΟΟΟΟτι να ναι όμως.
Whats your point dude ?
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Kranatos έγραψε:Λόγια στο στόμα μου δε θα βάζεις.
Όποιον τον χαλάει ο ΠΑΟΚ σε σημείο που να τον θεωρεί μια κατάσταση που του πηδάει την ψυχή προφανώς είναι λίγος για να τον καταλάβει και να τον ακολουθήσει.
Τώρα το τι καυτηριάζουν και τι όχι ούτε ξέρω ούτε με απασχολεί να μάθω.
Εσενα δηλαδη η ψυχη σου ειναι νταξει σημερα????Που στο 120 πηγανε καποιοι να εκτελεσουν κορνερ και μαζεψαμε 10 κιβωτια μπουκαλια...

Ενω που μπηκανε 50 ατομα μεσα στο γηπεδο για να κυνηγησουν καποιους....
Για ποιο λογο???
Kranatos

Δημοσίευση από Kranatos »

Asimos έγραψε:
Όποιον τον χαλάει ο ΠΑΟΚ σε σημείο που να τον θεωρεί μια κατάσταση που του πηδάει την ψυχή προφανώς είναι λίγος για να τον καταλάβει και να τον ακολουθήσει.
Δεν μου φταίς εσύ σε κάτι φίλε που με την σειρά σου δεν μπορείς να αντιληφθείς τι προσπαθώ να πω. Ναι ίσως και πολύ να έκατσα αλλά ενδεχομένως κάποιοι συνοπαδοί μου να καθίσαν πολύ περισσότερο από όσο έπρεπε.
Αδερφέ το θέμα είναι ότι οποιαδήποτε σφαλιάρα και να φάμε, οποιοδήποτε αποτέλεσμα και να μας ξενερώσει-πληγώσει θα πρέπει όχι μόνο να είναι προσωρινό αλλά να συνεχίζουμε να υπηρετούμε τον ΠΑΟΚ με ακόμα μεγαλύτερη λύσσα.
Βαριές κουβέντες του τύπου παοκάκι(που έγραψες εσύ) και ο ΠΑΟΚ είναι κατάσταση που μας πηδάει την ψυχή (που συμπλήρωσε ο άλλος) είναι αφορμές για καυγάδες γιατί για τα 4 ιερά γράμματα υπήρξε κόσμος που έχασε τη ζωή του.
Τα υπόλοιπα που γράφεις για ζάβλακες, μαλαματίνες κτλ δεν τα σχολιάζω καθόλου γιατί παρόλο που διαφωνώ σέβομαι ότι είναι η δικιά σου οπτική γωνία σε μια κατάσταση.
markos4

Δημοσίευση από markos4 »

Έτσι και δεν καταφέρει ο επόμενος να πάρει πρωτάθλημα, να κάνει εξυγίανση, να έχει καλή πορεία στην ευρώπη, να φτιάξει ακαδημίες, να προσλάβει ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΜΕ @@, να ανεβάσει επίπεδο την ΠΑΟΚάρα, να φέρει τον Γιοβάνοβιτς, να φτιάξει γήπεδο, να την λέει στον μαρινάκη και στον κάθε μαρινάκη και και και...
Να 'μαστε ξηγημένοι?
Εντάξει? ;)
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
xristos14

Δημοσίευση από xristos14 »

markos4 έγραψε:
xristos14 έγραψε:
markos4 έγραψε:δεν χρειαζεται ζαγορακης στην προεδια για να εχεις παιχτες σαν τους μπαλαφα σναου ρομπερ και πολλους αλλους......
απο τα περσυνα του λαθη δεν εμαθε, αντιθετως τα αυξησε...

πολυ κοσμο ειχε σημερα ζαγορακη στην τουμπα σε ενα τοσο κρισιμο ματσ!!!!!!
γιατι αραγε???
Ενώ προ Ζαγοράκη μάλωναν ο Μπέκαμ με τον Ζιντάν για το ποιός θα πάρει το Νο 10 του ΠΑΟΚ
αυτο λεω...τι ειχαμε τι χασαμε....
ναι οκ μέτρα πόσες ευρωπαϊκές βραδιές τα τελευταία 2 χρόνια χύσαμε όλοι 5 κουταλιές της σούπας να δεις τι είχαμε..θα με πεις είχαμε κ άλλες τρομερές βραδιέ επί Παντελάκη..αν και δε τον έζησα συμφωνώ..τον Παντελάκη ΠΟΥ ΠΑΛΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΡΜΩΜΕΝΟΙ ΑΠ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΘΥΡΑ ΔΙΩΞΑΝΕ περιμένοντας το "καλύτερο"..τα καλύτερα που ήρθανε μέχρι τον Ζαγορ τα είδες μην τ αναλύσουμε ένα ένα.Εξαίρεση κάποια φεγγάρια του Μπάτμαν που μας στοίχισαν ένα κάρο χρέη
tigon4

Δημοσίευση από tigon4 »

markos4 έγραψε:
Να 'μαστε ξηγημένοι?
Εντάξει? ;)
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ενω ο ζαγορακης την ειπε πολλες φορες φορες στον μαρινακη ....χαχαχα
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από PARASANDALOS »

:lol: :lol: :lol: :lol: γελαω με το ποστ που εκανα με το τσιριλο μαζι δεν αντεξα
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

PARASANDALOS έγραψε:τη λετε γ αυτον με τα παπουτσια τα adidas για προεδρο???? :roll: η τον αλλο διπλα???? :roll:

Εικόνα
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Πάντως, πέρα από τη πλάκα...εκείνος που λες δεν κάνει για πρόεδρος, στήριζε Ζαγοράκη και ο παππούς του έβγαινε με τον Παντελάκη στα καφενεία και τα λέγανε..

