Θεόδωρος Ζαγοράκης ΙΙ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Kranatos

Re: Θεόδωρος Ζαγοράκης ΙΙ

Δημοσίευση από Kranatos »

sourmenetes έγραψε:
Kranatos έγραψε:Λόγια στο στόμα μου δε θα βάζεις.
Όποιον τον χαλάει ο ΠΑΟΚ σε σημείο που να τον θεωρεί μια κατάσταση που του πηδάει την ψυχή προφανώς είναι λίγος για να τον καταλάβει και να τον ακολουθήσει.
Τώρα το τι καυτηριάζουν και τι όχι ούτε ξέρω ούτε με απασχολεί να μάθω.
Εσενα δηλαδη η ψυχη σου ειναι νταξει σημερα????Που στο 120 πηγανε καποιοι να εκτελεσουν κορνερ και μαζεψαμε 10 κιβωτια μπουκαλια...

Ενω που μπηκανε 50 ατομα μεσα στο γηπεδο για να κυνηγησουν καποιους....
Για ποιο λογο???
Η ψυχή μου είναι μια χαρά.
Δυνατή και αφιερωμένη στον ΠΑΟΚ.
Ναι στεναχωρέθηκα.
Ε και?
Θα την σβήσω από τον ΠΑΟΚ?
Κάτι τέτοιες ήττες είναι πταίσματα μπροστά στην αγάπη για τον ΠΑΟΚ.

Τα υπόλοιπα που μου λες πληγώνουν την εκάστοτε ψυχή όσο το να αποθεώνει ένα γήπεδο κάποιον που πριν χρόνια τον έβριζε και τον αποκαλούσε προδότη.
Για άλλους πολύ και για άλλους καθόλου.
Όπως το βλέπει κανείς...
Άβαταρ μέλους
theoPAOK

Δημοσίευση από theoPAOK »

Emprostisghsoitrelamenoi έγραψε: ΟΟΟΟΟτι να ναι όμως.
Whats your point dude ?

Whats my point...
Λοιπόν, όπως ακούω δεξιά και αριστερά, δεν θέλουμε τον Ζάγορ γιατί δεν έκανε κάποια πράγματα..Ωραία..
Αφού όμως ορισμένοι θέλουν να τον διώξουν με αυτόν τον τρόπο, καθώς πιστεύουν πως αυτό είναι το σωστό..
Τότε την ίδια λογική θα ακολουθήσω και εγώ, αλλα και πολοί άλλοι απ όσο μπορώ να καταλάβω, άμα και μετά την φυγή του δεν διορθωθεί η κατάσταση...
tigon4 έγραψε:
markos4 έγραψε:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ενω ο ζαγορακης την ειπε πολλες φορες φορες στον μαρινακη ....χαχαχα
Αν αυτό κατάλαβες....Πάω πάσο..

Αααα και επειδή τελευταία είναι πολύ της μόδας το ΠΑΟΚόμετρο, μπορεί να μου πει κάποιος πόσο ΠΑΟΚ είμαι?
Να ενημερώσω πως φέτος πήγα 1 φορά στον ΝΑΟ..
Να ξέρω αν μου πέφτει λόγος για το τι γίνεται γύρω μου, ή πρέπει να το βουλώσω και να αφήσω τους πραγματικούς ΠΑΟΚτζήδες να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος theoPAOK την Πέμ 26 Ιαν 2012, 01:38, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Emprostisghsoitrelamenoi

