21. Diego Biseswar

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Re: 21. Diego Biseswar

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Είσαι ενας αρτιστας που δεν νιωθει τιποτα. Μεινε εδω για παντα Ντιεγιτο
tzoker

Δημοσίευση από tzoker »

Εξαιρετικος και παλι ο Σουριναμεζος.
Αλλα η φαση που κανει χερι και πιανει το κεφαλι oτι χτυπησε γελωντας ηταν highlight :lol:
Για το Μπισε το ποδοσφαιρο ειναι κυριολεκτικα παιχνδι.
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

mirlas έγραψε:μου θελεις και 3 χρονια :lol:ουτε για 20 λεπτα με παναχαικη δεν κανεις πλεον...
Κρίμα που δεν ξέρω πως μπορώ να πατήσω την παράθεση και σε αλλά παρόμοια τετοια. Είχα πει ότι δν ξαναγράφω επειδή κλαιγόσασταν τόσο πολύ που Εφτασα στο αμήν, το τελευταίο ποστ μου εδώ ελεγε αποχωρώ γιατί δεν ξέρω πως σας αντέχουν οι γυναίκες σας..μόνο έμπαινα και διάβαζα όλο αυτό τον καιρό. Πραγματικά γελούσα με τετοια σχόλια και όλη αυτήν την απαξίωση του ρόστερ μας από τους οπαδούς( γιατί για να κατσεις να γραφτείς σε φόρουμ δεν είσαι φίλαθλος αλλά οπαδός) της ομάδας μου.ο μπισεσβαρ δεν μπορεί ούτε με Παναχαϊκή.ο μπισεσβαρ! Ο μπισεσβααααρ.Τα σκεφτομουν την ωρα που έβλεπα το ματς και γελούσα μόνος μ σαν χαζος. Μερικοί εκτίθεστε ανεπανόρθωτα και στο τοπικ του ματος. Δεν χρειάζεται να σας θυμίσω τι έκανε όχι τα προηγούμενα χρόνια που ήταν κράμα καφου και άλβες αλλά ακόμα και φετος με Σπαρτάκ Μόσχας βαζελο κλπ κλπ. Νομίζω ο μπανε στο τοπικ του αγώνα έγραψε να αρχίσουν να γράφουν Κ όσοι σταμάτησαν Γιατί φετος είναι χρόνια χαράς κλπ. Είχα πει στον εαυτό μ ότι θα γράψω για τελευταία φορα μόλις το σηκώσουμε( μετά από αυτά που θα έγραφα θα είχα σιγουρα μόνιμο μπαν) αλλά αυτές τις μερες με αυτά που διαβάζω, την τόση μιρλα τόση κλάψα παραλίγο να μ πέσουν τα μαλλιά μλκες και είναι τόσο ωραία ξανθά με φραντζουλα κάτι σαν του πελκα ένα πραγμα.σημερα είμαι τόσο χαρουμενος που μπούκωσα κόκκινους πράσινους κίτρινους,κιτρινομπλεδες κλπ κλπ που έκανα την αυτοκριτική μου, ξέρετε ασκήσεις γιογκας κάτι αλλά κινεζικά ζεν οκλαδόν ανύψωση στον αέρα και αλλά τετοια που αποφάσισα να σας παιρνω στην πλάκα πλεον
Υ.Γ ευτυχώς που ο βιειρινια δεν εβγαλε σέντρα ούτε στο ΟΑΚΑ ούτε στην Τρίπολη και σούταρε τελικά.... ;)
Υ.Γ 2 ΣΕ 5-6 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΣΕ 5-6 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Ο Biseswar είναι το καλύτερο 10ρι που έχουμε. Ιδιαίτερα με τον Πέλκα που είναι τόσο μέτριος φέτος δεν έχουμε την πολυτέλεια να μην τον ανανεώσουμε.
mirlas

Δημοσίευση από mirlas »

DamoN έγραψε:
mirlas έγραψε:μου θελεις και 3 χρονια :lol:ουτε για 20 λεπτα με παναχαικη δεν κανεις πλεον...
παραλίγο να μ πέσουν τα μαλλιά μλκες και είναι τόσο ωραία ξανθά με φραντζουλα
ζεις ενα δραμα φιλε σε καταλαβαινω , να και εγω με αυτα που διαβαζω στο θεμα μπι παραλιγο να μου πεσουν οι ασπρομαυρες μπουκλες ... :lol: το διαβασαμε και αυτο μαγκες , ο μπι λεει εκανε καλο παιχνιδι χθες ...
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Κανα καλο λογο θα πεις μετα την νικη για την ομαδα; :? Ετσι, για το γαμωτο, αναμεσα στην μιρλα :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

mirlas έγραψε:
DamoN έγραψε:
ζεις ενα δραμα φιλε σε καταλαβαινω , να και εγω με αυτα που διαβαζω στο θεμα μπι παραλιγο να μου πεσουν οι ασπρομαυρες μπουκλες ... :lol: το διαβασαμε και αυτο μαγκες , ο μπι λεει εκανε καλο παιχνιδι χθες ...
Δράμα αν ζει κάποιος αυτός είναι σίγουρα ο μιρλας....

Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
V-olakiotis

Δημοσίευση από V-olakiotis »

Ανανέωση τώρα!

ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Άβαταρ μέλους
Obdulio

Δημοσίευση από Obdulio »

Προφανώς η παρουσία του εχτές ήταν κομβική, εμμένω όμως στη θέση μου ότι δε θα τον ανανέωνα αν έπαιρνα εγώ τις αποφάσεις
Black--4

Δημοσίευση από Black--4 »

πρεπει να μεινει ο χοντρουλης ,ο ποιο ποιοτικος παικτης της λιγκας ειναι
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

mirlas έγραψε:
DamoN έγραψε:
Μιλάμε για πολύ γέλιο. Συνέχισε έτσι Mirlas, τα βλέπω στη δουλειά και γελάω.
kostas.doumpis

Δημοσίευση από kostas.doumpis »

ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΑΝΑΝΕΩΣΕΣ? :evil: :evil: :evil: :evil:
Jack_riper

Δημοσίευση από Jack_riper »

Μακάρι να κλείσει το θέμα σου σήμερα να ησυχάσουμε και με σενα οπως με πασχα!να μείνει μονο το κτηνος και ο κρεσπο!
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Τα ράδια της Θεσσαλονίκης, όπως με πληροφόρησαν, λένε ότι δεν υπάρχει συμφωνία με τον ατζέντη του.
Άβαταρ μέλους
fotis

Δημοσίευση από fotis »

Για αλλά τρία χρόνια εδώ!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”