Αυτός τέρμα δεξιά είναι ιδανικός για πρόεδρος, έχει τρία πτυχία (!): διοίκησης επιχειρήσεων, marketing και οικονομικών! Άσε που έχει κάνει 2 τρεμπλ στο Football Manager (2010)!!!
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

@Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag.

Ανοίγουμε μεγάλη κουβέντα αν σου απαντήσω όπως πραγματικά θέλω. Ίσως να είμαστε και σε λάθος τόπικ (πράγμα που δεν πιστεύω) γιατί με πιθανή φυγή Ζαγοράκη (σε περίπτωση που δεν δεχτεί ο Βρύζας) για μένα δεν τελειώνει ο ΠΑΟΚ αλλά ο ΠΑΟΚ που θέλω να βλέπω, να είμαι μέρος του, κύτταρο του και εκφραστής του.

Και όπως έχω ξαναπεί, δεν έιναι πως θα φύγει ο τωρινός διαχειριστής του ΠΑΟΚ Θεόδωρος Ζαγοράκης αλλά ο κωλοτρόπος που θα φύγει κυνηγημένος με μπουκάλια, πέτρες, κυνηγητό και ιαχές τύπου "Ο αμόρφωτος απο την Καβάλα" και "Καρκίνος του ΠΑΟΚ". Και από ποιους; Απο την "πλειοψηφία" των οπαδών που μετά από κάθε αγώνα ράβει τα παντελόνια που σκίστηκαν στην προσπάθεια να περάσουν τα τουρνικέ. Από πάνω.

Όχι ρε φίλε, δεν γίνεται να κάνω 1022 χιλιόμετρα σε 12 ώρες για να δω έναν αγώνα και να πηγαίνω άυπνος στη δουλειά μου και ο Πρόεδρος να μην έχει καθαρίσει το μαγαζί. Δεν γίνεται απλώς. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΜΟΥ ΜΕΣΑ! ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΛΑΪΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΓΑΜΕΙ ΚΑΙ ΔΕΡΝΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΣΕΝΤΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΤΗΣ;

Δεν με νοιάζει τίποτα πλέον.
ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4-

Δημοσίευση από ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- »

ρε εσεις.....εσας τους μικρους λεω.....δεν εχετε σχολειο αυριο;
αντε.... φτανει τοσο......
....να ηρεμησουν λιγο και οι μοντς,....τσαταλια καναμε τα νευρα τους.
Και οι μεγαλυτεροι ας δειξουν λιγο αυτοσυγκρατισει.
Άβαταρ μέλους
xristos14

Δημοσίευση από xristos14 »

Emprostisghsoitrelamenoi έγραψε:
xristos14 έγραψε:
Emprostisghsoitrelamenoi έγραψε:Tέτοια κλαψομουνι@ από τον λαό μας ομολογουμένως δεν την περίμενα.
ΠΑΟΚ είστε κι όχι Γαρύπα Ηρακλείου.

ΠΑΕΙ Ο ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ, ΤΙ ΘΑ ΑΠΟΓΙΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ??? :cry: :cry: :cry:

Ο άλλος παράτησε κιόλας τον ΠΑΟΚ.

Σοβαρευτείτε ρε μεγάλοι άνθρωποι. Σας διαβάζουν και παιδάκια και νομίζουν ότι διαλυθήκαμε επειδή θα φύγει(μείνει-φύγει-μείνει-φύγει).

Αμήν και πότε.
ΑΠΟΓΑΛΑΚΤΙΣΤΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΟΛΑΤΡΕΙΑ.

ΥΓ. Χειρουργήστε άφοβα και πάντα με το γάντι ! ;)

Ήρεμα!
Argonaut4
Γιατί είπε κανείς ότι θα διαλυθούμε?Πρώτος εσύ το ανέφερες..φυσικά και θα υπάρχουμε...θα είμαστε κάτι σαν..να πως είναι ο ΟΦΗ, κάτι τέτοιο...εκτός αν οι καθαρόαιμοι έχουν τον Αμπράμοβιτς stand by και μας το κρύβουν επιμελώς