Δημοσίευση από Emprostisghsoitrelamenoi »

xristos14 έγραψε: το όριο προς τα κάτω έχει ξεπεραστεί?Απλά ασχολίαστο..μάλλον είσαι πολύ μικρός..ηλικιακά εννοώ
Ο Ζήσης το χει ξεκαθαρίσει αρκετές φορές ότι θα φύγει μαζί με τον Ζαγόρ.
Παρακάτω?
Βουλινός Νο 2 ή Μπάτμαν Νο 5?Ξέρεις ποιοί ήταν οι κύριοι, τι κάνανε και πως ήταν η ομάδα επί των ημερών τους?Μπα ε?
Πολύ μ' αρέσει που κάνεις υποθετικά σχόλια σε αληθινά και δεδομένα πράγματα. Κάνεις και το μέντιουμ.
Και κάνεις και λάθος στο ότι ο βρύζας έχει ξεκαθαρίσει αρκετές κιόλας φορές ότι θα φύγει με ζαγόρ. Έχεις αντιληφθεί ότι η μία και μοναδική δήλωση έγινε μπροστά στα ΜΜΕ (θυμήσου τώρα ΥΓ Νεάπολης) ? Τι να λεγε δλδ ?
"ΑΜΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΖΑΓΟΡ ΘΑ ΜΠΩ ΕΓΩ ΠΡΟΕΔΡΟΣ " ? Όταν μερικές μέρες ο ζαγόρ ξανακουνούσε την σημαία της συσπείρωσης ??

.....

ΥΓ. Τους παραπάνω τους έζησα. Εκτός από τον Παντελάκη.
Άβαταρ μέλους
xristos14

Δημοσίευση από xristos14 »

Εγώ κάνω το μέντιουμ ή εσύ που βρήκες και τον επόμενο πρόεδρο?Ποιός σου βαλε την εντύπωση ότι ο Βρύζας θα κάτσει να ανέχεται τα χουνέρια της 4 θα θελα να ξερα..για ηλίθιο πρέπει να τον έχεις..εγώ δε τον έχω
Kranatos

Άσιμε για μένα ο ΠΑΟΚ μίκρυνε όταν ήρθε ο Γκαγκάτσης.
Όταν ο πρόεδρος μου έφυγε, ξαναήρθε και στη συνέχεια απειλούσε ότι θα ξαναφύγει.
Όταν ακούστηκε εν χορώ το όνομα παίχτη αντίπαλης ομάδας στην Τούμπα.
Όταν επέστρεψε ο Σαλπιγγίδης.
Όταν ανακοινώθηκε η εξυγίανση η οποία ήταν εξυγίανση που έγινε ανάπτυξη αλλά τελικά δεν ήταν και ανάπτυξη γιατί άφησε χρέη εφάμιλα της άρρωστης εποχής γουμενοπαγώνιδων.
Όταν κλήθηκε ο ΠΑΟΚ να απολογηθεί στην ουέφα για τα χρέη του και κινδύνευσε/κινδυνεύει με αποκλεισμό από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.
Αυτά φίλε μου μίκρηναν κατά καιρούς τον ΠΑΟΚ.
Καμία ήττα και καμία ενέργεια του οπαδικού κινήματος (κυνήγι σε προέδρους από ΘουΒού μέχρι σήμερα) δεν θεωρώ προσωπικά ότι μικραίνουν τον ΠΑΟΚ.
Kranatos

Χρήστο14 αυτό το αστειάκι με το "Καθαρόαιμα" δεν νομίζεις ότι είναι ώρα να σταματήσει?
Κουράζεις ρε φίλε και προκαλείς άμεση αρνητική αντιμετώπιση στα όσα γράφεις από αυτή σου τη λέξη και μόνο.
Άβαταρ μέλους
Emprostisghsoitrelamenoi

tsapgeo έγραψε:
Emprostisghsoitrelamenoi έγραψε:
theoPAOK έγραψε:1 πράγμα θέλω να πω μόνο...
Έστω οτι φεύγει ο Ζαγοράκης..
Έτσι και δεν καταφέρει ο επόμενος να πάρει πρωτάθλημα, να κάνει εξυγίανση, να έχει καλή πορεία στην ευρώπη, να φτιάξει ακαδημίες, να προσλάβει ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΜΕ @@, να ανεβάσει επίπεδο την ΠΑΟΚάρα, να φέρει τον Γιοβάνοβιτς, να φτιάξει γήπεδο, να την λέει στον μαρινάκη και στον κάθε μαρινάκη και και και...
Εγώ πρώτος θα μπώ και θα τα σπάσω στο γήπεδο..
Να 'μαστε ξηγημένοι?
Εντάξει? ;)

