21. Diego Biseswar
- buffalobill4
Re: 21. Diego Biseswar
Εξαιρετικος και παλι ο Σουριναμεζος.
Αλλα η φαση που κανει χερι και πιανει το κεφαλι oτι χτυπησε γελωντας ηταν highlight
Για το Μπισε το ποδοσφαιρο ειναι κυριολεκτικα παιχνδι.
Αλλα η φαση που κανει χερι και πιανει το κεφαλι oτι χτυπησε γελωντας ηταν highlight
Για το Μπισε το ποδοσφαιρο ειναι κυριολεκτικα παιχνδι.
Κρίμα που δεν ξέρω πως μπορώ να πατήσω την παράθεση και σε αλλά παρόμοια τετοια. Είχα πει ότι δν ξαναγράφω επειδή κλαιγόσασταν τόσο πολύ που Εφτασα στο αμήν, το τελευταίο ποστ μου εδώ ελεγε αποχωρώ γιατί δεν ξέρω πως σας αντέχουν οι γυναίκες σας..μόνο έμπαινα και διάβαζα όλο αυτό τον καιρό. Πραγματικά γελούσα με τετοια σχόλια και όλη αυτήν την απαξίωση του ρόστερ μας από τους οπαδούς( γιατί για να κατσεις να γραφτείς σε φόρουμ δεν είσαι φίλαθλος αλλά οπαδός) της ομάδας μου.ο μπισεσβαρ δεν μπορεί ούτε με Παναχαϊκή.ο μπισεσβαρ! Ο μπισεσβααααρ.Τα σκεφτομουν την ωρα που έβλεπα το ματς και γελούσα μόνος μ σαν χαζος. Μερικοί εκτίθεστε ανεπανόρθωτα και στο τοπικ του ματος. Δεν χρειάζεται να σας θυμίσω τι έκανε όχι τα προηγούμενα χρόνια που ήταν κράμα καφου και άλβες αλλά ακόμα και φετος με Σπαρτάκ Μόσχας βαζελο κλπ κλπ. Νομίζω ο μπανε στο τοπικ του αγώνα έγραψε να αρχίσουν να γράφουν Κ όσοι σταμάτησαν Γιατί φετος είναι χρόνια χαράς κλπ. Είχα πει στον εαυτό μ ότι θα γράψω για τελευταία φορα μόλις το σηκώσουμε( μετά από αυτά που θα έγραφα θα είχα σιγουρα μόνιμο μπαν) αλλά αυτές τις μερες με αυτά που διαβάζω, την τόση μιρλα τόση κλάψα παραλίγο να μ πέσουν τα μαλλιά μλκες και είναι τόσο ωραία ξανθά με φραντζουλα κάτι σαν του πελκα ένα πραγμα.σημερα είμαι τόσο χαρουμενος που μπούκωσα κόκκινους πράσινους κίτρινους,κιτρινομπλεδες κλπ κλπ που έκανα την αυτοκριτική μου, ξέρετε ασκήσεις γιογκας κάτι αλλά κινεζικά ζεν οκλαδόν ανύψωση στον αέρα και αλλά τετοια που αποφάσισα να σας παιρνω στην πλάκα πλεονmirlas έγραψε:μου θελεις και 3 χρονιαουτε για 20 λεπτα με παναχαικη δεν κανεις πλεον...
Υ.Γ ευτυχώς που ο βιειρινια δεν εβγαλε σέντρα ούτε στο ΟΑΚΑ ούτε στην Τρίπολη και σούταρε τελικά....
Υ.Γ 2 ΣΕ 5-6 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΣΕ 5-6 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ
- ΑποστόληςΑ
Ο Biseswar είναι το καλύτερο 10ρι που έχουμε. Ιδιαίτερα με τον Πέλκα που είναι τόσο μέτριος φέτος δεν έχουμε την πολυτέλεια να μην τον ανανεώσουμε.
ζεις ενα δραμα φιλε σε καταλαβαινω , να και εγω με αυτα που διαβαζω στο θεμα μπι παραλιγο να μου πεσουν οι ασπρομαυρες μπουκλες ...DamoN έγραψε:παραλίγο να μ πέσουν τα μαλλιά μλκες και είναι τόσο ωραία ξανθά με φραντζουλαmirlas έγραψε:μου θελεις και 3 χρονιαουτε για 20 λεπτα με παναχαικη δεν κανεις πλεον...
Κανα καλο λογο θα πεις μετα την νικη για την ομαδα;
Ετσι, για το γαμωτο, αναμεσα στην μιρλα 
Δράμα αν ζει κάποιος αυτός είναι σίγουρα ο μιρλας....mirlas έγραψε:ζεις ενα δραμα φιλε σε καταλαβαινω , να και εγω με αυτα που διαβαζω στο θεμα μπι παραλιγο να μου πεσουν οι ασπρομαυρες μπουκλες ...DamoN έγραψε:παραλίγο να μ πέσουν τα μαλλιά μλκες και είναι τόσο ωραία ξανθά με φραντζουλαmirlas έγραψε:μου θελεις και 3 χρονιαουτε για 20 λεπτα με παναχαικη δεν κανεις πλεον...
το διαβασαμε και αυτο μαγκες , ο μπι λεει εκανε καλο παιχνιδι χθες ...
Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- V-olakiotis
Προφανώς η παρουσία του εχτές ήταν κομβική, εμμένω όμως στη θέση μου ότι δε θα τον ανανέωνα αν έπαιρνα εγώ τις αποφάσεις
Μιλάμε για πολύ γέλιο. Συνέχισε έτσι Mirlas, τα βλέπω στη δουλειά και γελάω.mirlas έγραψε:ζεις ενα δραμα φιλε σε καταλαβαινω , να και εγω με αυτα που διαβαζω στο θεμα μπι παραλιγο να μου πεσουν οι ασπρομαυρες μπουκλες ...DamoN έγραψε:παραλίγο να μ πέσουν τα μαλλιά μλκες και είναι τόσο ωραία ξανθά με φραντζουλαmirlas έγραψε:μου θελεις και 3 χρονιαουτε για 20 λεπτα με παναχαικη δεν κανεις πλεον...
το διαβασαμε και αυτο μαγκες , ο μπι λεει εκανε καλο παιχνιδι χθες ...
-
kostas.doumpis
-
Jack_riper
Μακάρι να κλείσει το θέμα σου σήμερα να ησυχάσουμε και με σενα οπως με πασχα!να μείνει μονο το κτηνος και ο κρεσπο!
- ΑποστόληςΑ
Τα ράδια της Θεσσαλονίκης, όπως με πληροφόρησαν, λένε ότι δεν υπάρχει συμφωνία με τον ατζέντη του.