Σαν γυναικούλα κάνεις ρε φίλε ,σορρυ κιόλας. Οι καθαρόαιμοι το ένα,ειρωνείες για το άλλο,ο ΠΑΟΚ "ΟΦΗ" ..
Ο άλλος σταμάτησε να ασχολείται λέει με τον ΠΑΟΚ γιατί φεύγει ο ζαγόρ και του γαμάει την ψυχή ο ΠΑΟΚ.
Σαν παιδάκια δημοτικού που αλλάζουν ομάδα σε κάθε διάλειμμα ακούγεστε.
Πότε θα καταλάβετε ότι είναι κακός διαχειριστής,έχει δημιουργήσει κι αυτός τα δικά του χρέη,έχει αφήσει την ομάδα απροστάτευτη και μισή και ακόμα ψάχνεται ανάμεσα στα βαρύγδουπα "Εξυγίανση-Ανάπτυξη" ??
Το είπαμε χίλιες φορές ,ναι έκανε ΚΑΙ καλά,αλλά πλέον το όριο(προς τα κατω) έχει ξεπεραστεί και συνεχίζει με αχαλίνωτους ρυθμούς η πτώση. Αγωνιστικά,οπαδικά,οικονομικά από όπου κι αν το πιάσεις. Μόνο η φήμη έχει μείνει.
Restart. Αφού δεν τραβάει.

Παρασάνδαλε ,η δική μου προτίμηση/πρόταση είναι ο Ζήσης. Πιο έξυπνος ,μέσα στα μανατζερικά και "γινομένος" πλέον από γκάφες ολκής του παρελθόντος.
Η δικιά σου???
το όριο προς τα κάτω έχει ξεπεραστεί?Απλά ασχολίαστο..μάλλον είσαι πολύ μικρός..ηλικιακά εννοώ
Ο Ζήσης το χει ξεκαθαρίσει αρκετές φορές ότι θα φύγει μαζί με τον Ζαγόρ.
Παρακάτω?
Βουλινός Νο 2 ή Μπάτμαν Νο 5?Ξέρεις ποιοί ήταν οι κύριοι, τι κάνανε και πως ήταν η ομάδα επί των ημερών τους?Μπα ε?
tsapgeo

Δημοσίευση από tsapgeo »

Emprostisghsoitrelamenoi έγραψε:
Να 'μαστε ξηγημένοι?
Εντάξει? ;)

ΟΟΟΟΟτι να ναι όμως.
Whats your point dude ?
Κάνεις συνέχεια ειρωνικά και εξυπνακίστικα σχόλια.
Tο point είναι ότι Ζαγοράκης και Βρύζας έχουν να προσφέρουν πολλά ακόμα και σίγουρα πολύ περισσότερα από τις εναλλακτικές λύσεις που ΔΕΝ υπάρχουν και αδυνατείτε να το καταλάβετε.
Κοίταξε αν θέλεις δίπλα σου τον σύνδεσμο που ανέλαβε τις τύχες του συμπολίτη άρη και που καταντήσανε. Αυτοί νομίζεις δεν πορώνονται και δεν αγαπάνε την ομάδα τους? Τι καταφέρανε?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tsapgeo την Πέμ 26 Ιαν 2012, 01:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Kranatos έγραψε:
Asimos έγραψε:
Δεν μου φταίς εσύ σε κάτι φίλε που με την σειρά σου δεν μπορείς να αντιληφθείς τι προσπαθώ να πω. Ναι ίσως και πολύ να έκατσα αλλά ενδεχομένως κάποιοι συνοπαδοί μου να καθίσαν πολύ περισσότερο από όσο έπρεπε.
Αδερφέ το θέμα είναι ότι οποιαδήποτε σφαλιάρα και να φάμε, οποιοδήποτε αποτέλεσμα και να μας ξενερώσει-πληγώσει θα πρέπει όχι μόνο να είναι προσωρινό αλλά να συνεχίζουμε να υπηρετούμε τον ΠΑΟΚ με ακόμα μεγαλύτερη λύσσα.
Βαριές κουβέντες του τύπου παοκάκι(που έγραψες εσύ) και ο ΠΑΟΚ είναι κατάσταση που μας πηδάει την ψυχή (που συμπλήρωσε ο άλλος) είναι αφορμές για καυγάδες γιατί για τα 4 ιερά γράμματα υπήρξε κόσμος που έχασε τη ζωή του.
Τα υπόλοιπα που γράφεις για ζάβλακες, μαλαματίνες κτλ δεν τα σχολιάζω καθόλου γιατί παρόλο που διαφωνώ σέβομαι ότι είναι η δικιά σου οπτική γωνία σε μια κατάσταση.
Μια ερώτηση μόνο.

Για σένα ο ΠΑΟΚ μίκρυνε όταν σφύριξε η λήξη και ήμασταν εκτός κυπέλλου ή όταν πατήθηκε το χόρτο από πόδια που δεν έπρεπε; Για μένα τέτοιες νύχτες δεν είμαστε ΠΑΟΚ αλλά παοκάκι. Και το ξαναγράφω επίτηδες.

Η ώρα να κριθεί ο Ζαγοράκης θα έρθει επίσης, από όλους μας.

Δεν θέλω απάντηση γιατί την θεωρώ ΔΕΔΟΜΕΝΗ από όλους μας.

ΥΓ. Από τη στιγμή που Ζαγοράκης-Ομάδα-Κόσμος είναι αλληλένδετα λογικό είναι να μπερδεύονται τα τοπικς.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”