ΟΟΟΟΟτι να ναι όμως.
Whats your point dude ?
Κάνεις συνέχεια ειρωνικά και εξυπνακίστικα σχόλια.
Tο point είναι ότι Ζαγοράκης και Βρύζας έχουν να προσφέρουν πολλά ακόμα και σίγουρα πολύ περισσότερα από τις εναλλακτικές λύσεις που ΔΕΝ υπάρχουν και αδυνατείτε να το καταλάβετε.
Κοίταξε αν θέλεις δίπλα σου τον σύνδεσμο που ανέλαβε τις τύχες του συμπολίτη άρη και που καταντήσανε. Αυτοί νομίζεις δεν πορώνονται και δεν αγαπάνε την ομάδα τους? Τι καταφέρανε?
Εξυπνακίστικο σχόλιο θεώρησες μία ερώτηση τύπου "που θες να καταλήξεις" στα αγγλικά ? Ελπίζω να μη θεωρήσεις και το WTF.
Για την ειρωνία δεν έχεις άδικο. Αν διαβάσεις όμως καλύτερα ΑΠΑΝΤΑΩ στην ειρωνεία με ειρωνεία.

Για την ταμπακιέρα.
Το είπα και πριν. Η καραμέλα με τον σούπερ3 έλιωσε. Φτάνει.ΝΙΣΑΦΙ. Δεν υπάρχει ούτε ένα κοινό σημείο στις ιστορίες των 2 ομάδων,ούτε ένα στα οπαδικά τους κινήματα και ούτε ένα στο DNA της κάθε μιας. Κακό στον εαυτό σας κάνετε με το να αναλώνεστε σε τέτοια.
Ζαγοράκης και Βρύζας δοκιμάστηκαν και ξανα δοκιμάστηκαν ΜΑΖΙ και χαίρι δεν βγαίνει από την ένωση.
Μόνο μπες-βγες και προβλήματα σε επικοινωνιακό επίπεδο.
Και ο Ζαγόρ μόνος δεν πείθει όσο κι αν πονάει η αποτυχία.
Τι μένει (υπό αυτές τις συνθήκες)?
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

σκυλε, κοψιμο σ επιασε στο '91 κι εφυγες; αν δεν αντεχεις, μην παιζεις με τα νευρα μας. βγαλε @@ ή ριξτο στην μπιριμπα. δε θα σε ψαχνει στα γραφεια ο καθενας να ξεχαρμανιασει. οι υπολοιποι, ειμαστε περισσοτεροι. κοιτα να μας χασεις και μας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος jibbie την Πέμ 26 Ιαν 2012, 01:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Emprostisghsoitrelamenoi

xristos14 έγραψε:Εγώ κάνω το μέντιουμ ή εσύ που βρήκες και τον επόμενο πρόεδρο?Ποιός σου βαλε την εντύπωση ότι ο Βρύζας θα κάτσει να ανέχεται τα χουνέρια της 4 θα θελα να ξερα..για ηλίθιο πρέπει να τον έχεις..εγώ δε τον έχω
Εδώ θα μαστε μαν... Δεν αργεί..
Μην κρυφτείς όμως.
Θα περιμένω (καλόβουλα) τις παραθέσεις σου !
Άβαταρ μέλους
xristos14

Emprostisghsoitrelamenoi έγραψε:
xristos14 έγραψε: το όριο προς τα κάτω έχει ξεπεραστεί?Απλά ασχολίαστο..μάλλον είσαι πολύ μικρός..ηλικιακά εννοώ
Ο Ζήσης το χει ξεκαθαρίσει αρκετές φορές ότι θα φύγει μαζί με τον Ζαγόρ.
Παρακάτω?
Βουλινός Νο 2 ή Μπάτμαν Νο 5?Ξέρεις ποιοί ήταν οι κύριοι, τι κάνανε και πως ήταν η ομάδα επί των ημερών τους?Μπα ε?
Πολύ μ' αρέσει που κάνεις υποθετικά σχόλια σε αληθινά και δεδομένα πράγματα. Κάνεις και το μέντιουμ.
Και κάνεις και λάθος στο ότι ο βρύζας έχει ξεκαθαρίσει αρκετές κιόλας φορές ότι θα φύγει με ζαγόρ. Έχεις αντιληφθεί ότι η μία και μοναδική δήλωση έγινε μπροστά στα ΜΜΕ (θυμήσου τώρα ΥΓ Νεάπολης) ? Τι να λεγε δλδ ?
"ΑΜΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΖΑΓΟΡ ΘΑ ΜΠΩ ΕΓΩ ΠΡΟΕΔΡΟΣ " ? Όταν μερικές μέρες ο ζαγόρ ξανακουνούσε την σημαία της συσπείρωσης ??

.....

ΥΓ. Τους παραπάνω τους έζησα. Εκτός από τον Παντελάκη.
Και να σου πω το βασικότερο?Ο Βρύζας δεν είναι εφοπλιστής και δεν έχει εκατομμύρια στην άκρη να βάλει, απλή διαχείρηση θα κάνει.
Τι σημαίνει αυτο?Ακριβώς ότι συνέβαινε επί Ζαγοράκη..θα γκρινιάζει ο κόσμος ότι δεν έχουμε ομάδα -> θα κάνουν 1,2 μεταγραφές πάνω απ τις δυνατότητές μας -> θα μπαίνουμε μέσα οικονομικά -> θα δημιουργείται έλλειμμα και το βασικότερο?Δεν ξέρουμε αν θα πιάσουν αυτές οι μεταγραφές ή όχι
Στην άλλη περίπτωση ο Βρύζας δεν γράφει το μπάτζετ στα τέτοια του και πάμε με λιτότητα όπως τώρα -> θα χάσουμε κάποια ίσως αρκετά παιχνίδια, κάποια ενδεχομένως σημαντικά γιατί ναι είναι και η ήττα μέστο παιχνίδι -> ο κόσμος θα ξαναγκρινιάζει -> αργά ή γρήγορα θα ξαναρχίζουν οι Κασσάνδρες πέρι άχρηστου Βρύζα -> σε 2 χρόνια μάξιμουμ θα μπούνε και στο γήπεδο μετά από κάποιον αποκλεισμό κτλ κτλ
Είναι μαθηματικά βέβαιο ότι θα συμβεί ένα απ τα παραπάνω ΑΝ υποθέσουμε ότι αναλαμβλάνει ο Βρύζας, που πραγματικά δεν το πιστεύω.
Στη χειροτερη θα πάμε σε νέους Βουλινούς και νέους Γούμενους Μπάτμαν και δε ξέρω γω ποιός άλλος...δε χρειάζεται να σου αναλύσω τι θα συμβεί σε αυτή τη περίπτωση οικονομικά, οπαδικά, αγωνιστικά..η ιστορία επαναλαμβάνεται ξέρεις
Άβαταρ μέλους
Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag.

Δημοσίευση από Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag. »

xristos14 έγραψε:Εγώ κάνω το μέντιουμ ή εσύ που βρήκες και τον επόμενο πρόεδρο?Ποιός σου βαλε την εντύπωση ότι ο Βρύζας θα κάτσει να ανέχεται τα χουνέρια της 4 θα θελα να ξερα..για ηλίθιο πρέπει να τον έχεις..εγώ δε τον έχω
Χριστάρα έγραψες αδερφέ...

Αυτό είναι το κλειδί όλης της ιστορίας που συζητάμε.

Όλες οι απαντήσεις κρύβονται σ΄ αυτό σου το σχόλιο.

Γι΄ αυτό μετά τους ΖΖ το χάος. Όποιος πιστεύει κάτι άλλο, είναι βαθιά νυχτωμένος και θα είμαστε εδώ για να κριθούμε όλοι μας.

Άρα, ΖΖ δεν πάτε πουθενά. Απλά συνεχίζετε δρυμήτεροι.

Δεν χρειάζεται να γράψεις τίποτα άλλο για σήμερα.

Το Τόπικ για σήμερα μπορεί να κλείσει μετά από αυτό το σχόλιό σου.

ΠΑΟΚ μέχρι το Τέλος.
Άβαταρ μέλους
Emprostisghsoitrelamenoi

xristos14 έγραψε: Και να σου πω το βασικότερο?Ο Βρύζας δεν είναι εφοπλιστής και δεν έχει εκατομμύρια στην άκρη να βάλει, απλή διαχείρηση θα κάνει.
Τι σημαίνει αυτο?Ακριβώς ότι συνέβαινε επί Ζαγοράκη..θα γκρινιάζει ο κόσμος ότι δεν έχουμε ομάδα -> θα κάνουν 1,2 μεταγραφές πάνω απ τις δυνατότητές μας -> θα μπαίνουμε μέσα οικονομικά -> θα δημιουργείται έλλειμμα και το βασικότερο?Δεν ξέρουμε αν θα πιάσουν αυτές οι μεταγραφές ή όχι
Στην άλλη περίπτωση ο Βρύζας δεν γράφει το μπάτζετ στα τέτοια του και πάμε με λιτότητα όπως τώρα -> θα χάσουμε κάποια ίσως αρκετά παιχνίδια, κάποια ενδεχομένως σημαντικά γιατί ναι είναι και η ήττα μέστο παιχνίδι -> ο κόσμος θα ξαναγκρινιάζει -> αργά ή γρήγορα θα ξαναρχίζουν οι Κασσάνδρες πέρι άχρηστου Βρύζα -> σε 2 χρόνια μάξιμουμ θα μπούνε και στο γήπεδο μετά από κάποιον αποκλεισμό κτλ κτλ
Είναι μαθηματικά βέβαιο :!: ότι θα συμβεί ένα απ τα παραπάνω ΑΝ υποθέσουμε ότι αναλαμβλάνει ο Βρύζας, που πραγματικά δεν το πιστεύω.
Στη χειροτερη θα πάμε σε νέους Βουλινούς και νέους Γούμενους Μπάτμαν και δε ξέρω γω ποιός άλλος...δε χρειάζεται να σου αναλύσω τι θα συμβεί σε αυτή τη περίπτωση οικονομικά, οπαδικά, αγωνιστικά..η ιστορία επαναλαμβάνεται ξέρεις

Ω ρε φίλε !! Τελικά είσαι μέντιουμ !!! :o :o :shock:
Άβαταρ μέλους
bob

Δημοσίευση από bob »

η φάση που έφυγε στο 2-1 πριν λήξει το παιχνίδι μου θύμισε τον καπετάνιο στην ιταλία που την έκανε και το παρακολουθούσε από την ακτή το όλο σκηνικο...ουδέν σχόλιο παραπάνω γιατί ο κόσμος φταίει για όλα!
Άβαταρ μέλους
xristos14

Ωραίο επιχείρημμα...που θα βρει τα λεφτά για μεταγραφές και εξυγίανση ΑΝ αναλάβει ο Βρύζας δε μας λες..και δε χρειάζεται να μαι μέντιουμ..τα ίδια γίνονται τα τελευταία 50 χρόνια..το ότι κάποιοι επαναλαμβάνουν την ίδια ακριβώς επιχειρημματολογία είναι η έκπληξη
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος xristos14 την Πέμ 26 Ιαν 2012, 02:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Άσιμε για μένα ο ΠΑΟΚ μίκρυνε όταν ήρθε ο Γκαγκάτσης.
Έχεις δίκιο. 100% Τελείως αψυχολόγητη ενέργεια.

Όταν ο πρόεδρος μου έφυγε, ξαναήρθε και στη συνέχεια απειλούσε ότι θα ξαναφύγει.
Κι εδώ έχεις δίκιο. 100%. Αλλά δεν ξέρουμε τι έγινε.

Όταν ακούστηκε εν χορώ το όνομα παίχτη αντίπαλης ομάδας στην Τούμπα.
Όταν επέστρεψε ο Σαλπιγγίδης.

Όλοι ξέραμε πως ο Σαλπιγγίδης θα γυρίσει. Όλοι ξέρουμε πως ο Σαλπιγγίδης είναι συνδεδεμένος με τον ΠΑΟΚ σε βαθμό αηδίας. Ποιός πρόεδρος ή coach δεν θα τον ήθελε στην ομάδα του; Οι μόνοι που δεν τον θέλουνε είναι αυτοί που είχαν εμπλακεί τότε, και δικαίως φωνάζουν. Προσωπικά δεν έχω πρόβλημα με τον Σαλπιγγίδη, δεν μου μικραίνει την ομάδα.

Όταν ανακοινώθηκε η εξυγίανση η οποία ήταν εξυγίανση που έγινε ανάπτυξη αλλά τελικά δεν ήταν και ανάπτυξη γιατί άφησε χρέη εφάμιλα της άρρωστης εποχής γουμενοπαγώνιδων.
Θα σου μιλούσα για προϋπολογισμένα έσοδα - έξοδα αλλά όλοι ξέρουμε τι έγινε και φυσικά δεν θα δεχτώ ποτέ πως μέχρι σήμερα - σύμφωνα με τους δημοσιοποιημένους ισολογισμούς - πως τα νέα χρέη της εποχής Ζαγοράκη είναι εφάμιλα των Μπατατουδογουμενοπαγώνιδων. Μην τρελαθούμε νυχτιάτικα. Εκτός κι αν μου λες πως ο ισολογισμός είναι κλανόχαρτο παραποιημένο και μαγειρεμένο για τα μάτια του κόσμου.

Όταν κλήθηκε ο ΠΑΟΚ να απολογηθεί στην ουέφα για τα χρέη του και κινδύνευσε/κινδυνεύει με αποκλεισμό από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.
Μέχρι τώρα μας περάσανε πως από την κλήση για απολογία από την ουέφα και τις πωλήσεις - αποδεσμεύσεις σώσαμε την παρτίδα μέχρι το καλοκαίρι. Αυτό δέχομαι αδιαμαρτύρητα έχοντας τα μάτια μου στραμμένα και στο ΠΟΚ που η ώρα του πλησιάζει. Αν ΑΕΚ και ΠΑΟ σε αυτή τη φάση αδειοδοτηθεί χωρίς να ξοφλήσει χρέη, τότε ναι, κάτι βρωμάει. Όποιος διάβασε FFP ας σηκώσει το χέρι. Ομολογώ πως δεν διάβασα και έχω πλημμελή ενημέρωση. Επιφυλάσομαι για το καλοκαίρι που θα πέσει το γέλιο της αρκούδας με τους αιωνίους.

Αυτά φίλε μου μίκρηναν κατά καιρούς τον ΠΑΟΚ.
Καμία ήττα και καμία ενέργεια του οπαδικού κινήματος (κυνήγι σε προέδρους από ΘουΒού μέχρι σήμερα) δεν θεωρώ προσωπικά ότι μικραίνουν τον ΠΑΟΚ.

Μετράμε 2012. Η τακτική πάω για πικνικ στο χορτάρι της Τούμπας δεν θα οδηγήσει πουθενά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”